Jump to content

Най-неприятна знаменитост


Recommended Posts

Доста се чудех дали да пиша в тази тема, та реших да си изкажа мнението... Първо да поясня, че не изпитвам чак такава супер дълбока омраза към когото и да е.

Адски неприятен ми е И Мин Хо... с него само БОФ съм гледала, но и това ми стига. Щом за 25 епизода и с развитието на персонажа не успя да ми се понрави, си говори достатъчно за мен. Ми не мога да разбера какво толкова му харесват всички и това е. Гаден ми е както и да го погледна - тъжен, усмихнат, сериозен... Бих изразила и антипатията си към главната актриса в БОФ (не помня името ѝ), но страхотната ѝ усмивка я спасява.

И Бьонг Хон - и него не успях да го харесам. Обожавам Addicted, в който играе главната роля, но той самият не ми харесва. И в IRIS също не ме грабна.

Jay Park. Признавам си, че не съм запозната много с него, но като видя негова снимка или просто името му, ми става неприятно. Признавам обаче, че танца към Abandoned е страхотен ;d

Главната актриса в Kimi wa Petto (не ѝ знам името, сори) - е те такъв женски индивид, който да ме дразни толкова, няма! Не мога да я гледам, честно.

 

Всъщност има немалък брой знаменитости, които по необясними дори за мен причини направо ми лазят по нервите, но за тях ще си замълча... защото както казах, не мога да изтъкна причини. ;d Но, ако се сетя за още някой, може би ще допълвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, ще се пукна от смях с тази тема, много е забавна :D

 

Как го забравих втория принц от Гоонг с розовите пуловерчета и гланца за устни, блях! Добре че не съм го мяркала наскоро. Същото се отнася и за Kim Tae Woong - ето този ми е неприятен само наглед и даже не ме интересува каква роля играе - не мога да го възприема в положителна роля с тая неговата цинична усмивчица. Сестра му обаче ми е симпатична.

 

Не бих предпочела да гледам филм с И Джун Ги, въпреки че ми се струва добър като актьор.

 

Като стана дума за дървета, да не забравяме Lee Philip (не знам как би следвало да се транскрибира на български) - има някакво противоречиво излъчване, може би за модел става, но за актьор трябва още доста да се постарае.

 

Има някои актьори, които са ми симпатични само в определени сериали - като примерно Хюн Бин - само в Secret Garden - на другите места където съм го мяркала изглежда съвсем различно и не бих казала чак антпатично, но нищо особено. Хюн Бин дори на годишните награди, докато снимаше Secreat Garden, където изглежда перфектно, беше с някаква ужасяваща прическа с обърнат нагоре перчем - дори положителните ми настроения покрай SG не успяха да ми наклонят везните към симпатичен. Както и в двата филма, които излязоха след сериала. Но пък изглежда добър актьор. Съжалявам ако засягам някого с мнението си.

 

И Мин Хо само в БОФ досега ми е допадал и то само в образа и като част от двойката - просто образът беше забавен от средата нататък и физиономията му си пасваше с него. За съжаление за него дори не мога да кажа, че съм впечатлена от актьорските му таланти. Но може да хвърля един поглед на City Hunter...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ни мога да го търпя тоя Kim Hyun Joong, още в БОФ с тази рижаво-руса със лек привкус на червена мандарина косица, тази пъстра разцветка ми контрастираше прекалено много, с неговия "черен абаносов" тен :).След това го гледах в "Палавата целувка" , ем още повече ми стана антипатичен, с тази си излъскана визия ми мязаше, на някой плакат залепен на стълб, при това плаката не беше от хубавите. Друго което не ми харесва в него е ,че ми изглежда студенокръвен , а и усмивката му не ми харесва ,прекалено изкуствена е. Туй за сега

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че някой спомена главната от БоФ (Ко Хье Сон), която ми е противна на н-та степен. Същото мога да кажа и за тая дама: http://wiki.d-addicts.com/Gong_Hyo_Jin - има нещо в нея, което много ме дразни в който и сериал да я гледам. Хем имам усещането, че е талантлива, хем имам чувството, че навсякъде играе една и съща роля. Ким Сун А също ми беше адски противна отначало, сега я понасям.

