Jump to content

Fermentation Family (2011-2012)


Recommended Posts

fermentation-family.jpg

 

Други заглавия: 발효가족 / Balhyo Kajok

 

Режисьор: Пак Чан Хонг
Период на излъчване: 7 декември 2011 - 23 февруари 2012
Телевизионен канал: jTBC
Жанр: семеен
Епизоди: 24

 

Участват:
Сонг Ил Гук (Чумонг, Кралството на ветровете, Лобист и много други)
Пак Джин Хи (Giant, Still, Marry me, 71: Into the Fire)
И Мин Йонг
Ким Йонг Хун (Detectives in Trouble)

Шин Хьон Бин 

И Ил Хуа

и др. 

Резюме:
Историята се върти около известния корейски ресторант Чонджин, който е особено прочут с ястията си с кимчи. Ки Хо Те (Сонг Ил Гук), израснал като сирак, започва работа в ресторанта, опитвайки се да намери отговори за миналото си. И Канг Сан (Пак Джин Хи), собственик на ресторанта, се опитва да стане най-добрата готвачка.

 

СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах вече първите два епизода без субтитри.Лично на мен ми харесаха и се надявам скоро да излязат и някакви английски/руски субтитри за този сериал.Имам чувството че сериалът ще отиде в папката D:\Asian Movies\Hubavi :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала бавно но последователно напредва. Явно ще ни държат чуденето кой, как, с какво е свързан до края. Нон стоп ни подхвърлят само загадки и ни оставят да се :blink:. Направо като роман на Агата Кристи. Поне се грижат за апетита ни ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Препоръчвам този сериал на всеки, който иска разнообразие от филми с "корейски край". Много позитивен като цяло, няма дразнещи персонажи. 

 

Преди време му се бях наточила да го преведа и тъкмо да си плюя на ръцете и установих, че при руснаците го има до 18-та серия (от 24), а другаде, където го има торентите вече не са активни  :(

 

Това е единствения корейски филм, на който съм плакала. В списъка ми е някой ден да го гледам втори път!   :yes:

 

Относно резюмето на филма, бих дала от себе си следното:

 

Героят на Сонг Ил Гук е бияч в една банда за кредити. Един ден спасява човек, който дължи пари на бандата. В последствие си намира боя от "колегите". Момиче, което е срещнал при други обстоятелства го приютява в къщата-ресторант собственост на семейството й. Той решава да остане там, защото хем не може да се върне в бандата, хем има някакви спомени от миналото си, които са свързани с това място. Преходът от хулиган в човек живеещ в нормална среда не става безболезнено за него особено, когато разбира какво е да си част от семейство - нещо, което той никога не е имал. 

 

Тази песен ми е един от любимите саундтраци. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:thanks:  за превода!  Сериалчето наистина е вдъхновяващо! Без излишни досадни пълнежи, играта е много добра и те увлича! Представени са много и цветни персонажи! Добре развита е историята и до самия край те държи в напрежение... :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И музиката е много хубава, нали? 

 

Във форума имаше любители на кимчито. На тях ще им интересно да видят как го правят корейците. Във всяка серия показват по едно.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига сте се оплаквали бе, аудиото си е супер! На който не му харесва да си го гледа на какъвто си език иска. :ph34r: Радостта ми е неизмерима задето го излъчват по Тв-то. С майка ми го гледаме и много ни харесва. Супер свеж, готин, с любими артисти, мистерия за разгадаване, хумор,  сбивания, секши батки, храна която не ми дава миг покой - все съм гладна! :asian:Типично по корейски - Г о т и н к о . :inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде и аз тук - много миндопада сериалчето. Така приятно ме изненада, а и ми напомни какви бяха сериалите преди всички да станат супер лъскави, модерни и без смисъл. Чак ми стана носталгично! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал окончателно добави още един човек към нас, гледащите азиатско кино! Очаквах, съпруга ми  да се зариби по "Потомците на слънцето", обаче - нещо не му тръгна и всеки ден педантично си чака часа и гледа този. Аз строена плътно до него, макар че, съм го гледала. Бях го позабравила малко и сега си го припомних. Готин, човешки, струва си да се види. Е, определено е по-добре със субтитри, но и с дублажа се свиква. Оказва се, че актьорът  Сонг Ил Гук , който изпълнява ролята на Ки Хо Те, има рожден ден днес. Да е жив и здрав, готин е!  Жалко, че скоро свършва!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...