Jump to content

За Джонитата


Zenith

Recommended Posts

Любимите ви Джонита?

 

Ако някой не знае какво е „Джони”...Така наричаме бишонените и групите, които са изникнали изпод вещото ръководство на Johnny & Associates, японската фабрика за идоли. Абсолютно всеки, който има някакъв интерес към японския Ентъртеймънт, дори и без да знае, има поне един любимец от тях. Те са мултифункционални-пеят, танцуват, играят, водят радио предавания, снимат се реклами и ревюта. За мен лично повечето за по-добри актьори, отколкото певци, но по принцип това е официалната им окупация.

Тъй като компанията съществува от 1962, няма как да включа всичките й издънки, но ако някой има по-стар любимец да казва, няма да го изядем. Аз пускам само настоящите и активни изпълнители, като ако изпусна някого кажете. Джуниърите не ги включвам.

arashi.jpg

Arashi

Създадени 1999, тази година чукнаха десетилетка. Мислят си, че пеят в много стилове, лично за мен са си типичния sucky j-pop на Джони ^^

Masaki Aiba

 

Jun Matsumoto

 

Kazunari Ninomiya

 

Satoshi Ohno

 

Sho Sakurai

 

20090617045933.jpg

Hey!Say!JUMP!

Тия са много, малки и не особено симпатични, мога публично да ги линчувам, макар да имат едно две сладурчета.

Kota Yabu

 

Yuya Takaki

 

Kei Inoo

 

Hikaru Yaotome

 

Daiki Arioka

 

Keito Okamoto

 

Ryosuke Yamada

 

Yuto Nakajima

 

Yuuri Chinen

 

Ryutaro Morimoto

 

360px-EkaKanjani8_01.jpg

Kanjani8,

които са седем, защото им изгониха единия малолетен пияница, който не стига че закона нарушаваше, ами и в две групи се подвизава. Както и Рьо де.

Yu Yokoyama

 

Subaru Shibutani

 

Shingo Murakami

 

Ryuhei Maruyama

 

Shota Yasuda

 

Ryo Nishikido

 

Tadayoshi Okura

kattun_exteen.jpg

KAT-TUN

Моите любимци с красивото КАТ и лошото ТУН, но с Джунно и Акаме няма как да не ги обича човек. Сто години джуниъри, много скандални и с яка музика.

 

Kazuya Kamenashi

 

Jin Akanishi

 

Junnosuke Taguchi

 

Koki Tanaka

 

Tatsuya Ueda

 

Yuichi Nakamaru

 

kinki%20kids.jpg

Kinki Kids

 

Двамата Домото, които НЕ са братя (макар, че аз все още имам теорийка-две) са едни от ветераните вече. Доста поостарели и поомързавяли, но все още активни.

 

Koichi Domoto

 

Tsuyoshi Domoto

 

Duet+09-11+Yuma+b.i.+shadow.jpg

Yuma Nakayama w/B.I.Shadow

Тези нямам идея какви са, не съм ги и слушала, ако някой има инфо да заповяда, аз се предавам пред непрекъснатите рокади на компанията и мешаната скара, която са им групите напоследък.

 

Yuma Nakayama

 

Kento Nakajima

 

Fuma Kikuchi

 

Hokuto Matsumura

 

Yugo Kochi

 

NEWS

 

Слагам им само 6те постоянни присъствия, че не ми се занимава с напуснали, развращаващи младежта j-pop-ъри. Едни от всеобщите любимци с много проблеми и фенове.

 

Yamashita Tomohisa

 

Ryo Nishikido

 

Keiichiro Koyama

 

Takahisa Masuda

 

Shigeaki Kato

 

Yuya Tegoshi

33605277.jpg

Shonentai

Тези наистина са ветерани ><. Ако някой иска да сравни джей-попа от 80-те с този от днес, да ги слуша. Аз лично не издържах много.

 

Nishikiori Kazukiyo

 

Katsuhide Uekusa

 

Noriyuki Higashiyama

 

76306-smap_super.png

SMAP

 

Още един ветерани, но тук е и бижуто на японското кино Такуя, което всички обичаме. Малко смешен като поп певец на тази възраст, но има харизмата на всички Джонита накуп. A и това е наистина една легендарна група в Япония.

 

Takuya Kimura

 

Masahiro Nakai

 

Tsuyoshi Kusanagi

 

Goro Inagaki

 

Shingo Katori

 

tackey%20and%20tsubasa.jpg

Тackey and Tsubasa

 

Хидеаки е сладък, но друг коментар от мене не може да се очаква. Рандъм дуо.

 

Hideaki Takizawa

 

Tsubasa Imai

 

V6

 

Първите трима са на по 30 и кусур, вторите са около 30...Смисъл, бандата е на две части. През двата века...

