Jump to content

Обща музикална тема


Recommended Posts

Cho PD ще се завърне с нов мини албум този Септември ~~


Той ще се завърне след две години с албум носещ името 'In Stardom V3.0' на 16 септември,който ще има общо 6 песни ..


Ще има шоукейс,който ще се проведе на 13 септември


 


Brave Girls също го очаква завръщане този септември 


Те са от Brave Ent.. Ще пуснат сингъл носещ името For You...Пускат го една година и половина след последната си промоция/


Песента ще излезе утре на 31 август,но се очаква и пълен албум,който ще излезе по - късно тази година


 


Brave-Girls_1377825899_af_org.jpg


 


 


Сингъла на Air Plane


 



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След албума "From Me To You" от миналата година. Joo Young напусна RealCollabo и сега е част от Belikewater. 

Тази година ни изненада като се включи в албума на Lyn, а днес вече излезе и видеото към новата му песен "Popstar".

 

 

Съвместната песен на Lyn и Joo Young - "High Heel"  

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нови песнички :


 


 



 


Hongil Kim - I call it love


 


Mongilers - Monster ( ft. Sleepy, Big Tray, Koonta )


 


Royal Pirates] - Drawing The Line ( Band Version )


 


Wax - Coin Laundry ( Never Loved )


 


Royal Pirates - Drawing The Line


 


Zia - Have You Ever Cried


 


Ashgray - The Little Prince


 


Topbob - Darling ( ft. Bumkey )


 


Nashow & Lady Jane - Ballerina


 


Brown Eyed Soul - You Are So Beautiful


 


Deep Brown - Girl ( ft. T.why )


 


С каква приятна песничка ни изненадаха тези момчета..От дебютния им сингъл ги следя миналата година и много им се радвам 


 


Air Plane - How R U( Narr. Lady Jane )


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-накрая нещо ново от триото Gavy NJ! За жалост си нямат отделна тема, а си заслужават. Който си мисли, че е кпоп фен, а не е чувал за тях, трябва да го е срам ;)

 

 

gavynj-whatsnew2014_zps2ef99ae3.jpg

 

Gavy NJ - 별일 없니? [25.03.2014]

 

01. 별일 없니?

02. 별일 없니? (Inst.)

 

Изтегли

 

 

 

Navi, една от най-прекрасните вокалистки издаде нов сингъл на 11-ти март.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Двамата ми любимци от предишният сезон на Kpop star 2 най-накрая официално дебютираха.


Много си ги харесвам, но с тази непозната компания ме притесняват, дано всичко върви както трябва и може и тема да им направя хахахаха


 



 


2000 Won (이천원)


tumblr_n2ehnm3K951sp8d9co1_1280.jpg


Ляво: Kim Hyo Bin (1990) - вокал  Дясно: Kim Il Do (1990) - рап


 


Израснали в Gyeonggi-do и приятели от гимназията заедно създават дуото ”2000 won” и се изявяват като улични изпълнители. Участват в KpopStar season 2 и стигат до 4-то място.


Дебютират под шапката на Reve Entertainment на 14 март 2014 със сингъла Beautiful.


 


https://www.youtube.com/watch?v=VLE8J-sfaro


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Завръщането на TAHITI. Тази песен май е една от най-силните тази година, а и имат много готина хореография. Имат и ново момиче в групата. Те всъщност имат повече бивши членове от настоящите пет. А дебютираха преди 2 години.

 

Официалното видео към песента им "오빤내꺼".

 

 

Вчера на Music Core видях епичния превод на заглавието, което беше "Brother is mine" :D Е не е това! Под "опа" имат предвид момчето, което си харесват. Та може да се преведе като "Опа е мой" или "Опа, мой си".

 

А това е версията, посветена на Световното по футбол. Може да се въприеме и като денс версия или practice версия. Може да се види цялата хореография. Сменен е малко текста.

 

 

 

 

В същия канал може да видите и другите клиповете на по-старите им песни. Дебютната им беше ужасна. Ама това е мое мнение! Все пак после издадоха добри парчета - Hasta Luego и Love Sick.

 

Песента може да си я изтеглите от тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

FIESTAR се завърнаха днес с нов дигитален сингъл. Продуцент е Shinsadong Tiger и човека е направил ГОЛЯМА песен! :D

 

И да, знам знам, прекалено са секси, били като к**** и т.н. Поради тази причина ВИ МОЛЯ да си пуснете видеото, което е официалния видеоклип и да не го гледате първия път, а само да го слушате!

 

Тази песен е от онези, които точно на първото слушане и вече съм влюбен. И опитът ми показва, че такъв тип песни не ми омръзват, така че хареса ли ми нещо от първия път, значи ще продължи да ми харесва и след години.

 

Ето го и видеото:

 

 

 

 

Какви ли не песни издадоха тези девойки с какви ли не стилове, някои от които ми харесаха, други не, но това им е топ парчето за мен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За песента на Fiestar много много ми допада парчето. Странно ми обаче да ги гледам 5. Дано от своя страна Ческа наистина пусна този микстеп за който бяха споменали някъде. Доколкото разбрах момчетата от Geeks и помагат. Също така се радвам за нея и Lil Boi. Голямо криене е било 3 години, че чак никой да не ги забележи.

