Jump to content

Utada Hikaru


vivitu

Recommended Posts

Много добре, че ще чуем нещо ново, което ще включва Хики. То май до колкото успях да вдяна от прочетеното, тя май е написала почти цялата песен.

 

А за колаборацията й с KOHH мога само да кажа, че е .... пфф ... прекрасна песен! Има я експерименталната нотка от преди години и това много ми харесва. А и текста е много силен! Дари ни с прекрасен албум. Как искам скоро пак да ни зарадва с нов албум или поне да пуска сингли от време на време. А до колкото разбрах се говори, че ще прави песен за новия проект на Kingdom Heart. А това уж трябва да излезе тази година.

 

Между другото има видеоклипове към песни от новия й албум, които не могат да се видят в ютуб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Обръщам се към всички фенове на Хики с една молба - има ли някой концерта й Utada United (2006) с 720p качество? Може да ми дадете и работещ линк за теглене. Намирам го този концерт, но само .ts формат с високо качество, но видеокартата ми издъхва и не може да го възпроизведе както трябва. А аз някъде съм го забутал този концерт и не мога да го намеря. Най-вероятно съм го зарявал на някое ДВД в България и не ми се чака до лятото, за да го търся и да се окаже сигурно, че изобщо го нямам хахаа. Моля ви, спасете ме! Много ми се гледа! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 7/16/2016 at 18:12, b_a_d написа:

'' Prisoner of Love '' шедьовъ

 

 

'' Prisoner of Love '' шедьовър. Невероятна певица, стана една от любимите ми след като чух тази песен. Обсебена съм от песента, уникална е, също както и драмата.

 

 

 

 

 

Това много го слушах навремето. С голямо удоволствие си го припомних...

Едит: Подмених линка, да е активен1 ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Неусетно мина година от излизането на албума й и ето, че издава и нов сингъл. Много се вълнувам, когато чувам нещо нейно за първи път. Този сингъл е много интересен, има много интересна комбинация на стилове, това което Хики го умее до съвършенство. Затова я смятам и за най-добрия музикален продуцент. И затова ми е любимата изпълнителка. Наистина съм много щастлив, че все още прави музика и радва феновете си с нейния гении.

 

А във видеото забелязах, че има много екранно време, посветено на нея, което е изненада за мен. Напоследък в клиповете си присъства рядко, но сега може да я гледаме през цялото време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази жена има невероятна власт над мен. Не знам наистина как го прави .... когато си пусна нейна нова песен без да се усещам се усмихвам и очите ми се насълзяват. Защо? Не знам. Просто така се получава. Може би затова я обожавам!

 

Нов албум и турне догодина. Ами чудесно! А дали турнето й ще е от един концерт просто или ще обиколи няколко японски града или ще вземе да дойде и в Европа? Боже, ако отида на нейн концерт ще мога да умра спокойно. :D

 

ukio изпуснали ли сме да споменем сингъла й преди "Forevermore"? Говоря за "大空で抱きしめて" (Oozora de Dakishimete / Embrace Me Under the Big Sky). Който не е разбрал да я чуе. Много готина песен и има пак така леко експериментално звучене. В смисъл, че по някакъв много естествен и не напрапчив начин успяха да смени някой и друг стил и да вкара някакъв интересен ритъм, който уж не е подходящ, но в крайна сметка всички се вписва перфектно. Ето затова е и велика продуцентка. The best!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и да сме го пропуснали (много е приятен). Тя е изключително активна тази година и прави живота ни по-прекрасен. Да продължава, след като е такъв творчески възход!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хики ще ни зарадва с два нови сингъла. "Play A Love Song" излиза на 25ти април (след няколко дена), а другия (初恋 / Hotsukoi / First Love) ще го чакаме на 30ти май. Все още няма дата за сингъла към Kingdom Hearts III, но вероятно ще е през втората половина на 2018-та, която се очаква да е много добра за феновете й, тъй като очакваме и новия й албум да илезе към края на годината.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Can we play a love song? :)

 

Ето линкче да си изтеглите новата й песен.

 

И още прекрасни новите - на 27 юни ще можем да си купим и чуем 7мия й студиен албум "Hatsukoi" (First Love).

 

Има и дати за японското й турне, започвайки на 6ти ноември в Yokohama Arena. А как ми се искаше да има и световно турне ....

 

Малко повече инфо за албума и турнето й можете да намерите в официалната й страница ето тук.

 

Сега само трябва да чакам 2 месеца. :D Като се замисля никак не е много, но просто нямам търпение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го! :) Както винаги песните й са много креативни. Може би най-много се насладих на последните две песни от албума. Говоря от тези песни, които не бяха издадени до сега. А любимата ми песен от този албум е 10-тата (大空で抱きしめて).

 

Линк за теглене.

 

Просто магия .....

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...