Jump to content

Recommended Posts

Не е честно!!!!! Много съм им ядосана на тия от MBC! Не могат един час серия да си вместят в дневната програма! :mad:

За мен този сериал е най- добрият за 2011(а даже още не съм видяла края му). Такава зарибявка не съм имала от много време. Не мога да си намеря място докато чакам всяка следваща серия..пък да не говорим, че по 5-6 пъти си ги извъртях излезлите до момента. Точно с една дума мога да го опиша сериала-обсебващ!

Един скучен момент не видях( а досега винаги ми се е случвало да ми доскучае заради продължителността на сериите в корейските драми).

Актьорската игра няма какво да я коментирам. Lee Ji Ah е страхотна както винаги. Yoon Shi Yoon обаче е откритието на сериала. Супер талантлив е! И има страхотен чар и излъчване. :wub: Още от първата серия(макар и към края :D) ми привлече вниманието. Почнах да гледам и King of Baking, Kim Tak Goo заради него. Направо благодаря на Kim Jae Won, че се е контузил и е трябвало Yoon Shi Yoon да го замести.

Точно на Lee Ji Ah и YoSi се дължи това, че ми е толкова интересно сериалчето...макар че и второстепенните актьори са сладури и радват. Han Go Eun обаче колкото и да ми е красива, колкото и да й отива тази роля..все пак ми е най- антипатичният образ.

И BTS колко са забавни не е истина:

http://www.youtube.com/watch?v=BOhf3xPpaPA&feature=related

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление е така. А колко сериала имаше през тази година с нисък рейтинг и не само тази, даже по-нисък и от този, а си ги завършиха нормално. Корейска му работа. Винаги съм се чудила на техните рейтинги. Има такива страхотни сериали, а с толкова нисък рейтинг и такива дето я стигнеш 3 серия, а гонят 2-3място. Даже на моменти се чудя какво точто обичат да гледат. Жалко за сериала и за актьорите. Много добра игра, страхотен сценарий, но прецакан великият им рейтинг и не само. А истината е че влиза на първите места на най-готините сериали през тази гонина. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ниският рейтинг може би се крие и в това, че по същото време и час се излъчва фаворита на SBS - Deep Rooted Tree. С него наистина е трудничко да се преборят, но е и факт, че много хора според мен подцениха това приятно сериалче.

Важното е, че аз като зрител съм доволна от видяното и този сериал ми върна малко вярата в корейците, защото доста разочарования събрах от тях тази година и то от все много рекламирани и хвалени продукции. Този сериал е със сигурност и още едно стъпало нагоре в кариерата на талантливия Yoon Shi Yoon.

Очаквам всеки момент новата 11-та серия, нямам търпение да видя и днес какво е станало.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го гледам текущо. Причината да продължа след първите епизоди е актьорската игра. В техническата част има нещо , което ме дразни и това ми развали първоначалното добро впечатление. Сглобяването, поредността на сцените.Сценария за някой образи също куца. Два корейско злобни дамски образа автоматично ме настройва критично. Както е нормално за кор.сер. зациклят на тях. Поне за разнообразие да ги "накажат" сценаристите тез безкруполни манипулаторки, понеже в повечето случаи кор. сценаристи ги правят като любими герои :no:

Актьорската игра, образите на полицаите+полицайката :D , главния мъжки герой и психолога ме карат да го догледам.

Това че ще е серия по-малко не е минус, тъй като сценария куца като баланс между героите, та поне ще са принудени да го забързат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, голяма зарибявка този сериал, днес го почнах и вече изгледах първите 4 серии, станах фенка на Yoon Shi yoon и Han Go Eun от пръв поглед и се влюбих в саундтрака! Много добри диалози, това засега най-много ме впечатлява, неочакваните реплики и закачки. Сериалът е пълен с познати известни актьори, но наистина Yoon Shi Yoon i Han Go Eun, въпреки че не ги бях гледала никъде, вече са ми фаворити. Shi Yoon - личи му донякъде, че е дечко, ама много сладък бе, страшен чаровник :wub: Много съм разочарована от Lee Ji Ah като визия, има някакъв проблем в лицето й - сякаш има прекалено много пудра или пък самата й кожа е някак си неравна, не мога да разбера, но чак ме дразни като я дават отблизо :( Досега не ми се беше случвало, все пак корейките имат много чисти и гладки лица, поне като се намажат с BB, но на тази нещо не й се получава. Хан Го Ън за мен е 100 пъти по-красива. Както и да е, сериалът е много зарибяващ, щом чак виждам прилики с Градината... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм разочарована от Lee Ji Ah като визия, има някакъв проблем в лицето й - сякаш има прекалено много пудра или пък самата й кожа е някак си неравна, не мога да разбера, но чак ме дразни като я дават отблизо :( Досега не ми се беше случвало, все пак корейките имат много чисти и гладки лица, поне като се намажат с BB, но на тази нещо не й се получава. Хан Го Ън за мен е 100 пъти по-красива.

