Jump to content

Recommended Posts

didkapan,

аз все си мисля, че ако беше поставила ребром въпроса

или ме оставяш с моята си индентичност, или късаме. Той щеше да се прибори с техните.

 

А и през цялото време го чакаше да се сети сам какво иска тя. И накрая му каза едно "извинявай", че те мотах толкова и хайде всеки по пътя си.

 

 

И да се надяваме, че клишето няма да важи за хотелиерчето. :896767:

 

 

Но колкото и да съжалявам за

избора й... Така бе някак си по-реалистично. Как се загърбва току-така 10-годишна връзка. Въпреки че ми е адски интересно как би се развила по-нататък.

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

didkapan,

аз все си мисля, че ако беше поставила ребром въпроса

или ме оставяш с моята си индентичност, или късаме. Той щеше да се прибори с техните.

 

А и през цялото време го чакаше да се сети сам какво иска тя. И накрая му каза едно "извинявай", че те мотах толкова и хайде всеки по пътя си.

 

 

И да се надяваме, че клишето няма да важи за хотелиерчето. :896767:

 

 

 

 

Мислиш ли, че щеше да се пребори с техните. На мен ми се струва, че беше прекалено млад, за да вземе такова решение.

А иначе жените, по принцип, винаги чакат мъжете да се сетят какво искат, но уви фактите говорят друго. :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, мисля,

понеже майка му нареждаше заради доброто на сина си, а не понеже бе някоя властна кобричка.

Да де, чака, ама... така можеше да си остане стара мома завинаги. :896767:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, мисля,

понеже майка му нареждаше заради доброто на сина си, а не понеже бе някоя властна кобричка.

Да де, чака, ама... така можеше да си остане стара мома завинаги. :896767:

 

И аз така.

 

Беше ми писнало да гледам злите вещици - майки. А тук бабето си беше добросърдечно, просто се съобразяваше със социума и мислеше как това да не навреди на момчето. Ако мацката беше изплюла камъчето ребром, той най-вероятно щеше да намери начина. Ама сценаристите са решили другояче, какво да се прави. Много ме е яд! B)

 

 

didkapan,

 

Самата аз също бих си тръгнала на момента, ако ми се случеше подобна случка. Откъде накъде пък някой ще ме кара да си сменям името и ред подобни глупости. Даже щях директно да ги попитам дали се срамуват от мен.

А колкото до старото и познатото - ох.... аз лично, не бих загърбила 10 годишен почти брак. Но що се отнася до сериала, "малкият" си заслужаваше тя да направи всичко възможно, така че хем да запази самоличността си, хем да остане с него. Поне да се опита. И отново да го напиша - идва ми да одера сценаристите живи, че не ни подсладиха с малко по-друго решение. :D

 

Какъв сериал! :D Почнах да го гледам повторно и пак подрипвам, все едно ми е за първи път. :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарение на merisa реших да изгледам сериалчето, някак си все го подминавах .Наистина много ми хареса,има наченки на ,,сексът и градът'' но само толкоз .Най хубавото в сериала е целия кръговрат от ежедневие,,мъже работа ,и пак мъже и мъже.Хареса ми че всичко това е самата реалност от живота,очароваме силното приятелство и техните разбирания в любовта.Размислите на desjer напълно съвпадат с моите относно сериала.Относно финала за да отговаря на заглавието си мисля

че трябваше да избере хотелиерчето.Но иначе 10 год. връзка не се прекъсва лесно,защото дори и да скъсаш, никога не можеш да ги изтриеш от сърцето дори да искаш- защото те вече са се сраснали в него и няма как да ги изтръгнеш просто така.

