Jump to content

Noblesse (2008)


Blue_Moon

Recommended Posts

Явно ще си го търпим още време М24 laugh.gif Слабичка първа част на чаптъра с нищо кой знае какво интересно,но така се зарадвах като видях децата,липсваха ми в последно време smile.gif Интересно,че М24 не си ги спомня,а много добре си спомняше за Такео,Тао и т.н. Ще я видим и тая работа по нататък.

И най-после пристигнаха двамата елдера,и се надявам вече нещата да се пораздвижат. Потривам ръчички вече за някоя битка. samurai.jpeg

А каква радост за очичките ми имаше в края. panda-145.gif

 

911349112400.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, Шинуу и компания отдавна не се бяха пречкали-ситацията е достатъчно оплетена и без тяхна помощ :lol: . Мислех че само Шинуу не е забравил какво стана, но явно и другите двама имат някакви проблясъци. Любопитно ми е на какво се дължи това-дали има нещо общо с отслабналите сили на Рай или просто защото им изтриха спомените два пъти едно след друго или...абе дано получим някакво обяснение.

Наистина слаба първа част и изключително изнервящо държание от страна на М21, добре че при срещата с децата инстинктите му се задействаха преди да има време да помисли и да оплеска нещата :P . Сега оставада видим как ще се представят като парламентьори Регис и Сейра.

П.С. Сигурно по време на разходката М24 ще замъкне „приятеля“ си обратно при Кромбел(в случая Юри).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иха, отново хубава изненада. :D Още днес излезе чапа. На мен ми беше интересен още от началото.

Тъкмо си мислех, че сега вече няма как М 21 да си затвори очите за М 24, а той взе че точно това направи. -_-

Постоянно се опитва да го оправдава. Много ме дразни. Това просто не е същия М 21, направо започнаха да го развалят, като персонаж.

mi6lence, наистина ще трябва още да го търпим. А появата на децата....за мен не беше никаква поява. Само колкото да покажат, че М 24 не ги помни.

Което наистина е доста странно. За съжаление от доста време авторът е забравил напълно за тях. А така ми се искаше да развие нещата около Шину.

Все си мислех, че ще се окаже някой noblesse. Дано скоро време да го включи в историята.

И тък като почнах да си препрочитам чаптърчетата ми прави впечатление, че Шину постоянно спеше на чина, нещо като Рай...само с разлика в продълбителността - 820 години. :lol:

Определено ми липсва включване от Шину.

 

9f9182f3465a5f60.jpg

 

Най-накрая се появиха елдърите, макар че бях поразена от появата на Сейра и Регис. :blink: Не ги очаквах. Гледам и костюмчетата са сменили. B):D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами вярно ,че М21 малко се излага с това си затваряне на очите,но да не забравяме за миналото му с М24 . Та той му е бил най-добрият другар. Човекът с когото са си пазели гърбовете и надали очаква,че М24 може да е пионка на Кромбел (дори и неосъзнат). Все пак той все още вярва,че М24 се държи така заради миналото и това ,че са били отритнати,така да се каже от всички и са нямали доверие никому. Макар че,М21 на няколко пъти му каза,че трябва да им има доверие и се надявам да се освятка най-после ,че има нещо нередно около другаря му.Впрочем той на подсъзнателно ниво явно си има вече нещичко на ум,при условие ,че скри от него за децата,че ги познава. Явно има нещо в мозъчето си ,което му подсказва,че нещата около М24 не са много чисти. Очаквам по скоро да стане развръзката около тоя случай.

Blue_Moon ,хареса ми това сравнение с нанкането на Шину в часовете и дългите периоди на сън на Рай. Вярно разликата не е малка,ама пък и Шину си е младичък още,по трудно се мори,а я го виж Рай на колко годинки е станал,макар че си е младолик :lol: И аз като теб стискам палци да излезе нещо подобно в случая,но ще се чуе(види).

Сейра с това костюмче наистина много добре изглежда ,макар че и без него ще ми е приятно да я видя :blush: А те тези костюми нали са им официалните и все пак ще се срещат с елдерите. Макар че аз нещо съм пропуснал момента с това ,че ще ходят да ги посрещат. Трябва да погледна назад да си припомня тоз момент.А ако някоя от двечките ви ми помогне ,още по добре :)

Blue_Moon и аз май ще започна да препрочитам чаптърите,а и сигурно ще има детайли ,които ще да съм пропуснал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

mi6lence, същото и при мен. :) Бях много изненадана от появата на Сейра и Регис.

