Jump to content

Форумни срещи в София

katomova

Recommended Posts

Аз съм тотален пас за вторник и петък, но и за другите дни не се гарантирам на 100%, та не се съобразявайте много с мен.

И Лаф-чо на форума.

Онзи, който не спира да ни изумява с крилати „лафове” и да ни радва по форумни събития/срещи.

Zenith – 6т.

Още ли не си разбрала, че спечели от форумните номинации :P

Аз имам, аз имам!

Здравейте, здравейте, мили мои :kissy:

Понеже не съм ви виждала от около 2 век, бих мога да ви предложа, и ще се радвам да се съгласите, да се видим..... кога?

В четвъртък по обичайното време.

И китайско не съм яла от мн време, пък и биричка не съм пила (и ром с кола не съм скоро) :)

Я да видим кой ще се отзове?

8и - сряда, форумна среща в китайския на Неофит Рилски. Ще си имаме и гости от провинцията, които ще пътуват за Корея, така че ако някой иска да праща нещо...

8и - сряда, форумна среща в китайския на Неофит Рилски. Ще си имаме и гости от провинцията, които ще пътуват за Корея, така че ако някой иска да праща нещо...

Аз искам да пратя себе си, може ли? :)

Виждам, че никой не си е направил трудът да постне едно мнение за срещата днес на която ще има специален гост от Варна. Макар и да се говореше в чата за пристигането на Румен все още има хора, които не знаят за това. И така, днес 23.02 - четвъртък, среща в китайския на Неофит Рилски в обичайното време. Много поздрави да пратите на Румен от мен.

Аз ще намина за малко преди работа, да ви видя хубавите физиономийки, че сте ми залипсвали и да поздравим варненския гларус, да види той софикска любов.

Така, аз също фиксирам дата - 04.03 - към 12,30ч. За неуспелите да се класират за срещата на първи :) На нашето място - китайския на Н.Рилски :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...