Jump to content

Noblesse (2008)


Blue_Moon

Recommended Posts

Първия е идиот, щом не може да си представи нещо значи няма как да е истина. Франки требеше едва ли не лично да се представи, че оня да разбере кой е насреща му, въпреки Черното копие и всички други подсказки. И уж всичко знае, но още не е разбрал кой е Рай. Значи не следи всичко 24 часа в денонощието, а и Кромбел си е премълчал:icon_sunny:

Човешкта алчност няма граници. Хем го крадат, хем Франки изкарват виновен, че плановете им не се движат както те искат:mellow2: Много добре е направил като си е взел проучванията и си е тръгнал, ся както уточни мишленце само требе да поразчисти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Коментара е относно предварително излезлите 499 и 500-просто невероятни, спойлерът е заради тях

Off Topic

 

Реването вече е в кърпа вързано, не е само натягане на напрежението и стъргане по емоциите-краят му се вижда и нема да ми ареса. Рай беше богоподобен, а физиономията на "Краля на хората", когато разбра, че силата му дори не се равнява на остатъците от тази на Ноблеса почти ме накар да забравя колко ми се реве. Обаче на 500, вече ми се насълзиха очите, Франки пое битката от тук нататък, но не разбрах дали защото Рай няма повече сили или за да го запази жив поне още за ден(кат не знам корейски), но е факт, че и той е на ръба.

c3c3f61807201a0f.pngafa3d3e121271fa7.png

 

 

Така, че ако сте го оставили он холд заради безмислените протакания с Мурджо и тн, може да наваксвате. От около десетина чапа си върна магията и ако това е финала, си е струвало чакането, пък дори да е трагичен(корейци<_<)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рай си е Рай.  Само леко се задейства и великият "крал" изтръпна

Off Topic

7b420b65981343b3.pnge6c3209dbb00363e.png

,

нямам търпение да му покаже колко безмислени са играчките му пред истински силният. Май требе да се благодари, че ни Мурджо, ни Рай действат на 100% или по-точно, че не са погнали Организацията досега. Грешка, Мурджо е имал такива мераци и още ги има, но не ги е насочил срещу когото трябва. После Рай го е спрял и понеже му е под достойнството да се разправя със слабаци им се е разминавало досега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше грандиозно, каквото и да кажа ще бледнее.

И като си помисля, че автора ще убие такъв персонаж заради тъпата любов на корейците към трагедията, направо ми иде да закрещя. Мурджо не можеше да избере по-добре на кого да даде силата и живота си, но за разлика от него нашия няма шанс.

 

Но, първия е тъп та дрънка, видял е записа, видял го е, но продължава с простотиите "клан лидер, Лорд", наложи се третия да се намеси и да напомни, че Лорда е жена и пак му требеше време да осъзнае кого гледа:slap:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит ни юбилей,така да се каже. 500 чапа хич не са малко и автора идеално е подбрал всичко,което ни кефи в този комикс - Изящен Раи и неговият покорен слуга - Франкенщайййййннн. Няма да казвам колко ме изкефи в този чап Франки,защото той винаги радва,а като е в режим ала - buhahahahhahahahah,просто настръхвам  :D

Все пак си мисля,че има още някой скрит коз в ръкава първият елдър,но ще видим. Нека само завършека да е щастлив :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Франки из дъ бест:D. Радвам се, че този път Рай го послуша, макар да подозирам, че е наясно с истинските мотиви на Франки. Режимът buhahahahhahahahah винаги е бил най-запомнящият се. Кеф ми прави да го зяпам:lol2:

Off Topic

 

68821a3f5f8dc449.png:yes:

f5c5b7e4a5dbe534.png - версията "Потърпи още малко и до теб ще стигна" ми е любима:282:

 

 

 

Ей, зависта наистина е най-големият грях, се тая според коя религия. Първия просто място не може да си намери от завист как някой е роден с подобни възможности. Това е една от коренните разлики между елдърите(хора) и Франки-за него силата винаги е била средство, а не цел. Тойя взема за да защитава, не да властва и това са причините предишният Лорд, Рай и останалите ноблеси да го признаят и приемат.

 

Вероятно си прав за скрития коз, със сигурност е имал некви модификации преди да стане първи, после е решил, че тва са остарели методи и се е домодифицирал в киборг, но основата вероятно е налице. Не бих се изненадала да си имплантирал и от кървавия камък. 

