Jump to content

Recommended Posts

221d3737683de0aa.jpg

Boku to Star no 99 Nichi (2011)
Страна: Япония
Също така известен като: 僕とスターの99日
Година на излъчване: 2011- Октомври - 23 старт
Време на излъчване: Неделя 21:00
Формат: Renzoku
Жанр: Романтична комедия
Канал: Fuji TV
Епизоди: 10
Режисьор: Fuji TV
Субтитри: Английски

Участват:
Hidetoshi Nishijima - Kohei Namiki
Kim Tae Hee - Han Yoo Na
Nanami Sakuraba - Momo Namiki
Mayumi Asaka - Naoko Serizawa
Tomoko Ikuta - Yukiko Namiki
Hideo Ishiguro - Tamotsu Kondou
Mitsuko Baisho - Emiko Saegusa
Jun Kaname - Kazuya Hashizume
Kuranosuke Sasaki - Yamato Takanabe

Ok Taec Yeon (2PM) - Tae Sung

Резюме: Kohei Namiki (Hidetoshi Nishijima) е обикновен човек към 40 години, работещ
в охранителна фирма на непълно работно време. Също така се грижи за трите деца на сестра си, заради което не може да следва своята мечта да открива нови звезди. Kohei бива назначен за охрана на известната корейска актриса Han Yoo-Na (Kim Tae-Hee) по силата на 99-дневен договор, докато тя е в Япония. Още в началото те не се разбират, но с течение на времето стават по-близки. През следващите 99 дни връзката им се променя. На 100-ния ден, когато свършва договорът, остава да направят своя избор.

 

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Свали с руски субтитри :click:


Този сериал си го чакам вече един месец..... laugh.gif

Link to post
Share on other sites

Хареса ми първи епизод, главния е голяма скица.... :lol: как се дразнеше постоянно на нея. Хубаво, че субките не се забавиха много...

Link to post
Share on other sites

До 5-ти епизод съм гледал само но дотук много ми харесва сериала. Корейската актриса наистина прави разлика тук. Японците имат навика на моменти да преиграват и да внасят плосък хумор, но тук тя успява да балансира нещата с играта си.

 

Ето линк на епизодите с хубаво качество и вградени субтитри - _Boku_to_Star_no_99_Nichi_01[720p][C53F3CAF].mp4"]1 2 3 4 5 , pass:"nomanymore".

Link to post
Share on other sites

А забеляза ли, че Kim Tae Hee не се справя добре с японския и говори доста бавно? Не зная защо, но много ми се набива на уши.

 

Аз гледам също сериалчето всяка седмица. Добре, че пуснаха вчера преводите на 4-ти и 5-ти епизод и успях да ги изгледам. Сега в неделя ще видя какви ще ги "свършат".

Kim Tae Hee ми е любимка, но не мисля, че тук се справя много добре. Задоволително - да. Нито мога да похваля - нито мога да напиша нещо лошо за тази нова японска дорама с корейско участие. Гледа се. Това е за мен.

 

Следя сериалчето и за да се порадвам на екран отново на Taecyeon от 2PM, който отлично ми запълва екрана, ако не с игра - то с друго ;). Също така интереса ми поддържа и Юки Фурукава. Стана ми много симпатичен в Asuko March! и Koko Debut.

Link to post
Share on other sites

Е, все пак Ким Те Хи е корейка, не е задължително да говори съвършено на японски. Те и затова я бяха поканили в сериала, защото е халлю звезда. Приятен сериал, отлично отпуска нервите след работа.

Link to post
Share on other sites

Не съм обръщал внимание как говори, само в началото се заслушах дали я дублират, но по неестествено щеше да е ако говори перфектен японски, тъй като тя играе корейка която знае японски, а не японка. Относно играта и нямам забележки, дори напротив, смятам че тя доста допринася за сериала.

 

Японците в много от комедиите си (и не само) имат навика доста да преиграват, да прекаляват с жестикулациите си и като цяло да се държат много неестествено.

Разбирам че това е просто част от тяхното кино, и предполагам че на тях това им се харесва, но на мен лично ми е много анти и не са един или два филмите и сериалите които съм се отказал да гледам точно поради тази причина.

 

Тук това не прави чак такова впечатление но въпреки това го има и поради тази причина нейната игра най-много ми харесва, защото тя балансира точно този отрицателен (за мен) аспект, без да изразява толкова емоциите си с подскачане тръшкане викане и ръкомахане, колкото с изражението на лицето си.

Link to post
Share on other sites

Добро сериалче, като се изключи това, че всички без корейците /естествено/ говореха с викане и напъване, а всичките им премествания в пространството са със засилка. Иначе телохранителят е сладур, но много суховат влюбен, бе, много, ама така ли се ухажват японците, сигурно не. А Kim Tae-Hee придаде някаква мекота и нормалност на диалозите, което донякъде уравновеси нещата. Обаче, да не си кривя душата, през цялото време японските актьори ми бяха като трън в петата с този стил на игра, но ги преглътнах заради двамата главни. И понеже отдавна не съм гледала нещо подобно, а харесвам продукции с участници от различни страни, отчитам го като добро.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...