Jump to content

За Джонитата


Zenith

Recommended Posts

http://vbox7.com/play:0f6031ea


Вчера имахме рожденик от групата на V6. Otanjoubi omedetou, Ken Miyake!
Формацията изпя песента към първите серии Гокусен. Членовете й са много талантливи, особено тримата от по-младото поколение. Имаше времена, в които те осезаемо се изявяваха на телевизионния екран, но сега някои от тях поглеждат към киното, други - към театъра.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.youtube.com/watch?v=ENQ4bxMpqpQ


Песента е от ДВД-то на Hey! Say! JUMP. Ямада Рьоске ще издаде солов проект. Песента е включена към предстоящата му продукция за Киндаичи.

Канджани 8 ще пеят за първи път в новогодишното музикално предаване на NHK - Kouhaku uta gassen.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

К8 с нова песен, която ще бъде включена към филма на Тачон и Мирей Киритани (на нея й стана навик да играе с Джонита) - To cry a 100 times. По трейлъра съдя, че прилича на Коизора. Премиерата е на 22 юни.

http://aramatheydidnt.livejournal.com/4860622.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Johnny's Countdown 2013-2014

Новогодишният концерта на Джонитата. Този път е с доста добро качество. За около час успяхме да чуем десетки песни от различни изпълнители и групи, представители на агенцията. Стари хитове и нови парчета звучаха едно след друго, почти без прекъсване.

Началото беше поставено от Кисумай с Гарасу но джюудай, една незабравима песен от 1987г., изпълнена от Хикару Генджи. Минута, две по-късно се върнахме към 1985г. и друго емблематично парче, само че на Шоунентай - Камен бутоукай. То беше представено от триото Юма Накаяма, Цубаса Имай и Томоюки Яра. Забелязах активното участие на Яра и Юма през целия спектакъл. Те самите потвърдиха към края, че тази година ги очаква съвместна сценичта постановка.

ABC-Z се появиха и изпяха Music for the people на V6. Оригиналната група, която пее парчето, не беше на подиума. Джуничи Окада присъстваше на Кохакуто, а останалите, кой знае... Тази година не дойдоха и Араши, Токио, Канджани 8, Question и СМАП (почти). Kattun пък имаха свое шоу по същото време в Осака и се включиха по-нататък със запис.

Продължавам с големия, 13-минутен сегмент в началото, който трябваше да ознаменува настъпването на Новата година. Хей сей и Тама-чан пяха Love only на TOKIO. После се появи Учи с едноименния хит на Араши, NEWS с парче на Го Хироми от 1972г., а после - Дайте сеньорита с Такки. Хаха! Следваха по-нови песни на Кисумай, Хейсей и ABC-Z. Изпълниха Real face, Zukkoke Otokomichi, 100% yuuki, Kibow Yell. После чухме незабравимата Юме моногатари на Таки и Цубаса.

След първият слят сегмент с песни, дойде Нова година. Имаше поздрави, честитиха рождения ден на Домото Коичи и приветстваха Мачи на сцената. Показаха уважение към своя семпай  и отново продължиха с компилацията от песни: NEWS изпълниха Ambitious Japan на TOKIO, после Ай нанда на V6 и Сукидайо, Осака на К8. Следваха Хй сей, Кисумай и Sexy zone. От последните най-активни бяха Кенто Накаджима и Фума Кикучи. Коухаите от групата бяха в публиката, но се включиха в изпълнението. Следваха NEWS и компания със Самурай на Таки и Цубаса, Сейшун амиго, Love kakumei. Новата песен на Хей сей и Чакапана, после включването на Каттун, Venus. Tegomassu - Sayonara ni sayonara, Юма и Яра отново заедно изпяха Mising piece, BAD+7WEST....

Компилацията продължи над 20 мин, след което започнаха поздрави от страна на Джонитата. Първа беше шестицата, родена през 1990г.: Юя Такаки, Никайдо, Ябу Кота, Тама-чан, Яотоме Хикару и Иноо Кей. Изредиха се почти всички, но най-голям интерес предизвика новата група, която Джони готвеше за тази година. Най-сетне разбрахме коя е, как ще се казва и кои изпълнители ще влязат в нея. WEST4 (това име подшушнал самият Китагава-сан половин час преди шоуто) включва дуото BAD (Джунта и Акито), Дайки Шигеока (7WEST) и Нозому Котаки (7WEST). Кансайски дебют! Дано да имат успеха на К8!

За десерт, малко преди края, се появи Шинго Катори, който очевидно беше претичал от Кохакуто до Токио Дом, за да каже ЧНГ на кохаите си (Уоу! Разстоянието не е никак кратко!). Усмивката му определено не издаваше умора.

Отлично настроение, смях, очарователно представяне за всички. Е, само костюмите понякога бяха прекалено мабуший, но щом Джони ги измисля, на изпълнителите е простено.

