Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Me Too, Flower! (2011)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: I'm A Flower, Too
Телевизионен рейтинг: 6,1%
Период на излъчване: 9 ноември 2011 - 28 декември 2011
Време на излъчване: сряда и четвъртък 21:55
Жанр: романтична комедия
Канал: MBC
Епизоди: 15
Режисьор: Go Dong Sun
Сценарист: Kim Do Woo

Участват:
Yoon Shi Yoon - Seo Jae Hee
Lee Ji Ah - Cha Bong Sun
Han Go Eun - Park Hwa Young
Jo Min Ki - Park Tae Hwa
Seo Hyo Rim - Kim Dal
Lee Ki Kwang (Highlight) - Jo Ma Roo
Im Ha Ryong - Bae Sang Eok
Kim Ji Sook - Kim Do Mi
Lee Byung Joon - Team Leader Kim
Jung Man Shik - Kim Do Kyun
Baek Seung Hee - Lee Young Hee
Son Il Kwon - Manager Lee
Ki Joo Bong
Baek Bong Ki
Baek Seung Hwan
Jo Sung Kyu
Heo Ga Yoon

Резюме: Полицай Ча Бонг Сон (Lee Ji Ah) е млада жена, чието психическо състояние се лута между депресия и еуфория. Независима и пряма, тя е готова да се изправи срещу целия свят в защита на принципите си. Съдбата я среща с по-младия от нея Со Дже Хи (Yoon Si Yoon) и въпреки първоначалното си нежелание, двамата са въвлечени в страстна връзка. В борбата за сърцето на Дже Хи се включват и други две дами - богатата и изискана Пак Хуа Йонг (Han Go Eun) и модела Ким Дал (Seo Hyo Rim). Полицай Ча обаче не знае, че любимият ѝ е мултимилионер...

 

С български субтитри: ТУК и ТУК

Онлайн с български субтитри: ТУК

С английски субтитри: ТУК
С руски субтитри: ТУК

Да се надяваме, че ще бъде забавен и няма да развалят сценария, както стана с няколко сериала тази година... laugh.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала Лазе tongue.gif за пускането на темичка за сериала.Бях мислел да правя,но реших да оставя за някой ,който ще се справи по-добре и виждам,че най-после някой се сети за това сериалче :) Лично аз очаквам доста от сериала,най-малкото защото ще видя отново Джи А на екрана,че доста и се насъбра тази година. Темата на сериала си е типичен романс и очаквам доста усмивки ,сълзи и абе всичко що се отнася до корейските романтични драми :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първата серия ми хареса. Много се радвам, че Lee Ji Ah са я сложили в главната роля. Май тя ще го раздава като шматка( супер много й тичат такива роли.. сещам се за Четирите бога и там беше с къса косичка). Seo Hyo Rim за сефте са я наместили в образа на сладураната, а най- голямата кака(Han Go Eun) ще е властната( още от първа серия ми умряха симпатиите към нея). Интересно ще се получат нещата с трите мацки въртящи се около главния. Още от сега залагам на Lee Ji Ah, не че не очаквам да ги вкарат в някакви супер сложни взаимоотношения. Главния актьор(Yoon Shi Yoon) за първи път го гледам, ама определено ми хвана окото. Милият, само с нуни ще е заобиколен. :D Да не изпусна и Кики да спомена. Суууупер сладък в полицейска униформа и като почна с това "нуна", и физиономиите дето й правеше...точно cosplay, както го и майтапеше кака му. Кефят като тандем двамата.

