Jump to content

Най-неприятна знаменитост


Recommended Posts

Тц, забравих японците. :blink: Така и така съм почнал...поне и тях да оплюя.

 

Ohno Satoshi

ohno-satoshi.jpg

Неприятен ми е дори на снимка. :( Толкова нисък и... хиляди епитети ми идват, като го видя, но ще ги спестя.

 

Kоji Seto

20081211203820.jpg

Тук по-скоро е проблема е в ролите му. <_< Обличат го и го блъскат, все в някакви щуротии, където стилистите и дизайнерите да си покажат творенията. В някоя по-сериозна роля така и не съм го гледал. Сега и в Sadako 3D се намести редом до Аи Хашимото (горката :( ).

 

Странно, но нямам подходящи японки за темата. :unsure: Изключително безлични са ми.

Но все пак:

 

Sakura Ando

sakura-ando.jpg?v=1330762941

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ... и Барби Хю, ама с нея съм си решила проблема - просто не я гледам

Т'ва да не е оная чебурашка с големите уши от "любимия" ми сериал Марс? И на мен ми беше антипатична отначало ама след няколко епизода свикнах пък и тя беше най-малкия проблем на тая драма. cigarl.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Т'ва да не е оная чебурашка с големите уши от "любимия" ми сериал Марс? И на мен ми беше антипатична отначало ама след няколко епизода свикнах пък и тя беше най-малкия проблем на тоя сериал. cigarl.gif

Тя е. Много добра като актриса и силно неприятна като човече, но за сметка на това момина сълза, в сравнение със сестра си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А значи тя била хе хе. Иначе ко трябва съм честен неприязънта ми поутихна по нататък в сериите понеже ролята й беше най-трудна от целият сериал заради емоционалната нестабилност на героинята и се справи добре с емоциите хич да не е даже ми стана симпатична.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз така и не успях да я преглътна за целия сериал и да си кажа правичката - бях в абсолютен потрес като се заформи двойката Барби - Вик... Ама то хора всякакви на тоя свят..

Марс иначе като продукция си го кльопам.. В представите ми някое японско девойче би се справило в пъти по-добре, ама нейсе.. за сметка на това Вик не го сменям за нищо на света в тая роля...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво е да си излее сърцето човек.

На мен от раз любовният триъгълник от БОФ ми запълни челната тройка на най-неприятните и откъм игра и откъм излъчване. Какви са в истинския живот трудно мога да преценя, затова мнението ми е на база изяви.

На върха на пирамидата е нещото изиграло Джан Ди - изключително неприятно същество. Не можах да открия в нея нищо, което да харесам поне малко.

После Ким Хьонг Джун (100% ще сбъркам някое име, така че предварително се извинявам) - чудовищно безличен. В първите епизоди изобщо не го забелязах. Чак след средата, като че ли се събуди и се сети, че снимат сериал. Докарва го само на външен вид с ококорените си очета и потръпващи ноздри като на бебе горила. Опитах да му дам втори шанс с Целувката, но бързо ме отказа.

Онзи, третият, Джун Пьо/И Мин Хо - имаше някои добри моменти, но като цяло ми идва малко противен и нямам обяснение защо.

Сещам се и за главният от My Girlfriend is a Gumiho, за когото все се питах кой идиот му е дал главна роля. Не мога да си го представя като друго, освен като грозния, видиотен и простодушен рандъм бест френд на главния.

От певците, определено G-Dragon ми е най-неприятен. Няма нито глас, нито визия - само гола амбиция, блинк-блинк и огромно самочувствие.

 

От японците Ацуко Маеда почти ми се е изравнила с Джан Ди-то. Има нещо адски криво във физиономията й, все едно Пикасо я е правил. То това не е старшно, ако имаше поне грам чар, но, уви! Като се усмихне направо ми настръхва вратът. И откъм игра хич не ме впечатлява - доста преиграва.

Ейта - абе, ролите му се получават (в Нодаме Кантабиле даже ми беше симпатичен), но винаги изглежда все едно е изял нещо развалено.

