Jump to content

Bull Doctor (2011)


Recommended Posts

spacer.png


 Bull Doctor
Страна: Япония
Жанр: драма
Епизоди: 11
Формат: Рензоку
Период на излъчване: 2011-Юли-06 старт
Телевизия на излъчване: NTV
Време на излъчване: Сряда 21:00
Theme song: Far As The Sky by CHARICE
Субтитри: Английски

Участват:
Esumi Makiko as Odate Tamami
Ishihara Satomi as Kamatsuda Chika
Inagaki Goro as Nakura Junnosuke
Shida Mirai as Takeda Mia
Brother Tom as Narumi Kohei
Sakura as Matsuoka Ayame
Ohno Takuro as Fujimura Shunsuke
Aoki Ryohei as Odate Kosuke
Ikeda Narushi as Izumi Koji
Anan Kenji as Kamioka Yoshihiko
Magii as Yashiro Kengo
Ichikawa Kamejiro as Odate Takahiro
Ichige Yoshie as Nakagawa Mizue
Kohinata Fumiyo as Takeda Nobuo

Irie Jingi като Yanagida Akihiko (епизод 6)

Резюме: Героинята на Есуми, Тамами, е "Bull Doctor", което идва от думата "булдозер". Пренебрегвайки всяко противопоставяне от хората около нея, тя използва всякакви средства, необходими, за да разбере истината зад смъртта на телата, които разглежда. Заради характера си тя е в постоянно противоречие с героите на Ишихара и Инагаки.
 

Свали :click:  :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

                         

Онлайн с руски субтитри :click:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След Пъзела още едно разочарование...И тук не ми се дропваше заради Сатоми ама просто формулата на това не ме грабна, а и героинята й нещо не ми хареса. Може би най големият проблем е това, че медицинската тематика не ми допада ама от друга страна съм един от почитателите на американският д-р Хаус с Хю Лори така, че явно трябва да търся някаква друга причина. Това при американската драма беше главно защото болестите бяха превърнати в ребуси, които докторите да разгадаят, а персонажа на главният герой беше отвсякъде уникален и провокативен. Тук са се опитали да направят нещо подобно тъй като аутопсиите действително крият голям потенциал за изненадващи сюжетни обрати и докторката би трябвало да е някаква особнячка, която да разцепва мрака с екстраваганстността, интелекта, упоритостта и находчивостта си, но не би...пълна скука и предвидимост. Метафората с булдозера се изчерпваше с това, че докторицата водеше скучновати спорове с горката Сатоми и чат пат с героя на Горо за да стане нейното, а гага беше как тича като луда в коридора и събаря документацията, която носи възпълното хипарче - тва за 2 изгледани епа го видях 2 пъти, сигурно ако бях продължил бройката щеше да нарастне. :mellow: :mellow:

Самите случаи поне до там дето изтраях тоест 2-ри епизод сериозно лакваха съспенс и бяха меко казани бутафорни...единия се хлъзнал на консерва, другата я бутнало от балкона някакво мамино синче дето не само още докато се мерна ми хрумна, че е той ами и го разкриха щото тръснал цигарата в саксията и пийвал енерджи дринк повече от колкото трябва?!? Опита да прехвърлят вината на онова дърво героя на Горо пък беше направо смехотворен! Да бе засякъл си се един едниствен път в някакъв бар с някой и не само ще му оставиш номера си ами и той ще ти звънне една година след това точно преди да се случи нещо с него... голямо "удобство" за сюжета няма що! :slap: Иначе са се опитали да направят образа на докторката по комплексен с живота й, когато не е на работа и сред семейството, но и на тези случки им липсваше особен заряд. Според мен дори е грешка, че са я направили семейна щото можеше да си спретнат един много хубав шоудаун със Сатоми за Горо и поне да има за кво да се мъча да гледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...