Jump to content

Noblesse (2008)


Blue_Moon

Recommended Posts

funktastic17, многоооо благодаря за превода! :kissx: 

 

Хахахаха, това сравнение с Конфуций и Цао Цао разбива просто! :lol2: както и шега за разсъбличането и да не се надяваме за Рай!  :lol2: Макар че то не е много за смях, а дано някой ден все пак да го видим.  :896767:  Но пък Франки подобаващо ни радва в това отношение. :D

Дебилче, това не бях обърнала внимание, но наистина Шину са го докарали на нещо средно между двамата. 

Наистина напоследък големи драми станаха в мангата. Надявам се скоро да наваксаш и да се включиш отново, funktastic17! :)

 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за превода, изясни много неща :) . Класацията за разсъблечен я разбирам ама тази за красота...глей ги тия, сложили Рай и Франки последни, нищо не разбират значи :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това за красотата идеята явно е, различни видове хубавици и хубавци. Смисъл, пише си, че грозни няма (явно не са гледкали извън групичката на наш  хора де). Скалата върви  pretty, cute, handsome. И прочие. Ако намеря и по-ясна снимка и ще разчета кой какво трябва да е (Изключая, че Tao е сладък по този критерии.)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези как смеят да смъкнат самолета ,в който се вози господаря?!?!? :dunno:   Все пак са късметлии,че нашите хора ги чака много по важна битка.

Първата битка започна,да видим там кое ще надделее,добрата защита или доброто нападение.Засега клони към равен,ама предателите обичат мръсните игрички,така че се не знае.

Бас ловя ,че първата спирка на Раи ще е имението му и там ще се засече с Едиан.

И отново много тъжен момент,с връщането назад и сбогуването на Франки с бащата на Раджак :( Много ще беснее Франки,в това съм сигурен :nunchako:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече официално мога да кажа-чакам с нетърпение другата седмица :panda-145:  . Благодаря на Организацията, че доналя масло в огъня и Франки е в подходящото настроение за почистване от вредители. Кретените не стига, чe унищожиха негова собственост, но и имаха наглостта да нападнат Господаря..., Черните точки се трупат като сняг и лавината ще падне всеки момент.

Мi6lence наистина битката между щита и брадвата засега е равностойна, но както Франки беше казал на Раел преди, на новите им липсва опит освен всичко останало. Ще видим докъде ще издържат и двамата без помощ и сеирджии.

 

Всъщност къде точно свалиха самолета!? Ако е близо до Лукедония ще е добре за нас, но това ще означава или че самолета на нашите е по-бърз от Конкорд или пък, че Лукедония е близичко до Корея(но на панела преди да ги свалят летеше на Запад, не на Изток :huh: , аз знаем, че при авторите случайни работи няма). Вариант две: свалиха ги далеч та да имаме време да се насладим на клането :wacko:

П.С. Рай направо насърчи Франки да прави с кораба каквото реши, е или почти, все пак зависи от това как последният ще реши да тълкува думите му :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много радва Франки! :es: В перфектния мууд! :896767: Големи оптимисти са тез от организацията, да тръгнат да гърмят самолета. Имат късмет, че нашите нямат време за губене, иначе през носа щеше да им излезне тази постъпка. Спомените на Франки и разговорът му с бащата на Раджак много ме натъжиха. Ма иначе бащата много хубаво биши бил, то и Раджак си беше, жалко само, че Раел не се е метнал на него. :D Щита и брадвата уж са равностойни, ама нали онова леке се оказа доста по-възрастен от щита? Ох, за него и мумията искам много бавна и мъчителна смърт, заслужават си го. И наистина си остана загадка къде точно свалиха самолета? Ако е далеч от Лукедония, това въобще не е хубаво....равносилно е на още повече жертви, докато нашите се появят. Дано не е този вариант и да са наблизо. Хаха, то при Рай това направо си се брои за насърчаване. Хайде, Франки, размажи ги! B)

 

п.п. Много се чудя дали Мурджо няма да се появи и той в целия този хаос?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чапа няма какво толкова за му се коментира. Въвеждащ е, не са започнали всички битки.

 

Тоя с щита се би добре, но имам чувството, че касапина все още не е станал сериозен. Не вярвам да остане опакован като подарък задълго. Просто се надявам оня с мустаките да успее да изпълни нареждането преди битката да свърши. Всъщност надявам се да успее въобще, защото ми хрумна докато пишех, че първия на който ще попадне вероятно ще е щерката на мумията(дали щот е най близо или просто ще го пресрещне няма значение)

Колкото до това кой ще  е противника на  Кайе...беше ясно. Нали беше споменато, че е най-силния от новите клан лидери та ще е онагледят нещата. Сигурно затова му харизаха и тримата върколаци. Поне няма да е one-sided battle като при Раджак и ще е тъпо точно върколаците дето се държаха като благородници и не се нахвърлиха като глутница отгоре му да послужат като пример ама пък да не са отивали неканени в нечий дом.

