Jump to content

Recommended Posts

Хехе :lol: визираики дубльорът и изпълнението при кражбата,след това съпоставаики спринтьорските възможности на актрисата ,се появява едно несъответствие с персонажът които играе.Важно е зрителя да не може да ги забелязва тези неща,докато гледа филм.''...абсолютно във всеки сериал или филм се използват дубльори за екшън сцените в ролята на актьорите.'',да и всеки сериал/филм където се вижда толкова явно тяхното участие е слаб ,или се лъжа (в един момент се движи сякаш владее нинджуцу,а в следващият се тътри ,ако такива гафове ви харесват,на мен не ).

За естественото държание съдя от това което съм видял в живота си и как аз бих се държал на мястото на героите.На базата на моят малък опит:

не съм виждал подскачащи бандити,облечени като сутеньори и държащи се като пубери ,без всякаква логика и мислене .

, ти може да си ходила до Ю.Корея и да си по-запозната с тяхната мафия или стандартното полицейско държание ,но аз нямам база за сравнение .На мен ми се стори доста нереалистично държанието на някои от персонажите.

"Елементарен'' ,искам да се поправя ,прекалено силен израз използвах ,обикновен/стандартен подхожда повече .

Някои каза ,че за пръв път гледа сериал с подобна тематика ,затова и показах колко малко е засегната тя ,ти си се справила по -добре :

 

"Всички имена на личности и

културни ценности са измислени.

Евентуалните съвпадения

са си чиста случайност."

 

п.п За да хванеш златната рибка ,трябва да сложиш подходяща стръв :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм до 10 епизод и сериалчето засега много ми харесва. А пък що се касае до реализма, хич не ме интересува има ли го или го няма. Важното е, че играта ми харесва, музиката е страхотна, а пък главния артист / експерта/ направо си ме кефи отвсякъде. Благодаря за превода и буквичките.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филма е страхотен , свеж и обаятелен определено се различава от типичните корейски драмички където има много ред сълзи ред сополи.Много ми хареса ненатрапващите сюжет и герой , малко от типа на Pasta не се набляга само на любовната история а екипа ни показва и малко историческо наследство / макар и измислено/ горе долу ти става ясно за това какво е разликата в културите на азиатците / много ме искефи момента с купичката на котката - хахахахахах/

А колкото до химията между актьорския състав прави атмосферата една такава топла и гостоприемна.Незнам за другите но това сериалче остави в мен едно много топло и приятно чуство на една добре направена историика . Не е велик сериал но все пак си има свойте чар и обаяние.

Приятно е да си седнеш на топличко с почивните дни и вънка бесней студа и да си гледкаш едно такова сериалче / айде пак много се отплеснах / :lol::P

 

Хубаво сериалче 100 % да се гледа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, нямах намерение да коментирам повече, но от три дена ми е на езика.... и не се сдържах.... Та значи, всеки сериал или филм си има жанр и когато седна да го гледам, търся точно това, което би трябвало да очаквам. Т.е. когато пише романтична комедия, съответно търся романтиката в него и комичните ситуации (било то и осмиването на държавни лица или контролни органи). В този жанр аз не търся нито перфектни екшън сцени, нито супер сполучлива компютърна анимация и специални ефекти ;) . Но виж, ако иде реч за фантастичен филм, там вече си търся ефектите на пича Лукас :lol2:

Та мисълта ми е, този сериал е "романтична комедия", затова не обръщам внимание на екшън недостатъците и прочие, а се наслаждавам на едни много добре изиграни романтични сцени и цветущ хумор.... ето това ми хареса в сериала :yes:

figil, ти ако държиш на качествени екшън сцени, просто гледай План Б (там на главната дубльора е мъж)

 

89b15dce95f3d4a7.JPG

:28558::28558::28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът съм го гледал преди много време-хареса ми.Забавен е,добра актьорска игра,хубава музика,хубави роматични моменти...Свалих българските субтитри и смятам да го гледам отново.Молбата ми ако някой има линкове за сваляне на версиите по 700 МБ да ги постне тука или на лично.Имам и съм гледал версиите на BON hardsubbed от 350 МБ.Знам че го има в мастерс/замунда,но предпочитам каквото може от megaupload/mediafire .Свалянето лесно от нашите тракери,ама след това качването мъка голяма с мизерните 100к на БТК.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

комедия,екшън,драма за всеки по нещо наистина много добър сериал

но определено блондинката под прикритие ме размаза от смях просто уникален образ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драмата е много яка! Сега съм само на трети епизод,но просто не мога да спра да гледам.До сега нямаше нещо,което да не е забавно или момент,който да не ти е интересен.Надявам се и до края да е така.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно много забавно, интересно и разтоварващо сериалче, което е много подходящо за оправяне на настроението :D.

Моята любимка Kim Sun Ah в съчетание с Lee Dong Gun, който досега не съм гледала никъде (грешка, която ще бъде поправена :) ) са много сладки като двойка, но и са страшно готини с муцунките, с мърморенето под носа, с заяжданията между тях ...