На тези който им предстои да го гледат ,ще кажа само че сериалчето е невероятно различно, много разчупено и свежо.Благодаря на дамите за превода и хубавата музика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвсем наскоро излязах от състоянието "искам романтика" до което ме доведе гледането на сериала. :rolleyes: Исках да кажа много неща за него, а в същото време думите не ми достигат, за да опиша какво видях, какво разбрах, какво почувствах и за какво съжалих. Смело смея да кажа, че това е единственият сериал, максимално доближаващ се до действителността на една дългогодишна връзка, един съюз. На много места видях части от своя живот, в дадени моменти виждах частица от себе си в отделните героини. Бяха показани най-тривиалните грехове между партньорите, но по начин, достатъчно близък и простичък, че да ти се забие в съзнанието. Впечатлена съм. НЕ, аз съм повече от впечатлена. А най-важното, което научих беше, че независимо в коя част на света са, независимо от културните различия и обществените порядки, жените по цял свят са едни и същи - мислят и преживяват еднакво. Същото се отнася и за мъжете. Всички мъже са еднакви! Имаше една фраза, която остана в съзнанието ми - "Човек не се ражда пълноценен. С напредването на възрастта той става все по-пълноценен."

Така, сега за сюжета. Нямаше кой знае какви изненади, въпреки че аз се надявах на различен развой на нещата. Много ми хареса образът на режисьора - много искрен беше. Казваше си каквото се искаше да си каже и признае, с огорчение при това. Признак на голяма мъжество е да си признаеш грешките пред себе си и другите, още повече да се покаеш сърдечно за стореното. Браво, чудесно представен образ на мъж над 30-те с дългогодшна връзка зад гърба.

Сега няма как да не обърна внимание и на Малкия. Той беше най-сладко сериозният образ. Много ми допадна. Много самонадеян младеж, а в същото време много чувствителен. Млад и силен, но даваше лъжливо чувство за сигурност. Така го видях аз. Ужасно много му симпатизирах, защото той знаеше какво иска, въпреки че бе най-млад.

 

И страшно много се надявах Ин Йонг да се влюби лудо в него. Въпреки, че трябваше да направи компромис със себе си, много ми се искаше да забрави старата си "пърдящо-лигава личност" и да заеме мястото си до един млад и сериозен бизнесмен. Много ми бъше тъжно за малкия, въпреки, че и двамата дадоха по нещо от себе си, за да сполучи и несполучи връзката им. И все пак се радвам, че изживяха една страстна любав.

 

Сега да кажа за Ин Йонг. Ин Йонг е олицетворение на мислите и реакциите на 80% от жените в света. Останалите 20% са разпределени равномерно между приятелките й (които бяха страшни терци :D впрочем)

Като изключим факта, че не всички демонстративно изпускат газове в знак на неодобрение, възмущение и по всякакви възможни поводи :huh: Това, заедно с моментите на ифантилизъм, които често показваше главната героиня, я правеха да изглежда незряла.

Като цяло, това което разбрах, не, по-скоро се затвърди разбирането ми, че няма нищо вечно.

Всяка връзка е страстна и романтична до даден момент, след това остава близостта между партньорите, която ни крепи.

Радвам се, че гледах сериала, радвам се, че имах възможност да видя и разбера неща, за които не се бях замисляла.

 

P.S. Благодаря ти, Дес. :kiss2:

P.S.2. Благодаря на mackova и останалите от екипа, които са работили по субритрите. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала е просто повече от невероятен, в него определено можеш да намериш по малко от себе си във всеки от образите.Аз намерих доста неща, над които да се замисля като гледах.Stelita абсолютно съм съгласна с мнението ти,спестила си ми много писане,затова няма да се повтарям. :) Ще кажа,

че въпреки грешките на режисьора, до някъде бях за тя да му прости, той определено осъзнаваше грешките си и с някои постъпки се опита да изкупи поне минимална част от тях, осъзна наистина какво значи тя за него и че той има нужда от нея.Много правилно каза пред баща и мисля,че той я приемал като даденост,че тя винаги ще е до него независимо какво става и това че тя показа че може да живее без него и го "изхвърли" от живота си го блъсна право в лицето.Колкото и добре да се държеше малкия, не разбрах защо искаше да я направи друг човек,въпреки всичко изживяха любовта си и си признаха,че има неща, които са по важни от нея има неща, от които не можем да се откажем, колкото и да обичаме някой.Радвам се,че тя избра да обича себе си повече, от който и да е.

