Jump to content

Noblesse (2008)


Blue_Moon

Recommended Posts

Май няма да го зарежа все пак-очертава се нова битка и главния в нея ще е Мурджо за разнообразие,не че щом става въпрос за децата Рай ще стои в страни...пък и той, като че ли се върна към старото си държане. Не знам защо, но имам все още някакви очаквания относно Шинуу и сега пак се подновиха покрай предстоящата му среща с Мурджо-сигурно защото и той е червонокос като поумрялата дъщеря...

 Иначе Кромбел и Юрая продължават да играят мръсно-как да не ги обича човек за което ;) . Освен това не вярвам в съвпадения особено когато става въпрос за тези двамата. Все едно Юрая "случайно" остави фалшивите следи точно по маршрута на децата, нали? Но пък сметките им май ще излязат криви-не очакваха появата на Рай. Физиономията на Юрая дълго ще ми сгрява душата  :896767:

 

67711b0e2625646d.jpg[/spoil

er]

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо се зарадвах, че най-после започнаха битките и ни поляха със студена вода:

 

Unfortunately, Noblesse will be on recess for a while due to author's health concerns. It will resume as soon as our author gets well!

 

Дано да се оправи, наистина

 

ракът не е шега

 

и да е от късметлиите, че е млад и има две малки деца. Стискам му палци и на краката даже

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам! Мислех, че скоро няма да има нов чап, поради здравословните проблеми на автора. Дано скоро да се оправи човека.

А какво виждат очите ми днес?! Нов чаптър и то толкова добър! Страхотен! Регис направи чудо, не го вярвах, че е способен на подобно нещо - да призове Регасус!

 

6271ab82c24cf991.jpg

 

Направо го бях отписала така - пребит и затрупан, но явно силната воля и желанието да спаси приятелите си/ в случая Раел/,

и въпреки че не е на чело на никой клан, успя да призове регасус! Много добър, хареса ми този чап.

А и както се видя от телефонното обаждане, Рай е на път да спаси "децата" - Раел и Регис, въпреки че не знам дали вече имат нужда от спасяване. :D

Защо ли имам чувството, че и Мурджо ще се включи и ще го последва/Рай/. Може и той да се включи към РК 4 или вече бройката на рицарите стана по-голяма май. :D

Няма лошо, както се убедихме в къщата на Франки, винаги има място за още един рицар. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Blue_Moon взе ми думите от устата :P .

Страхотен чап, автора определено влиза в релси-точно тези неочаквани обрати бяха най-голямата сила на уеба и сега ни показа, че не е загубил усета си :es: .Опроверга коментарите, че тия грозници са включени само за да видим колко силни са станали тримата от запаса, като даде доста мощен power up на Регис. Нямам спомен дали е отбелязвано изрично преди това, че предишния клан лидер трябва да е умрял за да може новият да използва семейното оръжийце, но няма и да проверявам(само като си помисля, че ще трябва да чета основоно целия "официален" превод и изтръпвам :wacko: ). Не съм убедена обаче, че Регис може да се справи-това му е първия допир с Регасус и резултата ще е временен. Може да се наложи намесата на Рай(за кой ли път :rolleyes: ) и току виж Мурджо наистина се намеси да го защити. По вероятно е обаче неговият(на Мурджо) сблъсък да е с петата и рошавия като очаквам там да се включи М21 иии... мазалото ще е пълно. Важното е, че вариантите за развитие станаха повече от един дори за многострадалната Геновева .

П.С. Всъщност истинската изненада за мен беше обаждането на Франки до Рай, поне досега правеше всичко възможно да го държи настрана от вероятни битки . Дали е нещо като намек за понататък :dunno:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дебилче, права си. Толкова се развълнувах покрай Регис, че въобще не обърнах внимание на обаждането на Франки. По точно - видях го, но не се замислих, че никога досега не е постъпвал така. Много точно отбелязано. Винаги досега се стараеше и увещаваше Рай да не се намесва, а сега директно го повика. Интерсно, и аз мисля, че е с някаква цел това му действие. А сега чакаме да видим и "тримата от запаса" колко са задобряли след последния "ъпдейт" от Франки. :D Все си мисля, че клан лидера трябва да е умрял, за може наследникът да вземе семейното оръжие. Мисля, че по наследство се предава. Иначе да, най-вероятно Рай ще се включи да помогне на децата. Много добро предположение даде за Мурджо и М 21, ще бъде интересна среща, още повече, ако са от една и съща страна. :D Нямам търпение за следващия чап, мангата започна да си връща "силата", дано така продължава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо ново този чап. Очаквано Регис не промени кой знае колко нещата дори с Регасус. Това си е нормално-първи досег(без опит), не е навършил пълнолетие, че и още не е клан лидер :dunno: . Другите от векове тренират с техните и то при условие, че са изпълнили другите две условия и все още не са на висотата на предишните лидери, че той ли...?

