Jump to content

Recommended Posts

Да, да и пак да за 11-та.

 

Друго си е гледането на по-познат език. Серийката носи пълно удоволствие, а и главната се "вразуми", крайно време беше да започне да си живее живота. Нека малко и нашичкият да се поозори. "Сексът и градът" в действие, няма лъжа, няма измама. Евала на корейците, че направиха този по-различен сериал. Почват да се отварят и в драмите.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено драмичката е различна от всички до сега. Но въпреки това съм впечатлена и се надявам корейците да продължават в същия дух :) Една голяма 10-ка за драмичката

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам въпрос. Само при мен ли на 7ми епизод ми се разминават субтитрите с действието?

 

 

Сериалчето е страхотно. Този който играе Моториста дори ми е симпатичен, а иначе изобщо не мога да го дишам. А главната е невероятен сладур. Прилича ми на някое малко момиченце. Действията й често са шашави, но бих я извинила и за убийство дори. Другите две героини също ми докарват сълзи от смях с техните неволи. Определено приятно сериалче ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно е възможно, защото имаше различни релийзи, с и без реклами и т.н.... unsure.gif

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Завърших сериала току що и мога кажа,че това е най-странната корейска драма,която съм гледала досега.Много ми хареса показаха един различен свят,наистина прилича малко на Сексът и градът,но е малко по-въздържан.На мен много ми хареса,щом като го изгледах за два дена,значи добре ме е завладял :lol: Има много неща,които ме караха да се смея и ми харесаха

 

като например,когато Ин Йонг пръдна в офиса си и така го извъртя все едно е виновен колегата и,хаха тогава много се смях,хареса ми,че накрая другата главна с многото връзки не се събра с фотографа,а продължи да бъде себе си,любимият ми момент е,когато Хьон Джун щеше да спи за пръв път с мъж как се престраши и сама пое иниацеативата

 

обаче има някои неща,които не харесах,като финала например

според мен главната трябваше да се събере с младия шеф,който винаги я подкрепяше и и помагаше и до последно я обичаше,също така мисля,че някак финала остава отворен,защото той и остави билета и и каза,че ще я чака,а и докрая беше сигурен,че те отново ще се срещнат,нр ми хареса,че Ин Йонг се върна при прелюбодееца :lol: един път изневери ли значи и друг ще има ;)

 

Много се радвах през цялото време на приятелството на главните,винаги бяха една до друга :)

А и си имам нов любимец-хотелиера :wub:

Благодаря за българските субтитри ;):thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса! Да започна с това. Изчаках го спокойно да излезе целия, за да не трябва да чакам всяка седмица (това ме побърква).

Ако говорим за жените- показаха три типажа и мисля, че всяка от нас ако сложи ръка на сърце може да се познае. Може би не на 100%,

но в голяма степен.

 

Остава да направят СМС игра (като при Секса и града) :P "Пуснете СМС на 1212 Само за 2.40 с ДДС и ще ви кажем дали сте Саманта или .....

как им бяха имената на другите? "

 

 

А и си имам нов любимец-хотелиера :wub:

 

 

Хм и аз да се наредя тук :inlove:

 

По въпросите , които сериала поставя:

 

пред главната : "Можеш ли да простиш?" , "Какво си готова да оставиш заради любовта?",

Според мен, при нея нещата не приключиха логично (предвид характера и)- трябваше да си остане сама или с хотелиера. Как става това: обичам те, не те обичам, но после пак те обичам- не схванах. Или обичала съм те през цялото време ама се заиграх за малко (и имах чувства към другия)

 

 

при адвокатката- "Колко е важно какво ще помислят другите за човека, който те прави щастлива?" ,

Успя да пребори снобарията си.

 

 

секси мадамата - "Липсва ли ни смелост понякога за да се влюбим и да дадем всичко от себе си?,

 

Тук би ми било интересно да видя някакъв край.

