Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Оригинално заглавие: 불한당 (歹徒) / Bul-han-dang
Известен още като: Robbers
Жанр: Драма
Епизоди: 16
Програма: SBS
Режисьор: Ю Ин Шик
Сценарист: Ким Кьо Уан
С участието на: Чанг Хьок, И Да Хе, Го Джун Хи, Ким Хе Сук и др.
 

За повече информация: Wiki | Снимки

Сюжет: Куон О Джун e красив мъж, който си вади хляба като измамник. С изпипани до съвършенство трикове той успява да прелъсти и ограби всяка жена. Щом я ошушка до стотинка, я зарязва и се прехвърля на следващата си жертва. Но рано или късно всеки си намира майстора и О Джун не прави изключение. Един ден съдбата го сблъсква с Чин Дал Ле, а тя не се вписва в нито една от категориите жени, с които си е имал работа досега. Трагичните му истории прeдизвикват у нея прозявки вместо съчувствие, красивите му усмивки и банални комплименти са ѝ досадни, а натрапчивият му интерес към нея я изнервя. Ще успее ли О Джун да се пребори с ината ѝ, или му предстои да падне в собствения си капан?

:essub:

 

Свали с български субтитри: :click: :click:

Онлайн с български субтитри: :click: 

Свали с руски субтитри: :click:
Свали с английски субтитри: :click:
 

OST

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм някъде в началото. Мислех че е прекалено мелодраматичен и си го пазих за десерт. :) Първите серии обаче са доста свежи и увлекателни. Главните герои, не ги виждам заедно, но по отделно са забавни. Забелязах, че историите дето си ги измисля крадеца, са предимно сюжети на други сериали. Особенно това за сестрата дето я оставил болна и отишъл да учи зад градница :D Той даже си призна веднъж, че използва нещо от "Sorry I Love You" ... Смешно е как му се връзват. :) Момичето е супер, станах и фен. Много е забавна като казва "Bravo, bravo", след като и се случи нещо лошо или глупаво :green: Като го изгледам ще дам крайно мнение. Мерси за последните серии!

 

Ето няколко нейни снимки от сериала, загрявка за деня в който ще и направим тема. :D

 

 

220769.jpg

220771.jpg

220773.jpg

220770.jpg

220772.jpg

220775.jpg

 

 

_____________________________________

 

Току що го изгледах. Брутално хахаха! На мен също ми хареса сериала, доста даже. :cheers: Актьорската игра беше на много високо ниво. Този дето играеше главния, ме впечатли много. Тука дори и третостепенните персонажи ги забъркаха здраво в сюжета.За финала не знам какво да кажа ... Уоу! Жалко за това сериалче, че са го орязали в стил Four Gods. Тия 16 епизода минаха неусетно, трябваше да има поне още 2. Сигурно финала щеше да е съвсем различен тогава. Иначе браво, браво! Само ме е яд за това момиче Юн А,

тази дето се самоуби.

Ако някой ми намери името на докторката от последните епизоди, дето се появи съвсем за малко, ще има едно черпене от мен :pirat:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човек ако се видим някога, само с едно соджо няма да се отървеш. :cheers: Тя беше готин персонаж, както повечето от второстепенните герои в този филм. Гангстерите толкова милички ги изкараха горките. :lol: Поздрав с 2-рата и 6-тата песен от саундтрака. (тия май най ги въртяха :) )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го изгледах сега :) Наистина страхотен сериал :) Много, много ми хареса и го препоръчвам на всеки. Страшно динамичен и увлекателен е , постоянно се случва нещо и времето прекарано с него минава неусетно :) Актьорите също са великолепни :lol!: и двамата главни са просто уникални, но на мен любимка номер едно ми е дъщерята на главната Soon Dae най-най сладкото дете на света :) , която прави уникална роля, това дете има невероятен талант! , а и е сладурана номер 1 :) Специални благодарности към thedemon :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега като ми припомни, не мога да не отбележа и любимия ми герой от сериала. :)

302148.jpg

 

 