 

Masayuki Sakamoto

 

Hiroshi Nagano

 

Yoshihiko Inohara

 

Go Morita

 

Ken Miyake

 

Junichi Okada

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега разбрах за тези предпоследните, че са към Джонитата . А Хидеаки наистина ли е рус?

Може би трябва да се спомене и типичния за Джонитата стил на танцуване... с нагледен материал по-нататък .

И фактът, че май им е забранено да се срещат офицално и публично с момичета до навършване на... 30 може би?! Тези от СМАП кога ли са се оженили?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз наскоро открих,че и Икута Тома е Джони, ама май само джуниър е бил и нещо се разсъхнаха нещата по изследването ми.

 

Реално аз колкото ги храня, толкова от тях не съм слушала две групи май. Няма бягство от тях. Имат умопомрачителни стилисти. Ако някой се опита да го успори почвам да вадя клипове на КAT-TUN и на NEWS, да не говорим за Араши.

 

А моите любимци са...Ямапи с неговите нацупени устнички, трапчето Каме, умопомрачителния Такуя, акробатичното срамежливо и нелепо чиби Джунно и teh sex itself Akanishi Jin. Тия са ми просто слабост в японското море от поп музиканти. Джун още не мога да го нарека любимец.

 

А,parab, аз минах на Джонита след DBSK и си представи какъв шок беше...Гледайки изпипаните танци на сладките корейчета и някак нело извиващите се крайници и странни въртеливи движения на японците...It was...wtf? Еро танца на Джин си е чиста проба кючек.

 

Но едно не може да им се отрече. Джони винаги са имали усет за таланта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Duet+09-11+Yuma+b.i.+shadow.jpg

Yuma Nakayama w/B.I.Shadow

Тези нямам идея какви са, не съм ги и слушала, ако някой има инфо да заповяда, аз се предавам пред непрекъснатите рокади на компанията и мешаната скара, която са им групите напоследък.

 

Yuma Nakayama

 

Kento Nakajima

 

Fuma Kikuchi

 

Hokuto Matsumura

 

Yugo Kochi

 

То няма какво толкова да се каже - съвсем новички са още, имат само един сингъл - Akuma na Koi (ендингът на Koishite Akuma). В Top Tracks графата на страницата им в last.fm присъстват имената и на още две-три песни, ама според всички източници (включително инфото на ласта) е само това.

 

http://www.youtube.com/watch?v=aZFJu0YxK3w&feature=player_embedded

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен беше обратното - от Япония към Корея :lol . По-хубавият вариант според мен.

И любимците ни са май са почти еднакви. Единствено Такуя не съм го гледала никъде, защото чакам превода на Pride. Но от всички негови фенки тук, направо съм увлечена, въпреки незнанието ми.

 

Очакваме включване и от други Джони-biased същества. Макар че Мрънчо вече автоматично попада в тази категория и без да се разписва тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си гледала Такуя никъде?

А на мен ми се скара за Такаши и Нодаме-то...Това е престъпление. Той е бижу. И макар аз да имам малко резерви към актьоро-певци, смятам че той е на нивото на Такеши дори(което за мен е равно БОГ).

 

Аз много страннo ориентирах в азиатската музика и к-поп до дупка и джей-рок. Но Джонитата няма как да се пропуснат. Те са навсякъде. Не знам има ли част от ентъртеймънта, която да не са завладяли. и повечето ги бива като изключим Джин като актьор. Никога няма да спра да мрънкам. Толкова го обичам и толкова да не става...Но иначе пее и излъчва секс та се къса.

 

Нещото, което много ме дразни при Джонитата е, че те ги изтискват тия момчета. Вадят се пари от всяко нещо.

А, параб, като спомена това за приятелките...Те май Джин за това го мразят толкова, мръсника малък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, оставила съм си явно най-хубавото за десерт . Ще наваксам.

 

Надявам се, че Джин ще се е справил по-добре в новия му филм. Предполага се, че ще играе поне себе си, а в това все пак е добър .

Не знаех, че е мразен... Иначе знам, че си пада по руси неазитки .

 

А компанията не е по-различна от тези в Корея и конкретно SM, както видяхме от DBSK. Тренировки от малки, договори за по 5 години и повече, изяви в различни области... То не че японците са мързеливи по принцип, та те работят до изтощение във всяка една професия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е сега какво, да се изруся ли? За него съм готова! Иначе нали още от заминаването му има скандали с компанията и всички се чудят той ли е боклук, или го мразят от самия лейбъл. А заради тези неща го обичам аз, макар да се гаври твърде много с милия ми Джунно:

http://www.youtube.com/watch?v=4UfP7bhOykw&feature=player_embedded

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=gSLN7QC1wR8&feature=player_embedded

 

Джонитата са малко по-либерални, плюс че освен някакви грешки през 80те, не допускат жени в компанията. Но забележи какво е съотношението между сериалите на рандъм Джони и рандъм СМ мембър. Вярно е, че японските сериали са по-кратки, но...Не знам аз ли се бъркам или за разлика от корейските си колеги, япоонците почти не изнасят музика за Корея. Поне аз не съм попадала на Джони в Корея, но за сметка на това Такуя се е снимал с Бионсе, а картунковците имаха някво предаване с Риана.