Същото си мислех и аз, дори се чудех дали правилно съм разбрала,че я смятат за много красива, дори и като плаче- кожата и се гърчи неестествено, а усмивката и е доста крива. Но си играе добре ролята, но защо колегите и доста глуповати ги изкарват- някаква хумористична нотка се опитват да прокарат, но е малко нелепо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Край. Изгледах снощи и последната 15-та серия. С много добри впечатления останах от това сериалче.

 

Е, имаше в последните три серии и за критика, но корейски сериал все пак... ;) На пръстите на едната си ръка не мога да събера заглавията от корейците, които ми допаднаха през тази година, но Me Too, Flower! със сигурност го прибавям в списъка си.

 

 

Посмях се доста снощи на сцената, в която аbeoji-то награби в болницата кандидатът за ръката на дъщеря му. Какъв поглед имаше само Shi Yoon. :D

 

 

Най-голямо умиление по време на целия сериал предизвикваше у мен героят на Lee Ki Kwang от BEAST. Всеки път, когато виждах тъжния поглед на тази чиста душица или моментите, в които се усмихваше, ми идваше да вляза в монитора и да го прегърна. Какви физиономии правеше само... Браво! Голям чаровник!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко ще ми е мъчно за този сериал. :( Направо ми легна на сърцето още от началото и така до края. То не бяха смях, сълзи, трепети, вълнения, изобщо много емоции ми докара за двамата месеца, през които го гледах. Просто прекрасен сериал в пълния смисъл на думата! Заобичах ги на всичките от актьорския състав.

 

Cha Bong Seon, която беше голям шемет, но и винаги отстояваше себе си. Lee Ji Ah с право съм си я наредила сред любимките. Страхотна е!!! Да отбележа, че точно в тази й роля ми стана идол. :D Страшно много й се кефих, най- вече на стила й на обличане(много харесвам небрежния стил)....Сестрата и докторчето, страшни сладури, всеки от тях с характер, който не може да те остави равнодушен :lol: ...Президент Park, на която най- малко симпатизирах просто защото не ми харесваха постъпките й, но тя се бореше за своето и за това, което обича, така че накрая успях да я разбера. Полицейският колектив ме забавлява страшно много, особено нашия сладур Jo Ma Roo нямаше равен. Много се радвам, че избраха Кики за тази роля. Всеки път като го даваха не можех да не се усмихна на миловидността му и ,разбира се, как отвержено защитаваше нуна си! И Yoon Shi Yoon, бижуто на сериала, така бих го нарекла. Не мога да опиша с думи колко много ми хареса персонажа му. Кой не би искал един Seo Jae Hee, а?!!! Направо се влюбих в него. :wub:

 

Искам да похваля и сценариста, и режисьора на сериала. Без интересният сюжет и интригуващите реплики( още си спомням закачките между Bong Seon-a и Seo Jae Hee в началото) и вълнуващите сцени нямаше да е същото.

Музиката също е страхотна. От баладичните до по- танцувалните песни, с голям кеф си слушам саундтрак-а всеки ден!

Голямо благодаря на MBC, че ни предоставиха тази прекрасна драма. :thanks:

Много жално ми стана като разбрах, че финалния рейтинг е бил доста нисък(за пореден път се убеждавам, че корейците не знаят какво да гледат). Няма да говоря и за края на сериала. Очаквах да е с по-занижено качество и претупан заради съкращаването с една серия, но честно казано съм доволна..Не спрях да се усмихвам след края и да плача от мъка, че свърши. Никога няма да забравя емоциите, които изпитах по време на сериала, няма и да забравя колко ми хареса. Определено ще си го преповтарям още много пъти защото ми стана един от любимите. А на тези, които тепърва им предстои да гледат, благородно завиждам и им пожелавам приятно гледане на този наистина очарователен сериал.

:asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отново успях да се изненадам приятно, прекрасен сериал. Прикова вниманието ми още отначало и така до края. :yes:

Наситено действие без разтакаване и пълнеж. И романтика - точно като за мен. Идеално. Заглавието спокойно можеше да бъде нещо като Всичко е любов.

 

Дай боже всекиму такъв мъж, знаещ какво иска и решен да го постигне на всяка цена, и безумно влюбен.

 

Юн Ши Юн ме заплени с чара си. Гледам го за първи път и отсега нататък ще го следя. И Джи А също ми хареса, бяха сладка двойка.

Хан Го Ън - както винаги прекрасна. А онова малкото „зверче” И Ги Гуанг ми идва да го изям! Много сладко бебе. :rolleyes:

Красива история, без много драма, силни персонажи със силни чувства – друго не ми трябва. А и 15 епизода не усетих кога свършиха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да освежим темичката с едно сладко клипче на двойката:

 

http://www.youtube.com/watch?v=VoYkLaHWzOE&feature=related

 

Тия двамката много приятно ме изненадаха :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал преди го бях прескочил не си спомням защо, но понеже съм на вълна комедии реших да му дам шанс, а и ми го препоръча надежден източник. Оказа се, че наистина си заслужава да му се отдели време и че нещата определено са се получили. Ако трябва да почна от някъде хвалбите то това са персонажите - изключително колоритни, забавни и запомнящи се поне мнозинството, е имаше излишни неща като оня гелосаният тюфлек от плаката "Розовото пиле", който присъстваше в бляновете на нашата главна и поне мен ми беше непонятно защо ни занимаваха изобщо с него вярно адвертайзинг, фенсървиз у-а ама се търпи до едно време! Трите мадами бяха подбрани добре като визия и умело контрастираха като личностни качества - успяла бизнес дама със стил и класа достоен представител на корейският елит, завеяната егоцентрична доведена сестра-златотърсачка, която от своя страна достойно "отсрами" набиращият сериозна скорост особено в наше време тип жени за които парите са над всичко и разбира се най-интересната личност нашата полицайка, която не само, че беше така нареченият идеализиран персонаж поради ценностната й система и светоглед, но и беше изключително ярък образ в психологически план и какви ли не състояния я видях да изпада не случайно я пратиха на психоаналитик още в самото начало за което едно голямо БРАВО на И Джи А справи се повече от добре! Ако трябва да използвам термин от аниметата бих я охарактеризирал като тсундере. Главната мъжка роля също беше приятна изненада очаквах предвид постера да ни измъчват с поредният лигльо от които бъкат корейските сериали, но пича си беше на място и този герой би трябвало да служи за пример на останалите много добре се получиха нещата като взаимодействие с И Джи А и цялата история около него беше изключително добре изградена особено тези неща с мистериозното му и драматично минало, как се е издигнал от 0-та до сегашното му положение и двойственият живот, който водеше бяха от основните катализатори на действието, които определено поддържаха интереса от начало до край. Като стана дума за това също дойде като изненада и то приятна въпреки, че вече би трябвало да съм свикнал да омешват комедия и драма, но тук имаше доволно и от двете. Иска ми се да нахвърля още за добрите ми впечатления от останалите персонажи като психоаналитика, ниското полицайче дето беше партньор на нашата, шефа на паркинга и още 2-3-ма, но честно казано ме мързи, а и който се хване да го гледа това сериалче няма как да не му направят впечатление.

