Jump to content

Recommended Posts

Ох, не знам - толкова похвали изчетох за този сериал, откъде ли не ми го препоръчаха, но току-що изгледах 1ви епизод и главната героиня ми е като трън в очите, толкова ми е нелицеприятна, че не знам дали ще мога да свикна. Като се развика и като й изскочат тия вени по врата...не искам да кажа, че ми изглежда стара и грозна, обаче точно тези думи ми идват наум :unsure: Сигурно звучи ужасно, но само на мен ли не ми харесва как изглежда?

Да.

Явно вече си отвикнала да гледаш добри актриси над 20 години и без пластични операции. В My sweet Seul също е много добра, но е с къса коса и само на 31.

Редактирано от dido100
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми харесва главната актриса, и като игра и визуално. Естественото излъчване е светъл лъч в тунела от захаросани кор.актриси. Само ме стряска колко слаба изглежда поне в този филм на фона на нормалните форми в My sweet Seul. Помня че в първи епизод като я видях се изненадах силно но... приятно, че няма да ме тормозят с някаква лигава г-ца, разбира се в рамките на кор. сериал. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много много кефещ сериал! Най-накрая 4ма симпатични главни герои, не предполагах, че ще гледам подобен сериал.

Въпреки, че малко прилича на комбинация между Тайната Градина и Shining Inheritance/Brilliant Legacy, си има и собствените добри страни. Добър хумор, добра игра, свеж, не се бях смяла с глас на сериал отдавна.

 

Препоръчвам!

 

Ох, да. И Ким Джеджун :inlove: (когото виждам за пръв път в този сериал, но визята му е много добра, може би поради приликите с Л от Death note :D )

Все пак мисля да си спестя клиповете на TVXQ за да не си разваля доброто мнение :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споделям мнението на останалите, че сериалът е доста свеж и забавен. Личи си, че актьорите се радват на участието си в него. Главната актриса се справя много добре както с напълно идиотските и смешни ситуации, така и с по-сериозните. Джи Сонг е истинско откритие тук, не подозирах какви комични заложби има в арсенала си. Много му пасна ролята.

Второстепенната актриса си я спомням като доста по-сериозна жена, тук отново обаче проявява в цялата си прелест типичната разглезена корейска мома :). Хиро се справи относително добре, не може да се мери с Джи Сонг, макар че се опитваше да е на нивото му. Но пък двамата бяха изключително забавна двойка. Гледайте ги какви са шемети:

 

ea2501ab1acc18aa.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина свежо и различно сериалче. За разлика от повечето корейски драми, тук главните не бяха перфектните образи, които обикновено ни показват. Всеки си имаше своите недостатъци и не се опитваше да се прави на идеален. Второстепенните също бяха различни.

"Лошата" опонентка не се опитваше непрекъснато да прави мръсотийки на главната. Дори напротив, двете станаха приятелки. Честно казано бях леко изненадана от образа и. След като четох резюмето останах с впечатлението, че ще е някоя студена, умна и пресметлива красавица, а се оказа, че е доста несигурна и смачкана от майка си жена, която просто търси любов. От друга страна двете майки, въпреки че от време на време показваха типичните за корейска богата аджума навици, също не бяха чак толкова безочливи и самоуверени. Бабата (обичам я тази актриса, винаги ми е ужасно приятно да я гледам) доста добре ги поставяше на мястото им. Бащата на главният и той беше страхотен образ. Уж беше шефа-"гангстер" и крещеше и налиташе на бой непрекъснато, а в същото време не можеше да скрие доброто си сърце. Приятелката на главната и секретар Kim също изиграха много добре образите си и допълваха картинката.

 

За Ji Sung какво да кажа ........ след всичките му сериозни роли в които съм го гледала, съвсем не очаквах колко много ще му пасне тази леко "шантава" роля. Но той се справи повече от чудесно. Съмненията ми се разсеяха още от първата серия. Jaejoong също ми хареса. Все пак за първи път се захваща с нещо такова и момчето показа, че има добри заложби и в това поприще.

Явно добрите взаимоотношения между екипа се е отразило на настроението на снимачната площадка, защото в крайна сметка се е получил добър сериал, който бих препоръчала на всеки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единствено заради Джи Сонг гледам сериала.Какъв потенциал показва това момче!Невероятна игра!Любимец ми е още от "Swallow the Sun".Явно е ,че"си го може"момчето!

А Хиро...е май още хляб трябва да яде ,докато достигне играта на Джи.Но пък иначе е симпатяга!Останалите за сега не искам да ги коментирам...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забавен сериал и свеж.

