Jump to content

Посрещане на министър-председателя на Република Корея


sinardin

Recommended Posts

Някой ако изяви желание да ги преведе можем да ги сложим като субтитри на клипчетата от Youtube :) Там файловете които се ползват са идентични от на субтитрите на филмите и сериалите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочетох цялата тема и много се накефих :D Чувството е страхотно..когато знаеш ,че Южна Корея знае за България и най-вече за българските фенове,които се увеличават всеки ден.

Но когато прочетох статията на Дир.бг Пловдив - "Тотев купи маратонки на чужд премиер за Стария град".

"Почувствах се изключително конфузно от състоянието на Стария град и ми бе повече от трудно да обясня защо Община Пловдив поддържа този архитектурен паметник в такъв вид, че трябва посетителите му да си купуват специални обувки, за да се разхождат из него", завърши Иван Тотев

Те хубаво са решили да покажат красивите места на България пред южнокорейският премиер..,ама поне да не бяха се излагали..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да помоля, корейско-говорящите за една услуга. Ако не можете, здраве да е, но зная че много хора от форума ги вълнува това. Става въпрос за коментарите на корейците под статиите и снимките на нашите хора. Може тези, които знаете езика да сте ги прочели, но бихте ли ги споделили и с нас. Например под тези снимки има доста коментари. От гугъл преводача разбрах, че корейците мислят нашите ученички за модели и питат дали това не е училище за модели, и са тръгнали да си купуват билети за България, други ни сравняват с Узбекистан :huh: (поне така разбрах). Затова, моля по-запознатите с езика да преразкажат за какво иде реч, за да разберем мнението, на поне минимална част от корейците, за България и ситуацията. Ето още едно място.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Олеле,досега кротко си четях темичката и ви се радвах- страхотни сте, обаче след като видях линковете на didkapan (и особенно коментарите в първия)...Според Гугъл преводача ни заплашва емиграционна вълна на корейски младежи :lol: Не знам защо май са решили,че това е училище за манекени,но ако някой направи грешката да им каже,че това са обикновени ученички,нещата май ще излязат от контрол :blink: А Джи Соп очевидно е обект на голяма завист- по мое мнение Marchooo му направи голяма реклама и в знак на благодарност да вземе и той да си купи един билет за насам,поне да дойде да и благодари лично за безплатната реклама :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия дни нямах много време да прегледам въпросните коментари, но сега ги прочетох и някои са много забавни. Варират от "А, България, местя се там" :lol: през"О, и това са им обикновените ученички?" до "Там е опасно, има много цигани". :D На въпрос: "Абе, тоз Со Джи Соп ли ви е "раят"? Ами че тогава 90% от корейските мъже няма се харесат на българките!" някой си Николай е отговорил: "Верно е "рай" :D

Има коментари колко са им красиви очите на момичетата (наистина са сладурани), някой ги сравни със Софи Марсо. Един се е направил на интересен " Абе те не знаят ли, че аз съм по-хубав?"

 

Някои са още по-"оригинални": "Намерих си цел в живота! Отивам в БГ!" Един по-запознат, живял тук за малко, казва, че е нормално от телевизията да покажат по-красивите ученички и обяснява, че не всички българи сме синеоки. Друг пояснява, че сме: "Хубави, със стройни тела, малки лица..". Все неща, които там си нямат много. :lol: А един трепе рибата: "Да живее К-попа!" :D "Ама как не видях една грозна, да не са ги подбирали с конкурс за репортажа?", "Какви големи очи!", "Вие си обичайте Джи Соп, аз обичам вас!" и подобни.

 

Но най-масовият коментар, в свободен превод, е: "Искам да стана български зет!" :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джи Соп очевидно е обект на голяма завист- по мое мнение Marchooo му направи голяма реклама и в знак на благодарност да вземе и той да си купи един билет за насам,поне да дойде да и благодари лично за безплатната реклама :i love this:

Джи Соп ще има да взема. Да не му хрумват такива блестящи идеи, че за ужас на всичките му фенове (сред които и аз) ще го посрещна с винкела, гравиран с неговото име. А Марчо да не си прави илюзии, че ще стигне до него преди мен. :D Благодарностите може да ги приеме и по мейла. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айгуу,вярно,че нямам право,но ако е толкова сериозна работата както казваш ,бих се жертвала за общото благо (и зрдавето на Джи Соп),да приема лично благодарностите му към вас :i love this: само и само да го домъкнем на наша почва,пък и едва ли ще се докопаш до него с винкела преди тълпата фенки( и аз съм в групата) :P Оле,представих си картинката :lol2: Май за всички е по-здравословно да си стои там....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но най-масовият коментар, в свободен превод, е: "Искам да стана български зет!" laugh.gif

Охооо! Шъ зема са прежаля някой аджоши ако дойде... 282.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но момичета, Вие всичките сте си хубави.......нима очаквахте други коментари ??? :rolleyes:;) За ученичките какво може да се каже повече...сладурани :D А пък в тълпата от фенки на Джи Соп...и аз ще се наредя, все пак ми е наборче :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...