Ясно е, че е края на мангата-не останаха въпроси без отговор, но за разлика от теб не съм чак такъв оптимист относно хепи енда. Както знаем за корейците най-убавия край е всички да се гътнат и да са първи дружки на оня свят:swoon:

 

П.С. Ама исках един убав бой и с Кромбелчо, не ща да е основния печеливш без да си е мръднал пръста, мародерът му с мародер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Битката става все по яростна и Франки се вихри както само той си може. Първия реши да се включи у битката и Франки спря Рай да не се меси-все пак това си е между хората, другите видове да си стоят встрани. Да не споменавам, че очаквам да помете с него и самовлюбения тип най-после да осъзнае, че не само не е от категорията на Рай, но има още много хляб да изяде преди да се доближи дори до нивото на Франки:D 

Тази битка определено е с несигурен изход, зависи какво ще реши автора-дали ся ще умори наште или ще им даде още малко "екранно" време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата седмица се бях притеснила, че автора е решил да гътне Франки, (не мисля, че ще се размине ама не ща да е заради тоя въздух под налягане, ще е супер тъпо), но се успокоих-просто копието било гладно и за тва не се представяше на ниво:D Ся първия елдър ще открие на собствен гръб какво значи да ядосаш Франки, тоест да обидиш и/или заплашиш Рай-след подобни простотии, тоя дет ги е изрекъл обикновено мре, устройва ме, един кретен по-малко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Удоволствието от последният чап и най-вече от ужасените физиономии на първия и третия ще ме топлят дълго  време:D Сериозният Франки се оказа твърде голяма лъжица за "краля":lol2: Единственото друго нещо, което може да ме зарадва толкова, е да видя същото или поне подобно с Кромбел, дано поне затова автора не ме разочарова. 

 

П.С. Обаче секи път гат някой от организацията(елдър или подчинен) използва подобренията си на макс външният ими вид естетически деградира. Първия, когато включи в действие кървавия камък и физиономията му (всъщност целия) стана се едно е дялана с голямото длето, а челюста...спокойно ще замести лешникотрошача:lol2: Доста първсигнално: добрите колкото повече сила използват -толкова по-ефектно изглеждат и обратното важи за лошите, но докато мога да плакна очи с Франки, Рай и сие ми е се тая:D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, как му се размина на първия... Добре, че се намеси третия, иначе вече да беше гушнал букета. Логично е да има и други сателити, чак ме е яд, че Франки беше толкова погълнат от битката, че не се замисли дори. Ся вече могат да се фокусират върху лечението на Мурджо.

От тук са спойлери от следващите три чапа, четете на своя отговорност:)

Off Topic

Всъщност това си е моята интерпретация на картинките, но не е кой знае колко дълбокомислена, че да съм сбъркала...или поне не много. Кулминацията наближава - сблъсъка между оригинала(Франки) и копието(Кромбел) ще е епичен. Поне стана ясно що толкова рязко зави автора - набързо оневини първия тъпанар като му приписа емпатия каквато не притежаваше досега. Общо взето от следващите чапове става "ясно" защо-Кромбел отново е на предна линия и е основния Лош. Вярно, че първия е ранен(Франки го омаломощи-_-), но пак много бързо загуби от тринайстия елдър. Не разбирам корейски, но изглежда, че неговата версия на черното копие не е толкова агресивна, но не знам защо. Честно, не вярвам да е успял да реши проблема с поглъщането на целта - Франки не е успял за почти хиляда години(а и неговото си има съзнание май), а тоя само възоснова на откраднатия чужд труд да се е справил... Не казвам, че не е умен, но за мен е нещо средно между мародер, пиявица и лешояд. Въпросът е къде №1 прати третия, със сигурност му даде време да избяга, но ако го е пратил при Франки:huh:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е тва е, македонците грешат, Адам е бил българин не македонец и всички останали са произлезли от нас!

Така де, само требе да прочетем този чап та да се уверим- Франки е велик, но го признават другите видове, хората-не. В смисъл да, направил е доста работи обаче кой знае защо не му е достатъчно, че хората  използват труда му, представяйки резултатите за свои ами въпросния наглец и признание  иска, ти да видиш. Просто е един от многото от които амбициозните като тези от организацията преди и Кромбел сега са крали, а после очакват въпросните ощетени да са им благодарни за трохите и за тва, че са живи едва ли не. Българи, та дрънкат :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Началото на края започна. След толкова битки и обрати се връщаме към отправната точка и така очакваната битка с Кромбел и неговите позабравени помощници Юри и доктор Арис,които на всичкото отгоре са получили и ъпгрейд. Бях забравил каква психарка е Арис. Много жалко,че първият и третият елдер се оказаха такива наивници и глупаци, и сега ще заплатят с живота си затова.

