Jump to content

Scent of a Woman (2011)


Recommended Posts

spacer.png

 

Scent of a Woman / 여인의 향기
Жанр: Драма
Режисьор: Park Hyeong Gi
Сценарист: No Ji Seol
Канал на излъчване: SBS
Премиера: 23.07.2011


Участват:

Kim Sun Ah

Lee Dong Wook

Uhm Ki Joon

Seo Hyo Rim

Lee Jeong Gil

Kim Kwang Gyoo

Cha Ji Yeon

 

Сюжет:

И Йон Дже е на 34 години, живее с майка си и работи в пътническа агенция. При случаен инцидент попада в болницата, където среща Че Ън Сок, неин приятел от основното училище, с когото не са се виждали от години. Но това не е радостна среща. Освен че лекарят не желае да си признае, че се познават, той ѝ съобщава лошата новина, че е болна и ѝ остават само шест месеца живот. И Йон Дже е съкрушена от мрачната прогноза и прави равносметка на живота си. Напуска работа и решава да изживее оставащите ѝ дни пълноценно, като направи всичко, за което не си е позволявала дори да мечтае. Като на шега казва на приятелката си, че ще съблазни сина на шефа – Канг Джи Ук. Една случайна среща между двамата променя живота им завинаги.

 

Scent of a Woman е сериал за любовта, човешките взаимоотношения, добротата, надеждата и отчаянието, силата и страха, опита и провала. Един сериал, изразяващ стремежа за щастие, по-добър живот и сбъдване на най-съкровенни мечти. Целящ да покаже копнежа на човек да направи друг човек щастлив, да го облекчи по някакъв начин, въпреки трудностите. Сериал, който трябва да се почувства - както веселите, така и тъжните моменти, защото чарът му беше в емоциите, които пораждаше.

Koizora

 

Свали с български субтитри :click: :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал наистина го чакам с нетърпение. Всички сериали с Ким Сун А са ми харесвали много, а тя играе страхотно. Затова пък И Донг Ук съм го гледала в един и там изобщо не ми хареса, но в този може пък изцяло да му стана фен :lol: . Много ще е интересно как ще се съчетаят двамата.

 

Ето още малко снимки:

 

262bd23bfc67a6a9.jpg

 

 

46b4418269acf7e5.jpg

0fa42fe6467cd983.jpg

629502f48825e35d.jpg

a22e456dc0e80cd2.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, това трябва да се види. Надявам се да е страхотна продукция и да пожъне успехи. Актьорите много ми харесват. :rolleyes:

Постери от мен.

 

scent_of_a_woman_bg_poster_1_by_dimbland-d4agvx7.png

 

scent_of_a_woman_bg_poster_2_by_dimbland-d47nlwa.png

 

scent_of_a_woman_bg_poster_3_by_dimbland-d47vwie.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тенкю, това е моите задължителни за гледане сериалчета. Кастът е от свежите и интересните, дори и от талантливите..Имам и добри очаквания за сценария, пък и красотите на филмовите сетове се нареждат напред във видимите ми желания.

Официалните постери и снимки, размазват душата ми от кеф и романтични очаквания, и търпението изгубва скоростта си....но ето че 23-ти, наближава.

scent54.jpg

 

scent55.jpg

scent56.jpg

 

5 минутен трейлър!

 

П.с.Суна е адски отслабнала пак..тази жена ме изумява. На пресконференцията вече беше отново готина и подкъсена в прилепнала рокля..но видимо клечка..хмм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"....... на която й остават броени дни живот. "!? :blink: След това изречение ме изгубиха като зрител. Поне за тази година. Снимките на И Донг Ук не ми подействаха, :282: със или без дрехи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина страшно е отслабнала, направо се е стопила, :blink: но това било с оглед на ролята й на болна от неизлечима болест жена. Отделно обаче тези дни видях инфо, че е помолила журналистите повече да не й задават въпроси за теглото, защото от Ким Сам Сун насам постоянно я питали все за това и й било писнало. А сега май към 10 кг била свалила за 2-3 седмици преди снимките, ядяла само по един път на ден и спяла по 2-3 часа, но сама е казала, че не препоръчва подобна диета на никого, защото изобщо не е здравословна.

