Снежана 88 Posted June 12 Потвърждавам, че днес - сряда - все още пише отворена регистрация. Бих предложила съвет: Изтеглете нещо популярно, за да сийдвате успешно и бързо - а не като мен, дето изтеглих малко известни филми и си стоя на процент 0.00... Quote Share this post Link to post Share on other sites
lukreciana 1,231 Posted June 12 Само тaзи седмица може да се регистрирате. Отворено е. Който иска и е нямал възможност, сега е моментът. Quote Share this post Link to post Share on other sites
varnam 25 Posted August 3 От известно време не мога да вляза в сайта, дава ми "Неуспешно свързване: Евентуален проблем със сигурността". Някаква идея как да заобиколя забраната? С mozilla firefox съм. Quote Share this post Link to post Share on other sites
helyg 3,173 Posted August 3 А антивирусната коя е? Quote Share this post Link to post Share on other sites
varnam 25 Posted August 3 Avast free antivirus. Quote Share this post Link to post Share on other sites
helyg 3,173 Posted August 3 Я пробвай да й спреш щитовете примерно за десет минути и опитай отново. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlockBuster 1 Posted August 29 Закъснях ли за покана? Тъй като съм в Англия и достъпа ми към повечето тракери е забранен. Единствено мога да изтегля сериалчето от avistaz, но нямам регистрация а там става само с покана. Някой може ли да удари едно рамо? Благодаря, предварително! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bealonenomore 1,002 Posted August 29 Имаш късмет - точно днес събрах точки за покана. Дай ми имейл, на който да я пратя. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
djuls 0 Posted September 29 Ако някой има покана за AvitaZ да ми изпрати,ще съм много благодарна. airiss1@abv.bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
bealonenomore 1,002 Posted September 29 Преди 5 часа, djuls написа: Ако някой има покана за AvitaZ да ми изпрати,ще съм много благодарна. airiss1@abv.bg Изпратих ти - трябва да се регистрираш до 24 часа. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fractal 43 Posted October 1 На 12.06.2019 г. at 18:52, lukreciana написа: Само тaзи седмица може да се регистрирате. Отворено е. Който иска и е нямал възможност, сега е моментът. Изпуснал съм момента, Хелп Quote Share this post Link to post Share on other sites
helyg 3,173 Posted November 14 Регистрацията в авистаз е отворена. Който чака покана, а никой не му е изпратил, сега е моментът да се регистрира. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bealonenomore 1,002 Posted November 14 преди 17 минути, helyg написа: Регистрацията в авистаз е отворена. Който чака покана, а никой не му е изпратил, сега е моментът да се регистрира. @fractal, последно ти търсеше покана - действай, ако все още нямаш регистрация 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fractal 43 Posted November 19 Благодаря, успях да вляза! Quote Share this post Link to post Share on other sites