Сценарият беше малко тъп - за мен, но пък актьорският състав и игра

ми поднесе много емоции.

Двамата братовчеди напълно различни - на единият да му помогнат да се справя сам, а на другият, да разчита малко повече

на хората около себе си.

Не бях гледала Джи Сонг в комедийна роля, но определено много му ходи, беше невероятно забавен.

Hero пък много сериозен, стеснителен, а песента му е убийствена, страхотно изпълнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно сериалче! Много радва. За първи път да са ми симпатични всички актьори и персонажите им: главни, второстепенни, добри, лоши. Choi Kang Hee ми е голяма любимка. Страшна сладурана и има супер излъчване. Много я харесах в тази й роля(особено стила й на обличане..падам си по небрежното). Ji Sung го гледам за първи път в такава луда роля. Уникален отвсякъде! Много добре се справя с израженията..по няколко пъти си връщах сцените с него само за да се възхищавам на физиономиите му. То такива култови моменти сътвори, че се сбърках от смях. Нареждам го до Hyun Bin( в Secret Garden) и Cha Seung won( в The Greatest Love). Jae Joong, отначало не ми хареса как играе, а и гласа му е дразнещ( поне като говори, като пее е друго), но по- нататък ми стана симпатичен. Wang Ji Hye за първи път я гледам, но определено ми направи впечатление. И тя е голяма сладурана.

И по- старичките бяха образи и половина.

 

Двете "луди" майки като почнеха да се надцакват една друга или като се дърпаха за косите.. или пък президента и майката на Mu Won избиваха рибата с техните кавги.. най яката сцена беше когато тримцата задружно събираха дъвки от асфалта :D

 

А пък двамата братовчеди като почнеха с техните .....Cha-Cha Fights :lol:

С една дума, сериала е супер забавен и приятен. Не спрях да се усмихвам през цялото време( е освен когато се залисвах от смях или плачех). Например като се сетя

 

за момента когато всички бяха в уличното ресторантче ме избива на носталгия..

4068823v.jpg

 

Музиката също е страхотна( и двамата главни попяха хубаво).

Както се казва, този сериал го изживях. Напълно се потопих в него и то едни емоции бяха. Вече три дена откакто го изгледах, а още се разсмивам като се сетя за някои моменти.

Choi Kang Hee и Ji Sung са супер сладки, готини и забавни като двойка! :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още съм в началото на сериала, но мога да кажа, че е зарибяващ. Умирам да се смея на комичните ситуации, които са страшно много и един епизод го гледам повече от час, понеже си връщам забавните моменти по няколко пъти.

Главната актриса е много сладка. Може и да не е супер хубавица, но има излъчване.( А тези които не я харесват какво ли биха казали за тази, която е главната в прехваления сериал "Тайната градина", където едва я изтърпях "красавицата " 2 епизода, че и ми се видя много " дървена". Така, че всеки с вкуса си.)

Ji Sung е просто невероятен. Гледах го в "Swallow the Sun" и не мога да повярвам, че това е същия актьор. Страшна скица е.

Хиро го гледам за първи път и ми допадна играта му, макар и да изглежда леко като "дървенце". Симпатяга си е иначе момчето.

" Лошата " мацка пък изобщо не е такава , каквата са се опитали да ни я покажат. Изглеждаше по-скоро нещастна и смешна. А актрисата е мноооого хубава.

Бащата и бабата също са големи образи.

Благодаря на екипа, който се занимава с превода.

========================================================================================================================================

Иииии.. след като изгледах и последният епизод мога да кажа, че този сериал ми се нарежда сред любимите. Изключително свеж, лек и забавен. Драмата, която задължително присъства във всеки един корейски сериал беше много малко и почти не я усетих. Дори и в драматичните моменти си имаше лек хумор. Всички герои много ме радваха.

Не бях с големи очаквания и може би точно затова ми хареса. Сюжета може и да не е кой знае какво ( имаше си клишета), но пък и не е необходимо всеки сериал да бъде дълбокомислен или да дава житейски послания за зрителя. Просто се наслаждавах на невероятната игра на актьорите и разпусках с усмивка на уста всяка вечер. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обичам приятните изненади, а сериалът се оказа точно такава. Голям смях падна. Смяла съм се почти на всяка сцена. Актьорите бяха толкова естествени, а самите герои - толкова жизнерадостни и забавни, че дори "лошите" не успяха да събудят неприязън. Главната в началото изобщо не ми се стори хубава, но после ми стана изключително симпатична с това наивно и почти "хулиганско" поведение. Джи Сонг отдавна го харесвам и играта му винаги ми доставя удоволствие. Хиро беше приятна изненада за мен и мисля, че се справи много добре с ролята си. Даже ми се стори по-красив, когато играе, отколкото когато пее.