 

Ким Хьон Джунг и аз не можех да го понасям от БоФ, ако трябва да съм честна - с гадното русо, девствения мустак и кравешкия поглед ми идеше да вия, като го видя. Сега обаче ми е някъде на границата на безразличен към симпатичен (може би само, защото е секси в новата си песен).

 

Ей това същество ми беше ужасно гнусно в двойка със Сонг Ю Ри: http://wiki.d-addicts.com/Cha_Tae_Hyun

 

Като се присетя за още, ще пиша.

 

Иначе гореспоменатите титуляри по мразене и на мен ми влизат в листата на неприятните - Пе Йонг Джун - е няма такова мазно същество. Да не говорим, че в "4-те" нямаше един актьор/ една акриса да ми хареса. Рейн си е симпатично маймуняче - танцува добре момчето и има тяло - ако не се вглеждаш в лицето и не очакваш да пее, е направо сносен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз честно казано цялата групичка от БОФ ме дразнят. И главната, и И Мин Хо, и Ким Хьон Джунг, и всички други. Този филм насила го изгледах и като ги видя тези актьори в каста на някой филм, направо се отказвам да го гледам! Такава групова непоносимост имам и към членовете на Смап /с изключение на моя идол Такуя Кимура/, които също са ме отказали от доста филми. За Пе Йонг Джун - ами и аз в началото на 4-те бога се чудих откъде са го изрили и защо по дяволите са го сложили да разваля филма, толкова ли нямаше някой по-готин, но в един момент дотолкова ми хареса, че след края на филма се разрових да тръся и други филми с него :D Обаче създанието, което най-много ме дразни и наистина не мога да понасям дори да гледам на снимка, камо ли във филм, е Нимония или там както му беше името, от Араши. Е това момче, нямам рационално обяснение защо, обаче ми е адски антипатично и просто не мога да свикна с него :blink: Ако съм обидила нечий любимец, да не се сърди - може спокойно да оплюе моите :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мхмм... определено има няколко корейски звезди, които не ми се нравят особено.

Park Soo Jin - от както я видях в БОФ, Хиляди пъти любов и сериала със лисицата просто не мога да я гледам. Толкова ми е антипатична и играта й е толкова дървена, че няма накъде.

Hong Soo Hyun - гледах я в Temptation of an Angel и още от самото начало не може да я гледам. То не беше превзетост, то не бях преигравания. Адски много дразни с лигавото си държание. Опитах се да я харесам, ама нещо не стана. :D

Аз по принцип повечето женски корейски звезди не ги харесвам. По-голяма част от тях се държат много лигаво и ..по детски начин.

Ако трябва да говорим за женските групи.. има няколко, които ми лазят по нервите.

4minute - не че не ги харесвам, просто Hyuna. Мисля, че я надценяват. Както последно разбрах, тя ще издава втори соло албум, при положение, че другите момичета не са имали тази възможност. Това е твърде нечестно.

SDSN - каквото ги лансират, ма направоо... :huh: Не виждам в тях нещо по-различно от другите групи, песните им не са особено оригинални, нито пък блестят с особени гласови данни.

 

Като цяло темата не е лоша, защото няма къде да си изкажеш мнението, особено ако е отрицателно. Вярно, че има изказвания за мои любимци, ама ми е по-скоро забавно, отколкото да се засягам. То и не би трябвало! :lol:

 

ПС В момента не се сещам за други знаменитости, които не ме кефят, но ако се сетя, ще пиша пак... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хьона не е лидер, а главна танцьорка.

 

За да не харесвам искрено някоя знаменитост на мен ми трябва много...В корейския бизнес е безкрайно трудно човек да няма талант в нито една област, но се набиват няколко, които не знам как са събрали цялата бездарност на света. Или пък да са безкрайно неприятни като личности.