 

 

не искам да ми се налага да търся отговор за нито един от тях в реалния живот :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миличка, не знам какво си се опитала да кажеш, ама много ти е голям поста smile.gif

Ще кажа, че не очаквах такова нещо от корейците blink.gif То бива целувки, изневери, брачни афери, авантюри, секс (не лъжа!), красавци ( няколко на брой, всъщност всичките). Дори се чудя в колко ли часа е излъчван сериалът, по-вероятно да е било в малките часове.
Лично на мен "Искам романтика" много ми допадна, да не кажа, че отдавна не съм се вълнувала и забавлявала така на корейски сериал. Не беше повърхностен, напротив, кара те да се замислиш върху много неща. Виждаш част от себе си в героините и се питаш как би постъпила на тяхно място. Така не бях съпреживяла на героите от много време. Мисля, че ще се хареса на много хора. Според мен е най-добрият сериал досега за тази година, ама едва ли ще му връчат награда, че малко темите в него са табу laugh.gif

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази свежа комедия дали не е създадена специално за всички корейски фенове по света, щото най-вероятно са чули , че доста ги

критикуваме по отношение на така натрапващата си свенливост....тя сигурно им е запазена марка.

Но всъщност, благодаря на създателите на сериала - отдавна не бях гледала нещо толкова неподправено.

От сърце се забавлявах с откровенните и спонтанни размисли, страсти и действия на симпатичното дамско трио.

Три момичета с различни разбирания за любовта, но здраво стъпили на земята и знаещи как да я отстояват - всякакви средства са позволени.

А приятелството им си беше безценно...

 

Благодаря на преводачите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз вече изгледах целия сериал на бг. Моля се корейците да пускат все повече и повече подобни драми. Да се разкрепостяват в движение, да има повече "невероятни" за очите ни сцени /нали не сме свикнали още/ като в 11-та серия, драмата в сериалите да е изпълнена и с хумор като в 13-та и т.н. Отдавна нещо корейско не ми беше стопляло така душата - свежо, истинско, по-близко до нашето съзнание, абе..... изобщо - страхотен сериал. Браво на тях - за идеята, а също и за изпълнението на артистите.

 

lunati4kata,

 

Взе ми думите от устата. Много ме е яд, че не остана с малкия. Все си избирам губещия герой, уф!

 

 

Маскова, помниш ли въпроса дали наистина любовта е толкова важна?

 

Истинската любов иска жертви, но се оказа, че мацето го е страх от новото, предпочете навика към старото и познатото. Явно любовта й не беше чак толкова силна - доказателството е, че до края изпитваше гняв към първия. Разлюбиш ли някого и гневът си отива. Или поне на мен ми е удобно да мисля така. Малкият толкова ми харесваше, че на 15-та и 16-та направо ми се ревеше. Но така или иначе краят беше очакван и най-вероятно по-добър за героинята.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е една от най-хубавите драми на годината! Много ми хареса, за мен беше истинско удоволствие и наслада да проследя развитието на три жени, толкова различни една от друга, всяка със свой собствен живот ,техните любовни разочарования и завоевания. Имаше много свежи моменти и интересни разсъждения, които ме хвърляха в размисъл , страхотна актьорска игра, много добър подбор. Да не говорим за мъжката половина, очите ми паднаха....:) Само на финала

като че ли останах разочарована, все си мислех, че мацката няма да избере старото си гадже, а ще остане или сама или с някой друг. Поне аз така си го представях, много набързо се събраха и за това се поозадачих, а другата мацка исках да е с фотографа....ама кой ни пита. :)

Музиката беше също много интересна. Другото, което много ми допадна е използването на снимки и спирането на действието от време на време, и то във важни моменти. Така още по-добре се пресъздаваше и акцентираше върху действията на героите от сериала. Истински се забавлявах с този сериал, моят съвет е, който обича драми и романтични сериали да не пропуска. А и тук имаше доста горещи сцени, доста смело и с друг поглед е направен сериала. Браво! Бладодаря за превода също! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стигнала едва до 4 епизод аз мога да кажа, че корейците най-сетне са пораснали. Сериала е супер. Момите ме убиват с техните разговори и ми харесва сащо, че лигавата част я няма с изклучение на млясканиците в помеждутака (което е яко) Не знам за вас ама аз и моите дружки копнеехме да видим свясна целувка е дадоха ни я. Дано има повече такива сериали. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето това е корейският "Сексът и градът". И вероятно заради корейското общество е орязана дамата с извънбрачното дете. Но пък за сметка на това най-накрая разбулиха тайната на зачатието и в сериал. :lol:

Предизвикателен, дързък, много истински, безкрайно увлекателен са думите, които описват 16-те епизода.