 

Сценарият си беше в голяма степен класически за корейски сериал, но героите бяха леко "смахнати", та всичко придоби доста пикантен и забавен нюанс.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал го започнах само заради Джи Сонг, признавам. Рядко гледам нещо, само защото участва еди кой си, но за него направих изключение, защото много исках да видя Джи Сонг-а на екрана отново, още повече, че продукцията е нова. Нямах никакви очаквания за нещо грандиозно, напротив, даже мислех, че ще е блудкав, но се оказах приятно изненадана. Сериала се оказа много свеж, много забавен и емоционален. Така чааак до 7-8 епизод. После се почна с глупостите и смукането от пръстите на сценарии. Догледах го, само заради играта на Джи Сонг и главната героиня, името на която актриса не знам. Имаше хубава химия между тях. Чудесна целувка направиха. Актрисата беше забавна, убедителна и по свой начин интересна. Изглеждаше доста по-стара от Джи Сонг, въпреки че са набори. Хиро ми беше трудно да преглътна, беше такъв бастун, че няма на къде повече. Сега си обяснявам що Мики беше бастун в Скандала, той споделя, че за актьорската си изява там е черпил опит от Хиро. Ми вече ми е ясно от кой е наследин тая дървения :D Как да е, сюжета беше интересен, не споря. Имаше някои безсмислици, ама то е нормално. Много ми хареса ролята на Джи Сонг. Персонажа беше интересен достатъчно, за да ми хареса. Друг любимец ми беше баща му, гоолям образ беше тоз човек. Като се сетя за него и бавните му реотани още ми става смешно. Двете аджуми също бяха големи терци :) Общо взето беше лек, забавен и приятен сериал, нещо което не очаквах да е. Плюс това имаше и много познати пластични операции, които се мяркаха по екрана, познати ми от други сериали. Имаше си и отличителната черта на повечето корейски сериали, които са добри или в първата половина от сериала, или във втората. При този, първата половина беше добрата.

 

 

P.S. Забравих да спомена най-запомнящата се сцената в целия сериал - с боя между братовчедите, която едвали ще забравя скоро. Не се вижда всеки ден бой между мъже, състоящ се от предимно викане и охкане, гарнирано със скубане на косите и хапане :rofl:

 

Редактирано от katomova
Използвайте спойлери! Не всеки желае да му се разкрива съдържанието на сериала!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз най-после успях да го изгледам, честно казано с голям зор. До 9-10 серия ми беше забавен, но от там нататък както е казала Stelita" се почна с глупостите и смукането от пръстите на сценарии". Главната в началото беше смешна като го раздаваше бойна мадама, но после вече ми доскуча с това неконтролируемо мятане на ръце, крака и удряне на главички. Аз лично го изгледах заради Хиро, въпреки че до сега дори не подозирах за съществуването на този младеж. Другите актьори мисля, че и тях не съм ги гледала другаде, като изключим бабата, чиято роля тук е мнг подобна на тази от "Coffee Prince". Каато цяло нищо особено, да не казвам пълна скука :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз най-после успях да го изгледам, честно казано с голям зор. До 9-10 серия ми беше забавен, но от там нататък както е казала Stelita" се почна с глупостите и смукането от пръстите на сценарии". Главната в началото беше смешна като го раздаваше бойна мадама, но после вече ми доскуча с това неконтролируемо мятане на ръце, крака и удряне на главички. Аз лично го изгледах заради Хиро, въпреки че до сега дори не подозирах за съществуването на този младеж. Другите актьори мисля, че и тях не съм ги гледала другаде, като изключим бабата, чиято роля тук е мнг подобна на тази от "Coffee Prince". Каато цяло нищо особено, да не казвам пълна скука :)

 

Аз също съм на 10-и епизод от една седмица и някак все не ми идва да го гледам натам.

Като глдам този филм все едно гледам The Greatest Love.

