Jump to content

Recommended Posts

Heart of Stone

spacer.png

Други заглавия: Hua Jai Sila
Страна: Тайланд
Година: 2007
Жанр: драма, романтика
Епизоди: 31


Участват:
Bie Sukrit Wisedkaew as Tor/Sila
Fang Pitchaya Srithep as Mingta
Methinee Kingpayome (Loogkade or Kathy) as Mam
Peemai Sumonrat Wattanaselarat as Rasmee
Louis Pongphan Petchbuntoon as Sawit
Jan Chompoonuch Piyapanee
Kob Songsit Rungnopakunsi as Pilaa


Сюжет:
След смъртта на майка си Tor, незаконен син на проститутка и богаташ е принуден да живее в дома на баща си. Там неговата мащеха и заварен брат превръщат живот му в кошмар. Утеха и спокойствие Tor намира в приятелството си с Mingta, момиче, което също е пренебрегвано от майка си и сестра си.
При поредния побой от мащехата момчето пада в реката и изчезва. Всички смятат, че се е удавил.
Петнадесет години по-късно на сцената се появява Sila млад, привлекателен, уверен в себе си, богат мъж, търсещ отмъщение и готов на всичко, за да постигне целите си.


Сваляне:


Видео + ru. sub.

 

Онлайн с руски субтитри

 

Онлайн с английски субтитри
 


Bie - "Kae Kor Mee Tur" mp3

Лично мнение: Реших да пусна тема за сериала по две причини:
Първо, историята си я бива, колоритна и пъстра е. Нещо като емоционален коктейл, забъркан от интриги, отмъщение, любов, ненавист, екшън и мнооооого шамари.
Второ, участието на Би в драмата. Сладък чаровник е, кефя му се максимално, радва окото, има приятен за слуха глас, нали е и певец, освен актьор. :rolleyes:
Тук направо го съжалявам, толкова шамари отнесе миличкият, че ще му стигнат за цял живот. Щото мацето хич не си поплюваше, ама защо всеки път по лявата буза, поне да ги беше редувала.
laugh.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че си заслужава, след като има такава голяма популярност въпреки шамарите smile.gif ,
а и Би се радва на все по-голяма слава навсякъде, където са гледали сериалите му.

На мен той много ми напомня корейският Би, даже виждам прилика не само външно и
в имената, а и в това, че и двамата са музиканти. smile.gif

Би с колежката си певицата и актриса Worakarn Rojjanawat (Punch).
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уф и този го изгледах ама с голям зор.Много серии-много нещо.По принцип не се захващам със сериал от повече от 24-26, но този ми грабна окото доста отдавна и сега му дойде реда.Хареса ми.Наистина изяде доста шамари пича, но напълно си ги заслужи до един.Едно от нещата ,които не ми харесаха е

че пича го изкараха по бетер от Супермен-първо го раниха в ръката,на следващия ден го раниха в корема от упор,5 минути по-късно го простреляха в гърба почти във врата и след няколко дни по пича нищо-все едно че нищо не е било.За достоверност трябваше една превръзка да сложат

Другото-е баси родителя - колкото и години да са минали как няма да си познаеш детето бре, амсалак? и последно-мадамата-е то бива преданост и криворазбран дълг,ама туй на нищо не прилича-ще я спукват от обиди и бой и въпреки всичко,понеже сестра й си върти гъза наляво-надясно ще се съгласи да се омъжи за човек,когото не иска.Спирам до тук,че може да откажа някой от гледане.Положителните неща-лелята на Тор/Сила-страхотна жена,невероятно красива актриса и доста добре си изигра ролята.Любима сцена

когато всички служителки на лелята излязоха и хванаха двете сестри-е на това му викам шамари -добре че държаха сестрите че след тез шамари сигурно ще се озова на земята след всеки един от тях

Но това което най ми хареса е борбата между Тор и мащехата му-ту единия печелеше ту след това губеше всичко,но не се отказваше и пак наново-за мен това е нещото което направи сериала толкова добър.Бих го гледала отново

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току-що довърших и този сериал. И на мен последните два епизода ми бяха много, много трудни. То не беше екшън, то не беше чудо, то такава омраза.... Мащехата злобна и лоша до немай къде, но пък актрисата си изигра ролята както трябва.

Да не повтарям вече написаното, но девойчето /уж доброто де/ ми вдигаше кръвното през минута. Непрекъснато ми се искаше да вляза в екрана и да й лепна няколко силни шамара, щото тия в драмата й бяха недостатъчни да се осъзнае. Добре, че накрая се усети кой какъв е, ама трябваше да види "уважаемите" и "скъпи" роднини и съседи в действие, та да разбере истината. През цялото време просеше обич и си мислеше, че ако е добра с тях, все някога ще я обикнат. Да, ама не.

А за Би, какво да кажа? Само това, че вече се сдобих и с тайландски любимец.

Но като цяло сериалчето си го бива. Вечната тема за отмъщението и поуката - ако тръгнеш да отмъщаваш, няма как и ти самият да не пострадаш.

 

Добре поне, че той оживя, но все пак пострада - загуби най-близкият си човек, също и приятел. Това беше цената, която плати. Очаквах, че и с него ще се случи нещо, но... как пък два пъти оживя и то във вода.... така и не се разбра точно как го правеше.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Добре поне, че той оживя, но все пак пострада - загуби най-близкият си човек, също и приятел. Това беше цената, която плати. Очаквах, че и с него ще се случи нещо, но... как пък два пъти оживя и то във вода.... така и не се разбра точно как го правеше.

 

dimetra56 изгледай финалния епизод до края, включително финалните надписи. Там съвсем ясно са показали как втория път Tor успявя да се спаси. Иначе и аз щях да се чудя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове


Спрях веднага след надписа "конец" на руснаците, а то било само след няколко секунди - дадоха го как се държи за гумата на кратерчето, а аз ударих един куп ругатни на режисьора.


Ама пък как са го лепнали едва накрая, да им се чуди човек.
Благодаря, че ме светна, щото много мразя точно такива подробности да остават неизяснени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми беше интересно да изгледам оригинала и да сравнявам с новата версия. 

Би и Фанг Пичая са просто страхотни! :wub: Не че Тор и Фърни не бяха супер двойка, но съвсем различни ми бяха Би и Фанг Пичая, и каква химия имаха само. Би наистина прилича малко на корейския Рейн. Също и на сладко Елфче с тези заострени ушички.

Би няма нови проекти последните години, стана ми интересно какво се случва с него. Фанг Пичая също се е загубила, но предстои да я видим в новия сериал на Бусито - My Queen, още една причина да го гледам.

Актьорите в ролите на Тан и Ми бяха много добри, честно казано дори не помня кои играха в техните роли в новата версия, тоест изобщо не са ме впечатлили. Лелята тук е в пъти по-добра от Лелята в 2019. Изключително красива актриса, която изгради страхотно героинята си.

 

ОСТ-ът в изпълнение на Би също беше по-добър.:inlove:

 

 

 

 

Ето къде може да се гледа онлайн с английски субс. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...