Но да погледнем положително - казармата явно се отразява прекрасно на нашите мъжлета - гледай какви плочки е разпънал Донг Ук, като струна е :tongue:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, това бих искала да го гледам. Само като видях Seo Hyo-rim и Eom Gi-joon отново заедно след World Within. Плюс това самият факт, че "ще се реве", както пишеше по-горе допълнително утвърждава мнението ми, че трябва да му метна око.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джунсу от JYJ ще направи камео и ще изпълни песен към OST-а

 

7571355aef3bb057.jpg

 

Джунсу ще играе ролята на популярен певец, който присъства на фен среща.

Сцената ще се снима на 28 юли и около 400 фена ще присъстват.

Относно песента се очаква тя да е балада.

Ето част от текст:

"You are so beautiful. You are so wonderful. I love you, I love you" :wub:

 

Нямам търпение! :P Джунсу има невероятно чаровен глас!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, това ще се гледкааа. Като видях Seo Hyo-rim и Eom Gi-joon отново заедно след World Within...суперр!!!! И артистите изглеждат надеждни...единственото нещо, което е леко кофти..."....... на която й остават броени дни живот. "!?!?!?!?!? :blink: :blink: :blink: това определено е лошо...! Наистина ще има рев... :( Като си спомня на "Първата любов на милионера" колко плаках... :X

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано и аз прочетох някъде, че ще е романтична кoмедия, но резюмето на HanCinema си е така, както съм го превела. Дано да се окаже, че има лек за болестта й и в крайна сметка да има хепиенд. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е корейски сериал, тук понятието "щастлив край" не е такова, каквото е за останалия нормален свят (да давам ли примери?). По-добре се запасете с кърпички. Понеже се заклех до края на годината да не гледам подобни "романтични комедии", сега ми е едно леко на душата и си се кефя на What's up, fox? и On air. Приятно гледане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Двата епизода вече ги има качени тук. В Darksmurf са започнали да правят английски субтитри и май с тях ще си останем, защото в Withs2 само са ги заявили като евентуален бъдещ проект, което едва ли ще стане скоро (ако изобщо стане).

А иначе е напълно възможно и да става дума за лекарска грешка и нашето момиче да си остане живо и здраво. Но тепърва ще видим как са го замислили сценаристите. Между другото все повече задобряват и по-рядко умира някой в корейски романтично-комедиен сериал (дано наистина се окаже такъв).

 

EDIT: Руснаците вече направиха субтитри за 1-ви епизод - от тук може да се изтеглят заедно с епизода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз гледах един американски филм с подобен сюжет и се оказа,

че апарата с който правиха изследванията бил повреден и затова давал някакви петна и докторите помислиха ,че е тумор и мацката реши да си изживее дните царски,пътуване в чужбина,отсядане в най-добрия хотел и най-луксозния апартамент и всякакви други екстри и неща ,които не е правила през живота си да ги опита и направи и да прекара останалите си дни за да съжалява за нищо което не е опитала и после лекарите разбраха за грешката в апарата и съобщиха ,така че имаше щастлив финал и добър развой защото това беше един стимул за нея да се научи да живее и да се радва на живота, затова се надявам и в тоя сериял да се получи така,

но ще видим :rolleyes:

Редактирано от katomova
Моля, не издавайте сюжета, дори по такъв начин!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tinkajenq.Силно се съмнявам да стане точно така.Корейските сценаристи са големи мазохисти,по вероятно на края всички да измрът в знак на съпричасност скъм главната героиня :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главния - любим актьор, гланата и тя. Такива любимци и това....броени дни живот. :) Ц,ц,ц... Ще се прежаля и ще го гледам, няма начин. Любопитството ми е по-силно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...