Jump to content

Recommended Posts

Сега си го гледам Майк тук и много ми допада ,с тази визия и тази роля.Справя се страхотно и дори ми изглежда доста по-възмъжал, и по- улегнал тук.Май на всякъде си е доста красив.Вече нямам търпение как ще се развият след 4 еп. нещата.

Благодаря за субките :thanks:

Благодаря и за идеята за скриване на излишните субтитри на helyg :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми изгледах го и мога да кажа,че ми хареса.Все пак чара на Майк е най-силната част на филма.Изключително много ми хареса ролята му и визията,защото е доста по различен от дяволските роли.

 

Хареса ми и ролята и характера на главната героиня,но малко като визия не ми допадна,но все пак става за гледане.

За мен филма си имаше и послание и по серьозен замисъл.

 

Наистина тези болести ми дойдоха в повече,но добре,че финала компенсира доста от драмата в семейството.

Един от най страхотните моменти за мен беше раждането на бебето в полицейската кола и как брата на Мей престъпяше като истински татко нетърпеливо около колата и как търсеше лекар преди това.Ей този момент истенски ме зарадва не очаквах,че ще вкарат раждането като толкова силен момент.

 

На всички които им предстои да изгледат сериала желая приятно гледане :D :D :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единственото, което ще запомня от сериала е, че Майк попиля Синди от натискане. Да изкара емоция от дървесен екземпляр като нея е огромно постижение. Иначе, като оставин настрана тия любовни сцени, които направиха сериала поносим, няма нищо, което да не сме виждали нито като сюжет, нито като актьорско изпълнение. Майк си играе един и същи персонаж във всеки сериал, тъй че не може да ни изненада с нещо ново, което да покаже. Синдито си е все така червенокосата будала с добро сърце. Нещо ново, което видях, бе героят на праволинейния брат, който кривна от пътя, и не се разкайваше горко след това. Ето, това е напредък :D
Края беше задоволителен.

 

Като изключим драмата с болестта и операциите и прочие, нещо което не разбрах много, поради простата причина, че като разбрах на къде отиват нещата, просто скипнах няколкото епизода драматични обрати за да стигна до съществената част ;)


И този сериал е подходящ за гледане САМО в почивните зимни дни, в които ни е налегнала депресия и не можем да си уплътним времето по по-полезен начин :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми в началото, но към средата вече ме изгубиха тотално, дори и сладката усмивчица на Майки не можа, да ме накара да изгледам последните 3 епизода

особено след "реанимацията" на сладура ми вече нямаше как, да ги взема на серизно ! Да не говорим, че "пораженията" от стъклата върху личицето му изчезнаха няколко часа по-късно (еее ами постарайте се де !)

, но предполагам, че

се е преборил с болестта

 

Ако ви се гледа сладко-кисела комедийка за разведряване препоръчвам го !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много силно начало, нямах търпение за следващите епизоди и направо бях залепнала за екрана, после пък щяха да ме уморят от рев и напрежение. Към края бях вече доста уморена от емоции и въпреки че последните епизоди ми дойдоха в повече, трябва да призная че края ме изненада и донякъде разочарова. Може би ако не бяха поразтеглили нещата, щеше да е по-добре. Но пък за сметка на това Майки компенсира всичко останало. Много ми допадна в тази роля, беше просто невероятен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше само три по-интересни момента в цялата история и те бяха:

 

1- Когато Майк  се понаучи да прави тесто за мекички (перфектният мъж за една българска жена).
2- Сцената със разхлабителните, която почти ме събори от стола...
3- Анди и постоянните пошляпвания.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този Майк е истински чаровник. Ако не беше той нямаше да успея да стигна и до 10 серия. Сега съм на 10та и се чудя дали да догледам заради него останалите 3.

Най-глупавото нещо в целия сериал ми се струва тази странна майчина омраза към син. Поне дотук си го представят като омраза. Акълът ми не го побира.

 

Как е възможно майка да намрази сина си, затова, че видиш ли неговото гадже тръгнало с мъжа й?!
Ми намрази мъжа си, мрази мацката ако щеш, но детето е също толкова прецакано колкото и ти!

 

А това е в основата на целия плот на сериала и оттам нещата малко ми се късат .

Историята на Мей Лъ също е толкова абсурдна, ама хайде, да кажем , че на тайванска територия хората са такива - никой не ги харесва, като почнеш от майка им ( ето още веднъж подобен на горния абсурд, но все пак в по-лека форма) и те решават да се превърнат в ходещи ангели-спасители. Е не!

 

Сигурно ще го догледам... зажадняла съм за красиви целувки :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...