Jump to content

Любимо превъплъщение


Recommended Posts

Не съм се разписвала в раздела напоследък. Наскоро сама се зачудих и затова реших да пусна темата.

 

Ако имаше косплей на корейски сериали, в кой герой бихте се въплътили? Или пък, дори и да не искате да се обличате и да играете като него/нея, в кожата на кой сериален герой/героиня бихте искали да се озовете? Дали заради близки характери, дрехи, прически, обувки, прически или заради общото излъчване - кой?

 

Откакто гледах Хуанг Джин И сериала, съм се размечтала да ме облекат някой ден в подобни цветни одежди, пък защо да не и да тествам какво е да имаш корона от коса на главата си. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Де Гил от "Ловци на роби", но първо трябва да залегна отново над уин чун тренировките. :lol: Пък и лесно ще намеря облекло. Просто трябва да издебна някой овчар в пущинака и да му свия елечето. :896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми се щеше да съм на мястото на Юн Ън Хе в The Vineyard Man. Да поживея малко сред лозите, щурчетата, светулките... Вярно, малко неудобства имаше, ама какво са в сравнение с тази идилия. Пък и до мен - какъв мъж. Е, не особено красив, но стабилен, честен... Работлив. Щеше да ми хваща и светулки.

 

Но голяма част от дрехите й нямаше да ги обличам. :lol: Който го е гледал, знае защо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се оприлича на някой герой ми е трудно, но определено бих искал да се превъплатя в Дони Йен като Ип Ман и то не толкова заради високите умения, които показа, колкото за това, че представи един скромен, горд и достоен човек.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично бих избрала за себе си образа на Kim Ji Hyun от East of eden. Точно защото не всичко е розово в живота, но ролята и бе на силна жена, която въпреки житейските удари , продължаваше напред с гордо вдигната глава. Пък и е доста трудно човек да намери сили да погледне в себе си и да признае собствените си заблуди, и грешки. Освен това, коя майка не би направила всичко за детето си... Хареса ми краят и обединението на нейното семейство. Нещо към което всички се стремим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично мен до момента най-много ме впечатли образа на Park Shi Hoo в "Принцесата Прокурор" Който го е гледал,предполагам ще разбере защо :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересна тема. :)

 

За косплей не знам. Азиатската мода при мъже не ми допада кой знае колко. Повечето главни персонажи са синове, наследници на богати компании и ходят с лъскави костюми. Е разбира се има и изключения, но като цяло това са си нормални дрехи. Не е като косплей от някое аниме или игра, където наистина има откачени неща. Затова бих направил косплей на някой войн от историческите сериали. Чумонг е много емблематичен пример - с яка броня, голям лък и меч. Може и на някоя нинджа. :)

 

А за ролите, обикновено харесвам тези мъже, които не приличат на мен. По интересни и забавни са ми. :) Ако трябва да се оприлича на някой който ми напомня на мен, веднага изплува образа на главния от My Girl. Този дето никой не го харесва, за сметка на Джун Ги и е един от най безличните персонажи (разбира се това е само повърхностно) . :lol: Наистина ми беше леко скучен, защото си приличаме. Поне ако бях богат, красив и малко по-мотивиран, със сигурност щях да съм като него. Може би има и други, но този ми дойде първо в главата. Защо не и главният от Snow Queen, но той по-малко. Хонг Гил Донг също ме дразнеше и с него си приличаме по най лошите качества. Ако бях някой от BOF щях да приличам на героя на Мин Хо (ама в случаите когато не се държи като гадняр), макар че ми се иска да съм повече като този на Ким Хьонг Джун. Но какво да се прави, това е положението. :D

 

А на кой на място бих искал съм? Със сигурност ще е някой дето партнира на красива актриса. :) Примерно някакво идиотско нещо от сорта на Full House, Vineyard Man... oт тоя тип дето обстоятелствата те вързват с някакво красиво момиче и няма измъкване. Дали ще живеете заедно, ще работите заедно... все тая. Важното е че и да искате, не можете да се отървете от другия. Това си е класиката при корейските сериали. Добре де и My Girl . Там вече ще мога да я изиграя ролята, както си трябва. Щото Рейн и онзи лозаря са много различни типове и сериалите няма да са толкова смешни, ако влезна в техните тела. :)

 

За филми не мога да кажа веднага. Там вече нещата са по сложни и трябва да помисля повечко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Затоичи - Ного ми е зор със дрЪвата макя им.

Другия е пияният майстор - с него сме събратя по душа, даже като говоря за него, все едно говоря за себе си.

 

п.п.ма при всички положения, ми се сака да съм от некоа тайна школа - па после "боклуцииии ялате ми 'сичките" a045.gif

 

Естествено и на мястото на всички герои, в които зафатни героини се влюбват безнадеждно p041.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Moже ли и аз да се разпиша...щом питате...^^

 

Любимо превъплащение: Lady Vengeance! от едноименния шедьофър на Парк Чан Ук.

 

LadyVengeance9.jpg

 

Защо: защото разчупва всички възможни бариери женственост, и защото тя си падаше по малки момчета ДД

 

Само мъжете ли могат да отмъщават? Само те ли могат да бъдат лошите?

 

Lady Vengeance, 'милата' Gum Dzha е толкова майка, колкото и безмилостна, колкото и 'християнка' в най- извратения смисъл на думата.

 

Не на поседно място: много е красива...

 

sympathy.jpg

 

Толкова и емоционална..изобщо всичко в едно! Гениален е Парк Чан Ук за рождението на такава героиня.

 

Моите аплодисменти!

 

п.с. Щях да забравя най-важното: червения грим - още една причина:

 

lady.vengeance.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ерм зависи ако е като персонаж бих искал да изиграя ролите на Джи Сънг в swallow the sun или Хю Бин в Снежната кралица или Тайната градина. А ако е като стил , въпреки че ми е малко антипатичен бих избрал Рейн понеже дори извън филмите и сериалите му човека има вкус при избор на дрехи и аксесоари примерно ролята му в Пълна къща не беше добра като изпълнение, но за сметка на това дрехите му бяха доста стилни и точно по мой вкус. B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз искам да съм Tae-suk от 3-Iron.

Добър избор!

 

Хм, аз по принцип не си падам много по женските персонажи от филмите и драмите, но може би бих искала да изиграя този на Джи Йон от 49 Days, не за друго, ами ми беше забавна и свежарска, като същевременно откриваше и истината за живота и престана да бъде заслепената девойка, чийто живот е обсипан с розови цветчета. Хубаво е да знаеш истината и това кой реално те обича и кой само те използва. Дори да е болезнено, е по-добрият вариант от това да живееш, като сляпа къртица в тъмна яма, смятайки ямата за красив облак, олицетворяващ вечно щастие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...