 

PP Имах проблем с намирането на английски субтитри намерих само на някви смърфове ама те искаха регистрации с цялото си нахалство и ги отсвирих и го доизгледах на стрийм щото всичко си има граници разбирам торент сайт да са или нещо друго ама за някакви битове да ме занимават с глупости не благодаря! А всъщност мислех, че някой от нашите превежда ама пишеше някакъв друг тийм, че го прави понеже гледам, че почнаха да го качват на бг из тракерите, но иначе доволно е че все пак има напредък в тази насока. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Седмици наред следях превода и чаках да излезе и за последните епизоди, за да го гледам спокойно филма. Този път не съм разочарована, напротив - направо съм си очарована! Динамичен съвременен сериал, с много добър актьорски състав, комедия, драма, романтика - имаше си всичко, даже и добър край. Музиката беше един добър фон, но нищо повече. Yoon Shi Yoon, главния, ме изнанада много приятно, защото с оглед на възрастта и опита му не очаквах нещо особено от него, още повече, че ми приличаше като визия /а и филма като тематика/ на Kim Hyung Jun от "Glowing she" /още ме е яд, ама много яд на сценаристите му/, където сладура игра не можа да покаже, само м-м-страхотната си визия. Yoon Shi Yoon се представи повече от убедително, направи добра роля, повярвах във всичко негово, смях се и плаках с него, очарована съм и смятам да изгледам каквото имаме преведено с него и ще го следя. Отдавна исках да видя нещо с Lee Ji Ah и сега впечатлението ми е не само за красива, но и за добра актриса, хареса ми тя. Полицайката, изиграна от нея не ми допадна много в началото като персонаж - много праволинейна и крайна беше, пък и една такава мъжкарана, но така са я измислили. Но Lee Ji Ah много добре се превъплати, много истински стоеше образа й. Обаче най-впечатлена съм от Han Go Eun, страхотно я мразех и обичах и й съчувствах и не можех да си отделя очите от нея. Страхотна е с всичко - очи, устни, лице, коса, височина, грация, пък таланта й е великански. Много й вървят ролите на студенокръвна кучка,но мисля, че може да изиграе всичко. Jo Min Ki /брат`чеда й доктор/ не съм го виждала досега, образ си беше и много ме учуди, че в него за първи път /като за кореец, де/ намирам, о чудо, леки признаци на бръчки. Стана ми интересно и като погледнах - че той си е почти на 50! Seo Hyo Rim, не-сестрата, през цялото време много ми приличаше на глуповато-наивната миска и приятелка на Сандра Бълок от "Мис таен агент", ама не може да е тя. Дотук съм я гледала все в такива еднотипни роли, не че не ги прави добре. А пък полицайчето/розовото пиле - ех, какво ли не прави гримът! Ама пък беше забавно, особено като му намираше кусури... :D Благодаря много за Дружния превод, без който такива като мен са си жив-зян, бъдете здрави и файтинг!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса сериала, жалко само, че беше 15 серии а не 16. С удоволствие бих изгледала още 1 :) Поне по-рано дадените линкове към остовете вече не са активни ето един хубав :)ОСТ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама как така не съм пуснала коментар тук? :blink:

Много добър, логичен, последователен сериал, с интересни образи и добри идеи. Различен е доста, може би затова не е пожънал кой знае какъв успех, а си заслужава. За И Джи А съм с особено мнение винаги, но се справя много добре и тук. Юн Ши Юн (още един великолепен набор!) ми скри шапката. Както е кинта и двайсе и има-няма 30 кила, така докара много силно мъжкарско присъствие, без да парадира с бицепси, плочки или мачистки изцепки. Страхотен образ, много силен и оригинален в сравнение с повечето типични мъжки роли. Хан Го Ън за пореден път наелектризира екрана. Очаквано добра и убедителна роля.

Второстепенните също бяха интересни, като почнем с психиатъра, който собствените си проблеми не можеше да реши, минем през целия участък и приключим с малката сестра (която официално е най-противната ми корейска актриса евър, а конкуренцията в тая графа е жестока), на която и в този сериал не се намери кой да й оскубе веждите, всички си бяха откаченяци колкото си искаш. Там също имаше интригуващи истории. ОСТ не помня да ми е правил впечатление, така че тоя параграф го подминавам.

В заключение препоръчвам с две ръце, но предполагам ще се хареса повече на малко по-възрастното поколение. По-сериозен е и освен онова странно розово пернато, поводи за лиготии няма. Харесах го :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

speedy86, аз съм от малко по-възрастното (де да беше малко) поколение и сериала много ми хареса. И златото тук Юн Ши Юн е от твоя набор наистина сте златни. Още някой срещнах тези дни от безценния "86" като се сетя кой пак ще отбележа. Та сериала се гледа много бързо каста е много добър, аджушите от полицейското и двамата са ми много любими. Lee Ji Ah ми е много симпатична още от Style и на моменти е доста комична. За златото няма какво да говорим той ми е от фаворитите като цяло под корейския небосклон. Han Go Eun е перфектна както винаги отлично се справя с "-" роля и е красива до безобразие.

