Jump to content

Есенни дни на Корея 2011


Recommended Posts

Понеже смятам да идвам. Петъка сигурно ще пропусна най-вероятно,че от обед като тръгна,братчедка ми ще кара (ОМГ) и не знам кога ще пристигна ,кой знае чак към осем вечерта,та петък не го броим. Но примерно може ли някой от по навътре в нещата (софиянец) да си даде телефон,ако ми требва някакво инфо да питам. Да ми е по спокойно,че няма да вземам лаптопа си с мен,та да съм по осведомен с нещата например. Ами просто да имам връзка с някой.

Послепис: Боже учителката ми по български ще ме убие,ако види как си построявам речта и колко граматически правилно пиша. Но тя така и така ме мразеше,щеше само да ми се смее <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и запис от вчерашното предаване по радио "Реакция", което беше посветено на корейското кино, предстоящите "Есенни дни на Корея" и "Дните на корейското кино". :)

 

Клик

 

Приятно слушане! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам въпрос. Материалите от дните ще бъдат ли качени някъде, презентациите, видеата, които се заснемаха и снимките? Искам да знам , за да прегледам отново някои от презентациите, благодаря предварително :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, освен изброеното горе, бих искала да помоля да постнете и класирането на песните и танците от 1во до последно място. Интересно ми е как са се наредили, а пропуснах една голяма част...

Благодаря предварително! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След два прекрасни дни, в които посетих събитието, пропускът ми от вчера започва да се попълва.

Благодарности на всички, които участваха и присъстваха! Получи се още едно незабравимо изживяване.

Вчера по БНТ излъчиха обещания репортаж за Корея. Добре е станал. Можете да го гледате

Тук

Специално за Блеки звучаха Big bang!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарности за всички, които участваха в подготовката и организацията на Есенните дни, също така и за подкрепата на нашите спонсори и Корейското посолство. Благодарности и на верните фенове на ЕСС. Надявам се да са ви харесали таз годишните Есенни дни на Корея, макар и по-скромни от миналогодишните. Нистина се постарахме и дадохме всичко от себе си за да се получи едно запомнящо се културно мероприятие. Надявам се до година да се видим отново на Есенни дни на Корея 3.

Ето и моето лично впечатление:

На мен си ми хареса всичко, което успях да видя, най- много кулинарното състезание. Наистина не очаквах да видя такива таланти, при това победителката сподели, че за първи път прави кимбап. Дори ми благодариха, че покрай мен са научили повече за кимбапа, като са се опитвали да ме копират. Другото, което много ми хареса е постановката на кореистите, макар и да не рабирах много от това което говорят, много се забавлявах. Мъжките роли бяха много силни и много добре изиграни. Единствено разочарование изпитах от афтър партито в Ейнджъл харт, очаквах там да е най-силно присъствието, но явно ентусиастите се поумориха от тридневния маратон.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарности на организаторите от сърце!!! Хубаво беше.

Можеше и повече хора да дойдат, само това ми е забележката..

Най-много ми хареса това, че имаше страшно много ентусиасти да правят кимбап, а също и самодейците на последния ден!

Браво, браво! :es::asian::wub:

Малко снимки от моя милост..

 

http://img580.imageshack.us/img580/781/pict2889w.jpg

http://img32.imageshack.us/img32/4346/pict2890.jpg

http://img14.imageshack.us/img14/5984/pict2892z.jpg

http://img213.imageshack.us/img213/4122/pict2894.jpg

http://img607.imageshack.us/img607/9039/pict2896.jpg

http://img705.imageshack.us/img705/8601/pict2897.jpg

http://img444.imageshack.us/img444/8886/pict2900.jpg

http://img266.imageshack.us/img266/2047/pict2901.jpg

http://img834.imageshack.us/img834/6670/pict2903j.jpg

http://img406.imageshack.us/img406/9250/pict2906.jpg

http://img266.imageshack.us/img266/8180/pict2904t.jpg

 

П. П. Току-що изгледах видеото на БНТ и мога да кажа, че се е получило много готино..!!!!!!! Браво на нашите ТВ ЗВЕЗДИ!:)))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на организаторите, справили сте се много добре. Много се забавлявах и всичко ми хареса, прекрасно беше!

Радвам се, че пак се видяхме и се запознах с още народ. Всички сте много готини! :kissx:

Само партито пропуснах, но трябваше да се прибера все пак /за съжаление/.

Догодина, живот и здраве, пак!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на огранизаторите за усърдитието и ентусиазма да направят нещо такова. За мен винаги най-хубавото на тези събития е възможността да се съберат хора от цялата страна, да се запознаеш с нови лица и да видиш стари приятели. Само по себе си, това нещо прави събитието голям успех. :)

 

Имам една препоръка, която не искам да прозвучи като укор, а по скоро като съвет за едно бъдещо подобно мероприятие. Изтеглете програма няколко часа напред във времето. 10 часа е прекалено рано, дори за софиянци. На мен ми трябваше само 1 час да стигна до това място. Съботата дойдох в 14, Неделята в 13 и почти всичко пропуснах. Това което видях обаче ми хареса. Сценката на кореистите беше доста забавна. :)

 

Накратко

 

Интересните и водещи събития - след 14 часа за да ги видят всички.

 

Филм - перфектното време за това е 19 часа

 

Игри - през цялото време, а не само сутринта!

 

Парти - ... никога по светло.

