Aurora 13 Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Здравейте! Има ли все още някой с излишна покана за Авистаз? Не бях логвала от доста време и се оказа, че asiatorrents вече го няма, а с него и акаунта ми Стария акаунт трябва да ти работи и в новия сайт. Аз имам една свободна покана Дай си мейла, ако искаш на лични. Quote Link to post Share on other sites
naia 633 Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 И аз търся... не е спешно, за сега се оправям.:-))) Quote Link to post Share on other sites
lostris 3 Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Имам покани, който иска покана да ми пише на лични. 1 Quote Link to post Share on other sites
Sierra 193 Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Дай мейл. Quote Link to post Share on other sites
Kiddo 703 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Да, ако на някой му трябва покана, да казва. Quote Link to post Share on other sites
naia 633 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Благодаря, много, пратиха ми!!! Да сте живи и здрави! Quote Link to post Share on other sites
pavlina88 7 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Здравейте! Аз имам 10 покани, пишете ми. Предложението ми важи до 10-ти ноември, защото ще ги загубя. Quote Link to post Share on other sites
Sierra 193 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Явно са решили да изтриват покани в авистаза - и аз имам 16, ма ще предадат Богу дух. Quote Link to post Share on other sites
efw 0 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 И аз имам покани, пишете ми до 10-ти ноември иначе ще бъдат изтрити. Quote Link to post Share on other sites
vivi1985 6 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Аз също имам покани, ако на някой му трябва да пише Quote Link to post Share on other sites
Erutan 616 Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Open Registration till 30th November 2016! AvistaZ.to will be open for registration starting 15th till 30th Nov 2016. Please invite your friends, share on your wall, tweet and blog it! This will be last open registration for 2016! HAPPY HOLIDAYS! Quote Link to post Share on other sites
Коколина 44 Posted May 7, 2017 Share Posted May 7, 2017 Реших да споделя от опит как може да се оправи рейтинга в avistaz. Както ползващите го знаем, за да може да се сваля оттам, каченото трябва да е повече от сваленото. За да си оправите рейтинга трябва да се "закачите" за възможно най-много торенти и да сийдвате. Предполагам, че всеки, който ползва торент сайтове, има на хард диска си някой и друг филм или сериал. Дори акаунтът ви в avistaz да има забрана за сваляне, това не важи за торентите. Така че трябва да прегледате какво имате на харда, да намерите в avistaz съответния филм/сериал и да свалите торента. Важно е версията (450p, 720p, 1080p) да е същата като на наличния ви филм/сериал. След това при стартирането на торента, трябва да се посочи точното място, където вече е записан филма/сериала. Торент програмата ще сравни файловете и след проверката за съвпадение, ще започне да сийдва.За подобряване на рейтинга може филмите/сериалите да се свалят от българските сайтове (ако ги има там) и след това да се сийдват и в avistaz.П.П.: Не съм сигурна дали постът ми е за тази тема, но донякъде е свързан с нея. 2 Quote Link to post Share on other sites
theklover 1 Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Може ли покана на shineexxxgirl@gmail.com 1 Quote Link to post Share on other sites
Matrim 1,181 Posted July 7, 2017 Share Posted July 7, 2017 Ще съм много благодарна на покана за avistaz. E-mail: ivetko@abv.bg Quote Link to post Share on other sites
pencheva_sz 684 Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 12 hours ago, Matrim said: Ще съм много благодарна на покана за avistaz. E-mail: ivetko@abv.bg Пишете ми на лични Quote Link to post Share on other sites
Miss Interpol 465 Posted August 14, 2017 Share Posted August 14, 2017 Здравейте, бих искала да си направя регистрация в avistaz. Ако някой може да помогне, ще съм му много благодарна E-mail: martsenkova@outlook.com Quote Link to post Share on other sites
pencheva_sz 684 Posted August 14, 2017 Share Posted August 14, 2017 24 minutes ago, Miss Interpol said: Здравейте, бих искала да си направя регистрация в avistaz. Ако някой може да помогне, ще съм му много благодарна E-mail: martsenkova@outlook.com Проверете си мейла 1 Quote Link to post Share on other sites
pencheva_sz 684 Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Сега на мен ми трябва покана за avustaz Ще съм много благодарна, ако някой помогне! Пишете ми на лични за подробна информация! Благодаря предварително! П.С. Всичко е ок! Благодаря сърдечно! Quote Link to post Share on other sites
zabitak 0 Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Нуждая се от покана за avistaz за която ще съм ви безкрайно благодарен. E-mail: zabitak@abv.bg Quote Link to post Share on other sites
zabitak 0 Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 6 minutes ago, zabitak said: Здравейте! Нуждая се от покана за avistaz за която ще съм ви безкрайно благодарен. E-mail: zabitak@abv.bg Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts