Jump to content

Recommended Posts

Ще ходим и на плаж, но не виждам Патока да си носи спасителния пояс с жълтото патенце на него, хаха.

Колкото и да се мъча да ги харесам и музикално, Джин Йонг пак ще ме откаже, но все пак да изчакам и 14 юли, да чуя всичко. Може да има поне едно парче, за което да се хвана.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Песента и албума излязоха. Eто го целия трак лист .

tumblr_n7zlxr6NKO1qjpa8fo1_r1_1280.png

 

Албума можете да го изтеглите от тук . Песента със SunMi ми хареса също.

За Solo Day след няколко слушания  става зарибяваща. Има нещо в нея което ми допада.

Клипа е хубав и весел.  С нетърпение очаквам сцените и танцът им какъв ще е.

 

 

Снимки от концепцията на Solo Day

tumblr_n8h3hv1wzi1qjpa8fo1_r2_1280.jpg

 

 

tumblr_n8jkgxVC4S1qjpa8fo1_r1_1280.jpgtumblr_n8jkhcLn6q1qjpa8fo1_r1_1280.jpg

tumblr_n8jkfs7P8g1qjpa8fo1_r1_1280.jpgtumblr_n8jkgj0eEZ1qjpa8fo1_r1_1280.jpgtumblr_n8jkg51sf11qjpa8fo1_r1_1280.jpg

 

 

Една от сцените която много ме изкефи беше точно с това бебе.

tumblr_n8npbjUe631qjpa8fo1_1280.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-хубавото нещо във видеото на Solo Day е Гонг Чан Шик. Джин Йонг за пореден път ме убеди (освен че външният му вид тук направо ме плаши), че от него композитор не става, не и сериозен. Албумът не струва нищо, заглавното парче и видеото са ми смешни, а и извънземните взеха, че дойдоха (това беше върха).
БАНА-ните сега ще гласуват и това е, пак ще спечелят, нямам думи. Кога ли ще започнат да правят по-сериозна музика? Явно няма да е скоро. С тях си оставам само с участието им в различни предавания и всичко, което се случва около Чани, музиката им категорично не е за мен, въпреки опитите ми да ги харесам - за мен те просто не стават. Патокът има невероятен глас, но да се похабява в тези проекти е направо... Ще го слушам само със соло изпълненията му, дори още сега ще си пусна Crush и изпълненията му от Immortal Song, за да забравя този ужас от видяното и чутото вчера.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Албумът не ми хареса, нито песента, изпълнението, но поне сцената им е добра (декорите и дрехите), а и не са облечени с традиционните за тях шарени парцали. С дънки и блузки са добре. Исках поне за нещо да ги похваля, след като ги критикувах толкова. Милите ми те, и петимата много са ми на сърце, но не и с музиката, която правят. Обаче ще съм първата, която ще ги поздрави, ако променят курса и наистина пораснат.

 

Ето ги на днешният Music Core. Прималява ми от щастие всеки път като видя Чани, на нуна сладкишът той. Двамата с Хонгбин от VIXX ми идва да ги осиновя и да си ги гледам у дома. Страхотно момче е Чани, едно от най-свестните макнета в корейският шоубизнес. Държи се изключително зряло за възрастта си, а в много отношения надминава хьонговете си, не само и на височина.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Песничката е типично лятна, но и малко дразнеща, наистина. Жалко е да се хаби толкова талант (а те имат в изобилие) с посредствени парчета, но явно съобразяват с търсенето... Иначе аз бих си ги осиновила всичките, че като гледам и хьонговете имат нужда от родителско тяло (справка интелигентно-опуления поглед на Сандъла в 90% от времето) ;)

Подкрепям идеята за порасването - от тях ще станат страхотни мъже един ден... ама кога ли? :D 

Междувременно едно поздравче да си напомним, че могат и друго.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво, още някой ме разбира за това тяхно завръщане и това, което мисля. Този път дори и little_angel ме разбра, хехе, така че сме поне три. Наистина трябва да пораснат, не са малки, а и не са дебютирали вчера, вече 4-та година са на сцена - време им и се надявам есента да ме изненадат приятно. Дано.
За осиновяването също сме на едно мнение, разбирам те, аз си имам набелязани няколко корейски айдъли, които имам огромното желание да ги осиновя. А ето какво имам предвид, като споменах, че искам Чани и Бини да ги взема у дома. Уникални сладури. Това видео от февруари, когато гостуваха на Шиндонг в Shim Shim Tapa ми е много любимо. Много близки приятели са двамата, а и си приличат, характерите им са много сходни и имат само месец разлика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм с вас за музиката им и всичко, покрай това завръщане. Според мен обаче няма скоро да видим "зряла" концепция от тях. Опитаха се да направят нещо подобно с Lonely, но вижте че не им се получи. Докато 90% от фенмасата ти е на 13-17години ще правят такива песни, за да ги купуват.......


 


Щом ще си разпределяме осиновяването, да кажа на speedy, че Санди вече е резерве за мен хахахаха


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз изобщо не си правя илюзии, че ще е скоро. Още чакам Шинхуа и СуДжу да помъдреят (но изобщо не лежа на тая кълка),та дотогава забърсвам Сну и Баро у нас. Сандъла да го храниш добре и да ми го пускаш на гости да попейва, че той си може. Пък и да има моите с кого да си играят. Лидера чий е или да го прибирам и него, че да не седи безпризорен?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лидера уж беше на Rie, ама тя му е сърдита след това завръщане. хахахха Нещо недоволства срещу неговите композиции, ама то и аз недоволствам срещу тях..... Така че май ще трябва да го прибираш и него.


