Jump to content

Yuusha Yoshihiko to Maou no Shiro (2011)


Recommended Posts

wVpsS.jpg

Yuusha Yoshihiko to Maou no Shiro (2011)
Страна: Япония
Също така известен като: Yuusha Yoshihiko to Maou no Shiro
Година на излъчване: 2011- Юли -08 старт
Време на излъчване: Петък 24:12-24:53
Формат: Renzoku
Жанр: Драма
Канал: TBA
Епизоди: 12
Режисьор: Yuichi Fukuda
Субтитри: Английски

Участват:
Yamada Takayuki като Yoshihiko
Kinami Haruka като Murasaki
Muro Tsuyoshi като  Merebu
Takuma Shin като Danjo
Okamoto Azusa като Hisa
Sato Jiro като Hotoke

Ayano Go

Yazaki Hiroshi

Okada Yoshinori (епизод 9)

Oguri Shun (епизод 10)

Kaku Kento (епизод 11)

и др.

Резюме: Когато мистериозна чума се разпространява в Япония, млад мъж на име Yoshihiko (Takayuki Yamada) е избран да спаси селото си. Той тръгва да търси лек както и изчезналия си баща предприел такова пътуване без да се завърне повече..

Свали сериала: :click:

 

Свали с руски субтитри  :click:

 

Онлайн с английски субтитри  :click:

                         

Онлайн с руски субтитри  :click:

 


Такаюки Ямада в такава роля интересно.... laugh.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Линкчета не работят

Ето друг ::click:

 

снимчици :D

 

 

bgyoshihiko.jpguAS4P.jpg

 

20110825_yoshihiko_oguri_002.jpg

 

vlcsnap-1085734.png

 

tumblr_m57bexO92D1rtihmwo1_400.giftumblr_m57apgQr401rtihmwo3_500.gif

 

tumblr_m57ameXx3B1rtihmwo1_400.giftumblr_lrxboadvoG1qzac5zo5_400.gif

 

20110909_yoshihiko_010-600x337.jpg

 

tumblr_lrya0iy0bf1qenqvto1_1280.jpg

 

 

 

Изглежда доста готино, а снимката с Огури :lol: , както и някои гифчета са много яки :xaxa:

Да си довърша другите сериали и го почвам :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно от най-добрите (и крейзи) неща, които са излизали скоро от Япония. Отдавна, да не кажа много отдавна, не се бях смяла така от сърце, а съм едва в началото. Ако корейците си имат фюжън драми от типа на Гил Донг, японците пък си имат Йошихико-кун XD. Освен това се шегуват с всичко каквото им падне (най-вече RPG игрите.. признавам, вече не мога да ги погледна по същия начин без да се ухиля от уши до уши XD), а нивото на хумора ми напомня много на този на Гинтама, което е един огромен плюс. Героите ми допадат всички. Йошихико е велик/ макар че идея си няма колко точно ^^), Мелеб е съкровище с неговите безполезни spells, Мурасаки и тя радва, Данджо и Хотоке-сама допълват уникалния каст. Засега толкова. Като го довърша ще сипя още суперлативи, дано се наканят повече хора да го гледат -- определено е глътка свеж въздух!!

 

ПП: Най-хубавото е, че след този има и сезон 2!! XD

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Яхууу, най-накрая завърших и това приключение. Вторият сезон бе дори по-добър и от първи, макар все така нискобюджетен, но пък имаше повече gag-чета от 1ви, определено. Някои от гостуващите звезди ме изненадаха много, особено Камен Райдър Гатак.. ех, каква пародия на Beach Boys удариха двамата с Йоши-кун, че чак ми се догледа отново (което сигурно ще направя съвсем скоро, тъй-като много ми липсва морето .. и плажа XD).

 

Хмм, какво друго, Муро Цуйоши, леле, как обичам Муро Цуйоши. Определено, Мереб, ми стана един от любимите фикшън герои евър, и разбира се всичко това се дължи на прекрасното преобразяване на Цуйоши - много добър! Задължително трябва да гледам нещо друго с него, докато му е време.

 

Интересното е, че този път имахме и аниме пародии, освен останалото, като собено ме нарадва "Zawa, zawa, zawa, zawa, zawa" от Кайджи и косплея на Уан Пийс в последния епизод. За пародиите на Джони Китагава и АКБ48 дори не ми се започва.. а, по едно си време даже ми се стори, че направиха пародия и на Тенимю.. май? XD

 

Сега ми остава да чакам, с нетърпение, излизането на филма, в който извънземните ще завладеят Земята XD (естествено, това нЕма да стане! лол)

 

10/10

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

БАМ! Извънземните завладяват Земята! Героят Йошихико е бек ин дъ гейм!!!!!! Аааааа, японците пак ме върнаха на нихонска земя. След 3 години чакане (вече се бях отказала тотално), решиха да направят така дерзания трети сезон на тази крейзи Dragon Quest и де що друго свято пародия.  Всички от оригиналния каст - Мереб, Мурасаки, Данджо и Хотоке-сама се завръщат да ни довършат от смях!

 

Октомври, къде си?! XD

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравила съм да ти кажа. Те отдавна го готвят. Иначе аз започнах сериите отначало. Хиля се с тях. Какво друго мога да направя при подобна пародия на Юичи Фукуда с ефекти за дечица от миналия век. Не се оплаквам, а си го пускам за разтоварване. 