Много ми хареса арта в този чап,особено последните картини на Ашлийн,Музака и разбира се Рай с Гарда. Радвам се ,че автора продължава да удържа фронта и не занемарява манхвата,при все,че и чаптърите станаха доста.

Ще ми е тъжно да видя края на тази прекрасна история ,а той не  изглежда да е далеч :(

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 4/24/2018 at 14:21, debil4e написа:

 

  Скрий съдържанието

Всъщност това си е моята интерпретация на картинките, но не е кой знае колко дълбокомислена, че да съм сбъркала...или поне не много. Кулминацията наближава - сблъсъка между оригинала(Франки) и копието(Кромбел) ще е епичен. Поне стана ясно що толкова рязко зави автора - набързо оневини първия тъпанар като му приписа емпатия каквато не притежаваше досега. Общо взето от следващите чапове става "ясно" защо-Кромбел отново е на предна линия и е основния Лош. Вярно, че първия е ранен(Франки го омаломощи-_-), но пак много бързо загуби от тринайстия елдър. Не разбирам корейски, но изглежда, че неговата версия на черното копие не е толкова агресивна, но не знам защо. Честно, не вярвам да е успял да реши проблема с поглъщането на целта - Франки не е успял за почти хиляда години(а и неговото си има съзнание май), а тоя само възоснова на откраднатия чужд труд да се е справил... Не казвам, че не е умен, но за мен е нещо средно между мародер, пиявица и лешояд.

 

Мноо съм задобряла с корейския явно щот нещата за добавяне са малко:D 

Всъщност не оневиниха съвсем първия, просто направиха Кромбел по-лош.За разлика от първия, който само за Крал на хората се имаше, тоя се изживява като Бог. Общото: и двамата се вземат насериозно(основен признак за психични проблеми-_-), което вероятно е некъв страничен ефект от енергията на черното копие, при Кромбел е повечко и за тва и глупостите от него са по-сериозни:D. Ко да се прай, и двамата са с лабилна психика и не могат да устоят. Остава да видим чаканата финална битка между оригинала(Франки) и копието(Кромбел),, който между другото май още не знае кой е Франки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Финалната битка най-после, но от безкрайното протакане ми се убива кефа. Както и да е, края се види и автора е решил май да гътне старото поколение накуп, без Дедо.

Ще си плакна очите още малко с Франки и сие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свърши, официално. Изчаках една седмица за да съм сигурна и тогава да коментирам.

 

Доволни от края или по-скоро не, колкото искаш, начело с моя милост. Дори автора си го призна в послеписа, че с последната арка е разочаровал феновете. Нека да кажем, че разните дискусии преди години от типа "ще продължите ли да го четете ако Рай умре" се оказаха безмислени, просто авторите решиха вместо нас, а са и в правото си;) Всъщност пак го направиха в угода на четящите, защото след последния чап, в който направи това, което предрекох като финал от последния си пост( леле, зех да отговарям на форумната титла-"оракул", ся шъ я изпробвам в тотото:rolleyes:), цапнаха епилог, който ме хвърли в тъча щот нищо не разбрах от него:blink:. Май нещо от сорта "край по избор", пък ако успееш и да разбереш как е станало си е бонус.

 

От тук нататък, поне засега, автора се фокусира върху новото си заглавие, но с друг художник и което според него ще е само за Корея:D -  Eleceed . Доста по-различно, не само като арт разбира се, а дали ще е успешно ще си проличи-ако продължат да го превеждат значи става, ако не.... За художника не съм сигурна, има едно заглавие - Lawless Zone , чийто арт твърде много прилича на неговия, но не му видях името и не съм сигурна засега, така че ще изчакаме и ще видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже тази вечер се изненадах неприятно в официалния сайт, ще сложа няколко активни линка, където уеба все още може да се чете целия, безплатноB) Ако ги има нагоре, моля да ме извините, но се сещате, че няма да проверя цялата тема:lol2: Значи: :click::click::click::click:, и на руски :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...