 


tumblr_n8xygpyY2I1thtiboo1_500.jpg


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както е казал Луи XV: "След мен и потоп". Браво, много се радвам, че след като днес се изказах, се пое някаква дискусия в темата, споделяше се за момчетата, коментираше се, а това не се случва често в музикалният отдел. И на мен ми беше много приятно.

Дам, Джин Йонг по принцип е силно мой човек, много го ценя заради това, което познавам от него, но съм му сърдита наистина заради това завръщане, затова бях и бясна онзи ден и се изказах така. Скоро обаче ще ми мине, може би следващата седмица. Аз на него не му се сърдя много, бързо ми минава, но пък и когато не ми харесва нещо си казвам веднага, без значение дали ми е любимец или не.

tumblr_n8y4lvGOe01qjpa8fo1_500.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мани, аз ако знаех какъв женски въргал ще стане, щях да си ги прибера тихомълком и хич нямаше да разберете! :28558:

 

На мен тази ми хареса, макар още да не съм чула целия албум (оказа се същата като на Tara, така че просто я пускам цялата)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ги изям, лигльовци, хаха. Чани, душица сладка.... На въпроса за ЕХО-К не отговориха правилно, нито един от тях, т.е отговорът, който аз исках да чуя, хаха, но съм радостна, че поне не дадоха и грешния отговор.



Вчера бяха и на празничният концерт на M! Countdown по повод 10-годишнина на предаването.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щеше да е още по-весело Сънгри да се беше омешал с младоците на сцената на M!C! Рапът беше чуден, да ги похваля, вокалите звучаха

повече от бектрака.

Иначе, дай боже им доде малко акъл на децата и да пробват малко нов стил музикално (дори електронно), с повече пауър и енергия за сцена.

Преди имаха по-енергични песни, поне за една се сещам сигуре. Вижда се, че имат талант, имат харизма, сега и с това изпълнение доста очи

и дори критики (положителни, повече според мен) да отнесат, за тях ще е от полза.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чани е главен герой в новото видео на женската група MAMAMOO. Хубавото ми момче.... Страхотен е. Тези девойки не са никак зле. Първото им видео беше с участието на "синият" Джонг Хьон и помня, че звучеше също много добре. Приятна изненада са на фона на останалите женски групи.

 

Да отбележа и главната мъжка роля за Лидер-ним в новият сериал продуциран от музикалният канал Mnet - Perseverance, Goo Hae Ra. Снимките стартират следващия месец, а излъчването през януари 2015 г.

Джин ще е в ролята на Канг Се Чан, млад мъж, който има и брат близнак. Двамата братя ще участват в музикалното шоу Superstar K2, но и в същото време ще се влюбят в едно и също момиче (главната женска роля е поверена на Мин Хьо Рин). Само за сравнение актьорът, който е избран за близнак на героят на Джин Йонг е висок 187 см. (?!?!?), докато нашият е 178 см., но корейците очевидно са замислили нещо "уникално", за пореден път. Нямам и идея как ще бъде представено всичко, но се надявам на отлични парчетa, които ще звучат в сериала. Със сигурност ще чуем и Лидера с изпълнение, а и може би ще напише и парче специално за продукцията, кой знае... То е ясно, че ще се гледа, дори само заради него.

Исках Джин отново в роля и се радвам, че е избран именно за участие в музикална драма.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да им размърдам малко темата, макар че завръщане скоро не се очаква, но кой знае, лятото идва - може и да ни изненадат.

 

Сандъл-ито отново беше великолепен в днешното издание на Immortal Song. Уникално изпълнение на жълтото патенце, което трябва да е в темата им. Това предаване мисля вече да го пишем, че е неговото предаване. Дори и да не спечели днес - изпълненията му се уникални, кое от кое по-добро и по-добро. Нямам вече думи да го хваля... В Masked Singer беше същото. Патенцето е номер 1.

 

Днешното му изпълнение беше кавър на парче на Бюн Джин Соп от 1992 г.

 

https://www.youtube.com/watch?v=RiN2dvKmn6I

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много е миличко патето, и пее като славейче! На моменти, конкретно в тази песен, гласът му ми напомни на Чо Джонг Сок. :) Не мога да му се нарадвам на това дете, още от кавъра на Candle before you. Обичам го това предаване! :emote_kiss3:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Време е да се каже, че се завръщат хахахахаха


 


Медли за албума им...



 


Траклиста, само една песен е на Cnu, всичко друго е на лидера и Баро....


tumblr_ns7ffepNFC1thtiboo1_1280.jpg


 


Снимките:


tumblr_ns3ovaCQ6L1thtiboo1_1280.jpg


 


tumblr_ns3ovaCQ6L1thtiboo2_1280.jpg


tumblr_ns3ovaCQ6L1thtiboo3_1280.jpg


tumblr_ns3ovaCQ6L1thtiboo4_1280.jpg


tumblr_ns3ovaCQ6L1thtiboo5_1280.jpg


 


 


Sandeul е потвърден и за мюзикъла Cinderella. От 12 септември ще е в ролята на принц Christophe :)


Сандъли и Баро участват и в уеб драмата - loss:time:life, която си има тема във форума, ако на някой му се гледа. :)


Гонгчани ще е новият водещ в A song for you, той се присъединява към Кангин и Амбър, които останаха от 2 сезон.


tumblr_nrhn6l71Br1thtiboo1_1280.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...