А най-много се смях когато Lee Ji Ah каза на колегата си малкия полицай "искам да ти отрежа устните и да видя колко чинии ще напълня с тях" велик лаф то и устните си му бяха бая големички. Препоръчвам го! Заслужава си!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да споделя и аз приятните си впечатления от този сериал. ;) Добре построена сюжетна линия, интересни образи, историята е поднесена много леко, без излишни драми и преигравания. 15 серии се гледат на един дъх. Младежът от "King of Baking" и тук направи много добра и убедителна роля, смятам и за напред да следя бъдещите му проекти. :P

И Джи А също прави силна роля. Играеше го мацка с характер, имаше си своите убеждения и принципи и стоеше твърдо зад тях. Интересна двойка бяха с Юн Ши Юн и ме радваха един до друг. Доведена сестра и аз не съм и голям фен, но тази роля много и легна. Тук определено ми хареса повече, отколкото в "Scent of Woman". Ако трябва да обобщя, сериалът си струва отделените 15 часа пред екрана на 100%, препоръчвам ! ;);):)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поразколебан съм в мнението си за сериала. Мисля че,бях с доста завишени надежди и заради това съм малко разочарован. Най-вече съм разочарован от играта на моята любимка Джи А. Знам че може много повече,но явно тази роля просто не и отиваше. Не ми беше толкова убедителна играта и както в други филми и сериали където съм я гледал ,а и като визия издишаше. Някак изкуствено ми изглеждаше. Инак историята си беше интересна, имаше хубави моменти. Посмях се някъде,но в интерес на истината,очаквах доста по комични моменти,а тук само на няколко момента успях искрено да се посмея,някак си измъчени бяха комичните моменти. Към края пообозиха нещата,но съм виждал и по ужасяващи финални епизоди.Юн Ши Юн също не успя да ме впечатли с нещо кой знае какво ,нито като игра,нито като излъчване.

Диамантчето скрито в тази много обятна мина се оказа (поне за мен) Han Go Eun. Каква жена,о боже мой,нямам думи. Визията и беше зашеметяваща,всяка нейна поява на екрана ускоряваше пулса ми неимоверно много. Обаче много ми стана тъжничко за нея.Толкова години не смееше да изкаже чувствата си и в един момент се оказа,че вече е късно и дори и признанието не можеше да върне нещата назад. Колкото и гадничко и долничко да се държеше,не можех да я намразя заради това,защото когато видиш ,че губиш любимият си човек,няма много неща ,които биха те спрели пред това да го изгубиш.

Не съжалявам ,че го гледах,но ми се искаше да е поне с една идея по забавен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз приключих със сериала.

 

Честно казано не съм много впечатлен. Актьора в главната роля ми влиза на първо място в топ зле класацията за мъжки кастинг. Нито като визия нито като актьорска игра ми хареса и ми беше антипатичен през цялото време. Това е мнението на мъж разбира се, така че няма да се учудя да има жени които припадат по него.

Мацката в главната роля беше сладка но най-много ме впечатли съдружничката на главния герой.

 

Невероятна жена! Визия, поведение, стил, характер, просто перфектна. Успява да съчетае в себе си едновременно както твърдост, така и нежност и уязвимост. След като проверих не можах да повярвам че актрисата е 37 годишна. Ще ми се да гледам нещо друго с нея защото тук успя да ме впечатли не защото сценарият я украсяваше, както става обикновено с главните героини, а просто със самото си присъствие. Не си спомням толкова да ми е харесвала мацка със второстепенна роля (доближава се може би гаджето на главният герой от Witch Yoo Hee).

 

Като цяло сериала ме държа да го изгледам до края, но не ме впечатли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено има кой да му точи лиги на набора, няма проблем да не го харесваш.

 

Щом Хан Го Ън ти е харесала тук, непременно я гледай в Capital scandal. Там е великолепна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...