Въобще не ги очаквах и не бях разбрала преди това, че те ще ги посрещат. Странно...

Но поведението на М 21, макар и разбираемо, никак не ми харесва. Сега стискаме палци Шину да се "включи". :D

 

Руснаците вече са превели мангата до 251 чаптър. Всички чаптъри(без последния) излезли до момента. Браво на тях. Обновила съм линка в темата.

 

И едно интересно и много добро решение от един фен, на който явно не са му издържали нервите и е взел нещата в свой ръце. :lol:

 

026edcb360d794c5.jpg

 

 

de44125c1064f448.jpg

 

2387efb5c3b63589.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сейра беше страхотна :D , но забележката и че елдърите са силни колкото лидерите на кланове е мноого притеснителна.

Тао и Такео яко го закъсаха, не знам как ще се измъкнат, защото не мисля, че могат да се справят с Юри(дано ме опровергаят де). Идея си нямам кой може да и помогне в момента и нямам търпение за следващия чап.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Досега Сейра ми беше малко безлична. На фона на останалите не изпъкваше кой знае колко.

Поне на мен не ми правеше особено голямо впечатление, но в този чап определено ми хареса. B) Даже Юри й хвърли оче. :lol:

И като споменах Юри....наистина Тао и Такео го загазиха. Не виждам как ще се измъкнат от ситуацията. А дали е възможно тази змия Юри да се опита да направи някаква договорка с тях?

Естествено с цел да прецака нашите, но все пак е по-добре да се избегне двубоя, че и аз не вярвам Тао и Такео да могат да се справят с него. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Юри го очаква бавна и мъчителна смърт задето хвърли оче на миличката ми Сейра :nunchako: Тя Сейра хубаво каза,че елдерите са много силни,но едва ли някой вече очаква леки съперници . С времето ще изникват все по силни и силни опоненти на нашите герой. А този Юри голяма змия.Още не съм чел новата глава ,макар че едно пиленце вече ми подшушна какво се случва,което все още душата и сърцето ми не искат да приемат за реалност. Лично аз очаквах също както Ронито ,че ще сключи някаква договорка с Тао и Такео,но ..... Та вече очаквам нещата да се развиват и в посока битки,че в последно време само приказки и приказки.Този високият елдер,ми е първи кандидат за въжето,явно не може да си сдържа нервите и е доста избихлив,как ще се радвам в момента когато му видят сметка. За Юри за сега не мога и да мечтая да го видя в кървавото торнадо,наример,понеже явно ще е важна част от историята и няма да се отървем толкова лесно от него,както ми се иска,особено след последните му изяви.

Хайде като прочета последно излязлата глава,ще коментна пак,а дотогава се надявам и вашите мнения (Дебилче и Блу_Муун )да украсят темичката :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахах, :lol: Ники, май имаш конкуренция в лицето на Юри /относно Сейра/. :lol: Пази я, пази я! :D

 

За съжаление нещата доста загрубяха в новия чаптър. Предположението ми, че ще се размине без битка се оказа грешно.

Милите Такео и особено Тао. :cry: Не стига, че Юри си е достатъчно силен противник, а за капак и елдъра се включи.

В началото си мислех, че могат и да успеят да избягат, но уви....Направо ги размазаха.

Не виждам как ще се измъкнат без помощ от страна на Рай или Франки. Най-добре само Франки да се появи

и да ги спаси, че и ако Рай дойде...като нищо ще си изразходва последните сили. Дано само не се налага той да се включва.

Наистина Юри още дълго ще ни лази по нервите. Но определено чакам момента за едно кърваво поле от Рай и да му види сметката.

Така...определено започнаха битките и то не особено добре за нашите. Да видим как ще се измъкнат. Нямам търпение за следващия чап.:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очаквано развитие, но от това не ми олеква <_< . На Тао и Такео им трябва чудо, а те са на изчерпване, защото главния магьосник (Рай) е в критично състояние пък и никакъв го няма. Оня садист с мисия не е елдъра, а служителя му-„скритата лимонка“. Просто ми е чудно каква е целта на Кромбел, все пак това е втория чужд подчинен освен Юри, който работи и за него. Дали поначало си е бил негов или просто му е обещано нещо, ще почакаме и ще видим.