 

Класацията ми води Юна от SNSD. Ше ме извиняват всичките и милиарди поклонници, но тя нито пее, нито танцува, нито може да играе, нито е забавна. Няма едно нещо, за което да се хване човек....А дори да е хубава, държи се като момче с хормонален дисбаланс в предпубертета. Дразни отвсякъде. Същото е и със Сузи от Мис А.

 

И Мин Хо явно е всеобщ неприятник, но на моменти има чар.

 

Су Е е покъртително ужасна, заедно с И Йон Хи. Последната не искам да я гледам даже на снимка, какво остава в сериал, че и до моите мъже...

 

И има двама много талантливи мъже, които обаче мога спокойно да заточа на Камчатка. Теянг и Чангмин от 2ам. Ужасни са.Бррр...Изпитвам гадене при вида им.

 

Реално обаче никой не ми пречи (освен И Йон Хи и Хан Йе Съл, те просто трябва да ....). Хората полагат достатъчно усилия дали в работата или в пиара си, за да не ми пречат. Ако не е наложително, просто избягвам новините, предаванията и сериалите с тях и всичко е прекрасно, красиво и гей.

 

Рейн е як.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен лично, най-неприятна знаменитост е Lee Byung Hun. Има нещо, във визията и по точно в погледа му което не ми харесва( погледа му е като на хищник), така го определям. Като актьор се справя много добре. Друг, който също ми е доста неприятен Lee Jae Yong. Той е от по-старото поколение актьори, причината е същата. Е то нямаше сериал, в който да не е там, направо да се побъркаш се едно нямат други.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма някой, който да ми е толкова неприятен, че заради него да не гледам филм или сериал. Понякога се случва някой от любимците ми да не се справи добре, а пък някой не толкова долюбван да направи страхотна роля. Затова и се старая да се абстрахирам от предпочитанията си към някой актьор или актриса и просто да се насладя на филма.

Но въпреки това и аз имам няколко звезди, които са ми просто антипатични.

Barbie Hsu / Barbie Xu и Lee Da Hae - няма спор, че и двете са много красиви, но в излъчването им има някаква студенина и надменност, която на мен хич не ми допада. Имат страхотни филми и в някои от тях се справят много добре, но това не ми е достатъчно, за да ги харесам.

И другият е Lee Seung Ki (Lee Seung Gi). Може да е страхотен водещ, певец или актьор за другите. Лично мен с нищо не ме впечатлява.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера попаднах на темата на Рагнос за доматите и ми направи впечатление големия брой оплаквания от заключването на настоящата тема. А днес влизам и какво да видя - пак е тук! Реших и аз да дам своя принос, макар че, признавам, доста назад съм с материала - много малко неща съм изгледала. Та така... не знам дали мнението ми е точно за тук, защото ще кажа, че по принцип това дали харесваш или не даден артист зависи много и от това, какво си гледал с него. Така например като започнах Илджиме, И Джун Ги ми беше доста неприятен, дори се насилих да гледам в началото, но с развитието на филма някак си свикнах с него. След това гледах Кучето и вълка и там мнението ми се подобри и то доста. По същия начин беше и с Рейн, макар и в обратната посока. В Любов, която убива (първият сериал, който гледах с него) ми направи много добро впечатление, сега гледам План Б и там ме дразни ужасно с олигофренските си физиономии, да не говорим, че и сериала го влача вече доста време. От там обаче ми е най-антипатичната (засега), актриса, по-точно мадамата в ролята на Джини (не й знам името) - е то такова бездарно същество няма! Няма спор, че е красива, но това въобще не е достатъчно. Физиономията й почти винаги е една и съща, и не мога да открия и грам чувство и излъчване при нея.

