Jump to content

Glory Jane (2011)


Recommended Posts

spacer.png

 

GLORY JANE

 

заглавие: 영광의 재인 / Youngkwangeui Jaein / Glory Jane - познат още и като Man of Honor

жанр: драма

епизоди: 24

телевизионен канал: KBS2

период на излъчване: 12.10.2011 г. - 29.12.2011 г.

в ефир: сряда и четвъртък от 21:55 ч.

режисьор: Lee Jung Sub

сценарист: Kang Eun Kyung
 

основен актьорски състав:

Park Min Young като Yoon Jae In

Chun Jung Myung като Kim Young Kwang

Lee Jang Woo като Seo In Woo

 

участват още:

Ahn Do Gyu като малкия Кwang

Ahn Eun Jung като малката Jae In

Kim Ji Hoon като малкия In Woo

Park Sung Woong като Seo In Chul
Son Chang Min като Seo Jae Myung
Choi Myung Gil като Park Goon Ja
Lee Jin като Cha Hong Joo
Lee Ki Yeol като Kim In Bae

Kim Yun Joo като Kim Kyung Joo
Nam Bo Ra като Kim Jin Joo
Jung Hye Sun като Oh Soon Nyeo
Kim Sun Kyung като Im Jung Ok

Lee Moon Shik като Heo Young Do
Kim Sung Oh като Joo Dae Sung
Choi Seung Kyung като Go Kil Dong
Ahn Nae Sang като Yoon Il Goo
Jang Young Nam като Yeo Eun Joo
Kim Seung Wook като треньор Choi
Choi Ran като nursing director
No Kyung Joo (노경주) като Oh Jung Hae

 

Резюме:

Ким Йонг Куанг (Chun Jung Myung) е бейзболен играч в отбор от малка лига, бивш N4 хитър в отбор от голямата лига. Той е невинно самоуверен човек, който не престава да дава най-доброто от себе си, за да преживее отново бившата си слава. Юн Дже Ин (Park Min Young) работи като помощник медицинска сестра и е борещо се, младо, приветливо и умно момиче, което винаги запазва позитивната си нагласа, въпреки бедния си произход и мечтите си да стане сестра. Тя среща въпросния в болницата, където той попада, за да си лекува раните, и докато се борят, за да преодолеят даденостите на съдбите си, те се влюбват. Со Ин У (Lee Jang Woo) е бъдещ наследник на фирма за спортно облекло и играч на професионален бейзболен отбор, който е собственост на баща му. Между тези трима герои се оформя любовен триъгълник.

 

Лично мнение:

Очаквам да се получи наистина един много интересен сериал и един прекрасен завършек на филмовата 2011 година smile.gif Самият факт, че участва изключително красивата и талантлива актриса Пак Мин Йонг ще направи от сериала не просто поредната телевизионна драма, а едно истинско бижу smile.gif

 

трейлър:


С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ + OST

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, не съм очарована от избора на главния актьор (ролята на бейзболиста), нито от спорта, на чийто фон ще се вихрят страстите, но заради Park Min Young ще дам шанс и на този сериал. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На кой му пука какъв е спортът и кой главният актьор? Достатъчни са ни и девойките в розово, черно и бяло. :D

Точно! Какъвто и да е сюжета, ще се гледа заради тази двойка! Знаем какво могат. Утре ли е денят? Дано някоя група го предвижда за превод. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз ще го следя този сериал...не стига че Park Min Young е главната актриса ами че и Lee Jang Woo играе...аууу покрай we got married му станах голяма фенка...адски е очарователен :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главните мъжки индивиди не съм ги гледал досега никъде,но се надявам да се справят достойно и да не отстъпват много,много от класата на Мин Йонг smile.gif Въпреки че и аз не харесвам бейзбол,това хич не ме притеснява,а и си мисля,че няма чак толкова много да се набляга на играта. Знаете,че в тези сериали се набляга най-вече на взаимоотношението между главните,а тук ще има и класически любовен триъгълник,което ме кара да потривам доволно ръчички tongue.gifАз съм с големи очаквания и с малко познания по англииски език,така чче волю-неволю ще си чакам един ден преводчето smile.gif Хубавите неща винаги може да си ги запазиш за после.

Ето и едно кратко видео преди излъчването на първия епзиод :

http://www.youtube.c...eature=youtu.be

 

И една-две снимки ))

312049_230768416981234_201090113282398_619199_109515954_n.jpgman-of-honor8.jpg

jjuykl.jpg

 

Малко сладко говорене от страна на Мин Йонг относно сериала.