Искам да благодаря на екипа, който се занимаваше с превода страхотни сте :kiss2::thanks: за удоволствието да изгледам и да се насладя на тези 16 часа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що попаднах на следната новина - готви се I Need Romance, season 2. Продуцентът на сериала, Baek Ik Hyun потвърдил на пресконференция, че втори сезон ще има. Актьорския състав ще е нов, ще има нови сюжетни линии и нови любови. :) Работното заглавие на предстоящия проект е "I Need More Romance". Да си призная, изключително съм доволна от новината. Ще се насладим на още поне 16 епизода романтика, чувства и страсти :)

Източник: Тук и тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това сериалче си е цяло бижу. Изгледах го на един дъх. Определено е предназначено за женската част. Супер много се забавлявах с трите мацки и техните разговори за любовта и мъжете. Накара ме да се замисля, да си припомня, да почувствам отново много спомени. Хареса ми и това, че е по- реален. Както каза Со У драмите са ни размътили главата с цялата тая романтика и безнадеждна любов. :D

 

Както всички видяхме накрая мацката не беше с богатия и красивия принц..макар че аз повече го харесвам директора..не само по външност :inlove: , а и по характер…Ама пък трудно се забравят 10 години с един човек

 

На моменти направо ме шашваха с действията си, на други пък се ядосвах защо постъпват така. Най- много и се дразнех на Ин Йонг, макар че след повече размисъл стигах до извода, че е права в постъпките си. Думите й:

 

“Обичам себе си повече от всичко останало. На това ме научи любовта.”

никога няма да ги забравя.

И другите две бяха големи шемети. От една страна Со У тотално ме кефеше с това, че е така самоуверена и показваше на мъжете кой е шефа. Обаче имаше и много смисъл в думите на Алекс за това, че заради държанието й накрая може да остане сама. Хьон Джу ми беше най- миличка.

Много се зарадвах, че най- накрая и за нея се намери някой. Накрая пренебрегна предразсъдъците си и прие любовта.

 

Абе с една дума и трите бяха много интересни персонажи и ми беше много вълнуващо да гледам любовния им живот и разговорите. Както и приятелските моменти. Надявам се и аз като стана на 30 да имам такива приятелки.

Сега за мъжката част. Режисьора ми е много антипатичен актьор, но признавам в тази роля се справи добре. Другите трима( даже включая и Алекс) са си наслада за окото. Пък как можаха такива да ги подберат на едно място..?!! Как да не ти се разтупка сърцето при наличието на такива мъже?!!! :i love this:

По външност няма да коментирам то е ясно, но иначе най- много ми допадна директора. Мъж-мечта. Красив, умен, секси, богат, романтичен, висок, забавен, скромен..олях се. :D

 

Честно, не мога да я разбера Ин Йонг защо го отхвърли…или по- точно се чудя как можа да го отхвърли?!

 

Сериала наистина си заслужава. По- различен е и наистина интригува и забавлява. Както казвате “Сексът и градът” ама по корейски. :D Особено за жените си е препоръчително да го гледат. Музиката също е прекрасна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С този сериал, поставям нов рекорд - точно 3 дена и бяха необходими, за да го изгледам изцяло :D

Така.. от къде да почна? Може би от най-готиния в този сериал - тенисистчето. Няма да се разливам в излишни лиготии, само си пожелавам след някоя друга години и аз да случа на такъв треньор :rolleyes: !!

А колкото до трите мацки, мисля че това са типичните три вида женски характера и предполагам, че всеки един от вас познава такива момичета..

 

* моногамна

* неопитна / притеснителна

* полигамна (незачитаща мъжките чувства)

 

 

Току що попаднах на следната новина - готви се I Need Romance, season 2. Продуцентът на сериала, Baek Ik Hyun потвърдил на пресконференция, че втори сезон ще има. Актьорския състав ще е нов, ще има нови сюжетни линии и нови любови. Работното заглавие на предстоящия проект е "I Need More Romance"

Аз пък си мислех, че вторият сезон ще се казва "We need romance", защото като свърши последната серия след всичките му там надписи се изписа това

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много свеж, зареждащ с настроение сериал. Да, напомнящ на Сексът и градът и все пак не същият. И аз се бях притеснила за тези корейци и цензурата, която налагат във сериалите на интимните сцени, но тук...чак да им се ненадяваш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се присъединявам към фенките на сериала. Доставих си максимално удоволствие

да видя завръщането на Kim Jung Hoon. След казармата изглежда по-зрял и мъжествен,

но със същата завладяваща усмивка. Та макар и в не толкова "розова" роля пак ме спечели.