Това е от мен, но едва ли ще е последното, защото ми предстои още доста материал да прегледам :) А темата наистина си заслужава да остане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Таакам и аз да се изкажа :

Значи от изписаното разбрах, че повечето от вас съдят от филмчетата и външността на звездите, ами взехте ли да гледате някое предаване смисъл да и видиш характера до колкото се може.В сериалите ти се заблуждаваш от самата и роля там, но това означава, че актьора / актрисата си играе добре щом те е накарала наистина да я приемеш в този образ.Гледайте някое предаване и не смесвайте образа от някакъв сериал в истинската личност. Аз лично сгреших така с Uee от After School, приех фалшивия и образ от Красиви като Ангели на истинския и и ми беше много противна, но с времето започнаха да разделям образите ии воала, вече може да се каже че я харесвам :)

 

Моите противни звезди са ми - IU оххх, ужас ужасно противна ми е, точно като на нейната тема в сайта пише "новият похлупак на всяко гърне" изцяло и отговаря. Навсякъде се влачи и се лигави ..... по някой път полудявам като я видя :@

 

Други противни са ми A Pink -aми не мога да обясня защо, но са ми адски противни !!

 

Иии .... Со Ни Ши Де (SNSD) без коментар за тях !!

 

Имааа и още но сега в момента не се сещам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я да си изкажа и аз мъката в хитовата тема. :)

Единственият актьор, който не понасям и то не заради актьорски умения, а защото не мога да понасям визията, излъчването и гласа му е Lee Sun Gyun. Добре, че в "Кафе принц" беше с второстепенна роля, но "Паста" още не мога да го преживея - сериала щеше да е много по-хубав, ако някой друг беше изиграл ролята му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

личностите които на мен са ми доста неприятни и не искам да гледам нищо повече с тях са Чонг Со Мин

3492157q.jpg

и Ким Сун А

3492164L.jpg

В последно време и Ха Джи Уон нещо взе да ме дразни

3492174c.jpg

А и актьорът, който е споменал/а/ didkapan също не ме кефи и мен нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди да започна да кажа, че изброените личности не ги мразя, само са ми антипатични и неприятни.

 

Gong Yoo и Hwang Jung Min - тези двамата само като ги видя и получавам пристъп на гадене. Ама честно, не преовеличавам като го казвам. ''Coffee Prince'' го изгледах заради Юн Ън Хье, обаче такава вътрешна борба ме тресеше. Овнешкият ми инат настояваше ''довърши го поне заради това бонбонче Ън Хье'' (че и сериала не ми се понрави), а вътрешното ми ''Аз'' отчаяно крещеше ''не, не издържам, не мога повече''. Пробвах се да гледам нещо друго с Gong Yoo - не не, не става.

При ''That Fool'' битката беше изгубена след втори епизод.

Lee Min-Ho - гледала съм го само в два сериала и не ме впечатли с актьорските си заложби.И в двата ми беше неприятен. Вярно хубав млад левент е, награждаван е дори, обаче ми е като дърво на екрана. В БOФ като че ли се изсилваше да играе, стоеше ми толкова вдървено и изкуствено.''City Hunter'' не се престрашавам да го гледам заради него. Опряла съм само до коментарите.

Kim Hyun Joong - с новия си имидж вече не ми докарва диабет, но не ми стана и по-симпатичен. Тук ще си позволя да ползвам цитат за да не се повтарям. По-добре не мога да се изразя:

 

Друго същество, което ме отблъсква от раз, е Ким Хьон Джунг. Освен перфектна изкуствена усмивка (браво на зъботехниците, ама не са магьосници хората) друго не виждам у тоя човек. Някои негови фенки биха ме одрали жива, но въпреки твърденията колко бил мил и стеснителен, няма нищо у него, което да ме привлече. Дет' се вика, ако искам да гледам кукли, ще си купя една.

Koo Hye Sun - гледала съм я само в БОФ и ми стига.С нищо не можа да ми допадне.То в този сериал ми се получи нещо като ''3 в 1'' - неочаквано антипатична комбинация''.