Който разбрал,разбрал.Който не е разбрал,поне е имал шанса да се порадва на сладкото говорене на бонбончето :)

 

Редактирано от mi6lence
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък на главния най-много се радвам.След като изгледах "Сестрата на пепеляшка" ми направи голямо впечатление. Виждала съм го само в милички роли и нямам представа как ще се справи като "самоуверен човек".. също с Мин Йонг нещо май не ми пасват като двойка :huh: ..абе ще ги видим. Също дано по средата на тези 24 епизода да не скапят сценария...16 щяха да си бъдат достатъчно ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам,че сравнително колеблив е интереса към сериалчето, имайки предвид сравнително ниският рейтинг за 1 и 2 епизод.
Но смятам, че за напред рейтинга ще се покачва.
Я някой ако е гледал вече епизодчетата, да сподели някакво мнение за това дали му е допаднало или е още рано за някакви кой знае колко сериозни мнения.
Дамм, рейтингът се покачва от епизодче на епизодче smile.gif Може и да не стигне рекорди,но надявам се да има поне един среден успех,а и съм сигурен,че едва ли и преди започването му са си правили сметка,че ще имат кой знае колко висок рейтинг с оглед тематиката на сериала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уви, и на този сериал слагам един голям кръст! Тук сценаристът така яко го е домързяло, че просто е преписал сценария на някоя от най-долнопробните латински сапунки. Още в първа серия светна червената лампа, когато се появи абсолютно смешният и съшит с бели конци конфликт, който можеше да се разреши за 5 минути и около който уж трябва да се развива действието. Наблъскани клише до клише, малоумие до малоумие, Трета серия според мен е най-тъпата от всички корейски сериали, които съм гледал досега. :mad2: Мишок, съжалявам, но по-нататъшното гледане е губене на време. Не си заслужава!

За пореден път се убеждавам, че в Корея и най-големият малоумник да напише сценарий-ще му го заснемат! Друг въпрос е за артистите. разбирам, че те играят, за да се прехранват, но все пак трябва да имат поне някакви остатъци на гордост и достойнство, за да не приемат роли в такива откровенно тъпи сериали.

Единствената надежда остана "Дървото"

Редактирано от dido100
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Dido,не знам дали знаеш една песен на Магапаса. Мисля,че се казваше " С половин сърце" нещо от сорта,но не това е важното. Аз я слушах последно преди година,когато бях отрязан от една мадама ( .Както и да е и това не е важно. След твоя коментар мога да кажа само " ти сърцето ми разсече,с половин сърце съм вече" biggrin.gif Тоест,направо ме уби след като каза,че сериала май ще се окаже провал sad.gif Вярвам ти и въпреки ,че не съм го гледал все имах едно такова предчувствие и обаче все се надявах да се окаже нещо добро,но уви. Жалко за Мин Йонг. Аз обаче така или иначе ще го изгледам този сериал ,защото когато си фен на някой трябва да го подкрепяш в добро и зло. Няма да си изоставя любимката smile.gif Според мен,можеше да изчака още време преди да се ангажира с нов проект,но предполагам е била натисната от агенцията си (предполагам) А може и да си е харесала сценария,и да е сметнала ,че ще участва без значение дали ще е успешен или не. В крайна сметка големите актьори могат да си позволяват и такива отклонения smile.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мишок, когато писах горните редове сълзите ми капеха по клавиатурата, а ревът ми огласяше осемте етажа на входа! :( И аз имах големи надежди за този сериал-напразно! Но това е моето лично мнение, а другите може да го харесат. В момента по препоръка на личния лекар гледам японски сериали (5 едновременно) и стари корейски такива (само комедии, без трупове). Според мен тук наистина агенцията има пръст- алчни мръсници! Обаче погледни Чанг Хьок-човекът изчака да се появи наистина добър сценарий като този на "Дървото" (само сцената, когато половин Корея се мъчи да разгадае 4 йероглифа, а само кралят гадно се кефи защото значе, че това всъщност са букви от азбуката заслужава ставане на крака и бурни овации). Но когато си звезда имаш възможност да избираш! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

остана ми последната серия, ама си го гледам заради Park Min Young, сладурка си ми е тя, а и беше първата ми героиня от корейски сериал.., която видях(Хилъра) и след това си изгледахме(с милото) почти всичко с нея...

 

не е нищо особено сериала, не държи в истинско напрежение.., има абсурдни сцени с лошите, но пък имаше и мили моменти в семейството.., бабата беше много хубав образ :)..., обаче най не ми харесаха целувките(не знам в последна серия дали ще има друга...), ама досега Джейн само стиска устата.., това само в Хънтъра беше май така..., хем били истински гаджета.., което междувпрочем може да е натежало и тук в изпълнението на целувките, нали този сериал е непосредствено след Сити Хънтър...

 

Chun Jung Myung преди този сериал съм го гледала само в Сърце до Сърце.., само дето не заспах на този сериал накрая (засега само Ирландия :huh2:  ми е бил по-скучен, ама него даже не го и довършиххх, даже и заради Hyun-Bin), но от там му симпатизирам на неговото Аййш :xaxa:, тук също стоеше добре и като цяло ми е симпатичен и ми е отличителен

 

така де :asian: поупражних си и руския :lol2: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 9-та серия съм и досега ми харесва, има майтапи, пък и тая усмивка на Park Min Young заслепява. Има и тъжни моменти, защото героинята и е жалка и предизвиква съжаление. Двамата главни мъжки герои са пълни дървета. 

 

Off Topic

Догледах сериала, сюжета с доста спорен ( богаташка си раздава акциите за милиони на работниците на фирмата??). За да се върне като медицинска сестра и да я навиква старшата сестра когато и скимне?  Вместо да бъде минимум директор  в фирмата на баща си. Да бе да. Както казах единственото му достойнство е младата тогава  Park Min Young. В началото се ядваше, като започна драмата и аз започнах да превъртам.  Романтиката нулева. 

 

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...