Jump to content

Recommended Posts

Love Recipe / Sood Sanae Ha

Рецепта за любов

 

spacer.png


Година: 2009г.
Държава: Тайланд
Жанр: романтична комедия
Епизоди: 16

 

Участват:


Ken Theeradeth Wonpuapan като Pasu или Din
Anne Thongprasom като Alin
Willie Ruengrit McIntosh като Anucha
Job Niti Samutkojorn as Patikom като Thua Piak
Nithichai YotAmornSunthorn (Yuan) като Wayu или Lom
Sonya Pim Cooling (Sonya) като Sopitha
Pei Panward Hemanee като Ming
Sinitha Boonyasak като Warin или Narm
Kriengkrai Oonhanun като бащата на Alin

 

Резюме:


Алин (Ан) е залязваща разглезена актриса с много труден характер.
Ето защо от известно време никой не иска да я кани в продукциите си,
освен... едно готварско шоу. Тя със задоволство приема предизвикателството,
заинтригувана от факта, че шефът на шоуто за нея е мъжът-мечта.
Така стартира шоуто "Вкусни рецепти с Алин".

Но има един проблем - Алин не може да готви. За целта тя наема готвача Дин (Кен)
да й преподава частни уроци по кулинарно изкуство.

 

Сваляне:

 

Свали с английски субтитри: Тук

Онлайн с английски субтитри: Тук

Свали с руски субтитри: Тук

Онлайн с руски субтитри: Тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много забавен, лек и без насилие сериал. :yes:

Двойката Кен и Ан тук много ми допада и с удоволствие ги гледам

Харесва ми героят на Кен - загадъчен, труднодостъпен, сериозен
богаташ-готвач. :rolleyes:

Забавна ми е и многоликата гериня на Ан, актриса по призвание, и много
изобретателна, когато трябва да получи своето и да подмине капаните на
недоброжелателите си. smile.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го докрай с преголямо удоволствие. Анн тук е безподобна :yes: , с изключително забавна и добра роля
на волева, но женствена жена, която не може да те остави безразличен. Сериалът е изпълнен с много
забавни моменти между главните герои и с романтична връзка, която много плавно, но интересно се
развива във времето. За тези, които искат нещо ненатоварващо, с много положителни емоции е тази
чиста комедия.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 8 епизод съм и дотук мога да кажа само: МУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!

 

Баси щуротията е тоя сериал! Анн е безобразно хахава, ама и Кен е един дръпнат! Попилявам се да се хиля, еле па сега тъкмо стигнах момента, в който майка му и слугинчето говорят за "оня нейния сериал, дето едно копеленце я отвлече на вилата си и я насили"... :lol: :lol: :lol: Неее, не мога, просто не мога повече! :D :D :D

 

Сериала е 100% комедия и то много забавна. Давам едно рамо във всички класации, тука кикотът е нонстоп. Като догледам, ще допиша. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове


И аз много се смях и дори от този сериал много си харесах Ан. :up:
Кенчо в образа на "свекърва" си го знам още от Sawan Biang и затова само
ми се затвърди мнението, че добре се справя с този тип образи. :28558:
Героинята на Ан отново се справи блестящо със затруднението.
Много ми допадна, че в този сериал, най-накрая да дадат някоя интелигентна
героиня, която успява да се справи с нещата, без да е отрицателен образ.

И комедийните моменти са добре измислени, а в съчетание с романтичните са
безподобни. :up:
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бе, то стана ясно кой е сериала, ма много смешно го бяха вмъкнали, а и той с неговата абсолютно неразбираща физиономия, ама въобще не знаеше за какво иде реч... :lol: :lol: :lol:

До снимките още не съм стигнала, че снощи направо ми се виеше свят от цял ден гледане, та се наложи да си легна с нежелание. Днес продължавам. Дотук освен много смЕх, ще кажа, че са и супер сладка двойка, а ролята на замаян влюбен супер много му ходи на Кен. Ан пък е някаква много отракана, даже доста досадна, ама от тия, дето не мож им отказа. Супер се справя и тя. Абе доволна съм. Много.

Мерси за темичката, душа. :*

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АААААААААХАХХАХАХАХАХХАХАХХАХАХААААААААААААААА

 

"Nobody"?!!?!?!?!?!?!?

Wonder girls в тай-сапунка? МАМООООУУУУ!!! :lol: :lol: :lol:

 

Меджик, не ме спойли и ти за тая целувка, найш откога я чакам...