Сега като видях коментара на Alfons за Оно и Такеру Сато, се сещам, че и тези двамцата не ги кльопам особено. Баканиши Джин и той като рошавия от БОФ ми е нещо гнусничък, но в Юкан Клуб и Анего ролите някак му прилегнаха, въпреки че си е дръвце. Мацумото Джун и него не го харесах в началото, но той просто играе така бясно, че се спрях чак на петия сериал с него.

Ох, олекна ми!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Jang Hee Jin и аз съм с особено мнение, ма има едно още по-противно, та на всичкото отгоре и грозно изчадие, на което ума ми на побира как не се намери някой козметик да му оправи най-после веждите, но на фона на останалото това са си вече бели кахъри... Ей туй девойче, Seo Hyo Rim.

 

 

photo175647.jpg

Втриса ме само като я видя.

 

 

 

 

Слава богу не съм само аз. В MTF веждите са й съвсем мъничко по-добре, ама пак.. само да се покаже на екран и те дразни. И не е от това, че ролята й беше такава. И глуповати персони като нейния съм харесвала от други драми, ама тука просто не се търпи. blink.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудя се дали да съживя темичката :D .Аз си имам една анти класация и тя е заради начина по който играят или за това, че все участват в неща, които меко казано не съм харесала. Лошото е че са от всеобщите любимци. Ямашита Томохиса прекалено ми е сив, безцветен и никъде не му повярвах, Ерика Тода и тя на всякъде ми е еднаква ( то вярно за един и същи човек говорим, ама...). Михо Канно при нея не знам филмите ли породиха антипатията или те просто допринесоха, но искрено я намразих. Заради ролята му в  Pride завинаги ще ми остане антипатичен и вдървен - Шоски Танихара. И безспорно силното, но твърде еднообразно присъствие на Мацуда Рюхей. От всичко изгледано с него само в Нана го харесах, а не е да не му давам шанс. Талантливо е момчето , но има нещо в което не ми допада.

П.П. Джин е дърво, но аз имам сантимент към него :rolleyes: Мацумото Джун има една перфектна роля и от там на сетне на всякъде е еднакъв. Савада Шин, толкова много да ми хареса в този образ ама .................

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ни мога да го търпя тоя Kim Hyun Joong, още в БОФ с тази рижаво-руса със лек привкус на червена мандарина косица, тази пъстра разцветка ми контрастираше прекалено много, с неговия "черен абаносов" тен smile.gif.След това го гледах в "Палавата целувка" , ем още повече ми стана антипатичен, с тази си излъскана визия ми мязаше, на някой плакат залепен на стълб, при това плаката не беше от хубавите. Друго което не ми харесва в него е ,че ми изглежда студенокръвен , а и усмивката му не ми харесва ,прекалено изкуствена е. Туй за сега

  

Eeee един да споделя моята погнуса от въпросния актьор, аз съм буквално отвратена от него ! В лицето му има нещо много изкуствено (не знам от пластиките ли ще да е ? ), но нито е женствен, нито е мъжествен, абе да не го срещам по филмите :( иначе ss501 си ги слушам, просто се абстрахирам, че се появява от време на време )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, слава Богу, не съм единствената,която не харесва  Kim Hyun Joong, но си траех, нали е всеобщ любимец. Сега с късата коса пък съвсем погрознял ми се вижда. Не знам защо, но съм го кръстила "мърдата" и много му отива.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз не харесвам Kim Hyun Joong. В БОФ ми беше невероятно антипатичен (като дори мина по точки главния със смешната коса). Като го гледам не знам дали да му гледам малките очи или смешния нос. Не виждам нищо красиво у него. В Палавата целувка помислих, че може би ще ми стане симпатичен, но уви, толкова вдървен... :D

 

Има мн други актьори и актриси, които не ми харесват поради някаква причина (било то заради роля или излъчване). Една от тези актриси е Рейчъл от Наследниците. Просто не ме грабна мадамата.

