Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

"МОМИЧЕ-КИБОРГ"/ Cyborg Girl

* Заглавие на японски: 僕の彼女はサイボーグ (Boku no kanojo wa saibogu)
* Жанр: Екшън | Комедия | Романтичен | Научна фантастика
* Директор: Kwak Jae Young
* Сценарист: Kwak Jae Young
* Премиера: 31 май 2008 г.
* Времетраене: 120 мин.
* Език: Японски
* Държава: Япония

* В ролите: Haruka Ayase, Keisuke Koide, Risa Ai, Yoshikazu Ebisu, Kenichi Endo и др.


Резюме:

Един ден красиво момиче киборг се появява пред глуповат и унил студент. Въпреки че киборгът започва да го харесва, тя не е способна да изпита истински емоции, затова той няма друг избор освен да ѝ каже сбогом. Липсва му, но той продължава самотното си съществуване. Случва се обаче така, че един ден разрушително земетресение разтриса Токио и момичето киборг му спасява живота. В този момент тя започва да се чувства като истинско човешко същество...

 

СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ
СВАЛИ С РУСКИ ПРЕВОД

ОНЛАЙН С РУСКО ОЗВУЧАВАНЕ


Лично мнение:

Страшно забавен и интересен филм. Отначало започна малко бавничко, но след 15-ата минута вече се заливах от смях. Ама наистина се заливах, даже още като си спомня един момент, и ме напушва на смях... Втората половина, естествено, отново драма, но в едно така да се каже прилично количество, мен не можа да ме разплаче (а съм доста лесна в това отношение). Иначе като цяло беше и доста заплетен, накрая се разкриха интересни неща, които въобще не очаквах smile.gif

Редактирано от bealonenomore
Добавени линкове към теми на актьори.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И този го бях забравила, но наистина си заслужава!Уникален и мн. , мн. оригинален

СВАЛЯЙТЕ-няма да съжалявате

накрая малко може да се пообъркате --но пък е щастлиииив

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятно ме изненада ,очаквах лека комедийка за разпускане,но се оказа доста оригинално и смислено филмче.С отлична актьорска игра.

Jae-young Kwak е един от най-добрите корейски режисьори с филми,като My Sassy Girl и Classic/пък и е сценарист на Daisy/,така че Cyborg Girl задължително трябва да се гледа.

Пък ако ви са намира ОСТ-а споделяйте,че не успях да го открия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпитът ми по японски е другата седмица и си го пуснах без суб да видя колко съм зле и съм бая доволна от себе си, края го разбрах правилно (после си го погледнах и със суб да се уверя). Много свеж филм, страхотна е актрисата, а земетресението...бааах...тръпки ме побива, беше неРЕАЛНО... Много готин филм

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голям филм - интересен и релаксиращ. Актрисата Haruka Ayase беше като нарисувана, страхотна е, задължително ще потърся нейни филми. Музиката наистина беше много добра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много силен и завладяващ филм, трогна ме!

Актрисата е страхотна, а историята оригинална, за мен филма ми дойде по-сериозен (отколкото "свеж)", понеже гледам по-нагоре сте занижили качествата му на такъв.

 

9/10 B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не очаквах честно казано да ми хареса толкова филма... но наистина беше невероятен. А актьорската игра беше изключителна особено на момичето, дори да знае че не е човек как да не се влюби човек в нея :)

 

Малко са филмите и сцените в тях където музиката и това което гледаме се сливат в едно. Уникално ... незнам какво друго да добавя

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Онзи ден реших да го дръпна,без въобще да чета резюмето,просто по име. И още на първата сцена се сетих,че съм го гледал преди време. Странно за мен как съм успял да забравя името на този великолепен филм. И преди останах поразен и очарован от него,сега също. Мога да го изгледам и още много пъти и знам,че никога няма да ми омръзне. Прекрасен филм.Красива история,чудесна игра на актьорите,особенно на момичето киборг. И се смях и тъжах и гледах с захлас и така до края.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Демонът, както винаги, е прав! Но то е достатъчно да видиш кой е режисьорът, за да очакваш хубав филм. За пореден път се убеждавам, че гледането на неговите филми изисква внимание, особено в детайлите. А за Haruka Ayase какво да кажа? Стори ми се позната-и как иначе-JIN, ICHI. Хем млада, хем красива, хем талантлива! :inlove: Отивам да си свалям Hotaru no Hikari!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Усещаш си сърцето на тоя филм : ) Невероятен е! Такова дежа ву ми беше през цялото време, сменях си емоциите, като побъркана...а бе, заслужава си гледането!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко ме изненада този филм. Очаквах нещо леко, забавно и дори и леко пародийно, след като все пак се разправя за любов между човек и киборг. Да бе да. И всъщност продължавах да си мисля така до към 30-тата минута. След това нещата ставаха все по-интересни и по-интересни, със страхотни хрумвания на сценаристта Куак Дже Йонг, който е написал и режисирал още доста страхотни филми.

 

И двамата главни актьори се справиха блестящо, като на девойката може би й е било малко по-трудно, след като все пак изигра киборг.

 

Малко несериозно звучащо заглавие, но това е една от най-добрите роматични-драми, които съм гледал. А аз май доста съм гледал. Изключително много ми хареса този филм! Навярно ще го помня дълго и ще го изгледам още няколко пъти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех  момчета, момчета на мен ли се пада честта да развенчая този „шедьовър“ :28558: . Добре де, не беше крайно лошо, даже не беше лошо, малко захаросано ,имаше и няколко излишни момента, но определено надмина очакванията ми. Приятно беше филмчето, но нищо повече от това.

Haruka Ayase е може би една от най-антипатичните ми актриси и все още си твърдя, че е доста слаба, но тук беше повече от перфектен робот, дори успя да направи осезаема разликата между 2007 и 2008 г............ Оляха се , но  в границите на поносимото и романтиката беше на прилично ниво ( не стана лигава), но това е филм, който никога няма да повторя (не е да нямам склонност да повтарям и попетвам нещата) :) , обаче е повече от заглавието си и очакванията, който буди :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...