 

А това е моята любов, Джунно, който е толкова пренебрегван заради големия нос на Каме и мрснишкия поглед на Джин. Има толкова сладка усмивка и невинен вид, скяша се е загубил, а е едно от малкото Джонита, които могат да правят координирани движения по сцената.

180full-junnosuke-taguchi.jpg

 

KatTunTaguchiJunnosuke28.jpg

9383b83157c400_full.jpg

3277bb5b162a70_full.jpg

 

А това колко се кефех като го намерих...Явно не само аз мислех колко си приличат двамата.

Max-Changmin-Taguchi-Junnosuke.JPG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както виждам, тук са представени "официалните" лица на Джонитата.

Освен тях, в асоциацията влизат много други имена, повечето от които не са толкова известни на широката публика. Хубаво е, обаче, че понякога, някой от семпаите им се сеща за тях и ги взима да участват в новия си мюзикъл (Кисумай, ABC-Z и други Джонита наистина бяха късметлии преди година). Затова Такки ще го уважават толкова. В него ни е надеждата. В него и в групата, на която той е продуцент - Butoukan (Яра тук е в стихията си, защото му позволяват да прави любимите си акробатични изпълнения, които бяха негова запазена марка от времето на МА).

Джони наистина е събрал надеждни хлапета в редиците си, но като си помисля, колко бъдещи таланти са си отишли от асоциацията по една или друга причина, направо ми става мъчно. Още не мога да си обясня това, което се случи с Ya Ya Yah. Формацията можеше да има голям успех. Вместо това, Ябу и Хикару трябваше да бъдат отделени от Шоон (защото той не беше роден в ерата Хейсей) и да направят нова група с по-малките Джонита.

И най-скорошният пример, който се случи с една от най-балансираните групи - Question. Всъщност, подробности така и не бяха дадени, но се потвърди, че преди няколко месеца, Йонемура е напуснал състава, който е известен не само с певческите възможности на изпълнителите в него, но и с музикалните им заложби (всеки от тях владее по един музикален инструмент). Истинско удоволствие е човек да ги слуша по време на предаването Shounen club.

От малките хлапета, имам големи надежди в Шинтаро Моримото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А моите любимци са...Ямапи с неговите нацупени устнички, трапчето Каме, умопомрачителния Такуя, акробатичното срамежливо и нелепо чиби Джунно и teh sex itself Akanishi Jin. Тия са ми просто слабост в японското море от поп музиканти. Джун още не мога да го нарека любимец.

 

 

It was...wtf? Еро танца на Джин си е чиста проба кючек.

 

lmao! Така си е. А на изпълнението на She Said на

този клип просто ме разбива!

А любимците ми са същита като изключим Джунно.

И, да, Джонитата правят страхотни представления. Направо не мога да ги разбера по концертите кога толкова бързо с епреобличат. Както са по потници излизат с зимни якета. А сценичните ефекти са направо супер. :hehe:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ukio,

 

умишлено съм сложила само тези, просто това са Джонитата, които се набиват на очи и няма как да се изпуснат. Ако желаеш сложи един списък с "неофициалните", аз нямам сили вече, тази тема ми изяде душичката.

 

За Question аз въобще не разбрах какво, как и защо стана, но знам само,ч е бях много разочарована. Имаха наистина потенциал момчетата. При това не само за комерс, но и за добра музика, но уви, излетяха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иии ето едно такова :hehe:

Shuji to Akira. Всички, които са гледали Нобута го знаят. Каме и Ямапи. Жалко, че имат смао 1 песен..

http://www.youtube.com/watch?v=xDoQhUQ75pg&feature=player_embedded

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес си дръпнах Queen of the Pirates от миналата година, в Tokyo Dome, ако се не лъжа...Не знам той сам ли си е избирал дрехите, стилиста ли му ги е правил, но честно, щях да го убия...Приличаше на момиченце с разстройство на личността. А Джунно беше няма толкова сладкото и нелепо чиби. Особено с онея ветрила, ама защо това соло бе избрал...И естествено, ако някой не вярва-просто да види как танцуваха на този концерт. Johnny style, baby! Аз да бях излязла, поне хореография щах да имам. Но иначе шоуто го правят, всички Джонита.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сценичните костюми от Queen of the Pirates са едно огромно недоразумение (както и прическата на Каме). Такива парцали май и клошар не съм виждала да носи. Не обръщам особено внимание на Тегучи, но пък го признавам за най-добрия акробат при лупингите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

QoP е велик концерт просто. Костюмите не бяха.. ЧАК толкова зле..