 

Edit: Такамммм, и този е отметнат. :)

 

Не помня откога не съм седяла пред монитора да си приказвам сама: "Целуни я бе, идиот!" :lol:

Първо да отбележа, че от първия, та до последния епизод като последния олигофрен съм зяпала нахилена от ухо до ухо. То не беше джавкане, заяждане, дъвкане... пълна програма. Заслужава си да се спомене също и че почти не съм превъртала, което за тай-сапунка си е огромно постижение.

 

Кен, освен че красеше яко пейзажа, го раздаваше супер готин тип. Никого не преби, никого не изнасили, направо си беше мъж-мечта за всяка тайландка. Какво ти, и аз не бих го върнала. :lol: Малко нещо бъзльо го бяха изтипосали, ама все на толкоз хубост и един кусур трябва да има, за цвят. Накефи ме в началото как я строяваше, после как се грижеше за нея, накрая как й се дърпаше, изобщо нямаше слаб ход. Фамилията му няма да я коментирам, яко го беше закъсал откъм семейни връзки, но кака му беше желязна, а майка му - абсолютен сладур. Такава свекърва пожелавам на всички.

Ан - ВЕЛИКА! Колкото и резерви да имах към нея след Sawan biang, тук се стопиха като ланския сняг. Ту ти иде да я ошамариш за егоцентризма, ту се кикотиш на поредната й щуротия. Такива ги измисляше, че ум да ти зайде. :D Отделно имаше супер изразителна физиономия и с тия муцки, дето ги вкарваше, разбирам пича що не можеше да й се сърди дълго. Още се подхилквам на кучешката муцунка докато си просеше да й налее лимонада. :lol: Да не говорим как бях на пода и ритах във въздуха с крачка Лом как я натири да си ходи... Това беше отвличането на века направо. МУАХАХАХХАХА!!! Не, това ше си го гледам и за в бъдеще, даже ще си го сваля на клипче: "Аз те отвличам, бе, няма да те водя на пикник!" :D :D :D Смятай какъв мил характер има женицата, съвсем го подлуди, завалията. Кх кх кх...

И понеже няма да си губя времето с кун Лек, щото мама ме е учила да не псувам, да спомена само супервеликолепната мадама Та. Като изключим твърде податливата й натура спрямо Ануча, жената си е перфе от всички страни. Пупе също беше някакво много готино хлапе.

Адвоката милия... Абе.. Как да се изразя... Дано има повече късмет с жената, отколкото имаше с шефката. БУХАХАХХА!

Лошата в случая беше толкова нескопосана в злините си, че накрая чак ми стана жал, честно. От своя страна се накефих яко онова полукорейче как си изяде шамарите барабар с десерта. :lol:

 

Та, да не се отплесвам повече, много готина комедия. Даже мисля някой ден да я повторя. Налазвайте.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ше видим кой кого. Аз даже не успявам да се сетя за всичките готини моменти, на които съм се попилявала от смях. Ама па и те не бяха един и два. :D

 

anneken1-1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове


Симпатичната героиня Sopitha се играе от актрисата Sonia Couling (Pim ).

Родена е на 18 юни 1974г. в Банкок и е със смесена кръв. Баща й е англичанин (британски музикант), а майка й е тайландка.
Актрисата е много известен фотомодел и манекен. Живяла е, учила и работила както в Тайланд, така и в Англия.

Завръщайки се в Тайланд, тя получава възможността да работи като телевизионна водеща на MTV-Asia, излъчвано от Сингапур,
Така тя придобива огромна популярност.

През 2007 актрисата се омъжва за втори път, като новият избранник е полутайландец, полуфранцузин, затова и правят две сватбени
церемонии - едната във Франция, а другата в Тайланд. Ето и снимка от сватбата, както и една с по-добро качество на двойката Соня-Пол.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз освен "Гледай, народе!", май друго няма какво да кажа. Към 14-ти епизод вече се чудех с какво ще ги запълнят до края и няма ли най-после да се земат и да свършва, но после дойде 15-ти и хил, хил, хил... :lol: Чудесна роля направи Анн, голям образ е тази Алин.

 

При все всичките й капризи чак на финала ме поиздразни. То бива егоцентризъм, бива, ма да отпрашиш с колата на младоженците вече не знам какво е. :blink: Но пък беше толкова велика когато пердашеше наред и корейката, и Ануча (най-вече сцената с точилката :lol: ), и Лек. Също и как се опна на дъртото зло в защита на Кру Куук.