Choi Ji Woo - безизразна, искуствена, порцеланова кукла. На моменти ужасно ме дразни с играта си, но поне нямам пробем да я гледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не че нещо, ама откога мил и стеснителен са хубави мъжки качества?

Иначе да си дам гласа за всички момчешки групи - ами не мога да ги слушам, нито да ги гледам. Всички са ми еднакви. Музиката им е копие на американския поп, нищо забележително, а визията им - да не би да са взимали идеи от Азис? Дрехите им също не ми допадат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не че нещо, ама откога мил и стеснителен са хубави мъжки качества?

Иначе да си дам гласа за всички момчешки групи - ами не мога да ги слушам, нито да ги гледам. Всички са ми еднакви. Музиката им е копие на американския поп, нищо забележително, а визията им - да не би да са взимали идеи от Азис? Дрехите им също не ми допадат.

 

Направо ме предизвикваш да ти пратя малко матрял за твоя баш любимец, който изобщо не е стеснителен. На едното от клипчетата ще се пръсне от толкова самочувствие. Ама да не вземе да минеш към фен клуба му и да почнеш да пишеш активно там. :D Пращам ти ги на лично, че ме притеснява да ги пусна тук. Да не предизвикваме масата от фенове.

То и аз не съм му почитателка, но реших да го пропусна в предния си пост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей тази мадама трудно я издържам. Има доста неприятно излъчване. Нос, уста - всичко ме дразни. И много умряла горката. :P

С триста зора я изгледах в Партньори, но в Ин Сун не успях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей тази мадама трудно я издържам. Има доста неприятно излъчване. Нос, уста - всичко ме дразни. И много умряла горката. :P

С триста зора я изгледах в Партньори, но в Ин Сун не успях.

E, Злате! На мен пък тя ми допадна много в Marrying a Millionaire.. Освен това е близка с Джи..), по някои мнения бивше гадже..

Нали сме хора, всички различни и "..нищо човешко не ни е чуждо..", колкото и да се стараем все изпитваме антипатия към някой, понякога необяснимо защо..

Лично според мен е по-добре да си "поплюем" в тази тема, отколкото в "Звездна зона", тъй като не е особено толерантно към феновете на съответните "звезди"..

Ето ги моите НЕлюбимци по ред на номерата:

От актьорите:

1. Bae Yong Jun - този човек ми е изкуствен, от където и да го погледна.. Имам чувството, че целият е "пластика", особено усмивката му..

2. Lee Byung-Hun - не ми допада и това си е; не харесвам нито външността му, нито играта му, освен това го намирам определено "комерсиален тип"..

3. Lee Seung Gi - неприятен ми е, но може и да си променя мнението, ако го харесам в някоя роля, засега не мога да се престраша да гледам нещо с него, стигат ми онези шоута по KBS..

Има още двама - трима, дето ги харесвам като манекени, но пък за актьори хич не стават, но няма да ги обсъждам..

И Мин Хо наистина има чар и се опитва да се развива и да играе, а за Рейн на моменти също мисля като Зен, че е як /на моменти, все пак..;)/..

От актрисите не ми допадат най-много тези три особи (от малкото, което съм се помъчила да гледам с тяхно участие): Yoon Eun Hye; Song Hye Kyo; Kim Tae-Hee...

Ух, да не пропусна и аз антипатичната ми Koo Hye Sun..

Прекалено са ми неестествени, прехвалени и ужасно преиграват.

Няма да отричам манекенските им заложби, а и външност нямам нито право, нито намерение да обсъждам - там мъжете нека си имат думата..

 

От групичките май най-много SHINee ме дразнят, откак ги гледах по KBS World. Не стига, че пеят фалшиво на живо, ами и подскачат страшно смешно..

Но всъщност като се замисля има два техни клипа, които ми харесват, а и ми е симпатичен младежа, дето играеше пианист в някаква спешъл драма.

От дамските групички харесвам само 2-3, но пък за сметка на това някои от мацките от НЕлюбимите групички самостоятелно пеят доста различно и хубаво..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...