Добре де - бяха.

 

1180769N.jpg

 

Това е просто.. ако висеше от някъде другаде - айде, ама то..

 

1180770x.jpg

 

От кога Мару си размъква домашните любимци по концерти?

Това просто не мога да им го простя Оо

 

1180771a.jpg

1180772h.jpg

 

А де?

 

1180773E.jpg

1180774A.jpg

 

А това е светата троица lmao

 

1180775P.jpg

 

 

Снимани са от youtube, по простата причина, че не можах да намеря сайт за dl, ако някой може да помогне.. ^^'

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не обсъждам Араши на какво ги правят по концерти. И не знам Джун по свое желание ли го прави, карат ли го, но той надминава половин Johnny's entertainment по извиване на китките и меко поведение. Чак да не повярва човек, че го играеше лош по едно време.

 

Иначе очото си беше баш на Джин. А защо толкова пренебрегвате Тагучи всички? Винаги ми е било много интересно това..."And I feel like I've forgotten someone, but I guess that must be because they didn't do anything interesting enough to stick out in my mind." -това е от коментара на ъплоудъра на концерта, след като е изброила и 5мата лигльовци, но не и Джунно<3(за сметка на това проточи лиги по онова недоразумение Мару) и ето груб превод, ако някой не разбира "И имам усещането, че съм забравила някого, но вероятно е защото не са направили нищо интересно, че да останат в съзнанието ми."

 

И искам и в тази тема, тъй като не е само за лиглите КАТ-ТУН да се възхитя на Ямапи, който въпреки бозавичката музика на NEWS, въпреки якия напор на компанията, продължава да показва класа и сексапил на килограм, да не си извива хубавите крайници и да прави що-годе сносна музика и много добри роли, макар наистина да се моля да излезе съвсем от мизерните джей-драмички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм за Джун. Вчера гледах едно изпълнение на Yabai-Yabai-Yabai. Ами имаше моменти, в които, ако не знаех, че е мъж можех да го сбъркам.

 

А Пи.. Има хубави песни. На News нямам песни, но съм чувала и наистина го удрят на лигня. :/

 

А Джунно е сладур, просто не се набива на очи колкото другите, защото Джин и Каме се открояват най-много с техния.. да кажем, чар.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За момента Пи се справя най-успешно май от всички Джонита. Скоро се очаква да има и свой самостоятелен мини концерт, плюс продължението на Code Blue. Така че и от ме получава само похвали.

Колкото до Тегучи... Мога да ти кажа защо не ми се набива на очи и защо го пренебрегвам. Първо, не е от вокалите, за да му изпъкне гласа с нещо, второ - не му дават песни, в които да изпъкне неговия глас, трето - след като изгледах тяхното предаване до към 90 епизод - останах с много горчиво впечатление от образа, който са му дали - на абсолютния лузър и неуместния шегаджия.

Иначе от него се излъчва много неподправена детска невинност и жизнерадостност, но просто не ми е от любимците .

 

Аз Араши ги прослушах единствено с песента им към Maou - Truth, други май не са ми харесали. Да не споменавам и тоталните изкрейзвания на двама от групата - Нино май беше единия, другия не му помня името, дето се гушкат и опипват по предавания и концерти, демонстрирайки някаква специална любов. Но в зората на запознаствата ми с Азия - това беше прекалено за невинното ми съзнание, та затова хич не им обърнах внимание. Добре, че беше Ryuusei no kizuna да прогледна, че Нино поне може да бъде и по-различен и че явно имат и роли и като членове на групата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E нали и за това ги разделиха АКАМЕ, макар аз да не помня коя в-кей група имаше вокалист, който корнния му номер е да опипва, целува и оправя всичко по сцената xDDD Как да е, Араши са вече десет години заедно, от което изперкват съвсем.

 

Ямапи и Джун, както и Такуя и Тома са най-успешните Джонита засега, факт. Освен солидната си музикална, имат и много добра филмова кариера. Да си призная всеки от тях ми е много странен като певец, с изключение може би на ПИ.

 

А Тагучи...Без него и образа на Джин на гадно, перверзно копеле нямаше да го бъде, но аз продължавам да обичам момчето. Не е много зле като актьор, а и не само заради образа си, но ако не се лъжа след контузията, която имаше цялото му самочувствие умря съвсем.

8f5a81dbf4990e546d545e510a5cbf091234114436_full.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джуно е имал контузия? Аз четох някъде, че наскоро е бил в болница. За тази контузия ли става въпрос или нещо друго?

 

А доколкото онези двамата от Араши - не може дядо Джони тях да ги е оставил намира, а да развали отношенията м/у Джин и Каме

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...