72e7ef68eadc3a20.JPG

2456f9d46873182f.jpg

a7cd4c86f87defbd.jpg

 

 

Kanjani8 - Hibiki PV

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Класация на най-красивите Джонита в 2 категории: под 25г. и между 25 и 35г.

 

A.B.C-Z ще имат своя дорама, която ще се излъчва по ТВ Токио през юни. Озаглавена е 'Mahou★Danshi Cherry's'. Петимата ще играят екшън герои, които използват магически сили, за да спасят света. Хаха! Това ми звучи като рейнджърите на Канджанитата! Фумика Шимизу от Форзе ще участва в поредицата, която стартира на 21 юни в нощните часове.

hashimoto: dougami tetsu (nickname: tetsu). power: touch.

totsuka: date tsutomu (nickname: ben). power: sight.
kawai: denbouji tooru (nickname: souchou). power: taste.
goseki: demon takeshi (nickname: 2d). power: smell.
tsukada: daimonji tsukasa (nickname: hosu). power: hearing.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Субару от К8 ще издаде солов сингъл. Време му беше, даже се забави. Определено предстои интересна година за него - филм, а сега и сингъл, придружен от турне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

6 души са били ранени вчера при паднала платформа по време на един от мюзикълите Endless shock. Главната роля в него се изпълнява от Домото Коичи. Никъде не пише имената на пострадалите. Знае се само, че петима от тях са изпълнители и един е човек от стафа. За щастие няма хора с тежки контузии и днес всички са изписани от болницата. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дебютният филм на Тоцу от ABC-Z, Koisuru Vampire, е имал своя премиера днес. Тоцу и Мирей Киритани си партнират в тази романтична лента, която събира на едно място още азиатски звезди от Корея и Хонконг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скорошни клипчета от Шоунен клуб:

https://www.youtube.com/watch?v=GAsTMkemxnQ

 

 

Джонитата с песен-ремикс на Кисумай (Кентаро Ясуй, Лео Нагацума, Кейго Хагия, Аран Абе, Рен Нагасе и Нозому Котаки?):

 

 

Шестимата от Бакалея са формирали екип в Шоунен клуб, наречен SixTONES. Дали ще дебютира? С толкова таланти, кой по-напред?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изненадващо, но фак! Йоко се снима за специалното издание на Анан!
Провокативната фотосесия не е ново за Канджанитата (Тачон е правил такава преди това), но все пак, идва изневиделица. Още повече, през последните дни се появиха някои нелицеприятни слухове за коухаите му от други групи.

20664578_1423747317701295_38308339797904

Spoiler

tumblr_ouf38cFqXh1tenskxo1_540.png

Субару в култово облекло!!!

20664674_1423747407701286_68121752821237

Време му беше и на Йоко да покаже, че не е само комик и може да съперничи на коухаите си Ямапи и Тома, че и Рьо. Йоко винаги е младеел пред Рьо. Останалите от групата сигурно ще го вземат на майтап. Очаквам сериозно да го бъзикат. Между другото, покрай филмовия дебют на Субару миналата година, поканиха Канджанитата да направят концерт в Европа. Страхотни са! Кансайските Джонита са класа! 

Малко ми е странно, че именно такива фотосесии привличат вниманието на хората (Йоко или който и да е от групата, никога не са парадирали по подобен начин - феновете ги харесват заради музикалния и актьорския им талант), но от друга стара, ако те помогнат да се опознаят и актьорските способности на талантите , е добре. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

К8 пуснаха видео към нова песен, включена в предстоящия филм с участието на Рюхей Маруяма - Dorobo Yakusha.

Песента “Outou Seyo” излиза днес. Текстът е написан от Шиндо Хариучи (Porno Graffitti), а музиката е на Рьота Накано.

В клипа участва и Мицуки Такахата.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

V6 се завръщат ударно с двоен сингъл. Надявам се скоро да може да се намери пълна версия на видеата из мрежата! Тези хора са уникални!

Като нищо могат да заемат мястото на Токио за Олимпиадата. Техните песни винаги са били подходящи за подобни събития.

Поздравления за Джуничи, който ще става татко! 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ново и свежо! Бакалея-тачи се завръщат!
Повече внимание от страна на дядо Джони към момчетата от SixTONES. Новата им песен е в японски стил и е първият клип на Джонита, официално пуснат в Youtube. В цялостната концепция феновете ще разпознаят почеркът на Таки, който е продуцент на видеото.

 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бившият член на Токио Тацуя отново е нарушил закона. Този път го хванали да кара в нетлезво състояние. Жалко за групата. Беше толкова любима, а сега почти не се забелязва. Нагасе ще напуска Джонитата догодина. Въобще, след като няма да имат вокалист, очаквам разпад.

Носят се слухове, че още няколко Джонина са пред напускане, включително Тачон и двама от членовете на Шоунентай.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започват леко да се отварят за света. Пуснаха субтитри на 11 клипове от изпълнения на Джонитата с високо качество. Повечето глупи са нови, на по-малки попълнения.

Off Topic

 

И още нещо ново:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...