 

Завръшането на AirPlane. От кога ги чаках не е истина. Много ми хареса парчето. Дано продължават да ни радват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Усещате ли новата тема, която скоро може да се появи хахахаха На 17 юли PARC JAE JUNG (Park Jae Jung) ще дебютира с албума си Step 1. Съвсем навреме и малко преди началото на новият сезон на Superstar K хахахаха трябва да продължа традицията си с теми за любимите ми участници в предаването, нали?


 


Stalker, която излезе днес всъщност е ремикс на песента At First Sight, която изпълни на финала на предаването



10418433_1448500078756490_41608954564672


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ким Донг Ук нещо е полудял хахахаха но песента е супер забавна, а за клипа съм без коментар :28558: :28558:


 



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аджуши пак ме радва с месечната песен....Знам че Джинон спечели, но според мен трябва да обмислят с Ким Фил да дебютират като дуо, страхотни са когато пеят заедно...... Ако бяха сложили и Ю Бин в клипа цялата ми любима тройка от 6 сезон на Superstar K щеше да е заедно хахахахха


 



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главната вокалистка на новата женска група Gfriend (корейското йоджа чингу ми харесва повече) - Ю Джу (истинско име Че Юна). Това момиче е невероятно, а преди две седмици срази всички с изпълнението си в предаването Masked Singer.

Тепърва ще се говори много за нея (убедена съм, защото е голям талант), но сега ще сложа само нейни изпълнения, а ако началството реши да направи тема на групата - ще пишем повече и там.

За годините, на които е, пее като завършена изпълнителка, също така свири на китара и композира. Браво. Ще следя кариерата й, а това, че тя набира скорост и става популярна, ще се отрази положително и на групата й, а и гледам, че вадят приятни/ слушаеми, танцувални парчета.

 

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога просто да подмина новата песен на GFRIEND (Йоджачингу), която е част от първият им цял студиен албум. Май не трябва да ви обеснявам кой са тези момичета, всеки който следи кпоп-а трябва да е наясно.

 

Ще се опитам да съм кратък. И без това нямам много време. Още от дебюта им ме спечелиха. С първото си завръщане затвърдиха доброто ми впечатление за тях. С второто им завръщане от началото на тази година направо ме разбиха. Както и всички чартове. И все още смятам, че това е най-добрата песен за тази година и така ще си остане до края. А и смятам, че няма да чуя никога от тях по-добра песен. Но пък поне мога да чуя също толкова добра песен от тях. Златни момичета! 

 

 

 

 

И поздравявам хората, които са направили този видеоклип. Чудесна работа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идвам в тази тема да хваля отново Йоджачингу. :) Първо да сложа изпълнението им от Music Core, което ще спомена пак в моя пост.

 

 

Мисля, че са много малко групите, които звучът по такъв начин на живо. Просто са много добри!

 

Докато не съм забравил да кажа, че Ън Ха е мнооооого сладка с новата си къса прическа.  :wub:

 

В началото на тази година с песента си "Rough", GFRIEND печелят 2 пъти The Show, 3 пъти Show Champion, 3 пъти M!Countdown, 4 пъти Music Bank и 3 пъти Inkigayo. През изминалата седмица спечелиха всичките тези предавания с новата си песен. Бият Wonder Girls и Beast, които сте наясно колко са известни и от колко години са на сцената. Плюс това изпълнието горе беше последното за това издание на Music Core. Евала им правя на хората, че ги пуснага да са последни, след WG, Beast и FTI. И като гледам на къде вървят нещата и както не се очаква тези дни голямо завръщане, мисля че GFRIEND ще спечелят всичко и през следващите седмици. И то НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО!

 

И колкото повече слушам новата им песен, толкова повече се чудя коя е по-добра. Поздравявам и продуцентите, които по-принцип не ми правят голямо впечатление с работата им за друга артисти, но с тази група са направо перфектна комбинация.

 

В края на тази година би трябвало да е вече ясно кой трябва да бъде коронясан за най-добра женска група. Но както винаги тези награди не се дават за постигнати успехи, а по някакви други критерии, най-често колко е стара групата и колко фенове е събрала през годините. Но пък през миналата година спечелиха "Best New Artist" на всичките големи музикални награди, като melon, golden disc, goan, seoul music awards.

 

Лично за мен GFRIEND са най-добрата група тази година и направиха двете най-добри песни за 2016-та! И това при положение, че не работят за SM или JYP или YG.

 

Уж се очаква да дебютират тази година и на японската сцена! Успехи и там им желая!

 

:panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не че нещо, ама те пеят една и съща песен вече няколко пъти. Разликата е в няколко ноти. В тоя ред на мисли наистина евалата на продуцентите, които знаят как се дои златна кокошка. Точно като при суджу.

Инак децата са симпатични, а песните им са кечи снсд копия и добре удрят по носталгията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...