Това е "професора" :lol!: Онзи дето играеше "биячът на мафиотите" и заедно с главния извършваха измамите. Направи уникална игра! Изражението му, през цялото време беше някакво сурово и безизразно. Имаш чувството, че никога не е трезвен...ъъъ той май и не беше. :lol: Когато се преобрази като "професора", направо се размазах от кеф :cheers: Отношенията му с "нашия човек" бяха много интересни. Ясно беше, че са приятели, но въпреки всичко онзи си го пребиваше, когато е нужно... За сцените, когато сваляше полицайката, просто нямам думи... Накрая когато се видяха с героинята на И Да Хе (забравих как се казваше) беше много яко като каза

"Срам ме е, да ви погледна в очите, след това което извърших" :green:

 

 

Ех не е истина колко много неща си спомням от този сериал... Любимите ми сцени са:

 

- Всички сцени м/у главния и сестра му

- Всички сцени с малко момиченце :lol!:

- Сцените в които Dal Raе

си спомня за съпруга си... как върви по стълбите, едва сдържаща сълзите си и си говори "Всичко е наред, добре съм" :) Както и сцената от края на втори епизод...

 

- Края на 6-ти епизод,

когато "нашия" облян в кръв се държи за портата и казва "Dal Rae-ши, донесох ви парите обратно!" :green:

 

- Някъде накрая, когато му казаха,

че ще умре ако го ударят още веднъж в главата... Тогава мафиотите го заобикалят и той крещи "Ще ви убия нещастници, само да не сте ме пипнали по главата" и им скача на 10+ човека. :green:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах наистина велики сцени :) Тези , които спомена наистина са страшно силни, само да добавя още една

 

Когато нашия пич беше обещал да иде на празненството в детската градина, но беше насинен от бой и реши да иде като моторист с каска :lol!:

 

А иначе всички сцени с малкото момиче , (което може да видите ако погледнете в ляво ) са класика :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уффф, голяма мъка ми беше този сериал - един месец ми трябваше да го завърша. До десета серия горе-долу, ама оттам нататък почна голямото влачене..... Най-много ме издразни И Да Хе - аз и в комедийни роли не я харесвам особено, но сериозната роля тук изобщо пък не беше за нея, толкова изкуствена и преиграваща ми се видя. С чиста съвест мога да кажа, че дъщеря й играеше по-добре и по-естествено. Всички останали герои бяха симпатични и ме впечатлиха с играта си, но когато главната героиня "осира" положението, сериалът няма как да мине 5-6 процента гледаемост, както и е станало по време на излъчването му, ако това може да се счита за някакъв вид оценка. Сериалът влиза директно в моя АнтиТоп 3! <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като приключих с Ловците на роби, ми се прииска да намеря още нещо с Чанг Хьок (ако го пиша правилно..). Тогава и попаднах на този сериал и колкото и да предпочитах да е нещо на историческа вълна, сериала ме грабна още с първия си епизод. Много пълнокръвни герои - и главни и второстепенни. Инфантилността беше в умерени граници (за разлика от другаде), И Да Хе я бях гледала само като Онньон и тук много ме впечатли - страхотна игра. "И Де Гил" няма нужда от коментар - изключителен! Малко ми идваха вповече виковете и ревовете (особено на приятеля му - забравих му името...). Иначе историята е затрогваща и силна, краят е добър, а малкото момиченце придава невероятен чар на цялата картина. Толкова ми допадна сериала, че дори и с моя скромен английски го изгледах с удоволствие. Сега виждам, че ще има субтитри и най-вероятно ще го изгледам пак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много силна игра на моя любимец Чанг Хьок в този прекрасен сериал. Очарована съм от него :wub:

С каскета и с този тъжен поглед на моменти много ми приличаше на Со Джи-Соб. Сериала ми хареса ,

независимо, че си е доста тъжничък, за това го препоръчвам на тези, които си обичат драмите.

Всъщност играта на всички актьори си беше на много високо ниво - заплени ме и малката чаровница,

голяма сладурана и многознайница е.

Много им се кефя на тези малки актьорчета, много са талантливи и са ми много сладки. :P

И Да Хе е голяма красавица и също много ми хареса, до край се бори за своята любов.

