Jump to content

Recommended Posts

The Star In My Heart

1207408753.jpg

1207408895.jpg1207408941.jpg

крал Rungsiman и принцеса Tasika ------------------------ принц Tayutitron и принцеса Maneesala --------------------------- Meena и Rachid

Други заглавия: Dung Duang Haruetai / Like a star in my heart
Страна: Тайланд
Година: 2008
Жанр: исторически, романтика
Епизоди: 15

Участват:
Weir Sukollawat as Pee Kat / King Rungsiman
Kwan Usamanee Vaithayanon as Tasika
New Wongsakorn Poramathakorn as Pee Chai / Prince Tiyutithorn
Rotmay Kaneungnij Jaksamittanon as Romney / Maneesala
Nok Usanee Wattana as Meena
Tle Thanapon Nimsutai as Rachid
Shane Nattawat Plengsiriwat as Benlee

Сюжет:
Това е историята на три кралства - GASIK , PANTURATH и THANTA - конфликтите между тях и любовта, която ще ги обедини.
GASIK е богата и силна страна, но няма излаз към море. Затова крал Rungsiman, известен със своята жестокост решава да сключи брак по политически причини с Maneesala, принцесата на THANTA. Това обединение обаче не е изгодно за кралство PANTURATH и принц Tayutitron е готов на всичко, за да попречи. Опитвайки се да избегне сватбата принцеса Maneesala попада в капан и е спасена от принц Tayutitron, когото моли за убежище. В последствие сестрата му, принцеса Tasika е отвлечена от крал Rungsiman и отведена в GASIK като заложница. Кралят се влюбва в своята пленница, а това предизвиква ревността на Meena, която всячески се мъчи да навреди на Tasika.
Бащата на Meena, зъл и жаден за власт човек, организира измяна срещу Rungsiman, а по-късно отмъква принцеса Tasika, за да се ожени за нея и така да си подсигури престола. Действията и интригите му ще доведат до съюз между Rungsiman и Tayutitron, които изгладили различията по между си ще обединят сили срещу общия враг.

Трейлър

Сваляне:

онлайн с английски субтитри

онлайн с руски субтитри

свали с руски субтитри

Като сюжет много ми напомня на старите приказки и легенди. Доста събития и интриги се случват, изглежда няма да е скучен.

Честита ни нова тема в любимия раздел. Филма наистина прилича на приказка и сигурно ще е интересен а Weir Sukollawat ми е абсолютно любим артист. Много ми е симпатичен, дори само заради него бих го гледала.

Не бих го взела за приказка, предвид многото интриги и зло, по-скоро ми напомня на сюжет от "тъмното" средновековие.
Не случайно и актьорите са облечени така. :rolleyes:wink.gif

По-скоро ми е интересно да разбера, дали в тайландската история и литература се срещат подобни истории?! smile.gif

Сериалът се оказа доста приятен, с динамично развиващ се сюжет и приятни влюбени двойки.

Много ми хареса Уиар тук, доста различен от героите му, които съм гледала досега. Който

харесва романтичните истории трябва да го гледа, нищо, че е малко необичайно да се говори

за Тайланд :swoon:  и в същото време да се опитват да ни убедят, че е нещо от рицарската средновековна

европейска епоха. Този момент най-куца в сериала, но като лакорн е доста приятен. :yes:

0cc5da9b676c.jpg

Някой гледал ли е предишната версия? Коя ли е по-добрата?

Изгеледах сериала и останах доволна от края. Хвърлих и бегъл поглед на старата версия,

но тя звучи по-минорно някакси и май завърши с отворен край. Старата версия май е по-добра

откъм режисура и правдоподобност, но тази е по-приятна и оптимистична. Много си харесах

втората двойка, големи романтици и двамата. Героят на Уиар беше чудесен, но тази на

Куан - Тасика не ми допадна много, много. С удоволствие бих се върнала отново към сериала,

дори бих го наредила на опашката за евентуален превод завбъдеще.

074e9ea9f7cb.jpg

@vivivan @Чингулинка този архив гледали ли сте го?

Преди да дойдат силиконът и носовото говорене, но ноктите са пак тук. :D Интересно в онази епоха Куан как се е сдобила с този маникюр, поне с това можеха да се съобразят, че изобщо не се връзва. Кун Уаронг има роля тук, но още не съм стигнала до него, всъщност запецнах на първи епизод и се чудя да гледам ли още. 

Иначе и двамата са млади гълъбчета, особено Weir. 

O8y8Qf.jpg

Нов линк с английски субтитри. 

• Thanks 1

Това май не съм го гледала. МустакЯ на младини и без мустаци, надявам се, а Силиконката без силикони! Да не повярваш на очите си!

Трябва да го погледна. Ти гледа ли го? Става ли?