Единствената надежда на нашите е М21, който накрая тръгна след тях, но дори пак изцяло да стане върколак(имам някакво предчуствие по въпроса :rolleyes: пък дали е вярно...) не съм сигурна, че ще се справи и с двамата или просто ще увеличи бройката на опитните образци.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На Тао и Такео наистина им трябва чудо. И аз не вярвам М 21 да се справи и с двамата лошковци.

Ох, да, скритата лимонка е служител на елдъра. Заблудих се, ама наистина си е садист. Единствената надежда май остава Франки.

хаха, много ми хареса това - главният магьосник а.к.а Рай :lol: Той въобще и да не се появява, че само това му трябва и е заминал.

А дали пък М 24 няма да последва /пак му светнаха очичките/ и в крайна сметка да помогне на М 21 срещу онези двамата? Малко вероятно, но все пак...

Кромбел...дай му целия свят и да си прави експериментите. Дано предчувствието ти е вярно и най-накрая видим М 21, като върколак.:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много кофти развръзка sad.gif Стана ми жал за Тао и Такео.Надявам се да оцелеят по някакво чудо. Сега М 21 със сигурност ще се намеси,въпросът е как точно ще се случат нещата. Малко безразсъдно ще е да се метне сам в битката,защото надали може да се справи с двамата,аз даже се съмнявам ,че на тоз етап може да се справи дори и само с един,освен ако не му се отключат силите и както се и надявате двечките,да се превърне във върколак. Рони,аз не съм много убеден,че М 24 дори и да проследи М21 би се намесил в боя и дори да го направи,да може да помогне с нещо,все пак силите му са още доста слаби. Аз си мисля че,най-вероятно Франки ще се намеси скоропостижно в ситуацията,но как точно ще стане ще видим след седмица. Има доста варианти и сега може само да налучкваме какво евентуално ще се случи,но дано да няма други неприятни изненади като тази,която ни предложи автора с пребиването на Тао и Такео. Но не очаквам Рай да се намеси ,поне не и в тази битка.Вече при евентуална битка с елдерите може и да се очаква включване от него,макар че Франки ще прави всичко възможно да не му позволява да си хаби силите,но пък Рай си е Рай и ако си реши нещо,кой ли може да го спре.

Този Кромбел обаче доста народ е завербувал.Аз не мислех,че и служителя на елдера ще се окаже човек на доктора,но явно Кромбел доста добре си плете кошничката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

wtf?!?:mad: Историята се разви по възможно най-неблагоприятния начин...сега вече го закъсаха нашите....

И за капак и Рай в кюпа, не само ще разберат за него, ами като нищо си е заминал, абе пътник е направо/ще му свършат силите/.:cry:

Двама елдъри + помощник-садист и сигурно Юри ще се включи и да не пропуснем и M 24 - цял отбор юнаци! Направо не знам дали ще оцелее някой от нашите?

Отвратителна развръзка, чак толкова голяма каша да стане определено не очаквах. И сега даже и Франки, Сейра и Регис да се включат пак едва ли ще се справят.

Единственият вариант май е Рай да си използва всички сили и да умре, за да се спасят нашите.<_< Въобще не искам да съм толкова черногледа, но друг вариант май не остана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен чап, но за мен това може би е the worst case scenario. Направо съм на тръни какво ще стане другата седмица.

Единственото ми успокоение е, че поне М24 не е истински, но пък от друга страна ми е още по-жал-дори мъртъв не можа да се отърве.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момичета не се тревожете всичко ще е наред. Да в момента всичко изглежда много зле за нашите,даже отчайващо зле,но аз съм оптимист,че ще се измъкнат от кофти ситуацията. И аз не очаквах,че нещата ще се развият така,не предполагах ,че Рай ще е този,който ще отиде с М 21 да търсят Тао и Такео,но автора определено иска да ни опъне нервите до край,дори вече подозирам ,че е не по малък садист от помощника в червено ( дали пък не е неговото аз? )

Аз лично не мисля,че в следващият чап ще имаме голяма битка или поне не ми се вярва все още ,че Рай ще използва силите си. Надявам се Франки заедно със Сейра и регис да се появят колкото се може по скоро.Но самият факт,че вече ще знаят за съществуването на Рай ,та дори и да не разберат кой точно е си е неприятен. Но в крайна сметка нямаше как и това да не стане рано или късно.