 

Въобще, няма момент или герой от драмата, който да не ми е любим. Дори Ануча, дето ми идеше не знам с какво да го прасна... Много е приятно, леко, комедийно и романтично. Ако ви се гледа такова - налазвайте смело. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спиди ако посетиш Блг задължително да се обадиш дължа ти почерпка :lol:

 

Това е първият ми тайландски сериал и като гледам май няма да е последния. Едвам свикнах с тоя проклет език. Не вярвах, че има по-зле от китайския, ама това направо убива :blink: Но въпреки езика такъв сериал от много време не бях гледала...

 

Какво може да се каже за Алин, освен, че по-голяма егоистка, глезла, кокона, претенция (абе беше събрала всички отрицателни женски черти) не знам дали съществува. Това чудо на природата само по себе си равно нямаше. С този егоизъм такива ги забъркваше, а най-великото беше, че повличаше всичко живо с нея. Тя не знаеше кога точно да тегли чертата и да каже:"Край това не ми е по силите" в целия сериал почти не израсна като персонаж, но пък за сметка на това правилото:"Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак" за нея важи с пълна сила. Но колкото и лоши черти да притежаваше трябва да й се признае, че на моменти постъпваше много правилно. А умението и да излъже по най-гениалния начин и да преиграе, така че да изманипулира не знам дали имаше връх. Шапка и свалям

За момента, когато я отвлякоха, а тя, вместо да изпадне в ужас от тази мисъл. Тя изпадна в ужас, че трябва да седне в колата, която преди това беше седяла най-голямата и съперница.:lol:

или

Когато беше побарала точилката. Не знае да готви ли... Та тя човек ще убиеше с нея. Мали като го подпука въобще не му завиждах.

 

 

Такам ред е на Дин... Ами какво да кажа за него. Много мила и достойна личност. С гордост, която в някакъв момент може и го погубва, но това му харесвах, защото съм същата. Знаеше какво иска от живота, но относно любовта си беше гола вода. Оставяше се да бъде контролиран и наивно вярваше на всички до момента, в който не го настъпеха по тази негова гордост и загубеше вярата си в дадения човек. Към Алин се държеше както заслужаваше. Обожавах, когато успяваше там, където другите се проваляха

Като я изкомандваше, а тя искала не искала слушаше. Но накрая пак си правеше нейното.

За готварските му умения няма да коментирам, а относно това, че беше огромен чешит, който си намери майстора това вече се знае. Много беше сладък като се усмихнеше и права беше Спиди като каза, че може да отнесе бая от к, я и т му колеги. А, когато се държеше като свекърва къртеше мивки. Ама

когато Алин настрои и майка му срещу него направо равна нямаше, а физиономията му като разбра, че е "плакала":lol:

 

 

За другите персонажи няма да говоря. Те бяха кой от кой по-луд и всеки с номера си. А някои си имаха и цяла програма. Лоши дори не мога да кажа, че е имало. Те бяха толкова зле милите, че май Алин може да излезе най-голямата злоба в целия сериал. Лелчетата й добре я бяха научили.

 

Айде стига, че стана цял роман :P Мога само да кажа: "Хора езика трудно се преживява, но да изпуснете такъв велик сериал, заради това едва ли си заслужава!"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охоо страхотен е тези двамата не ме разочароваха отново. Всеки път ги виждам в нова светлина но са страхотни. Препоръчвам го на всеки. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой да знае къде може да се намери този лакорн със субтитри? Исках да го гледам пак, защото ми е любима комедия, но не го намирам вече никъде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Чингулинка , трудно ще го го намериш за онлайн гледане; опцията ти е да си го изтеглиш - тук е с вградени английски субсове, но липсва един епизод (пети или шести), качеството на видеото не е добро, но какво да очакваш от сериал заснет преди 11 години - Тук ; тук може да си го изтеглиш с руски субтитри от "Mediafire", но ще ти се наложи да си съчленяваш видеото със специална програма Рецепт любви / Soot Sanea Ha (Таиланд, 2009, 10/16 серий); точно под линковете за теглене има линкове, които водят до руски сайт за гледане онлайн с руски субси. Успех! :yes:

 

P. S: Линковете ги има най - горе; извинявам се, че пак ги постнах!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...