Jump to content

Recommended Posts

WHO ARE YOU?
spacer.png

Title: 누구세요 / Who Are You?
Известен още като: Who Is It?
Жанр: Романс
Епизоди: 17
Програма: MBC
Период на излъчване: от 5 март 2008 до 1 май 2008 г (сряда и четвъртък 21:55)
С участието на : Yoon Kye Sang, Go Ah Ra, Jin Yi Han, Kang Nam Gil, Kim Sung Eun

Сюжет: Ча Сънг Хьо е изоставено момче, което е осиновено в Съединените щати и израства като коравосърдечна личност. Сон Ил Гон е баща, който е умрял, но е оставил недовършени неща в отношенията с дъщеря си. Той получава право да контролира тялото на Ча Сънг Хьо за три часа на ден в продължение на 49 дена. Така бащата успява да купува разни неща на дъщеря си, които не е могъл преди, с парите на Ча Сънг Хьо. Дъщерята Йонг Ин е сприхаво момиче, което среща Сънг Хьо по време на почасовата си работа. Първоначално тя има лоши впечатления за него, но постепенно започва да разбира самотния Сънг Хьо, който не може да се открие пред никого заради кофти миналото си...


Личен Коментар: Не съм го гледал още. Струва ми се забавен, ама като превъртях малко епизодите, не беше съвсем такаsmile.gif Какво да ги правиш, корейци.
:essub:
 

Сваляне с български субтитри: ТУК и ТУК

Онлайн с български субтитри: ТУК

Свали с английски субтитри:  ТУК + OST

Свали с руски субтитри: ТУК + OST

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не го е гледал този сериал? :blink:

 

Днес го почнах и вече съм на 4-ти епизод. Отдавна не бе ми се случвало сериал да ме трогне до сълзи. А най-интересно е, че както ме разплаква, така ме и разсмива. И то в един и същ момент.

Go Ah Ra е много сладка и си играе ролята перфектно.

А аз да си призная, че сериала го започнах, понеже исках да видя Yoon Kye Sang в роля различна от тази в Road Number One. И... не мога да спра да му се радвам. Толкова добре си играе двойствената роля - все едно е Джекил и Хайд.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм го гледала - не беше лошо, ама не мога да кажа, че е оставило траен спомен в мен. Знам само, че демона не го е описал прекомерно точно.

 

Спомням си, че главният актьор игра добре. Вземете турнете няк'ва снимчица от сериала да се подсещат хората, които са го гледали :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го почнах, но седи недовършен, когато действието малко затлачи, но си спомням, че имаше тъжни моменти, абе като семейна драма...

Ке-санг е бонбонче обаче, а и този негов глас...

OST-a, също ми на направи вчечатление, доста хубави трот песни чух.

Благодаря все пак, че ми напомни за този сериал :kiss2: ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го.

Вярно, че след 4-ти епизод, трудно ме разсмя, камо ли разплака, но... Сериалът си има своите достойнства.

Хареса ми играта на Yoon Kye Sang, а Go Ah Ra е идеална за някоя историческа драма. Погледът й почти винаги навява тъга.

След 14-та серия сериалът става ужасно муден и разтеглен. Но пък дотогава се гледа без отегчение. Хареса ми, че типичните "спомени" не са събрани в един епизод, а са разхвърляни из сериите и по този начин не дотягат на зрителя с едно и също.

Изключително ми допада идеята за втори шанс в живота, застъпена в сценария.

 

Определено не съжалявам за отделеното време. Сериалът много повече ми допадни от някои прехвалени напоследък "драми".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам го всяка вечер, когато се появят субтитрите на сайта. Страхотна работа по превода и избора на сериал. Отдавна му се точа, даже прекалено отдавна. Мисля че скоро не бях гледал нещо толкова тъжно. Не че кой знае какво се е случило, но страшно много й съчувствам на това момиче. Да останеш сама, без работа, без пари и без никой... това наистина е страшно. Да не споменавам за това което се случи в края на 4-ти епизод.

 

Тоя бащата е пълен идиот, апсолютно е изключил мисленето си и кара само на рефлекси. :) Като изключим дразнещото му поведение, останалите герои биват.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесва ми драмичката и дори много.Наистина е много тъжно да останеш на този свят съвсем сам,а и от горе на това с доста проблеми които са ти останали като наследство.

Бащата какви ги надроби в желанието си да помогне на дъщеря си, прави нещата още по сложни за нея.

 

Директора на галерията е голям симпатяга въпреки,че намеренията да се сближи с момичето не са чисти,на мен ми харесва поне визуално, но ще видим в следващите епизоди дали няма да го намразя. :lol:

Мисля,че има нещо около смърта на бащата и то заради картините,замесени са тези от галерията,но знам ли..........................

 

Много,много благодаря за превода. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Връщам си думите/написаното/ в предния пост назад за директора на галерията.Оуууууууууууу това е много гадно,подло,мръсно копеленце. :lol:

Сериала става все по интересен:

 

След като Ча Сънг Хьо започна да вижда батко Сон Ил Гон ще помогне на момичето .

 

Но най-лошото е че, живота на Сънг Хьо тотално се обърка, секретарката и шофьора мигат на парцали,тотално и те се ошашавиха от него. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mда, сега изгледах 9-ти и съм с егати огромната усмивка на лице. :asian: В началото започна доста драматично, но някакси в момента като че ли залагат повече на смеха. Разбира се с някоя супер сериозна и тъжна сцена от време на време... корейска му работа. :) Обаче не спира да ми напомня на 49 Days, заради сходното обсебване на телата и лимита от 49 дена. Няма лошо, когато идеята е реализирана също толкова добре. Докато гледаш, тъкмо ти идва да заплачеш и изведнъж усещаш, че се смееш.... А най-тъжното нещо е как карат толкова слабо момиче като Go Ah Ra, да гладува. Направо ми се къса сърцето. Тия сценаристи са толкова коравосърдечни. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се че го изгледах, макар с 4 години закъснение. Струвало си е чакането, заради хубавите субтитри. :) Оказа се точно това което очаквах, даже малко отгоре. В един момент го разтеглиха, накрая свърши набързо... нищо повече от обичайните косури. Много ми хареса играта на Го А Ра, на моменти беше нечовешки сладка. Романтичната част обаче при мен остана на заден план. Много се стараха актьорите, но просто не мога да възприема тази голяма разлика в годините. Тя изглеждаше видимо по-малка и това лично мен ме бърка. (макар да ми харесваха и двамата супер много) Това което истински ми добадна, бяха отношенията между родителите и децата. Може би наистина, когато станеш родител оглупяваш още повече и от когато си влюбен. :D Променят ти се приоритетите, мислиш предимно за детето и виждаш нещата под съвсем различен ъгъл. Но пък действително май му трябваше още 1 епизод, защото така и не разбрах как е умрял бащата, инцидент ли е било, какво става с картините и братът, с момичето в инвалидната количка. Не е че има кой знае какво значение, но все пак. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала е уникален. Хем смешен, хем малко тъжен. Къде, къде по-смислен от 49 дни.

Актьорите бяха на ниво - освен куцата главна героиня - не знам откъде са я изкопали просто.

 

 

И в сцената - в която господин Ча я целува, приличаше на умряла риба. :lol:

 

 

Страхотни роли направиха мъжете актьори. А да, хареса ми и това, че драмата я бяха снижили до минимум.

Епизодите бяха точно толкова - колкото трябва да са и накрая - всичко си дойде на мястото.

 

Препоръчвам да се гледа! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...