Jump to content

Flower Boy Ramyun Shop (2011)


Recommended Posts

Ах, смях, смях и пак смях!

Изгледах го за 24 часа и не съжалявам! Дойде ми много отмарящо, предпразнично. Сюжета куцаше и стана ясно, че сценаристите не са си дали много зор.

Въпреки това обаче сериалчето си струва! Ако ви се гледа нещо смешно, свежо, с вкус на рамен, тогава задължително гледайте тези готини момчета :P

Всеки ден щях да пърхам от щастие, ако тези хубавци ми говеха :D

Има страхотни моменти, толкова смешни и съчетани с позната популярна музика и свежи муцунки :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето е много забавно и зарибяващо, на един дъх изгледах първите 8 епизода.. и както съм тръгнала, днес май и почти ще го привърша. Препоръчвам го с две ръце :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леко, забавно и неангажиращо нещо на моменти малко тъпичко ,но като цяло бе добро средство за убиване на времето в дъждовните дни. Само края нещо ...... Защо все по-големите трябва да се отказват за да не реват по-малките ? Не е често само големите ли трябва да са отговорни? И след всичко което направи за мацката високия Чой тя го нарече ''Стълб'' ?!?!?! Принципно жени не се удрят дори с цвете , но тя си просеше саксията :lol: :lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забавничък беше сериала... изгледах него преди "Take Care of the Young Lady" и реших , че нещо се бъркам с годините... хахахахха. Тук Jung Il Woo изглежда толкова по-малък, може би причината е в това, че е доста по-слаб или боядисаната коса, но за мен поне разликата е огромна :) Забавлявах се много с Lee Chung Ah и дрехите и, с това това каква шматка е , пък и тия "стомашни проблеми" :))) Е, естествено, че бих предпочела накрая да се окаже с Чой, който е невероятно симпатичен, BTW !!! :D Аз отдавна го гледах, де и доста неща не помня, но като цяло слагам Flower Boy Ramyun Shop в графа леки и забавни !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много готин и забавен сериал.

Особено ми хареса авто-пародията в него. Никак не се взимаше насериозно тоя сценарист. Голяма каша от познати клишета, поднесени обаче вкусно:) и най-вече интелигентно.flower-boy-ramyun-shop-korean-drama-2011__6.jpg

 

А за целувката- леле, какво не и харесахте бе хора? Направо си беше най-добрата която може да съществува в сериал!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки, че очаквах сериал подобен на "Паста" - готвене на рамен (в случая) до побъркване, попаднах на нещо доста по-различно и приятно.

Визията на част от момченцата беше доста лигава, но това явно не оказва влияние върху актьорските им способности, защото успяха да се справят повече от блестящо и да ме убедят в това, което мисли и чувства персонажът на всеки един от тях!

Мисля, че тези 16 серии бяха достатъчни. Ако бяха го продължили до 20+ щеше да стане доста досадно и отекчаващо ...

 

p.s. някой може ли да ми даде линк към анимация от одеалцето на Чи Су?! ... "Пороро" мисля че се казваше :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се разпиша и аз. Изгледах и това сериалче. Леко, неангажиращо, идеално за разпускане и оправяне на настроението след нещо по-тежичко. Не блести с кой знае какъв сюжет, но радва и носи усмивки. Няма да се хвана да го гледам втори път, но не съжалявам че му отделих време. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотна романтична комедийка! Просто това "оппа" и после едно "куче Ча Чи Су", да не говорим за "лука" или "стълба" ! :lol: Тези имена просто ме разбиха от всякъде, даже паднах от стола!

Дано пуснат и едно продължение, много приятен сериал! :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много интересен сериал, просто уникален :yes: :yes: :yes: ! А главните актьори са много забавни и красиви :inlove: , особено 'Ча Чи Су' и 'стълба'!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D Ето така изглеждах след всеки изгледан епизод на този сериал, с една широка и глупава усмивка на лице! Ставаше ми леко на душата и сърцето! А като си помисля, че много се колебаех преди да се реша да го гледам. Много смях и малко драма, тъкмо като за мен. Всичко ми хареса и как само представиха израстването на Чи Су от разглезех хлапак, който получи доста силен културен шок, през неизлечимо болен, който в крайна сметка прие болестта си, до истински мъж, готов да се бори за това, което иска, макар и понякога да не знаеше точно защо го иска :lol2:

Комичните моменти са толкова много, че ако тръгна да ги изброявам ще трябва да преразкажа почти целия сериал :es: , но няма да забравя

физиономията и тръшкането на Ча Чи Су, когато разбра,че са му свалили гумите на колата

 

или накрая, когато

главната бягаше , за да отиде при Чи Су, а след нея цяла орда красиви мъже и смаяни лелки

 

Определено ще го повторя след известно време, токова леко, приятно и неангажиращо! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мноого искам да гледам сериала, но имам проблем. Всички варианти на епизодите, които си свалих от asia torrents, masters и zamunda , вървят забавено на компютъра ми, понеже е по-стар модел. :( Ако някой може да ми каже от къде мога да си сваля подходящ формат ще съм му много благодарна. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако вървят забавено, по-скоро това е от кодека, отколкото от мощността (освен ако всички филми, които сваляш, зациклят). В такъв случай просто си свали най-новият вариант на км плеър, уин медиа плейър класик или която там програма използваш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът не е нищо особено, дори е малко дразнещ, актьорите не са сред най-големите красавци, които съм гледала (с изключение на този вечно спящия), обаче ще си го догледам за губене на време.

 

Обаче субтитрите... :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мале... Значи в момента адски много съжалявам, че имах толкова предрасъдъци към сериала и че ми отне толкова много време да се навия да го гледам, страхотен е! Изключително забавен, интересен, вълнуващ и определено завладяващ. Който не го е гледал, просто е изпуснал много - повярвайте и аз в началото му нямах вяра, но наистина ми хареса адски много. Не е за изпускане, динамичен, весел и разведряващ. Няма какво да обсъждам повече, много ми хареса. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както винаги първата серия не е нищо особено, даже мислех да се откажа, но само заради Ча Чи Су продължих да гледам и абсолютно не съжалявам. Препоръчвам на тези, които не са го гледали и се чудят дали да го свалят или не, да не се замислят толкова, защото няма да съжаляват. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз стигнах до 12 епизод и не мога да се насиля да го гледам нататък, колкото и да са ми симпатични всички. Нереални взаимоотношения, странен хумор и поведение, и да играят добре, ги гледам като индианци огледало. На диета съм, ще се въздържам от захарни памуци biggrin.gif

И аз едва изгледах 11-ти, ще се насиля за 12-ти, но нищо не мога да открия, нито смях, нито драма, нито самоирония. Мислех си, айде, няма сюжет, няма нищо, поне да се позабавлявам, но и това не се случи. Бозица с подсладител.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този беше един от първите ми азиатски сериали и при първото гледане в много отношения бях в състояние на непрекъснато изумление, откривателски изострено съзнание, а емоциите - все "на скорост". Шокираха ме красивите актьори и факта, че мъжете бяха "по-лъскави" от жените, поведението на младите корейки, "клозетните" вметки, физическият НЕконтакт /дори и поздравът им не е ръкостискане, а безконтактният поклон/, вездесъщият рамьон. И след толкова различия в културите и някои неприемливи за мен неща, накрая бях в абсолютно недоумение защо съм толкова очарована от филма. Реших, че това е силата на първите впечатления от нещо непознато. Сега, след третото прехвърляне, знам, че не е така, защото макар и по-умерени, усещанията ми са същите. Jung Il Woo беше противоречив като фламбиран сладолед - и противно егоистичен и същевременно много привлекателен, Lee Ki Woo веднага го харесах /хехе, толкова висок + хубав = :inlove:  /, Lee Chung Ah - обикновена и необикновена щура сладурана. Наистина до края исках да може да остане и с двамата... :i love this: След толкова много изгледани сериали, тук отбелязвам един №1 от моите лични класации - най-чувствената сериална целувка.

Благодаря за българските субтитри!

Филмът отпуска, релаксира и те оставя щастливо усмихнат. Трябва да се гледа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът не е нищо особено, дори е малко дразнещ, актьорите не са сред най-големите красавци, които съм гледала (с изключение на този вечно спящия), обаче ще си го догледам за губене на време.

 

Обаче субтитрите...  blink.gif

Субтрите толкова ли са зле ? Редактирани ли са поне ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...