 

Значи остава да видим кои ще са другите битки. Дотук предвижданията ми са верни(така не ми е интересно :mellow: ), само се чудя Франки дали ще пристигне преди мумията да убие Дядо(който без соул уепъна си няма да издържи и минута, освен ако не разчита на talk no jitsu) или не. Ролята на щерка му също не е ясна все още. Рай ще е при Раскериа и който я е нападнал.... :896767:

 

П.С. Не мисля, че Мурджо ще се появи сега. Не му е дошло времето B)  -сори заради изборите ме избива на простотии :lol2: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уф, дойде време за новия чап, но на мен още не ми е минало то предния и ме е яд като пиша. Проверих чапа просто информативно, защото тази битка ми е супер скучна и успях да се вбеся накрая. Абе каква е тая звуко или каквато е там изолация дето я имат в Лукедония, че още не са чули или разбрали, че има нашественици.  Преди от половин континент усещаха някой като се размърда, а тук на главата му трябва да подскочат на Дядо та да разбере, че някой му е влезнал в къщатата и то на страна с размерите на плюнка. Когато разбрах, че дъщерята и клана на мумията още са си там се поучудих, че той трябваше да разбере от петата елдърка, че Рай е жив, особено като си спомня мащабите на битката и афтърефекта, който позволи на ония от Организацията да видят острова и да опитат да нахлуят дори. Обаче тогава го сметнах за недоглеждане от страна на автора. Сега вече не съм толкова сигурна и се чудя какво обяснение ще измъдри, защото не вярвам подобно нещо да мине незабелязано от феновете по света.

 

Обаче поне е ясна една от скритите причини да си крият страната. В този пренаселен и шумен свят подобно know-how си е направо златна мина и желаещите да го притежават направо ще им налетят като скакалци.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поради стандартни причини не съм се мяркал от доста време, нооооо просто не мога да пропусна ... да не се вясна ... да отбележа,.... че се готви OVA по Noblesse!!!!!

МуХаАхаХАхАхАхАхХАХАХАхАХ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ю-ПИ-КА-ЙЕ-МА-ДА... :D

Е беше време!!!

:D

:28558::up: :i love this: :rolleyes::panda-145: :panda-145: :panda-145::thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :ph34r::blush: :blush: :blush::asian:

Ето детайлите:

Оригинал: http://wowstar.wowtv.co.kr/news/view.asp?newsid=81559

Смахнат Гуугъл превод: https://translate.google.bg/translate?sl=ko&tl=en&js=y&prev=_t&hl=bg&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwowstar.wowtv.co.kr%2Fnews%2Fview.asp%3Fnewsid%3D81559&edit-text=&act=url

 

 

ЕДИТ: А да... забравих... Раджак! :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, мерси. Blue_Moon беше постнала по едно време инфо за това и бая чудене падна, защо не намираме никакво инфо при условие, че пишеше като дата на излизане 2015 :blink: . Не че разбрах кой знае какво от превода като например защо ще анимират точно това при условие, че дори не е показанов мангата. Ясно защо е ОВА, напоследък ги използват за проучване на почвата и ако отзвука е добър може и ТВ серии, но пак не разбирам защо този момент :dunno:

 

Колкото до реването приготви си още кърпички, втория на ред също го емнаха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл отново, Ендориан. :)

 

Да, преди няколко седмици/няколко страници назад/ коментирахме точно тази новина. Много се зарадвахме, че пак поне нещо ще има. От два месеца усилено се шуми за ова-та. Даже наскоро четох, че на 27-ми имало вероятност да излезе, но не било сигурно. Въобще догадки и надежди много, истински хаос от предположения за дата на излизане, но все още нищо официално. :( И мен много силно ме съмнява, че ще успеят до края на годината, но да видим. Уж така са казали - 2015-та, да се надяваме, че ще го направят. Както и силно се надявам някой ден да видим и сериал, а дано! :)

 

Относно мангата...последните 10-15 чапа усилено ми лазят по нервите! То не беше драма, кървища, отиде си Раджак безмислено и прочие глупости. Драма, драма и пак драма! Оляха се, та се заляха и айде дядо все едно е някакво бебе и веднага го пронизаха. Не че не беше ясно, че и с него ще се простим, ама по толкова елементарен начин! Никак не ми харесва мангата напоследък, преди имаше и хумор и интересни моменти, а сега...само кървища. Като че автора напълно измести центъра на историята и сега е само битки и смърт. Да не говорим за всичките нелогични и вдф моменти, които нямат нищо общо с историята до сега. Много добре го каза, Дебилче! И аз се чудя каква е тази изолация?! Преди наистина от друг континент даже усещат, ама сега в една стая с мумията и пак никой не усеща нищо. А това леке стана още по-отвратителен. Като гледам как налагаше малкия с щита..и накрая го и резна...май и с него ще се простим. :( Жалко! И естествено Раскериа и сие седят и "пият чай" и никой нищо не усеща! Трябваше да дойдат да им кажат, че нещо става! Ба тази изолация, ба! Прекалиха и това тотално си противоречи на историята до този момент.  Относно Рай, и аз си мисля, че той знае за него. Освен ако наистина автора е пропуснал тази подробност. Вече и аз не знам, тотално ме изумява с последните си чаптъри автора. Е, след толкова хулене на чаповете, да отбележа и положителното: арта е страхотен! Ама наистина много, много добър! Битките, героите, прекрасно са нарисувани!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оооооооооооооооооо определено опипват почвата!!! Постарали са се стабилно! Арта и музиката са жестоки! Сега остава и да направи голЕмиУ шум, че да направят още!...

