Jump to content

Recommended Posts

До 3 еп. съм и мога да кажа, че сериала много ми харесва. Доста бози излязоха напоследък, и обиконовено се отказавам да ги гледам дори в първите серии. Гън Сок мога да го определя като доста интересна личност и добър актьор. Има отличаваща се визия и собствен стил, освен това и мацката ми е много симпатична от сериала. Добър каст са спретнали. С големи очаквания съм за по-нататъшното развитие, тъй като първите епизоди са доста силни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го и аз. Честно казано заради Гън Сок, не че съм му чааак такава фенка, ама го харесвам. Образът, който Юна изгради също не беше лош (в живота си не съм виждала по-криви крака, защо не го обличаха поне с по-дълга пола това момиче!) - докара необходимата невинност и нежност. Обаче в 21 в. Първите 4 серии ми бяха скучни и неестествени. Дето каза някой - да се чуди човек как са се множили в тоя период корейците. И двамата герои - Ин А и Йон Хе бяха толкова срамежливи и нерешителни, че чак се изнервях докато произнесат по някоя реплика след дълъг размисъл. Съвременната история беше по-добре, но можеше и в по-малко серии да се събере без да се разводнява толкова.
Уникално дразнеща за мен беше майката на Со Джун. Била жертва на любовта си. Хайде бе. Тя обичаше ли някой друг освен себе си? Всеки път като я видех ми идеше да и думна един през монитора и единственото определение, което ми идва наум за нея е - себична. През цялото време се чудех дали няма да се намери някой да я постави на мястото й, тя лично превърна в ад живота и на "любимия" си, и на Йон Хе, и на дъщеря й, че и на собствения си син. Абсолютно всички трябваше да се съобразяват с нея и да мислят за нея. Това ли е любов? Точно обратното, трите жертви на нейната себичност показаха какво е това любов, отказвайки се от нея и най-скъпото си.... и в края на краищата заради кого?! Била обичала сина си, дрън-дрън, само го използваше, за да се докопа до бащата по всякакъв начин и като маша за нейните интереси. То във всеки корейски сериал има по един такъв идиот, ама тази ми дойде малко в повече.

Пропуснах да спомена прекрасните пейзажи, страхотната светлина и усещане за зеленина и свежест. Браво на оператора!

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре направен сериал. И историята беше завладяваща и актьорите добре играеха. И най-важното нямаше безумни повторения, които да ме карат да се чувствам като идиот. След "Тайната градина", това е първия сериал, който ме държа залепена за компа от началото до края.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително силен филм... За Юна съм напълно съгласна с tuparowa... Играта и в 21 век не ми хареса, на места беше толкова дразнеща... За Чанг Гън Сук нямам и една забележка, но това не е нещо ново под слънцето.. Актьорската му игра както обикновено е на ниво :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готино сериалче. Както се каза, не веднъж, нежно и романтично. Голямата изненада, за мен беше, че го изгледах до края, което напоследък ми се случва доста рядко, за сериали от този жанр. Актьорският състав ми хареса.

 

За мен Yoona беше голяма сладурана. Yoona in Love Rain:

 

 

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен лично това е една изключително силна, красива и въздействаща драма. Имаше си и своите комични, и своите драматични моменти.

Любовта между Ин А и Йон Хи беше изключително красиво представена и в крайна сметка ме беше много яд, че не се събраха и че трябваше да продължат просто като приятели заради децата си, но пък щеше и да е жестоко да направиш брат и сестра двама, които са лудо влюбени един в друг. Цялата ситуация беше много объркана и изход с пълно щастие нямаше, но реално погледнато това беше единственият достатъчно добър избор.

 
Не съжалявам, че я гледах, но не съм сигурна, че бих я гледала отново. Още не мога да преценя, обаче съм сто процента убедена, че си заслужава. Гън Сок и Йона се справиха изключително добре, спрямо това, че не са точно професионални актъори, със своите роли. На мен ми хареса и ви го препоръчвам. Оставя една следва в теб, едно красиво, макар и тъжно чувство. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той е певец. Но приема роли и във филми. Но пък наистина се справя добре и в "You're beautiful" си изиграва ролята много добре, а за тук да не говорим. Доста добре се превъплъщава в момчето от 20 век. Харесва ми. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гън Сок е актьор, който много често играе роли на певец или музикант. Всъщност пее добре, има специфичен глас, което е рядкост за кореец. Едва през тази година издаде албум, но в Япония, а не в Корея. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О ами щом казваш, сигурно е така, явно аз съм се заблудила :) Извинявам се, тогава. Да се надяваме, че ще го видим скоро и в друг сериал, в който ще се справи също колкото добре, както и в този. Наистина много ми хареса, влезна си в ролята момчето, а пък моментите, в които пуска от сладката си усмивка са спиращи дъха. С Йона си партнират много добре. Сериалчето не е за изпускане, със сигурност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kartof_psihopat, лесно може да се обърка човек, защото повечето му роли са на музиканти а и пее доста добре. На мене тук единствено прическата му не ми хареса. В Мери изглеждаше много по-добре. Тук ме дразнеше ужасно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки негативните коментари, които прочетох и участието на Юна, главно заради която не пожелах да гледам сериала, преди няколко дни се реших да му дам шанс. Първоначално действието през 70-те години се развиваше бавно и тягостно. Впоследствие обаче, след като се премина в настоящето, сериала ми стана интересен и го преполових на бързо :D 

Като цяло не е нищо особено и нищо невиждано. Клиширан сюжет, чийто край предусещаш, досадни персонажи - лигави и досадни момичета, зли майки, всички мъже влюбени в главната героиня, но все пак ми подейства разтоварващо и романтичната тема ми допадна. Дори не разбрах кога започнах да симпатизирам на Юна  :lol: Безспорно добре се справи и не беше толкова зле, колкото предполагах. Усетих и добра химия межу нея и Гън Сок. А относно Гън Сок - харесвам го, но се надявам вече да участва в по-сериозен филм или сериал. Стига вече с тези образи. Тук визията и части от характера на героя му ми напомниха на YB. Може да покаже много, за да се ограничава в еднотипни сериали. Иначе ми бяха много симпатични с Юна. 