 

едни от любимите ми моменти са когато бяха под чадъра, на плажа като се цапотиха :es:, първото им гуш, първата целувка, както и онази в нейната къща еххх...

 

Другите в сериала също са много готини и забавни. Мацката с онзи пръст, дето го размахва :lol2:, детективът - :inlove: , това е напълно достатъчно за него, останалите също са някакви изтрещели индивиди :28558:. Ще бъда директна - гледайте го!!!

 

Благодаря за серийките и буквичките :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го и мога да кажа,че това сериалче се превърна в едно от любимите ми.Супер е ! И накрая много яко свърши.

Как само го целуна за кураж.Много ми хареса и когато шефа се пенсионираше и накрая на речта заговори за брака им .biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

От където и да го погледна просто суперрр драма! Гледайте я заслужава си !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не можах и един епизод да изгледам. Просто главната героиня въобще не ми харесва. Тази актриса не ми допада изобщо явно, още в Kim Sam-Soon не ми харесваше и едвам изгледах няколко епизода там, но тук и толкова немога... Иначе сериалът започна горе-долу интересно с темата за културните ценности, но на мен ако някой от главните герои не ми харесва до такава степен... не мога да гледам и сериала. След двама актъори, това е първата акриса, която откровено не ми харесва ... може би пък не съм попаднал и на сериал, където образът и стилът и са различни...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да и на мен главната актриса не ми харесва, изгледах до 5 епизод, но реших да се откажа, започнах го заради Lee Dong Gun и заради интересната история :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На предпоследния епизод съм и вече мога да изкажа мнение.

Принципно не харесвам Ким Сун А, но трябва да призная, че напоследък ми е все по-симпатична в ролите си - придава им някакъв реализъм дори и при толкова опростен сценарий като този. Тя и И Донг Гон имаха много приятна химия и що се отнася до романтиката определено се справиха в моите очи. Въобще доволна съм от актьорите - играха много сполучливо, дори секретарката, която беше толкова скициран образ, също ме израдва. Момичето добре си влезе в образа и трябва да кажа, че имаше приятни попадения откъм игра. Та откъм комично-романтичния си аспект смятам, че драмата се справи.

 

Колкото до сценария като цяло, смятам, че беше доста слаб и алогичен. Историята беше нацепена и непоследователна, доста от образите и ситуациите бяха съшити с бял конец, колкото да има някакво развитие. Понякога би ми се искало корейските режисьори (и сценаристи) да си поставят по повече от една задача на сериал (т.е. да развият добре и нещо друго освен жанровите моменти), но предполагам, че тоя формат от 16-17 епизода не ги мотивира достатъчно да изскочат от схематизацията дори при толкова интересна изходна тема.

 

В по-голямата си част сериалът ми хареса, тъй като играеше на емоционалната струна, но като цяло бих му дала 6 от 10, тъй като ме е яд, че историята е така изсмукана от пръстите. Ако на някой му се гледа лежерна комедия и ако е склонен да се примири с плоска главна история, но добра игра на актьорите и приятна любовна линия, то това е добър сериал за убиване на време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mного готин сериал, още съм на 4 еп. , но със сигурност няма да си променя мнението, вече така съм се школувала, че от раз ги надушвам интересните филми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще го гледам само заради главната актриса. Много ми хареса нейната игра в Моето име е Ким Сан Сун. Тук виждам, че е отслабнала, и то доста.

 

Ким Сун А само в "My name is Kim Sam Soon" съм я виждала да е доста по-пълничка, може би за ролята специално е трябвало да качи килограми. Във всички останали сериали, в които съм я гледала, ако не фиданка laugh.gif, то е доста прилична на килограми. А този сериал е много забавен и си струва гледането, не само заради Ким Сун А, а и заради Lee Dong Gun, и заради второстепенните герои, които бяха големи образи laugh.gif.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях чела, че за Сам Сун е трябвало да качи доста килограми, сигурно е било доста мъчително, но пък за пръв път срещам е корейското кино, обикновено ги карат да свалят. Но независимо какви килограми е Kim Sun Ah на всякъде се справя страхотно с образите си, доста добре се сработва с партньорите си и се усеща химията помежду им. И тук оправда очакванията ми със страхотна игра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От много време проявявах интерес към точно този сериал и най-накрая му дойде времето. В момента нищо друго не ми хрумва да кажа, освен, че е просто очарователен :) Страшно грабва, при все че свободното ми време е изключително ограничено, полагам огромни усилия, за да си осигуря "прозорец" в който да мога да се порадвам на динамичната история. Страхотен сценарии, не знам дали е плучил някакви награди сериала, но със сигурност ги заслужава. Ким Сун А ми обра точките, велика е. Чаровна със своите недостатъци, страшна сладурана и същевременно женствена, въпреки леко грубоватия си вид. В Ким Сам Сун-а не ме впечатли особено, но пък за сметка на това тук е просто неотразима. Корейският Индиана Джоунс никак не ми е известен, но е смипатяга, нищо че го дава много cool guy :) Още не съм го догледала, но е страшно пленителен сериал като цяло. Да си призная, очаквах да е малко по-"корейски", в смисъл, няма я мудността, която обикновено се появява след 5-6-тия епизод. Динамиката си е на лице дори към средата (до тук съм стигнала с гледането му). А най-хубавото, и това което най-много ме озадачи е, че съм на 9-ти епизод

 

и нашите двамца главни герои още не са влюбени! :blink: Чак е странно...