Съжалявам,че го няма с бг субтитри, за да му се насладят още повече хора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готин е сериала, хареса ми. Малкото момиченце беше наистина страшно. Бях го гледал преди това в "Invincible Lee Pyung Kang" и в него беше много сладко като разнасяше постоянно със себе си едно кученце дето приличаше на лисица, за съжаление това май беше единственото свястно нещо в онзи сериал.

 

Тоя Чанг Хьок не знам защо не може да ме зариби, има нещо дето ми е анти в него, но за сметка на това пък И Да Хе страааашно ми хареса.

 

 

Много ми харесваше онова нещастно момиче което се самоуби по-късно.

Сцената когато му призна какъв е и тя го молеше да не си тръгва, направо ме съсипа. Още тогава ми стана ясно че ще се самоубие.

Този момент може би ми направи най-голямо впечатление в сериала, а актрисата го изигра страхотно. Толкова жал ми стана :(

 

 

Историята не беше точно по-мой вкус но въпреки това ми хареса, а актьорската игра беше на ниво. Не съжалявам за отделеното време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за превода,

Много харесвам и двамата главни актьори, надявам се и този път да не ме разочароват, четейки коментарите

Все пак Чанг Хьок много ме впечатли в Chuno, много чаровен, мъжкар :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за превода,

Много харесвам и двамата главни актьори, надявам се и този път да не ме разочароват, четейки коментарите

Все пак Чанг Хьок много ме впечатли в Chuno, много чаровен, мъжкар :wub:

 

Гледай Чанг Хьок в сериала Tazza, изобщо този човек е един извор на таланти :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е първият корейски сериал, който успях да изгледам от край до край през последните 2 години. По едно време явно се пренаситих с корейски глупости и се прехвърлих на другата крайност - американските комерси. И така - почти 700 календарни дни. Почвайки го, бях настроен за досадна мелодрама с малоумни изцепки, изтъркан от клишета диалог, нелепи ситуации и наивни реакции от страна на главните герои. В това отношение корейците грам не изневериха на себе си и получих точно това, което очаквах. Да, историята е по-захабена и от кухненски парцал, що се отнася до оригиналност, но тотално ми влезе под кожата, точно както го правеха сериалите от едно време. И всичко това благодарение на безупречния каст. Тук отново се получава едно противоречие, защото и Чанг Хьок, и И Да Хе, не играеха на максимума си. Особено Чанг Хьок в "Ловци на роби" направи къде-къде по-паметна роля. Обаче тези двамата, събрани заедно, излъчват 100% естествен чар. Колкото повече ги гледаш, толкова повече ги заобичваш. Просто погледнат ли се, прегърнат ли се, си казваш "Няма начин тия просто да играят, тука има нещо повече". Не съм от тези, които ще седнат да разсъждават върху тази дилема, но в "Обирджии" Чанг Хьок и И Да Хе са дует №1 и едва ли има друга двойка, която може да изиграе тази роля по-добре. В колкото и идиотски ситуации да ги поставяха сценаристите, колкото и малоумни реплики да им слагаха в устите, толкова повече те пръскаха от въпросния чар. Добре че не гледах този сериал преди "Ловци на роби", защото на финала щях да си скубя косите и да троша клавиатурата от яд. Ще ми се да отворя дума за последния епизод, но ще се въздържа заради тези, които още не са го гледали. Имам само три думи: Аз останах доволен.

 

Вие гледайте на своя глава. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уххх... от 2 семиди го гледам и още не мога да го приключа! Останали са ми 2 епизода само и нещо просто не мога да се напъна да ги изгледам последните няколко дни. Като идея и изпълнение е много на ниво, но до 6-7 епизод някъде сериалчето вървеше като песен, беше интересно, забавно, имаше обрати. От там на сетне някак стана по-мудкаво и от тогава едвам едвам изкарвам по цял епизод. Нямам идея още как завършва, но с цялата (малък спойлер) ....... история за цепнатата тиква, някак ми убиха очакванията за хепи енд, а от там и интереса/скоростта с която гледах. Ще се насиля тия дни да го приключа и може пак да пусна комент след това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...