Толкова сходни моменти има, че не е истина.И най набиващите се на очи моменти са тези с проблемите в сърцето и ускоряването на пусла и във двата филма.Както и в The Greatest Love, тук също нашия шеф използва момичето като "зарядно".Отначало беше интересен,но сега, ще видим как, ще се мъча да го догледам. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм очарован от сериала. Започна доста добре и по-различно. Идеята ,че нямаше наистина лоши и всичко беше в някакви умерени граници ми допадна.Но след доброто начало,всичко започна да се ниже като стара баба през полето. 18 епизода,бяха твърде много.Всичко се изчерпа още към 10 епизод,така че мисля една версия от максимум 12 епизода щеше да е най-удачна.

Главната ту я харесвах,ту не я харесвах. Приятен образ,но актрисата така и не успя да ме впечатли. Нито като игра,да не говорим пък и като визия. Най-ми хареса образа на На Юн . Даже заради нея успях и да догледам сериала. Беше ми много забавна и сладка. Вярно доста нереален образ,но пък ме радваше. А и актрисата е наистина много красива.

Общо взето сериала за себе си го сравнявам с My Fair Lady. Главната като шматка,но доста праволинейна и един много готин втори женски образ,който спасява сериала от провал.

6/10 мисля че е доста добра оценка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се разпиша, че и аз го изгледах. Сериалчето тръгна много силно, имаше много смях и комични моменти, но съм съгласна напълно с по-горния пост, че действие имаше до 10 серия. Оттам насетне сценаристите бяха изпаднали в някаква летаргия и действие почти липсваше. Разтягаха се лукуми до припадък. Клише след клише и така до края. Актьорския състав беше много сладък, един от малкото сериали, в които всички герои ми бяха симпатични. Джи Сонг тук го видях в едно наистина страшно различно амплоа, но ми хареса с този шантав стайлинг - прическата и раничката на гърба просто бяха култови. Бабата и таткото също бяха страшни скици и искренно ме забавляваха. Имаше си добрите моменти сериала, имаше и слабости. Оценка 7/10 му давам. Лек и неангажиращ сериал, става за разпускане след някоя тежка драма!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето се оказа много забавно и приятно.

След като попрочетох някои от последните коментари, бях подготвена че може да ми доскучее, но се случи. Е, вярно, че започна ударно и докъм 10-ти епизод вървя така, после имаше лек спад, но се преживява.

Отдавна не се бях смяла така. Главната ми стана много приятна, нищо че не беше кукла Барби.

На Джи Сонг много му залепна тази роля. Голяма шматка. :28558:

 

Как само се стряскаше от баща си, умирах си от смях всеки път. :P

 

Приятно се изненадах от Че Джун, браво на момчето. Макар че ролята му, особено в началото, беше да се хили на простотиите на останалите.

А с братовчеда ми приличаха на две петлета. Гледам, че по-нагоре има и клипче с прословутия им бой. Такъв мъжки бой не бях виждала, честно! :282:

Сега като сравнявам Хиро с Мики, вторият е по-голямото дърво, въпреки че спечели сумати награди.

 

Като цяло големи шемети бяха всички – и младите, и старите.

Хареса ми,

че нямаше големи вражди и борби за власт на живот и смърт, че младите си станаха приятели и че нямаше само добри и само лоши.

 

Едва ли ще го запомня за дълго (може би само боя ;) ), но се посмях от сърце и ми дойде много добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен!! Всички серии ги изгледах на един дъх! Интересен, забавен, динамичен, много различен и много, много свеж! За мен отначало до край нямаше нищо изтъркано, скучно или влачещо се; напротив, радвах им се от сърце и интереса ми зе задържа на 100% до последната минута. :yes:

(то и няма как да е иначе...с такива герои в главните роли! :es: !) И двамата брадовчеди бяха просто трепач; не завиждам на никой, който трябва да избира между тях!! :lol:

А музиката беше тооолковаааа хубава! Насладихме се на малко пеене и от двамата, слава Богу! :P Порадваха ни малко с прекрасните си гласове.

Като цяло, за мен този сериал беше доста разчупен и различен - без клишираните реплики и ситуации, лукуми и безкраен рев; с много истински (поне според мен) човешки реакции и оригинални моменти. Браво!

Издразни ме единствено момента, в който главния герой реши, че му трябва 'почивка' ... :blink: но такова плиткоумно 'отстъпление' в любовта е типично за огромен процент от мъжете, честно казано. :slap: Но и там ми хареса как бяха извъртяли сюжета; и особено после нашата мацка как не се даваше и не прощаваше лесно. Само така! :P

Дай Боже повече такива сериали, ейййй! Не ми се гледат никакви депресии и лукуми вече. Искам точно такива екшънски, забавни и нетрадиционии неща да правят нашите любими корейци! ;):P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...