Jump to content

Форумни срещи в София


Recommended Posts

17ч. ме устройва. Там съм.

 

hakama, в китайския ресторант, който се намира на ул. Неофит Рилски, предпоследната пресечка на Витошка, ако вървиш по нея в посока НДК. Самият ресторант се намира в самото начало на уличката, няма как да го пропуснеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз заявявам твърдо, че ще дойда... :) Къркочкане ще падне значи. :xaxa:

Само не давайте на Рагнос после да кара накъркочкан, макар да се съмнявам чак да се насвятка. хихих

Поздрави на всички и пийте едно винце заради мене, (че аз не съм никакъв кърканделник :28558: ), пак съм на бачкане, не че иначе щях да споделя с вас срещата (признавам си), и то не щото не искам да ви гушкам, просто трябва да си да пазя инкогнитото :(

Ся ще навивам Мел да ме "замести" (сигурно ще е превъзбудена от гостуването се утре в радио Реакция на тема: "Аниме преводите", подкрепяйте я!).

И да си изкарате страхотно. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хехе, аз няма да къркам, само се правя. Гледам да давам пример на останалите, а само тук се правя на готЯн. 

Твойто инкогнито ще го дръпна настрани да си поприказвам с него, че нещо не ме кефи. ;)

 

Мел да не се стеснява, ами да идва и после да ти разказва какво си изпуснала. За съжаление няма да мога да я слушам на живо, но ще си изпрося записа я от Юкио, я от Наджини.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мрънчо ако се покажеш, на на следващите аниме събития, как ще играем на "Познай mrnkaloto" ? :D Това ми е супер любимо, всеки предполага "Дали е тя?" "Не, според мен е тя..." или като мине някоя руса косплейърка "Представяш ли си тази да е Мрънчо"  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярно, бях го забравил този момент. Аз обаче имам жокер от познат и не казвам на никой. Ако някой ден взема, че позная коя е Мрън, може да изкарам някой лев от облозите. :D  :na2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се това е игра която няма край. Никой досега не е посмял да запита случайно момиче - Ти ли си мрънкалото? :D Шанса е малък, но аз винаги съм представял някакъв вариант, ако тя чуе че и споменават името и минава наблизо да се обърне или ако нас ни познава да се загледа... хахаха

 

Шегата настрана, надявам се да ни оцени чувството за хумор. :) Иначе бих се радвал някой ден да се запознаем и на живо, нищо че ще се лишим от тази загадъчна и мистериозна личност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...