Трейлъра е тук! -> http://cafe.naver.com/noblessfan/220468

:thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

 

*стиска палци за цял сезон* *кхххм* :)

 

п.п. Блу аз не съм изчезвал. Просто го въртя инкогните от известно време :D

 

п.п.п. 28.11.2015г е датата! Демек - началото на другия месец трябва да го има вече преведено ако Силата е с нас! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за линка, Ендориан. :):yes:

 

Дам, инфото във фейса за 27-28-ми ноември май ще се потвърди. Поне така пишеше и накрая в трейлъра, а дано! :) Аз обаче не съм впечатлена от арта, да не говорим, че през цялото време докато гледах трейлъра имах чувството, че Мурджо е основен и единствен главен герой, а Рай все едно го няма или някакъв второстепен?! :blink: Безумие. Според мен са претупали работата, но те нямат кой знае колко и време. Отделен въпрос, че е крайно неудачно да представят точно този момент от историята. Ма, това вече го коментирахме. НО, много се радвам, че ще излезе и нещо анимирано на Ноблес! :panda-145:  От толкова отдавна се надявахме, дано да донесе достатъчно приходи, че след това да направят и сериал, както си му е редът. Дано! В сериал ми е надеждата! :)

 

Относно мангата: още по-бясна съм след превода на чапа! Вдф, дребната гадинка се оказа "Бог на войната" и колкото повече го трепеш, той толкова по-силен става! :slap:Що за нелепост? Голямо безумие! Направо се зачудих коя манга чета, не мога да го позная Ноблеса. 

 

п.п. Превъртайки трейлъра, все повече ми се набива на очи как само Мурджо е в центъра, единствен той. Все едно ова-та е само за него. Разочарована съм :( А Рай, а Франки? Само ще гледаме как Мурджо търчи напред-назад? А дъщеря му,....нямаше нужда чак такова лоли да я правят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охо, много мерси за трейлъра endorian :bow: . Изгледах го прилежно, няколко пъти :D . Моето мнение много съвпада с това на Blue_Moon-има много какво да се желае особено като се има предвид, че в трейлърите обикновено показват най-доброто.  То не стига, че се фокусират върху многострадалната Геновева ами и арта нещо издиша на места. Битките бяха добре или поне това, което видяхме от тях, но някак героите изпъкваха,а фона на места изглеждаше като просто добавен защото трябва. Не съм съвсем сигурна ама Франки май ще го зърнем за кратичко на края, това важи за стария Лорд, за Дядо също(виж Роктис не ме интересува). Както и да е, 28 е след десетина дни и остана да се надяваме да го качат нейде из тракерите щот не се намира много корейска анимация из тях. Ще се надяваме на феновете за повече.

 

П.С.Идея си нямате колко странно ми прозвуча корейския от монитора след години прекарани в гледане на аниме :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде,Раскерия,сритай малко задници!!!!! Страхотни битки ,а арта в последно време е невероятен :) И разбора се най-драматичното предстои. Франки и Рай ни ги пазят за десерт :D

Покрай мумията,Кромбел изглежда като малко детенце играещо си в пясъчника.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна с теб, Ники. :) Арта е мега добър! Много, ама много ме радва. Красота, радост за очите! Иначе историята все повече ме изнервя, направо ми скъса нервите тази драма. То драма ли беше, чудо ли беше?! Авторът не се спря. Съгласна и за Мумията, отдавна надмина Кромбел. Няма такава гадина, не само Лукедония, него и целия свят няма да му стигне. <_< Да видим сега Раскерия, дано да удържи положението докато дойдат нашите момчета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотна битка между върколаците и Кеи Ру . Но дано му се притече някой на помощ,че трима наведнъж  ще бъде трудно.

А това направо ме съсипа: sob*sob

 

8679c422673f1be1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мега добър арт! :wub: Рай!!! :wub:

 

3a0d02aab00bf2a8.png

 

Наистина прекрасно нарусивани битки! Хубавото е, че нашите започнаха да се приближават към центъра на събитието.

В Лукедония определено имат нужда от тях...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поне нещо хубаво стана в този чап, разбрахме къде по трасето са нашите. Другото хубаво е арта, наистина е прекрасен-пу,пу, пу (да не урочасаме художника че...), остана и автора да понамали драмата.

Дотук плановете на мумията се развиват по график и както е тръгнало може и да ги преизпълнят дори. Рай и Франки наистина трябва да ускорят темпото на максимум за да има на кого да помагат <_< .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единственото, което искам да питам. Къде се дянаха онези двамата? Автора да не е решил да ликвидира с един замах всички, докато нашата двойка се мъкне незнайно къде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...