Jump to content

Recommended Posts

В началото сериала започна добре, но към средата загуби много от положителните си качества и стана безсмислен. Много дразнещи,глупави и викащи персонажи. 24 епизода бяха много. Трябваше да се сведат най-много до 20, за да се предотврати разтягането на действието. Не съжалявам, че го гледах, защото в самото начало сериите бяха приятни и интересни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдаа, впечатлена съм. Не, не от сериала, той беше глупав. Впечатлена съм от факта, че са разбрали как се размножава човечеството. И не, не е чрез пъпкуване. Децата се правят по друг начин :D E, един сериал, в който да има някаква логика. Въпреки забавните моменти в първата половина на сериала, не можах да спра да се възмущават от наивността и безхарактерността на главната героиня. Не може да има толкова наивни създания, честно. Итън ми се издигна в очите с една идея, хубава роля направи. Въпреки, че и неговия герой беше излязъл като от аниме. Баба му пък беше един от най-абсурдните персонажи. Да, беше забавна, ама мен по-скоро ме дразнеше, все да се навре навсякъде и да дава акъл. А Дилън какъв беше? И какво беше мястото му в целия сериал? Изобщо не развиха образа му, освен да се усмихва и да обяснява на мацката, колко велика може да стане...Глупости. Идейни недомислици бол, ама накрая всички са щастливи. Захаросан, захаросан, та чак едва изтраях. Не бих го гледала втори път, цели 24 епизода, които спокойно можеха да се поберат и в 15.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Покрай дискусията за едноименния корейски сериал, се сещам, че не съм писала в тази тема.

Недомислици, слаба игра на някои актьори, на моменти са прекалили с "комикс" ефектите, дразнеща роля на главната в първите епизоди, Итън - пълно дръвце в началото....
И въпреки всичко изброено сама не мога да си обясня защо толкова си го обичам тоя сериал. Има някакво очарование, което не разбирам, но  ми действа като хапче за настроение. Спирам да се подсмихвам, когато някой каже "Това никога няма да го изтрия!"
Поздрав за любителите на тайванската версия:



 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жизнерадостен и усмихнат филм, точно по тайвански свежа комедия! Без да се правят, че откриват отново топлата вода, ти поднасят всяка житейска ситуация леко и ненатрапчиво, но все пак интригуващо. Увлекателно за гледане и много разтоварващо! Много благодаря за българските субтитри!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса този серял. Нарежда се в моите топ 10 определено. Има от всичко и героите са просто очарователни. Харесва ми всяка серия, а бабата е уникална просто. :) Главните герои също много си подхождат. Не се бях смяла и същевременно да изпитвам такива емоции на романтичните сцени между главните герои. Обожавам такъв тип сериали карат ме тотално да релаксирам и правят малкото ми свободно време много приятно. :kissy: :kissy: :kissy: :kissy: :kissy: :kissy: :kissy: :kissy: :up: :up: :up: :up: :up: :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз понеже много рядко свалям: онлайн с беге субс.

 

Добре почнаха, ударно. То не бяха ракети, самолети, сигур и някоя Death Star са взривили в кревата :lol2:

 

@debil4e, идвай тука, и само първи епизод да изгледаш си на плюс, а ако си гледала - ще го преговориш :D

 

@aria - Ethan Ruan, тука и в Legend of Fu Yao.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз преди години го гледах наполовина. Но първо гледах корейската и тайската версии. Този е римейк. Тюленче трябва да го довърша, но в средата става скучен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След разкошната роля, която прави Ethan Ruan в Легенда за Фу Яо реших да продължа да гледам и този сериал, който бях зарязала преди години след 3-4 еп.

Ами личи си , че е старичък и тези анимации нещо взимат да ме дразнят в тайванските филми, така че няма да го догледам.

Може би заради Ethan Ruan мога и от време на време да поглеждам някой и друг епизод, но няма да е ударно един след друг, както ми се случи с Легендата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се навих заради Итън и Барона на млади години :D

 

Дългички са епизодите, по час и половина, сигурно ще превъртам по-натам. Ама на главната семейството са ебати откачалките, попиляват ме :lol2: 

Пишман попа - Барона - много ги разбира тестовете за бременност :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно много готино сериалче.Попаднах на китайската версия като клип и тогава видях,че има тайванска.Хареса ми много.Тук показва как чрез любовта хората се променят.

Майката на Син И ме кефи,бие всичко наред,не я интересува кой кой е.А баба големи мошефикации прави с Ансън за да събере младите,голям образ е.

Който обича романтиката,го препоръчвам с две ръце.

Благодаря за превода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...