Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

ЛЮБОВЕН ДЪЖД

Жанр: романтичен, мелодрама
Режисьор: Yoon Suk Ho
Сценарист: Oh Soo Yun
Канал: КBS2
Година: 2012


В главните роли:

Jang Geun Suk

YoonA от SNSD

Kim Si Hoo

Son Eun Seo

Seo In Guk

Hwang Bo Ra

Park Se Young


Сюжет: "Любовен дъжд" изобразява две любовни истории, едната от 70-те години на 20-ти век, а другата - в наши дни. Со Ин Ха и Ким Юн Хи, студент художник и срамежливо момиче, се срещат през 1970 г. и се влюбват, но за съжаление любовта им е обречена да не просъществува. В Корея през 21-ви век, синът на Со Ин Ха, Со Джун (фотограф либерал) се влюбва в дъщерята на Ким Юн Хи, Юри - весело и жизнерадостно момиче, с много различен характер от този на майка си. Дали любовта им един към друг ще издържи, или двамата ще се сблъскат със съдбата на родителите си?
Гън Сок ще играе бащата и сина, а Юна - майката и дъщерята, което се очертава като доста интересно предизвикателство, особено за Юна.

 

С български субтитри: :click: :click:

 

Онлайн с български субтитри: :click:

 

С английски субтитри: :click:


С руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, че хубаво :es: нова драма със сладурчето. :inlove: Аз си живеех в невежество, без никаква идея, че ще гледаме Гън Сок толкова скоро в нов сериал.

Мерси за темата LunaBrava. Ще го чакам с нетърпение. :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няколко снимки от днешната пресконференция с медии в Дегу! Въпреки, че няма още окончателна дата за старт на сериала..

201112131738776353_1.jpg

201112131746371119_1.jpg

1323765021_244532.jpg

 

Сладки аутфитчета, които много смешни извивки на устата ми предизвикаха! Но да не забравям, в "кои години" първо снимат ... :lol:

 

Сега за актьорите - силно се надявам, че Гън-сок ще влезе в ролята на поетичен и романтичен младеж и ще помогне на Юна да се отпусне, и да покаже заложби. Не й е първата главна роля, има и завиден опит и тренинг пред камера. Тук и сценарият може да й помогне, защото свенливото девойче го "играе" доста дълго време, и по задължение :) , а сладка и жизнерадостна все изглежда в очите на корейците. Имам надежди за сериала, и ще му дам шанс, дано и химията между двамата главни се получи. Едно съм сигурна - фен базата и на двамата е голяма, коментарите и критиките към единият или другият от сега нажежават страстите. А, от това и рейтинга, предполагам, че ще се надяват продуцентите....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам търпение да видя Гън-сок в нова роля! Според мен ще се справи с ролята. Аурата му е една такава романтична и нежна. Той е един от любимите актьори, жалко че играе с жена, която аз лично не харесвам.. ама какво да се прави, ще трябва да трая Юна. <_< Историята звучи интригуваща, мисля, че ще се хареса особено на корейците, с които сме наясно, че обичат да гледам мелодрами. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доживях да видя Гън Сок със свястна прическа. След последната му визия в Мери и Yo're my Pet се бях отчаяла, че никога няма да оправят косата му. Определено така изглежда много по-добре и красивите му черти се открояват. :D

Радвам се, че Гъни ще участва в нов и по-различен сериал от последните му. Озадачава ме избора на партньорката му - Им Юн А. Никога не съм я харесвала, но да видим..

Режисьора и сценариста са известни предимно с Autumn Tale, Winter Sonata, Summer Scent и Spring Waltz. Постера ми напомни на филма The Classic.

Затова ще очаквам нещо в този тип.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като видях първа серия (първите 30 мнути добре, вторите 30 минути корейски идиотизми :mad2: ) смятам да пропусна действието от 70 г. или в най-добрия случай ще го гледам с превъртане. Дано в съвремието сценаристът и режисьорът да са се освестили поне малко! Не очаквах такава излагация от тях! sad.gif

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те и рейтингите са плачевни за големите очаквания - между 5 и 6 процента за първите два епизода.

Засега фаворит ми е твърдо King 2 Hearts :)

Не се изненадвам! :no: "Fashion King" също е в пъти по-добър от това тук! :up: Някой прави ли страница на "Unexpected you"? Ако не, утре му ще направя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал го чакам от миналата година, когато единственият сигурен актьор беше Гън Сок и много се зарадвах. Сега на доста места чета, че не покрива очакванията.... Ще започна да се разочаровам от хубавеца, ако наистина и тук не си изиграе ролята добре, понеже в You're my pet беше... доста зле (особено що се отнася до любовната част, която според мен изобщо не присъстваше). Е, ще изчакам още малко, да видим дали някой няма да го подхване с превод на бг, ако ли не, ще си го гледам с английски, пък да видим :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен си ми хареса пък, противно на собствените ми очаквания. :rolleyes:

Беше ми интересно да видя Гън Сок толкова влюбен и срамежлив, преди не го бях гледала в подобна роля и бих казала, че се справя добре като неуверен художник. Началните сцени бяха дъхоспиращи - зеления плет на улицата, залеза в парка, прозорецът... Обстановката на 70-те също ми допадна, изпипали са всичко в детайли - дрехи, поведение, декорите, дори музиката. От живота по онова време лъха някакво странно спокойствие, сякаш времето тече по различен начин и тук са успели да предадат това усещане на екрана. За мен личен бонус е липсата на типичен дразнещ индивид, който сякаш гълта по 3-4 микрофона на ден и има нулево IQ, надявам се да се радвам на отсъствието му още дълго.

Дано се задържат в миналото още някой друг епизод, че са ми много сладки там :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За щастие инфантилната и тъпоумно-клиширана част продължи "само" 4 серии. Петата показа наличие на смисъл и надежда за раздвижване на действието.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както предполагах, с всяка серия темпото се променя, а сюжета става по-интересен и оплетен. Ура! Романтичните и „бозави" диалози в първите серии отстъпиха място на моментите на действие и драматизъм, свеж диалог и надявам се лавини от емоции.

Съгласна, 5-та серия е супер якааа, чак сладка :P.

Г-н „3 секунди“ много ме радва вече, честно. Гън Сок, за пореден път показва талант и чар пред камерата, както малцина корейски актьори истински умеят. Доволна съм, че този му образ хем отива на самодоволната му (любимата ми негова естествена) физиономия, хем сякаш самият "дечко" Гън Сок „се бори“ със съмненията и объркванията на младеж, не изпитвал любовни трепети. Т.е. смея се и му се кефя...

Г-ца Люлюлю (или Люрюрю, хаха) се справя добре, чак ми е сладка. Предполагах, че Юна е понатрупала опит и без да не ми е по вкуса за чиста корейска красавица, певица абсурд, засега в шантавата роля играе не зле.

Асистентът е типичният корейски асистент-шматка, дето много говори и прекъсва "едни" моменти :lol: ....

 

На мен плюс тук са ми и част от "големите" актьори, майката на Ха На ми е от любимите актриси, признавам, и чакам и тук И Ми Сок да я похваля. Таткото е лимонка като Ин На..та, и него в "действие" очаквам. Приятелчетата, единият нещо знае..та кога ще изплюе камъчето скоро ще разберем..

 

С две думи, сериала става интересен...а OST-a е приятен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...