 

Това е от мен и отново поздравления за добре свършената работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет. Независимо от голямото си желание не успях да посетя дните в събота, а толкова ми се искаше да присъствам на лекциите и правенето на кимбап.

Успях да присъствам само в неделя на песенно-танцовите събития. Много ми харесаха младите ентусиасти. Заредиха ме с позитивни емоции, най-вече през антракта :)

Въпреки скромното си присъствие се присъединявам към препоръките на thedemon1238 за подходящото време. Аз лично живея доста далеч от мястото, където се проведе събитието и тъй като разписанието на градския транспорт в неделя е разредено ми отне 1ч. и 30мин. отиването. И всъщност събитията в неделя бяха по-малко, много малко според мен - в 12.30ч. ни дадоха почивка и ни поканиха на парти от 14ч. ... Не посетих партито. Времето ни подари може би един от последните прекрасни слънчеви дни и предпочетох да се разходя по тихите есенни улици, признавам си ...

Благодаря на организаторите, участниците които видях и не видях, както и на публиката, която ми се иска да е била повече от мин. година. Надявам се заедно да посещаваме и занапред подобни събития. А те от своя страна да са все по-чести и интересни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз останах много доволен от Есенните дни на Корея :) Хареса ми много и се радвам,че имах възможност да присъствам.

Браво на организаторите и стискам палци догодина да има пак :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И така, какво ще кажат организаторите..... не знам. :P

И аз да благодаря на всички за участието и присъствието :)

Минаха Есенните дни, къде със закъснение, с притичване насам-натам, и такива ми ти дреболии. Лично за мен, последния ден беше най-забавен, наистина благодаря на участниците в конкурса, започбахме деня с прекрасно настроение.

 

И не искам да прозвучи като заяждане, ама няма как да замълча. Накратко:

Пешо, Насо, Демоне, ще станеш веднъж по-рано - щом всички можем, можеш и ти. :P

 

Така.... партита няма да бъдат организирани преди 5, за това няма спор.

 

Филми - съобразяваме се с времето, което ни е отпуснато от предоставилите ни залата, как да пуснем филм в 19:00, като тогава не трябва да ни има там? Същото се отнася и до определянето на програмата, не е като да не се мисли как, кога и какво ще се говори, обяснява и показва, целта е да ги подредим така нещата, че да има за всекиго по нещо, пък спането да остава за през нощта (ако искат хората, де). :)

 

И хайде сега, игри през цялото време - кой ще слуша лекциите тогава? Изнасящите ги ли?

 

И наистина пак повтарям, не се заяждам!

Всички живеем на различни места из София, не познавам никой от нас, който да живее на гърба на училището, примерно (извинете, ако има и не съм запомнила). На всеки му отнема определено време да стигне където и да било в Сф, а да не говорим за всички мили съфорумци, които дойдоха от други градове. Хайде, аз живея в Сф от по-малко време от повечето от вас, не трябва ли всички да сме запознати и свикнали с транспорта и трафика тук?

 

И с това мисля да приключа, поздрави на всички :thanks::kissy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да благодаря на организаторите на събитието и на всички, с които се запознах през тези дни за хубавото и различно събитие на което присъствах. Програмата си беше добра имаше от игри до лекции, филми и приготвяне на храна(така и не опитах този кимбап :unsure: ) и разбира се последния ден танците, които направо ме оставиха без думи :):yes: Другият момент, който ми хареса изключително много беше посещението на китайския ресторант (въпреки че не бях много в час тогава:) ) си остава един хубав спомен, който се надявам да повторим следващата година. Пожелавам Ви много успехи и да продължавате да разпространявате източния дух из цялата страна.

 

Много поздрави от момчето от Габрово, което не си каза никнейма :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се забавлявах особено последния ден. Благодарности на всички и най-вече на Синка за положените усилия.

 

Благодарности и на участниците в конкурсите за рисуване, танци и пеене - много се радвам, че се бяхте постарали толкова и успяхте така да заредите залата и нас съдиите. Надявам се тези, които не са се класирали на първите места да не се отказват, а да продължат с пълна пара да се кефят на любимите си певци и да стават все по-добри в корейските танци и песни. Тези, които рисуват съм убедена, че ще ни изненадат с още по-красиви творби догодина.

 

Трябва да кажа и едно браво на кореистите - не знам много корейски, но поразбрах части от разговора и смятам, че някои от героите бяха доста сполучливи - младия благородник, като не си бъркаше репликата, ми звучеше като излязъл от сегук драма (мелодиката на гласа му много ми напомняше на корейците в сегук драмата, само това твърдо "ъ" си ми беше много българско :)). Това, което нямаше да е зле да има, бяха субтитри - като на японския празник. Лошият също беше готин :). Девойките ще ме прощават, ама не ме впечатлиха толкова с игра. За сметка на това пък бяха хубави ;),

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво на организаторите ;). Отново ми стоплихте сърчицето....JC_ThankYou.gif.

Що се отнася до видеото .............Ще има...... имайте търпение..... сега се прибирам от София.

До седмица .......най-много до две ще го кача и ще пусна линкове.

И снимчици ще се постарая да кача 896767.gif.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емо, и да не забравиш да изрежеш едни определени кадри :P

 

Какво да кажа за есенните дни... супер преживяване със супер хора и супер яко настроение и през трите дена! :) Благодарско! И догодина пак! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...