 

обикновено колкото и интересен и забавен да е сериала, любовните идилии и терзания се започват твърде рано. За това, точно тук е големия плюс на сериала. Огромен плюс са и разбира се Инспектор Канг :rolleyes: на който безкрайно много симпатизирам, както и сладкия Park Ki Wong, който си ми е на сърце от извсетно време... :wub: Бонус е и симпатичния приятел на Учителя Ким, а абсолютния Джакпот е Джеймс Бонг! (От Беглецът: Plan B, и Кралят, от Хонг Гил Донг) :282: Тук играе перфектната роля - полицай! Много му приляга, както и 15 годишния опит.... :D Изобщо всички са си с номера :D А отношенията между Индиана Джоунс и Лара Крофт са толкова сладки, че без да се осъзнаваш започваш да въздишаш влюбено :) А, Много ми хареса и заигравката с Хонг Гил Донг :) и вече имам заподозрян, и съм почти сигурна, че ще се окажа права...

 

че братчето, което изглежда наивно и глуповато, ще се окаже "дълбоката вода". Така ми се струва, пък и нали все разправя, че носи името на автора на Хонг Гил Донг... :asian:

 

Така, аз почти всичко си казах, но нека да догледам до финала и ще обобщя. Въпреки, че и това е доста задоволително, за да се разбере колко много ми харесва сериала :)

 

======Edit=========

Такааа, след като изгледах целия сериал, бих обобщила видяното следното: чудесен сценарии, отлична актьорска игра, музиката също беше добра. Всеки един от образите в сериала си тежеше на мястото, не видях излишни герои, илишно драматизиране и преиграване. Учителят Ким беше много чаровен, обаче на мен любимец ми беше Инспектор Канг. Такова позитивно и мило същество си е рядкост. Много мъжки се държа през цялото време, изключителен образ, отлично изигран. Пак Ки Уонг за пореден път ме убеди, че не е само едно симпатично момченце, а и актьор, при това добър. А Джу Хьон ме убиваше с нейното размахване на пръста :D В допълнение ще кажа, че тук ми беше много по-симпатична отколкото в 1% of Anything. Като цяло не ме разочарова по никакъв начин, много динамичен, много интересен и гарантира 17 часа наслада за сетивата, Силно препоръчвам за разведряване на обстановката :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре направен, свеж, отпускащ сериал.

На места съм се смяла с глас. :lol:

Чудесен каст, всички актьори си бяха на мястото.

Ким Сун А игра великолепно. Тази актриса застава за мен на първо място сред корейките: няма сериал, в който да не ми е харесала. А вече изгредах доста с нея.

 

Горещо го препоръчвам на всеки, който не го е гледал. Не го пропускайте. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го само заради Ким Сун А тази актриса не престава да ме изумява,не мога да кажа че е първокласна красавица но от нея лъха чар и магнетизъм и съумява да прикове вниманието на зрителя към себе си.За мен лично най добър образ направи в The City Hall, в Ким Сам Сун играта и също беше добра но чарът някак си бе неубедителен поне за мен:)Тук също ми хареса- много добра игра а тя самата женствена и естествена без преиграване ,сценария е плосък с много недоизпипани моменти типично за кореиски сериал:)но въпреки всичко сериала те зарежда с много усмивки и добро настроение.Самата аз не търсех сюжет, оргиналност и т.н.просто имах нужда да разпусна и се получи:) останалите актьори също бяха на ниво, шантавата ,,блондинка ''ме кефеше отвсякаде :lol:допадна ми че от целия любовен триъгълник отпадна умният и красивият инспектор.Има много забавни моменти и на мен ми хареса:)Благодаря за превода:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубав сериал и безкрайно тъп сериал.  Идеята беше хубава , но сценаристите отново са се изложили доста при измисляне на ситуации и изхода от тях. Или са ползвали правилото винаги да действат обратно на разума и на логиката. Хубав беше тъй като Ким Сун А играе в него. За мен този сериал беше нещо като My Lovely Sam Soon , защото Сун А изглежда почти по един и същи начин в двата сериала. А аз я харесвам повече като е пухкава, отколкото слаба. Изглежда ми по симпатична тогава, като е слаба е някак си студена. Та затова се наслаждавах на този сериал, въпреки че сценаристите се опитаха по всякакъв начин да ме откажат.  Бяха направили всички образи безкрайно тъпи. Наистина колежката и беше може би най-запомнящия се образ. С откаченото си и самовлюбено държание. Всичките актьори бяха големи симпатяги. Като цяла романтиката не беше кой знае какво, беше оставена на заден план. Не мога да кажа че главната двойка имаха някаква голяма химия.  Той през повечето време се цупеше, а тя като майка го питаше "Ти пак ли се сърдиш".  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...