Jump to content

We Are Dating Now (2002)


Recommended Posts

spacer.png

We Are Dating Now (2002)
Страна: Южна Корея
Период на излъчване: 16 януари 2002 - 7 март 2002
Време на излъчване: сряда и четвъртък 21:55
Жанр: Драма, Романс
Канал: SBS
Епизоди: 16
Режисьор: Oh Se Kang
Субтитри: Английски, Руски

Участват:
Chae Rim - Yoon Ho Jung
So Ji Sub - Choi Kyo In
Choi Yoon Young - Kang Cha Hee
Kwon Sang Woo - Yoon Ho Jae
Kim Na Woon - Choi Kyo Sun
Lee Eui Jung - Soo Ji
Han Jin Hee - бащата на Ho Jung

Sung Si Kyung - Han Jae Young
Lee Jae Hwang

Резюме: Хо Джонг е сладко, наивно момиче, което винаги си пада по грешните момчета. Тя и нейният съсед Кю Ин са идеализирали представите си за любовта и затова винаги попадат на грешните хора. Запознанството им в началото е объркващо и те започват да се държат един с друг като врагове. Но след като нейната близка приятелка Ча Хи се влюбва в Кю Ин, Хо Джонг също осъзнава, че има чувства към него. В тези любовни терзания се включва и братът на Хо Джонг, талантлив спортист с добри физически характеристики, който се влюбва в Су Джи - момиче, което не е красиво, но има добро и топло сърце.
 

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Онлайн с руски субтитри :click: :click:


Малко старичък, но добър...biggrin.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър сериял :) .Заслужава си да се гледа,има доста комични ситуации и драмата не е чат толкова голяма.

So Ji Sub и Chae Rim се справят много добре .Chae Rim тук е страхотно маце :P .Все пак серияла е от преди 10 години.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Навярно съм коментирала тази драма в темата на Джи-соп, когато я гледах или поне образа му. Беше отдавна, дано не се повтарям :) .

 

Много се радвах на диалога в драмата, и на безумните сцени, в комплект с физиономии на героите. Безспорно си е стара драмичката, но пък промяната в израстването на образите и отношенията между Джи Соп, Че Рим, Куон Санг У и онази нърд-и мацка (сори, не се сещам името й сега) бе доста забавно. Големи са шемети, честно..и в приятелството си, и в търсенето и откриването на любовта. Отново връщат усмивката на лицето ми, като се сетя за историите им.

 

Много съм се смяла с чалнатия и наивен образ на Джи Соп. Чела съм и негово интервю, че му е било трудно да „играе” своя образ, защото на моменти се оприличавал с него. Тих, резервиран, и донякъде неспособен да изкаже чувствата, които изпитва към момичето, което харесва. Хаха...Как да не му се възхищава човек на откровението?

Но пък мога да кажа, че успява с играта си, зрителите да го "усетят" що за актьор е, още тогава. Което, не пречи сега да е малко по-отворен, пък и опит е понатрупал

Още си спомням начина му на пиене на бира, например и сладките им караници с героинята на Че Рим. :lol2: Реакциите на Санг У, когато разбираше, че се влюбва..също бяха весели. Като цяло, образът му е забавен.

Въобще, доста неща си спомням от сериалчето.

Гледайте, забавно е. Музиката - подходяща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все още намирам бисери с Джи Соп , които не съм гледала. Този е един от тях. Нямам идея как съм го пропуснала , но докато излезе новият му проект, ще гледам това онлайн ЦЪК  :na2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обожавам Chae Rim, затова се ровя да изнамирам филми с нейно участие. Тук отново е много готина, още повече, че  си партнира със So Ji Sub

Филма е великолепен, струва си времето, което бихте отделили за него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже беше стар, не му обръщах внимание... каква грешка! Много хубав сериал, с весели моменти и две страхотни двойки в обектива, без разводняване в странични линии и драми. Че Рим е толкова готина, Джи Соб - още повече /ама героят му към последните серии ми идеше да го халосам с нещо твърдо по недосетливата му кратуна красива!/. Но определено вниманието ми плениха втората двойка - такива скици отдавна не съм виждала. Дотолкова интересни ми бяха, че гледах най вече заради тях - ами защото нищо различно не ставаше при главните, освен среща - раздяла, среща - раздяла - хубави, ама скучни ги направиха. Края също "не ми стигна" - само в няколко минути, един от най-кратките, които съм виждала. Но въпреки всичко, се радвам, че обърнах внимание на коментара на tainax, който ме насочи да видя филма. Струва си да се гледа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...