Освен това финалистите от конкурса "От грозен по-грозен" все пак ще изпълнят основната си задача-спаринг партньори за М21 и сие, които се появиха съвсем навреме и готови за бой при това(без М21 де). Поне Рай май няма да се наложи да се намесва...май. Надявах се М21 да се включи в битката между 5тата, рошавия и Мурджо ама не би. Гложди ме лошо предчуствие, че автора ще прати Франки там <_< 

Нищо, живот и здраве другата седмица ще разберем коя хипотеза е най-близка :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

We are sorry to announce that Noblesse will have to go on a temporary recess due to author's

health concerns. Line Webtoon sincerely wishes for the wellness of authors.

Ей на това му викам гадно . Тъкмо се гласях да видя как ще сритат...на нашите и ето ти на, хиатус :mad: . Май само две седмици минаха от предишния. В един друг форум сигурно пак ще ме убеждават, че е рекламен трик щот автора не знаел какво да прави с тия двамата грозници :slap:

П.С. Забравих да отбележа, че и аз се надявам да се оправи/вят бързо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано да се оправи скоро. Стискаме му палци. :) И аз си мислех, че вече е оздравял, а то какво се оказа.....

Иначе М 21 много ме израдва, като се трасформира във вълче! :D  А  Тао и Такео с тези "татуси" от черното копие...много радват! Нямам търпение за следващите чапове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече доста време се проточи хиатуса. Попринцип съм търпелив човек, но нещо малко почнах да се притеснявам. :D

Някой да е попадал на повече инфо, какво му има на автора?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, забравила съм да напиша официалната причина за временното прекъсване(надяваме се)на Ноблес :slap: . Поради сериозните здравословни проблеми на Lee Gwang-su (художника), уеба излиза в хиатус за неопределен период от време

 

 

Има сърдечен проблем и не се е подобрил, въпреки претърпени лечение и операции. Болки в гърдите и затруднено дишане, без да има видима причина или нараняване, а после развил и панически кризи. Лекарите са препоръчали почивка и не е посочен конкретен период.

 - това е част от съобщението публикувано от Son Jae-ho относно прекъсването и любезно преведено за нас от спиди86 :bow: 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за страхотна тема :up:  коментарите ви така ме зарибиха, че чета цял ден без спиране, отдавна не се бях забавлявала така :lol: Рай и приключенията му с технологията ме убиват :rofl:  първо вратата,а сега и тоз банан :rofl: :rofl:  ааааааа ще ме довърши :rofl: Супер арт, страхотни характери :yes::es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

abjc,приятно четене :) Завиждам ти благородно.Аз ( и не само аз) вече месец си чакам чапчето,а то не идва ли не идва. Дано все пак всичко се нареди и скоро има такъв.

Манхвичката си заслужава на 100%.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошла :icon_sunny: . Радвам се, че глупостите, пардон коментарите ни са занитересували някого до толкова, че да даде шанс на това чудесно заглавие :D . Ще те очакваме и теб да се включиш след хиатуса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм, ако е за мен мерси :)  Сега ще проверя да видя кой ден е, щот не съм на ти с именните дни-освен обичайните големи :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голямо четене падна, всяка свободна минута :es: направо страхотно :bow: уникални образи :D:yes: отчаяно искам още, ей така към 200тина чаптъра поне :lol:

а сега се нареждам с вас и чакам хиатуса да свърши (нетърпеливо :D )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

abjc,а любим герой имаш ли си вече? 

Надявам се на хубав бой между Музака и елдер №5 плюс онзи здравия върколак. А РК 4 -5-6 ( много станаха :28558: ) да омачкат онези гнусни модифицирани върколаци.

Май ще се почва вече с молитвите,че много време мина от последният чап :(

Ето и една много готина рисунка на Сейра. Да можех и аз така да рисувам,ехх.

813656f8a767d19b.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички характери са изключително добре развити и представени, всеки за себе си уникален, евала на създателите за което :bow:

Любими са ми Франки  и Рай, след толкова много чаптъри все още има мистерия около тях :asian: 

Имам очаквания за Шину - трябва да има нещо особено в хлапето, доста е по-силен и издръжлив от нормалното, още в началото го намекнаха :D

Много искам Музака да се върне при тях, направо ще ми разбие сърцето, ако в някой момент Рай трябва да се бие с него :(:cry: странното им приятелство ми допада много. Общо взето мълчаливия Рай е доста притегателна личност, я какви уникални характери се събраха около него  :lol: 

Голяма  дилема ми е кого харесва Сейра :lol2:

Паднах от смях, когато тримцата сладури се трансформираха, за да оправят кухнята преди Франки да е разбрал :rofl: :rofl: :rofl:  мдааааа това е наистина спешен, животозастрашаващ случай :rofl:  Страхотно чувство за хумор, много умело вплетено в сериозните теми, който се засягат в същото време :bow:

Присъединявам се към молитвите, отчаяно искам още!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...