Jump to content

Форумни срещи в Сеул


Recommended Posts

Форумните срещи в Сеул приключиха... Поне за тази година и поне масовите такива ;) Догодина пак!!!

Как така ще приключат ! Няма такова нещо ! Аз пък ще си се срещам сам ! или с Ваня двамата ще си правим ЕС срещи ! В китайски ресторант ако трябва :P

 

айде почвайте да пишете , че ми стана интересно !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде да открия официално тази тема за 2012г. !

 

Надявам се, че наистина тази тема ще започне да се ползва по предназначение и други наши съфорумци също ще имат честта да бъдат поканени на среща в Сеул. И не само това - ами да пишат и да постват снимков материал.

Да благодаря първо на нашите домакини - в лицето на Ваня, Емо и Нико!

Живи и здрави да сте ни и да посрещате и други български туристи в Корея! :wub:

Пожелавам в бъдеще да се присъединят още новоживущи и новоучащи, ще бъде приятно Сеулската групата да става по-голяма и по-голяма. Дано!!!

 

Ами какво да кажа.. Сеул вече трайно се е настанил в сърцето ми и ще ми бъде страшно интересно да чета и да гледам снимки за този толкова красив, интересен и любим град.

 

Срещата беше обявена за 12.02.2012г. в 3 и половина на 홍대입구 (Хонде или Хоник Университет) изход 9, обаче домакините да кажат как се казва Кафето, в което ходихме, защото аз не го запомних (сигурно от вълнение). ?!

Предишната вечер имахме среща на същото място с три корейки, затова това място ще го запомня много добре и ще го свързвам винаги само с хубави спомени.

 

Хонде е може би най-готиният квартал в Сеул и с най-готините млади хора на света. Всички са симпатични, усмихнати и готови да ти помогнат, дори да те заведат по местопредназначение, ако видят, че гледаш тъпо и не можеш да се оправиш.

Не че на други места в Корея това го няма, но там на мен лично ми се случи на два пъти, затова го приех още по-навътре.

Не знам кой каза преди, че нямало хубаво корейци?!. Въобще не мога да се съглася, ама никак;)

Ако искате да се нагледате на модерни и хубави млади корейци, то това е точното място - те са в подлезите на метрото, те са вътре в метрото, те са по улиците и заведенията, със слушалки на ушите и с айфони в ръцете;))).

Даже доста от сервитьорчетата по външност ми напомняха някои от младите новоизгряващи звезди.

И за да докажа, ще постна малко снимки, направени на спирката на метрото, докато чакахме, благодарение на Люси /да не се срамува и крие/;)))

 

IMG_0430.jpg

IMG_0415.jpg

IMG_0433.jpg

IMG_0429.jpg

IMG_0423.jpg

IMG_0417.jpg

IMG_0416.jpg

 

 

Поствам и две снимки на нас, присъстващите на срещата...

 

IMG_0436.jpg

IMG_0435.jpg

 

 

Както и снимка на едно знаково място в квартал "Хонде", което видяхме на живо, благодарение на Ваня.

IMG_0440.jpg

 

Предишната вечер ни водиха на пързалката на Гън Сок от "Mary Stayed Out All Night", а и станахме свидетели на някакъв уличен концерт (много жалко, че беше студено, иначе зрелището наистина си струваше), така че препоръчвам Хонде като едно място в Сеул, което задължително трябва да се види от бъдещите туристи.

 

Привет вече от България! Много ще ми липсват корейците - с техните усмивки, с тяхното дежурно "Anyong-haseyo!" и "Kamsahamnida", пропяващо дори от автомата, когато си слагаш картата за транспорт..!

Довиждане, Корея!

Наистина ще ми липсваш!

 

И Довиждане на Сеул!...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фарфалина разплака ме :) Колко искам да съм там :)

И аз ще се разплача... искам и азззз! :С Браво, че сте снимали хубавото заведение от Coffee Prince! Не можах да повярвам на очите си. Всичко давам да вляза в него един ден... Благодаря ви за снимките!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емо, ще посрещнеш ли и нас така сърцато в началото на септември? Обещаваме да те черпим бира и да сме ти достойна партия за пиене и забавление?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така се развълнувах от видяното.Благодаря за хубавите снимки.Пожелавам на всички да имат възможност да посетят Сеул и на себе си също.Farfallina благодаря за споделените прекрасни моменти,представям си колко сте били развълнувани всички

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да раздвижим темата, отново ще има войни български  покоряващи Корея  :nunchako:  :28558: Който иска да се видим в Сеул, от 28 август до 10 септември, да пише.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте искам, да попитам все още ли се организират срещи в Сеул ? Две големи почитателки на корейската култура, бит, кино и въобще всичко искат, да посетят тази страхотна страна. Моля, ако се организира нещо пишете задължително !!!  :kissx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...