Определено ни очаква доста интригуващ следващ чап и нямам търпение да идва понеделник вечер.

Послепис: е направо ми се сви сърцето,докато гледах как размазват Такео :( Много гаден момент си беше ...

Послепис 2 : Е тоя Юри определено ако ми падне ще му избия мисличките за Сейра от тъпата му и грозна глава 474387.gif

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все пак имаше и нещо хубаво-разбрахме, че М24 всъщност не е М24. Тоя Марк или какъвто е там явно има способности подобни на белия Зетсу ,само дето Киши не отиде до там да му даде способност да копира и спомените...май. Товаприлича на някакъв отвратителен тип некрофилия(не че има добър де <_< ) ,сори за грубия изказ, но просто не се сетих по какъв друг начин да го опиша.

Все още остава възмоността М21 да избухне и да се преобрази напълно де, въпреки че не се сещам това как ще помогне освен да печели време докато дойдат Франки и сие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дори М 21 да се преобрази не вярвам да успее да се справи с всички. Даже Франки и компания да се включат, пак не вярвам да се справят.

Имам много лошо предчувствие за развоя на събитията.....пълна каша е цялата ситуация.

Много се надявам да греша и Рай да не умре/заспи/изразходва силите си. mi6lence, дано си прав. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рони,виждам ,че все още не мога да успокоя душата ти :) Ще ти го кажа като на бременна жена - дишай,дишай :P Това беше в кръга на шегата :lol:

А сега сериозно. Би било много впечатляващо да видим един преобразен М21 във върколак. Според мен ако се стигне до такава трансформация,то М21 с удовлствие ще смачка садиста,не мисля,че гадинката в червено ще може да му се опре. Но това разбира се е само добро пожелание. Все пак ако се стигне до такава развръзка,ще е добре дошло,защото ще има време да пристигнат останалите ни герой и да се развихрят. Аз вярвам ,че ако се изправят целият наш отбор срещу двамата елдера и садиста,нашите ще победят дори без да се налага да се намеси Рай . Например поне аз така виждам нещата. М21 vs Садиста . Регис и Сейра vs онзи височкият елдер и добрият стар Франки vs шишавият ,мустакат елдер. Юри естествено ще наблюдава нейде отстрани и ще събира инфо за Кромбел. Не е в негов интерес да се меси в мелето.

Колкото да е хубаво,че М24 всъщност не е М24 ,толкова и лошо. Понеже ако беше М24 в един момент може би щеше да се осъзнае и да помогне на нашите в даден момент,а сега вече знаем ,че той си е чисто и просто техен враг. Най-лошото и шпионин,който вече без Тао ще може необезпокоявано да посъбере още доста информация относно работата на Франки и подробности относно Рай.

Естествено,това са само мой предположения.

 

Ох,как искам да видя Сейра да се вихри с косата - хо хо хо

Ах,този поглед ...

 

cqs1351249353x.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

mi6lence, как ти хрумна това с бременната жена и дишането? Ще ме довършиш! :rofl: Сега вече боя ти е в кърпа вързан, дано имаш здравни осигуровки. :nunchako:

 

Хареса ми как направи разделението за двубоя - кой vs кой. :lol: Много се надявам М 21 да стане върколак, а дали е възможно Франки да извади черното копие? :rolleyes:

Кака Сейра със сигурност ще я видим с косата. Това естествено е само в случай, че Франки и компания въобще се появят.

Интересно какво ще стане с Тао и Такео? Въпреки че ги размазаха, не вярвам да са умрели/дано не/.

Дали вече Юри ги е занесъл на Кромбел за експерименти? Да идва вече вторник, че това си е голяма игра на нерви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не може да са умрели-Кромбел ги иска живи за да получи отговори, но не уточни в какво състояние трябва да бъдат <_< . Колкото до битката и на мен ми харева примерното разпределение, но повече се надявам да не се стигне до такава въобще. Колкото и да е странно разчитам на по-кръглия елдър за това-хитър е и си знае интереса, не би рискувал конфликт с Ноблес поне за момента. Което от своя страна повдига други въпроси-дали знае кой е Рай(в смисъл до колко е запознат с йерархията в Лукедония след като даже новия Лорд и новите клан лидери не знаеха за него) и като е толкова хитър защо още не е надушил Кромбел и каква заплаха представлява :huh: ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...