Jump to content

Здраве от изтока


Recommended Posts

Темата е свързана с източната медицина, която все повече навлиза у нас - това е грижата за духа, грижата за тялото, китайска медицина и др. Спонтанно ми хрумна да направя тази тема, базирайки се от сайта Здраве от изтока, където намерих много полезна и изчерпателна информация за различни продукти:

Повече информация тук

Надявам се, че ще можете да дадете идеи и информация за други подобни сайтове, магазини и места, от където можем да си закупим продукти свързани със здравето и красотата. :)

Съвсем случайно минах в една природна аптека до Военна болница - София, на ул. Георги Софийски и намерих много интересни продукти - японска супа с калций, корейска маска за лице, много китайски и японски чайчета, индийска козметика и още много интересни неща, които и не съм предполагала, че съществуват, ще се поразровя и ще намеря името на аптеката. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за темата, източната медицина е доста интересна, пък и изобщо - по-нетрадиционната.

 

Специално за старозагорци - на ул."Гладстон"41 има магазин с най-различни продукти на източната медицина. Магазинът се намира между ул."Христо Ботев" и "Гурко" (поне си работеше преди една-две години, надявам се, че още си е там laugh.gif. Интересни неща съм си купувала от него. Там май имаше и център за източна медицина, но не съм ходила и не знам как е.

Ето една интересна информация за Комбуча - явно "чудодейна" напитка smile.gif. Ако някой я е ползвал, да сподели верно ли действа така...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да кажа и аз за варненци. :)

Забелязах го онзи ден, на Колхозния пазар магазин "Била", отстрани на самата сграда има магазинче, на което с големи букви пише "Здраве от изтока". Нямах време да разгледам подробно, имаше най-различни видове чай, както и доста неща, които ми беше интересно какви са, но като се отбия тези дни ще разбера. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ходих до Метро и се натъкнах на различни видове японски чай, фирмата вносител е тази, но освен чая за отслабване внася още други видове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намерих и интересна корейска козметика Nature Republic или тук. Изненадах се приятно от рекламното лице B) . Аз лично съм много доволна от крема и емулсията за лице.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Магазините 'Здраве от изтока' са много добри! Особено с чайовете, които предлагат! Единственото нещо, което съм взел от там и не ми е харесало бе разтворимата супа мисо - имаше отвратителен вкус и беше прекалено солена. Хранителните добавки на флакончета са доста ефективни. Има разнообразни комбинации. Но чайовете са най-добрите :) Особено зеленият с джинджифил и зелен с жен-шен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...