Jump to content

Recommended Posts

Оооо, страхотно беше филмчето! И анимето бях гледала и мангата. Честно казано не ме бяха впечатлили толкова, обаче филмчето много ми хареса! Кейко беше страхоооотна!!!!! Направо излъчването, играта, точно за този образ беше. Аз като момиче направо се влюбих в нея :))) Не знам за момчетата, хаха. На Джорджи образа честно казано му липсваше нещо. Беше ми даже малко сладникав, за разлика от прекалено куул типажа от мангата и анимето. Но да, и края ми хареса, останах доволна :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поради 4-ри причини чаках цяло лято с нетърпение, дочаках 25-ти октомври, излизането на ДВД-то и изгледах този филм.

 

Причина №1 - Осаму Мусай

Причина №2 - Шунджи Игараши

Причина №3 - Кенто Каку

Причина №4 - Юске Ямамото

 

Приятно филмче - гледа се. Нищо повече не мога да кажа. Твърде шареничко за мен и моя вкус, но и не очаквах друго.

Определо за мен бе удоволствие да гледам Осаму в главна роля. На 30-ет години е почти, а не успяваше да се похвали до сега с главна мъжка роля. Виждаше ми се странно предвид таланта и качествата му.

Кенто, Шунджи и Юске ми допълниха картината. Страхотни млади актьори, които не спират да се доказват в различни продукции.

За Кейко не мога да се изкажа, защото по отношение на ролите и таланта й на екран съм на +/-, като "-" преобладава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мммм да, филмчето наистина е много сладко не съжалявам, че отделих време да го гледам :) А този огромен и кичозен пръстен с пеперудата ... очите ми останха в него :D :D :D съвсем сериозно говоря, попринцип не си падам по такива натруфени работи, обаче този пръстен много ми хареса :wub::blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо останах без думи!!! Филмът е зашеметяващ! Главната е толкова красива, а роклитееее ....

Отдавна не ми се беше случвало да гледам с такъв унес и захлас. Препоръчвам го на всички :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав филм, трогна ме. И не е нужно да е с невероятен сюжет, за да стопли сърцето на човек. Много добра актьорска игра, а пък Mukai Osamu... Тук за първи път го гледам, но мога да кажа, че още един японец ме спечели wub.gif. Излъчва някаква мистериозност и ще се поразровя и за други негови филми.

А Keiko беше просто сладурана, с това леко нацупено изражение... Харесах я още в Buzzer Beat и тук бе истинско удоволствие да я гледам.

Yusuke Yamamoto вече ми е слабост и макар тук да имаше повече поддържаща роля, справи се отлично. Но май повече му отиват по-шантави образи, като в Ouran High School Host Club.

Кидо, благодаря за страхотните субтитри! Пак да ни зарадваш с нещо за Новата година... tongue.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладурско филмче, леко и приятно. Два часа не се усещат. Хареса ми тази феерия от цветове и щрихи, която струи през цялото време. 8-ца му давам, бих го гледала пак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без да блести с оригинален сюжет, филма е наслада за сетивата. Цветно, младежко, прекрасно. Много сладуреста история. Във филма бяха събрани много мой любимци и това много ми хареса.

Благодаря за прекрасните субтитри. Определено допринесоха за удоволствието от гледането.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям Дането - абсолютна приятност е , и за сюжета, и за любимите актьори, има много мечтателност и романтика. Красота. Със сигурност ще си го гледкам често за настроение. И от мен БлАгОдАрЯ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм с последните коментари - филмът е красив, романтичен, запленяващ...Като приказка, но не в лигав вариант.

Хареса ми идеята да намериш себе си и да следваш това, което си си поставил за цел. Не очаквах да намеря поука в този филм, но точно това се случи.

Чудно филмче! Мерси на спиритовци, че ни дадоха възможността да му се насладим :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса филмчето, имаше два много силни моменти за мен, определено има върху какво да се замисля, много ми харесаха актьорите и шантавите им дрехи и прически. Как само я

понападна в хотелската стая дизайнерчето, доста смело, японците по мое мнение поразчупват леда :) Финалът ми хареса, хубавият завършек ми подейства много ободряващо. Хареса ми и мисълта, че веичко зависи от нас и стига да поискаме нещо и да повярваме в себе си можем да го постигнем.

Препоръчвам го на всички, много весел, забавен и различен филм! :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът ме впечатли единствено с това, че сюжетът му беше коренно различен от всички японски филми които съм гледала досега. Но определено не ми беше кой знае колко интересен и увлекателен. По-скоро последните 20-30 мин. го направиха една идея по-малко скучен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятен филм, останах очарована. Препоръчвам го наистина, самият сюжет беше доста по-различен от корейските филми и сериали (любими мои). Беше ми приятно да отделя 1-2 часа за него :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това се пада май първият японски филм, който свалих от интернет да гледам. Това беше преди около 7-8 месеца. Тогава бях основно на вълна аниме, както и Ким Ки Дук, и вече не помня, но мисля че покрай анимето Нана го изтеглих да го видя, понеже знам че Paradise Kiss е от създателката на Нана и така. Мисля си, ако тогава бях почнал с филмите, които гледам сега ( предимно сериозните, тъжните и по-философските и нестандартни японски филми) никога не бих го гледал. Но така или иначе не съжалявам, че съм го гледал. Споделям всеобщото мнение, че е разтоварващ, шарен и весел.

От героите като не броим Изабела двете дружки на Джорджи почти не ми допаднаха, даже ме дразнеха. Мисля си, че момчето от класа на Юкари, което тя харесваше беше леко пренебрегнато и можеше да бъде по-развито. Иначе филмът ми допадна и като разходка из Токио.

Забелязал съм, че Китагава Кеико си води стабилна фейсбук-страница, редовно пуска различни снимки, а понякога и снимки съпроводени с философски мисли. Не че съм и фен, но просто ми прави впечатление. Ако имаше такива страници за актьорите и режисьорите от филмите, които гледам напоследък щеше да е страхотно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено се присъединявам към всички ,които са останали доволни от филмчето. Наистина е много приятно за гледане и като цяло зарежда с положителни емоции. Много се радвах и аз на Шунджи - страхотен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладък филми двамата актьори са много сладки и макар че историята е класика в японските филми я изгледах на един дъх. Дълго отлагах гледането му а сега се чудя защо?Гледайте , няма да съжалявате!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...