Стискам палци да излезе добро сериалче( че като се сетя за Spy Myeong Wol и Lie To Me още ми притъмнява пред очите). Иначе от първите две серии съм очарована. Очертава се забавно, романтично, съвременно... е има и намеци за драма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Търпеливо изчаках английските букви за първа серия, а BS-а ми зареди направо руските субтитри. За сега-добре. Даже много добре! :D Хубавото е, че трите мадами ( :wub::inlove::es::yes: ) затъмняват "сладурите"! Мишок, има светлина в тунела!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще чакам да излезе целият сериал и чак тогава ще го гледам. Предполагам ,че Джи А затъмнява всички в сериала,все пак тя е "Богиня" smile.gif

Дидо,радвам се,че този сериал ти допада,стана ми по драго smile.gif Радва ме факта,че е романтична комедия,понеже Джи А е уникално сладка,когато се шегува и мисля,че сценаристите трябва да са предоволни,че са я привлекли като главна актриса smile.gif

Ето и една песен от саундтрака:

http://www.youtube.c...h?v=O7VLjAdmtBg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този нов корейски сериал ме радва изключително много.

 

Тръгнах към него поради две причини - Yoon Shi Yoon и огромно желание да видя Lee Ji Ah.

До тук имам отличен сериал. Сряда и четвъртък ги очаквам с трепет в сърцето и не мога да отлепя поглед, без дори за миг да посегна към мишката с цел превъртане на дадени моменти (а това никога не ми се е случвало с корейски сериал). Свалям всяка серия в деня, в който излиза, гледам все едно разбирам всичко (без субтитри) и не отлепям поглед. Все пак усетиха, че сериалчето си струва и Смърфовете започнаха по-усилено да се трудят над английския превод. Изгледах първите 4-и епизода с английски субтитри, а сега след като видях онзи ден и снощи в новите 5-та и 6-та серия какво се случи, място няма да си намеря, докато не излязе и техния превод.

Ji Ah е отлична, Yoon Shi Yoon, след силната му роля в King of Baking, Kim Tak Goo - не съм и очаквала да се посрами, а Lee Ki Kwang от BEAST (побърква ме от смях това същество) и страхотната Seo Hyo Rim (невероятно се справя както в Scent of a Woman, така и тук в ролята на разглезена и пристрастена към скъпите парцалки героиня, изключително забавна) са просто още един бонус към цялата отлична до тук продукция.

Сценарист на Me Too, Flower! е Kim Do Woo, създал и My Name is Kim Sam Soon. Не трябва да се учудвам, че сериалчето е толкова добро до тук. Моля се само да не го забият някъде по средата в нищото, както се е случвало с много други корейски сериали и да продължи все така силно до финала. Има невероятна химия между Lee Ji Ah и Yoon Shi Yoon, а и дадат ли и на нея с 6-7 години по-малък главен герой - всичко върви по мед и масло, както се убеждавам. Много искри превхвръчат между двамата и с показаната силна игра и сценарий - сериалчето спокойно ще определя за мой №1 в края на годината в комедийния жанр при корейците (само дано продължи така силно!). Жалко, че в Корея няма да го оценят подобаващо, предвид и факта, че се излъчва по едно и също време-час с фаворита на SBS - Deep Rooted Tree.

 

 

 

Силно се надявах и желаех да нямам и в тази корейска романтична комедия целувки тип "С чело" и "Леко докосване по устните" и не останах разочарована. Дори след изгледаната и снощи 6-та серия (без превод) и истинските целувки, които видях и там (освен случилото се в колата в 4-та серия) - останах много изненада. Писна ми от "девствени" корейски драма, в които само се гледат и не показват поне мъничко страст, а тук... Като виждам как здраво са се "захапали".

 

Героинята на Lee Ji Ah - изпаднала е в депресия и самосъжаление до тук, предвид и миналото й и това, което е било принудена да изтърпи след развода на родителите си и факта, че майка й се омъжва повторно и я изоставя, но мисля, че съвсем скоро ще се освести. Героят на Yoon Shi Yoon е не по-малко интересен с този двойнствен живот, който води и факта, че все още крие, че е доста заможен.

