Jump to content

Recommended Posts

Devil beside you явно е един от първите сериали, които повечето са гледали. И като нещо съвсем непознато и ново, ги е впечатлило. За мен това е втория тайвански сериал, но през тези няколко години, в които гледам азиатско кино, съм видяла доста неща на екрана и не съм особено впечатлена от този сериал. Ако го бях гледала преди 3-4 години, когато го харесах, свалих, но междувременно изгледах много други неща, вероятно щеше да ми хареса много повече, отколкото сега.

Има нещо в него. Не е лош сериал. Оставя приятно чувство като го довършиш. Но не ми хареса актьорската игра. Някои сцени, герои, ми напомняха на MARS, а за мен той е еталон, един от най-добрите сериали, които съм гледала.

От скоро се увлякох по японските анимета и Devil beside you ми се стори точно като игрална версия на аниме. Това не беше подходящо. Прекалената жизненост на главната героиня като и хрумне да направи нещо, ме дразнеше. Нямаше и голямо разнообразие в сценичната игра. Рейни ми беше съвършено еднаква в еднотипните емоции. Всеки път очаквах да видя характерното за нея чупене на устни. Майк имаше малко повече добри мимики, но при него беше заложена една заучена дяволска усмивка и тя беше като залепена за изражението му.

Сериалът е тийнейджърски и темите, които разглежда са подходящи за подрастващи. Поучителни истории след много, много насилие. Не мога да разбера защо представят тайванските младежи като толкова жестоки. За един миг решават, че могат да убият или осакатят свой връстник. В MARS също имаше доста такива моменти. Накрая всичко приключва повече от щастливо, с великодушна прошка от страна на жертвата. Но е доста пресилено.

Някои неща не ми харесаха, други бяха доста нагласени - както когато решиха да помагат на учителя си. А прегръдките и целувките - едни и същи. Искаше ми се да има повече задушевни сцени на нежност, а не да се мятат един към друг на бегом.

Със сигурност ще запомня облога за червения чадър (3 или 4 серия). Точно тази сцена беше добре изиграна. Почувствах я.

Въпреки всичко оставя приятно чувство. Но можеше да е още по-добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникален сериал! biggrin.gif Един от любимите ми. Това беше и първия ми тайвански сериал, който подхванах.
Първо не се стърпях и без превод до изгледах на един дъх, после с бг и после пак и пак...хиляди пъти съм го
преглеждала и всеки път ме радва максимално. Дори сега си преглеждам любимите моменти.
Много дълго време Майк все не искаше и не искаше да слезе от десктопа ми. laugh.gif Беше закотвен там почти година.
Разкошно сладко сериалче с чудесна история, тя самата манга е много добра, а и наистина са се постарали да
включат основните моменти от нея, че даже и отгоре са сложили, което е голям плюс. biggrin.gif
Много романтична и забавна история. Чудесно са се справили. Невероятна химия между актьорите.
Майк и Рейни са страхотен тандем. Ох, Майк... невероятен е!wub.gif Този човек колко е чаровен само...не е истина.
А и толкова много да му отива ролята на лошото/добро момче. Изключително много ми хареса играта му тук.
И Рейни е сладурана и добре се представи. Въобще и двамата са перфектна двойка.
Иначе има доста/дано бройката все повече се увеличава/ сериали, които са правени по манги.
Да не забравя и за хубавия ост - много добър. Опенинга, песничката на Huang Yi da е страхотна.
Романтично, забавно, свежо и задължително за гледане сериалче. :asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Половин час ми бе необходим да разбера ,че този сериал не става за нищо. Подведох се по хубавите коментари и препоръката на моя приятелка,но честно казано за първи път сериал така да ме отблъсне още в началото си. А за актьорите какво да кажа. Нищо хубаво и там. Нито един ,който да си заслужи вниманието.

А така бях очарован от "Momo Love" и сега ми се развали впечатлението от тайванските сериали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така и така ми казват, че само мрънкам и намирам кусури, да взема да се изкажа и аз ;) Много от горните мнения покриват моето, но сериалчето става за гледане, леко и неангажиращо. Майк не е от мъжете, които могат да ми докарат пеперудки в стомаха, а Рейни с тоя мустак... (Емотиконите не работят и не мога да намеря подходяща картинка). 

По-красиви са ми втората двойка, и историята им е по-интересна. 

И въпреки многото забележки, ще го догледам докрая, не като Love keeps going, от който ми се повдигаше. А езика им е като музика за ухото, много ми харесва :)

 

Това, което ми харесва в сериала като цяло е, че не се движи само в една линия, а се случват различни случки, завършват се и се преминава към следващата. Като сериал в сериала, допада ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го на един дъх. Сладка история, много ми хареса. .. само езика така леко ме дразнеше .. но се опитвах да не обръщам внимание. (:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от първите азиатски сериали, които съм изгледала. Много ми хареса! Особено Майк. :i love this:  Хареса ми и това, че наподобява и манга (сериалът е по манга, знам XD) Иначе, да, главната си беше дразнеща от време на време. Смятам да го изгледам пак в скоро време и да си го припомня..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първият ми тайвански сериал. Отначало лекото преиграване (тип герой от аниме особено на Рейни ) ме дразнеше. После свикнах. Имаше моменти в който ми се струваше ненужно разтеглен, имаше неща в сценария, който ми се струваха недогледани.....и мога да изброявам още много. Захаросан, цветя рози, романтика :)  И въпреки това го харесах и то много. Има си един особен чар и той не е само този на Майк. Като се замисля бих го гледала още веднъж - най малкото заради първите три епизода. Там са повече от любимите ми сцени

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятен сериал.Един от на-хубавите,който съм изгледала до сега.Влиза в списъка ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧАНИ!!!За първи път съм така очарована и завладяна от друг тип сериали от корейските.Наистина се радвам ,че попаднах на този сериал и го изгледах.
   Много ми хареса играта на актьорите,всички те бяха невероятно сладки,особено главната ^^ В началото бях малко по-резервирана и нямах кой зна колко големи очаквания,защото си помислих,че нещата се развиват твърде бързо(не че нещо ,но все пак да се влюбят до 3ти епизод ми се стори малко прибързано и странно..).Честно казано много се радвам,че сгреших.Сериалът разказа за една  невероятна любов (и не само за нея ,но главно) ,която трябва да премине през много препятствия ,за да запазят щастието си.Историята е много добра и много страстно изиграна.А за целувките да не говорим.
Аз спирам дотук,защото мога да пиша още много ,но няма да им е интересно после да другите ;д
Благодаря за темичката :thanks:

devil-beside-you-devil-beside-you-229450

Devil-Beside-YOu-taiwanese-and-chinese-d

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал е един от първите, които съм гледала. На мен лично си ми остава в графата любими сериали. Главните актьори са страхотни, а Майк ми е слабост. :) Самият сериал си има своят чар и обаяние.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Първият ми Тайвански сериал и не последен„разбира се.Попаднах на клипче със сцени от филма и реших да го видя.Беше страхотно-актьорите;историята и най-вече обилното количество целувки; които толкова ми липсват при корейците( срам ли ги е или цензурата е голяма при тях не знам). Изгледах повечето филми на Майк - супер са все една и съща тематика :kissy:Тааа гледайте и се радвайте на сериала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах го преди 10-на години и ми хареса, главно заради Майк.

Рейни преиграва на моменти, ама нали е правен по манга...

"Марс" обаче си остава номер едно за мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един прекрасен и много интересен сериал.Много се забавлявах с него.Имаше си от всичко и радости и тревоги, любов и омраза.

Препоръчвам го горещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...