Харесва ми, че се разказва за реални човешки взаимоотношения - любов, изневяра, раздяла,ревност, интриги,

както и за приятелството между жени с толкова различни интереси, социално положение и връзки.

Силно препоръчвам да се гледа, особено с такъв прекрасен превод (за което много благодаря).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди първа серия на този сериал бях дълбоко убеден в няколко неща:

1. Корейките никога не са виждали гол мъж преди сватбата.

2. Всички корейки се омъжват девствени.

3. Всички целувки са със затворени очи и стистнати устни.

4. В Корея няма секс.

5. Затова корейците не говорят за него и нямат нужда от него.

 

И сега какво? И те били хора като нас. :282:

Има нещо вярно :D
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента гледам сериала, наистина е много забавен. Присъединявам се към всеобщото мнение :) Някой има ли идея как се казва актьора, който играе фотографа? Навсякъде по сайтовете срещу неговото име има ? ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очарователно е сериалчето, страшно много ми хареса и на мен. Хареса ми ярката индивидуалност, която имаше всяка една от героините, сценаристите наистина са се спрели на трите най-популярни женски типажа. Някой беше написал в по-горните постове, че ако събереш образите на трите мацки в един ще се получи идеалната жена, напълно споделям това мнение. Типично женски, много сладък, без твърде големи драми, сериалчето определено си струва отделеното време. ОСТ-а също е много добър. Лична оценка 10/10. Благодарности на всички, които са се трудили по субтитрите. :thanks: :thanks: :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече все по-усилено се говори и за втория сезон на драмата, след като излезе информация за избирането на Lee Jin Wook за изпълнител на главната мъжка роля в "I Need Romance 2".

 

Повече информация тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал беше НЕВЕРОЯТЕН :) Много човешки. Не знам дали аз съм изкривена ... но за мен историята между двамата с 10-годишна връзка беше много красива и истинска.

 

Знаех си, че ще се съберат с режисьора и се надявах на това. Всеки може да сгреши и сериалът ни показа, че всяка грешка с времето може да се прости или приеме, а защо не и да засили любовта. Не знам защо, но през цялото време се надявах да се съберат, защото всичко случило се ми се стори толкова човешко. Идеален пример за това беше реакцията на баща й, когато той му разказа. Бащата знаеше, че това е животът, който ги очаква, че такива неща се случват и въпросът е колко се обичат и дали могат да ги преживеят. Мислех си, че преживеят ли това, ще знаят, че са преживели всичко и пак са заедно, че това ще ги убеди в силата на любовта им и ще им даде сигурност за вбъдеще, че са направили правилният избор.

 

 

Просто нямам думи колко много ми хареса :) малко ми напомня на Soulmate, който също е много хубав.

 

Също трябва да призная, че на моменти мразех режисьора,

 

 

но въпреки това ми се струваше правилно да се съберат. Освен това се виждаше, че тя още го обича. Думите и накрая: "Целуни ме и ще ти простя всичко" еееех <3

 

Наистина директорът беше мъж мечта, но просто не беше нейният, тя вече си го беше намерила. Всичко случило се освежи отношенията й с режисьора и ги накара да осъзнаят, че са един за друг.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от най-запомнящите се сериали! Похвал! Не съм гледала "Сексът и града" и се радвам, че няма с какво да го сравня.

 

Относно по-горещите сцени (много им се радвах) ... абе има и други такива филми, че даже и един дето по корейските стандарти сигурно е порно, а при нас ще е разрешен и за под 18 :D явно по-разпространени са цензурираните сериали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е чудесен, само дето малко бяхапо-прекалили "онези" сценки! :lol::28558::lol::28558::lol::lol2:

Но общо взето сериала е добър! Ако не ми го беше показала приятелка нямаше да го гледам изобщо! :lol2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...