Комичните ситуации между двамата след една след друга (ама и кака не си поплюва и така го налага, и какъв шамар му удари, че чак изтръпнах...), а всяка поява на Lee Ki Kwang, партньор на нашата главна героиня ме довършва от смях. :D

 

 

 

bh0raq.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям мнението за добрата игра на всички главни, и не толкова главни актьори и приятния сюжет.

Признавам, че бях малко скептично настроена към играта в началото, защото сценариста е железарка в този жанр, но развитието на историята и отварянето на образите, в добавка със задоволителна игра, увеличават черешките за пълненето на кошничката ми, и се увеличават... :P (особено, благодарение на пета и шеста серия!!!).

 

Дано субтитрите не закъсняват много, защото тенденцията за по-дълго чакане разваля удоволствието...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дотук супер! Аз още от първа серия се зарибих яко по сериалчето, ама след днешната изгледана, 6-та поред, сън не ме хваща. Тия двамата( Lee Ji Ah и Yoon Si Yoon) ми обират всичките адмирации. Такива сладури и шматки са, и какви сцени сътвориха не е истина..

 

Тая целувка в ресторантчето ще я помня още дълго време и ще ми е мерило за по- нататъшните сериали...Чак и аз си умрях от кеф.. И като видях колко пъти се е наложило да я заснемат.. цък линкче към целувката ... Без майтап, страхотно се е получило! Над 10 пъти си го извъртях момента :wub:

 

Обаче все повече и повече се дразня на богатата кака, особено след като се разбра каква се пада на нашия. И предчувствам, че тя ще остане прецакана и сама накрая, щото гледам сестрата и психиатърчето имат вземане- даване( в тоя сериал явно годините не важат както се вижда :D ).

Направо не мога да чакам по две серии на седмица. И с това бавене на субтитрите. Мъка!

Soundtrack-a e просто страхотен( Както всичко друго в сериала) ..Ето линкове към 1-ва и 2-ра част:

OST part 1

OST part 2

:asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Rie, :yes::up:

А откъде свали 6 серия?

И още едно местенце, където епизодите излизат няколко часа след излъчването по каналите (това важи за всички сериали). Аз лично съм много доволна от този сайт. А най-хубавото е, че не искат регистрация.

Сийдването е въпрос на добра воля. :kiss2:

ТУК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах снощи и новата 7-ма серия, а сериалчето отново ми затвърди отличното мнение, което имам за него. Ji Ah проговори и на японски (Sumimasen! Chotto matte, kudasai!).

Видях и откъс от серията, която ни очаква довечера и мисля, че отново ще е много силна (след като видях сцените).

 

Радвам се, че избраха точно Yoon Shi Yoon за главната мъжка роля, след като се оказа, че заради изваденото рамо след инцидент Kim Jae Won няма да може да продължи. Снимките започнаха отначало, забавиха и старта по MBC, но си е струвало.

До тук сериала ме печели категорично като зрител, а това все по-рядко ми се случва с корейските продукции, че много мъка насъбрах от някои заглавия.

 

Pink Chicken от BEAST няма да коментирам, че вече и аз ще започна да го сънувам. Много ми е симпатичен и се разтапям като го видя на екран и в двете роли, които играе тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо щях да питам кое е онова розово пиле от плаката.... :D Значи не ми се е причул японския в 7 серия. Въпросът е: ще се извини ли на дъртата вещица или не? Ей на такива баби, дето се мислят за братовчедки на Буда и раздават шамари да ти е драго да им ....напукаш кофата (РЕДАКТРАНО И ЦЕНЗУРИРАНО :D )! Добре, че са Цветето и Дървото, та в края на годината да си оправя настроението. Горкият Мишок! Той си чака българските буквички, а ние си се кефим LIVE, така да се каже. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

)))))))))))))) Аз само си се усмихвам тук пред монитора като ви чета коментарите. Наистина се радвам,че има толкова положителни оценки за сериала. Вътрешното ми чувство за хубав сериал ще се окаже право :)

Дидо,защо така ме дракаш ти?!? :lol: Не,че не чакам буквичките де :P но и без това така съм се заредил със сериали,така че тихо и кротко ще си чакам денят ,в който ще има превод :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Търпеливо изчаках английските букви за първа серия, а BS-а ми зареди направо руските субтитри. За сега-добре. Даже много добре! :D Хубавото е, че трите мадами ( :wub::inlove::es::yes: ) затъмняват "сладурите"! Мишок, има светлина в тунела!

Ама руски субтитри има? А где?

Май съм назад с материала. Реших да не го гледам (а защо не знам), ама като виждам какви са отзивите... шъ земъ да съ пробвам.

Та руски субки къде? :kiss2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

)))))))))))))) Аз само си се усмихвам тук пред монитора като ви чета коментарите. Наистина се радвам,че има толкова положителни оценки за сериала. Вътрешното ми чувство за хубав сериал ще се окаже право :)

Дидо,защо така ме дракаш ти?!? :lol: Не,че не чакам буквичките де :P но и без това така съм се заредил със сериали,така че тихо и кротко ще си чакам денят ,в който ще има превод :)

Аз само поддържам огъня! :D Иначе и моят списък е големичък, но все пак си има приоритети. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доволна съм от този сериал. Май е първият ми за тази година, за който нямах очаквания (навярно се и дължеше на първоначалния избор за главен герой, без да знам защо), а с всеки следващ епизод ми се увеличават очакванията. Много приятно се завързаха мелодраматичната нишка с комедията. Първо играта много задобря, а историята подобаващо се заплете.

Много съм доволна от Хан Го Ън, като игра и присъствие, следва Юн Ши Юн, после И Джи А. Докторът и сестричката са също забавни и се справят отлично с ролите. Ги Куанг, да не го забравя, ми праи яко веселото, също.

Музиката, също, е доста приятна и я отчитам като плюс, за веселите и тъжните моменти.

 

Ако има желаещи за OST(дотук излезли песни):

Part.1, Part.2, Part.3.

 

Слагам и MV на по-новите две песни:

http://www.youtube.com/watch?v=3Rju2H1S7yU&list=FLiEA-jSMTYBy0tlAyPD2EXg&index=4&feature=plpp_video

http://www.youtube.com/watch?v=SzLcAwwxbaI

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, аз също съм доволна и след изгледаната снощи 10-та серия. Леко ме разочароваха в 8-ма, но това май е типична черта на корейските продукции - винаги някъде по средата "забиват" и започва дъвкането. На фона на останалите корейски продукции обаче, които видях през тази година - със сигурност го отличавам в категорията му и най-вече заради отличния каст и съответно показаната игра. Yoon Shi Yoon винаги така добре влиза в ролите си, толкова много се раздава, че не можеш да останеш безразличен към показаното от него (особено и ако преди това си изгледал като мен King of Baking, Kim Tak Goo и си видял таланта му).

Останаха още 6-ет епизода и вече горе-долу стана ясно как ще се развият събитията до финал, но и не трябва да избързвам, защото това все пак е корейска драма и всичко е възможно, дори и невъзможното. ;)

 

Любимата ми песен от саундтрака...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

MBC намаляват сериалчето на 15 епизода, вместо обичайните за жанра 16-сет! Навярно конфликта с церемониите по награждаване в края на годината се е задълбочил. Т.е. вместо на 29 декември, сериалът приключва на 28-ми. Честито! <_<

Феновете тълкуват решението, че причината е слабия рейтинг, но пък твърдо съм съгласна, че това е малко или много неуважение към екипа и каста на продукцията!

 

via: nate

 

P.s.Силно се надявам да не развалят оставащите се серии, защото сериала си струва отделенето време! И ми стана толкова приятен...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова боклуци излъчиха тази година с по 20-50 серии, накрая дойде нещо интересно и ставащо за гледане и го режат! :o Жалко! Но пък тази церемония защо не я правят след края на годината???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...