Имаше много интересни гостувания в началото. Хироши Язаки, Ейко Коике, Кен Ясуда, Такуджи Кавакубо, Кента Изука... Хаха! Опоненти на нашите велики "герои", като персонажите на скромния Томоя Накамура и надъхания Икки Савамура. Ама и битки водят тези хора - за чудо и приказ! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, ами така е, като стоиш далеч от японските новинарски сайтове! Иначе, трябваше да се досетя, че точно сега го готвят, поради причина. 2016та се чества 30 годишнината от първата игра на Dragon Quest поредицата, която в Япония е култ. Даже вчера точно четох, че били отворили музей в чест на поредицата, за който билетите били разпродадени моментално и сега ще го повтарят пак (само че в Осака), поради тоталния успех. Ако някой иска да види видеото и да се запознае малко повече с първоизточника на всичко де що пародират нашите, ето

. Как им завиждам на японците, че са такива маниаци, за такова нещо с радост бих си дала парите (дори и да ги нямам, хах).

 

укио-чан, така те харесвам. XD Аз може друго японско да не гледам (често), но Йошихико (и Гинтама) винаги си пускам, когато попадна в пинчи, и все с един и същи доказан резултат - смях до дупка, даже да го знам наизуст. В чест на третия сезон го попреглеждам за ни-нам-кой-си път вече, хихих. Така е, гостуващите актьори са не по-малко забавни и от нашите симпатяги. Чакай, докато стигнеш до гостуването на Камен Райдър Гатак и пародията му с Йоши на Бийч бойс! Също така да не забравям и гостуването на чихуахуа-та и катеричока, така съм се хилила на тях. Интересно ми е каква ли кавайй животинка ще вземат да гушка нашите в третия сезон. Ах, нямам търпение да започне~~~

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Pinchi wa chansu, както казваше един бивш райдър.

Много ми се иска да видя мейкинг на сцените с Го Аяно. Бяха потресаващи! Хаха! И с Шун също.

Завърших първия сезон успешно. Даже малко тъжно стана на финала. Идеята се оказа по-дълбока, отколкото подозирах. Борбата между Дявола и Бога, старото и новото. Въобще, вечни теми засяга тази поредица. Трябваше да се досетя, че режисьор като Фукуда няма да ни залъгва с елементарни сюжети.

Юуша Йошихико - източният Дон Кихот!

П.П Гатак не го видях. Къде се появява?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той се появява към края на втори сезон, където пак малко го бяха отвели на сериозност, хахах. Даже по едно време ми се стори, че бяха спретнали няква пародия на Тенимю леко, ама вече съм го позабравила. Аз съм си запазила само първи сезон, и втори не съм го гледала, откак го завърших.

 

На мен ми се иска да видя мейкинг сцени на целия сериал. Обзалагам се, че ще са още по-забавни. Нямам идея дали ги има включени в ДВД-то/Блу-рея, не съм попадала и на саундтрака, който също много ми 'ареса. Надявам се само, който и да превежда новия сезон, да не се бави, че вече едвам ме държи :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнааа се! Първи еп. от новия сезон излезна преди 2 дни, аз току-що го изгледах. За съжаление, не видях някой да е проявил желание за превод. Over-Time си мълчат по темата, а от тях очаквах най-много да са екзалтирани... ма нъцки. Те дори Екс-Ейдо няма да превеждат.

 

Иначе, стандартен 1ви епизод, продължават си с яките физиономии. Йошихико и Мелеб са големи смешници, получава им се всичко, де що измъдрят с лекота. Много овации получиха от мен тоя епизод, особено когато Йоши пусна газовете, чак аз ги усетих, ахахах, толкова добре да го изиграха! Това, което най-ме изненада от целия епизод, обаче, беше като пуснаха оупънинг темата. JAM Project са написали, специално, песен за дорамката. Брависимо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той, той. Те от тука не си личат добре, ама са някви модерни със звездички в средата, и изглеждаше много забавен като ги флашна наш Йоши.. отде ги изнамери пак Мелеб-сан, да е жив и здрав. :28558:

 

Колкото до превода, тъкмо видях, че Оувър-Тайм, най-накрая са забелязали, че има трети сезон, слава богу!! Ще го превждат, само че в свободното си време, така че титрите ще са с доста забавяне, ма поне ще ги има.. евентуално..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първи сезон и 2 епизода от втори снощи и просто умирах да се хиля с тази компания. :lol: Не помня така да съм се смяла на драма някога. Игри съм играла много отдавна, но като ги гледах как вървят в колонка и чупят предмети в едната серия, и аз искам така  като Йошихоко-кун. :P Будата (Хотоке-сама) как са го направили само. По-некадърно божество не съм виждала. С такива недмлъвки някой път им поставя задачите. Как да не го обичаш. :wub:
Иначе май най се хилих в началото на трета серия. С тази позиция на мъжкото достойноство просто... :D Тъй-тъй, като почнат мъжете да се притесняват много за мъжкото си достойнство, жените им свършват цялата работа. ;)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха! Това е перфектен избор за забавление по празниците. Съвсем не се досетих да подхвана продълженията, а заложих на далеч по-сериозни ленти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина си е забавление по празниците. Йошихико-кун и компания - няма втори като тях. :lol: На мен лично трети сезон ми беше най-слабият, но и той си имаше своите достойнства. Вече няма как да погледна на тези актьори сериозно. :P А Сато Джиро си е роден за комедийни роли. В драматична поне нямам спомен да съм го гледала.

П.П. Сега се сетих как Хотоке-сама някой път викаше на Йошихико - Йошипико. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха! Да се похваля, че току-що гледах една комедия с Муро Цуйоиши. Гледам го и изведнъж хоп - да него застава Джиро Сато. Започнах да ставам подозрителна. Цуйоиши играе ролята на баща, който е приет в университета заедно с дъщеря си. От това и безумно забавната му логорея следват уникални ситуации. 

Сетих се да проверя режисьора. Познайте кой е?

Дорамата е Oyabaka Seishun Hakusyo.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...