Както казах има и мн други, но засега толкова. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Yoon Eun Hye

Lee Seung-Gi

Bae Soo-Bin

Има още доста актьори, които определено ми лазят по нервите. Относно номер едно в класацията ми, като я видя в някой филм, трудно се навивам да го гледам. Ако го гледам, не го довършвам. Така и стана и с хитовият Липсваш ми, не можах да го изгледам.

Hyun Bin

Много го харсвах в ранните му години, но напоследък много се промени визуално. Не оспорвам актьорските му способности.

Относно японските актьори, при тях положението е по-различно, защото играта им се различава от корейското кино. Не съм спирала филм заради лигави или дразнещи актьори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eeee един да споделя моята погнуса от въпросния актьор, аз съм буквално отвратена от него ! В лицето му има нещо много изкуствено (не знам от пластиките ли ще да е ? ), но нито е женствен, нито е мъжествен, абе да не го срещам по филмите :( иначе ss501 си ги слушам, просто се абстрахирам, че се появява от време на време )

Бройте ме и мен. Ким Хьон Джунг или както там се казва е най-бездарния актьор, който някога съм гледала, а Джан Ди е най-дразнещото същество от азиатските сериали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз си мислех преди, че корейците са по и най( докато гледах предимно корейско), но когато почнах да гледам и други азиатски сериали, разбрах, че всъщност точно те са най- големите изкуствени дървета smile.gif още повече пък сравнени с японците.

Споделям напълно! Нямам нищо против тях, но напоследък твърде показно ми се струва всичко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:cry: Kim Hyun Joong . на мен си ми харесва , но всеки вижда красотата от различен ъгъл ... ( при това оплюване поне ми е ясно ,че е истиснки , а не  е мираж , но никои не се замисли ,че са му такива ролите, .. явно толкова са и гледани  ... хахаха за сефте някои да е хубав и да не го харесват защото бил хубав хахахаха ) сори ама не са стърпях , нали съм му фен ....

 

Какво означава най-неприятната знаменитост , както какво неприятна визия, игра на сцена .... ако е визия
Matsumoto Jun
Matsuda Shota
Abe Tsuyoshi

 да почна с тези тримата , поне 70% японците не ми харесват  като визия ... за актьорска игра не парадирам кои добър ,кои лош ... не са ми ясни там ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази тема беше една от първите, които изчетох във форума и искрено се забавлявах, виждайки, че горе- долу едни и същи личности са неприятни за повечето съфорумци.

След почти три години любов по корейските сериали, имам и аз някои лични предпочитания.

Като цяло, повече кусури откривам в корейските дами актриси, отколкото в господата, с японските сериали е обратното- нещо не мога да случа на грабнал ме актьор - японец, за сметка на актрисите/ признавам, че имам много малко изгледани японски филми/

Та така, Картофчо от "I need romance 3 "ме отказа от сериала още в трета серия въпреки партньорството с любимата ми корейска актриса там.Не можах да го харесам това момче, непонятно защо ме отблъсква.

Друг зарязан сериал още в началото- "Big man". Останах потресена и разочарована от визията на Канг Джи Хуан тук, а толкова много го харесах и само заради него изгледах "Lie to me".

От актрисите си имам две фаворитки -Ким Со Йон и И Да Хе/ особено преди да си орезили нослето/, Ким Те Хи и Сонг Хи Кьо са ми с прекалено изкуствени усмивки,Шин Мин А и Парк Шин Хе също са ме отказвали от сериали, но топ - отказваща ме е Йон Ън Хе- дори не си правя труда да погледна нещо с нейно участие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Думи нямам с какво се развличате. Това нещо като стая за разтоварване и избиване на комплекси ли е? Всеки има любими и нелюбими актьори и актриси, но ми се вижда доста перверзно това, което правите тук. Щом не харесвате някого - добре. Всеки си има вкус, но май не всеки има възпитание.

 

Редактирано от mrnkaloto
Ако темата те дразни, не я посещавай!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

bond, я обясни как получаването на обрив само от вида на дадена личност е избиване на комплекс? :) Щото аз наистина се обривам от тези тримата? И след като темата е за най-противна личност, ако не можеш да понесеш някой да не харесва твоите любимци, недей да четеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...