Адмирации за И Ми Сук, която представи напълно различен образ от тези, в които обикновенно съм я виждала. Изразяваше изключително достойнство, емоции и чувства, дори само с мълчание, поведение и начин на движения. От възрастните само Йон Хи ми допадна най-много. Останалите бяха променени, което е нормално, защото никой не остава такъв какъвто е бил в миналото си. Ин А едва накрая показа някаква сериозност, която би трябвало да притежава мъж на неговата възраст. Не смееше да се опълчи на майката на Джун. А тя от своя страна живееше в някаква измислица. Добре, че всичко свърши добре.

Така и недоумявам, как съвсем съзнателно, някой решава, че трябва да заживее, да има връзка, да се обвърже с човек, който харесва или обича, но за който знае, че има чувства към друг човек и че може би винаги ще има. Колко вманиачен, инатлив или глупав трябва да си, за да се обречеш на такъв затвор - затвора на съмнението, страха, омразата, които в бъдеще ще вземат превес не само над твоя живот, но и над този на детето ти, ако имате такова със съответния човек?

Точно заради това майката на Джун ми беше най-неприятния персонаж. Винаги винеше другите за живота, който водеше, а всъщност сама беше виновна за него, заради избора, който е направила. Сякаш не е била наясно с чувствата на Ин А към Йон Хи.. А дори и да е имала надежда, предвид последващите събития от съвместният им живот, на какво би трябвало да продължи да се крепи тази надежда.. 

С изключение на това нямаше много драми и дразнещи моменти. Сериала се оказа доста приятен, романтичен и забавен, така че го препоръчвам на тези, които не са го гледали.

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите 4 епизода бяха много скучни постоянно превъртах единственото, което там ми хареса беше песента и бъдещия доктор - ах много сладък. Вече 5 епизод и нататък започна да става по интересно. От прочетените коментари тук във форума си помислих, че е  пълна боза преди да го изгледам ;д , е не мога да кажа, че е боза ама не беше и много много хубав сериалът. Разбира се най хубавото нещо за мен си остава Гън Сок  :wub: . Такъв образ е, че не мога да го опиша. След "Красиви, като ангели" и този сериал със сигурност ми е любимец вече. Стилът му на обличане много ми харесваше особено ако се сещате за фотосесията, която снимаха на магистралата беше обут с едни ботуши на токове. Обувките бяха супер готини и според мен много му отива да ходи с такива ботуши, изглежда невероятен.  

 

Докторчето с кафенето - много сладък, много готин и ужасно мил. Горкия остана с разбито сърце. Но за сметка на това от мен получава една голяма  :kissx: . :)

Майката алкохоличка - до последния епизод много дразнеща. (@$*) егоистичното същество дето беше тази жена и само на мен ли ми се стори, че повтаряше едно и също? "Пак ли ще преживявам това?" ; "  Не ми отнемай Джун" ала бала. И как изведнъж взе, че се промени ... е това за корейските сериали е нормално. 

Бащата на Со Джун - според мен безхарактерен и страхлив. Не се бореше за това, което иска и остави момичето на своя приятел. А в днешни дни този, който играеше бащата беше супер мазен. Много се дразнех и на начина на изразяване на любовта между бащата и майката на Ха На. Все едно бяха някакви тинейджъри. 

Ха НА - нея си я харесах, за разлика от майка й беше смела и казваше какво иска и ми стана много яко ако беше напълнила леглото на Джун с всякакви простотии ;д. А много ме разочароваха, когато останаха двамата на острова след снимки и се настаниха в една стая викам ей ся най накрая ще го направят, но не. Нормално те тези корейци в тия сериали, като ги е срам да се целуват как да вземат да правят секс. 

 

И общо взето, като заключение мога да кажа на останалите, които не са го гледали Гън Сок не е за изпускане дори сюжета и сценария а не ви допаднат поне ще гледате него. 

Редактирано от bealonenomore
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не беше лошо сериалчето, нямах кой знае какви очаквания и ми хареса :) Любим персонаж ми стана винаги милото и добро докторче, като го видех и ми светваха очите. В началото ми беше най-интересно и най-вече в началото на връзката на Ха На и Со Джун :) Приятно е за гледане, а актьорите са доста хубавки :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много нежен и романтичен сериал ! Не мога, да разбера защо повечето от мненията за него е да се превъртат първите 4 серии (т.е частта със 70 год.) те именно правят връзката и показват, колко истинска и непреходна може, да бъде любовта между двама души въпреки обстоятелства и време. Обожавам този сериал - Гън Сок направи невероятна роля тук. С нетърпение очаквам следващия му проект мисля, че се kазваше ""Pretty man".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обожавам Чанг Гън Сок, ролята му в този сериал беше изключително добра, а той се справи просто чудесно. Yoona - великолепна както винаги.

Заедно си пасваха супер, добре са подбрали актьорите и самата история беше много интересна и трогателна, поредния успех на Южна Корея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оххх.. изглежда интересен, но с това чудо в първите 30мин. на първата серия... :slap:Тези от 70 те години, направо... :no:   И така не се реших да го видя по - натам... <_<
Щееее опитам да видим :dunno:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...