 

Честно казано, при много от сцените зяпвах от изненада, а при разговорите - двойно повече.

Но нищо не може да се сравнява с възмущението ми, когато

съдиха Со Йон, че е прелъстила мъжа на бременна жена... А къде остана неговата вина? Или той горкичкият е невинна жертва? Освен ако не е насилен де :lol: :lol: :lol:

 

 

През цялото време зеленеех от завист към Ин Йонг - две прекрасни приятелки, двама мъже - единият известен, другия богат - и двамата красиви, работа, която върши с удоволствие, самочувствие. Най-любимите ми думи в този сериал са

Повече от теб... обичам себе си. ( Ако не цитирам точно, съжалявам, но смисълът е запазен.)

 

 

Не ми допадна

краят. Стана ми жал за Сонг Хьон. Обичал я е цяла година, рискува реномето си и накрая... го прелъстиха и изоставиха. А той до последно си остана сладур и половина.

 

 

Моментът, когато родителите на Ин Йонг

предложиха на Моториста да прекара нощта у тях, ме трогна много. Точно така би трябвало да постъпват родителите към децата, които обичат отрочетата им.

 

Най-много се смях на думите на Со Йон,

че майката на Хьон Джу трябва да се подложи на операция за възстановяване на девственост, щом изисква подобно нещо от дъщеря си.

:lol: :lol: :lol:

 

Завиждам на всички онези, които тепърва ще гледат сериала! За себе си знам едно нещо: задължително ще го гледам повторно, а може би някой ден и ще потретя. :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Считам това за проява на лош вкус.

Извинявам се, ако съм засегнала някого, изобщо не съм имала подобно намерение. Това, че постът ми е след твоя не означава, че се отнася до твоя. Имаше неуспешен пост, към когото е насочено изказването ми и беше по-скоро е като шега. Ако желаеш, го потърси в отпадъците. И вкусът ми си е наред. Радвам се, че ти е харесал сериалът, както на мен и екипа, с когото направихме превода ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам още романтика! :lol: Много хубав сериал, колкото забавен, толкова те кара и да се замислиш за много неща. Много свежи физиономии, много красота!

И мен ме спечели „малкия”, няма какво да си кривя душата. Голям чаровник и с тези негови муцунки със сбръчканото носленце… :wub:

 

Исках мацката да остане с него, надявах се даже, но в предпоследния епизод се видя, че тая няма да я бъде. Което си беше по-логичното, като се замисли човек. Все пак това си беше 10-годишна връзка и най-вече любов. Трудно е да махнеш с лека ръка на всичко, особено когато обичаш. А те се обичаха.

Да, любовта им беше изгубила пламъка и очарованието на новото и се беше превърнала по-скоро в рутина, но и това е любов.

Не знам защо обвинявате момичето в нерешителност. То просто не обичаше толкова малкия, не и толкова, че да се откаже от всичко.

И направи избора си в полза на старата, изпитаната, леко доскучалата, но дълбоката любов. Да, изживя си увлечението, но накрая осъзна каква е реалността.

Човешко е, на всеки може да се случи.

 

То с такива мъже около себе си… Дай боже всекиму! ;)

Нещо, което леко ме изуми -

 

тази Ин Йонг голяма пръцла се извъди. Не се спря. :rofl:

 

Забелязали ли сте, че корейските мъже не правят такива неща. Нееее. Те само се напиват, но някак си геройски. B)

Другите мадами също бяха страхотни! Няма да се впускам в подробности, вече всичко е писано. Мога само да завиждам за такива приятелки!

И съветите им си бяха абсолютно в стила на „секса и града”, много свежарски!

Не ми се искаше да свършва. Спокойно могат да направят втори сезон.

И благодаря на екипа за превода. Ако не бяха буквите, кой знае кога щеше да му дойде редът.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен сериал! Евала! И огромно благодаря за превода на сериала! Най-накрая нещо различно и свежо. Искрено се накефих на сериала.

Аз също виках за Пе Сонг Хьон. При това от самото начало. Кофти ми стана за него, но все пак такъв е животът.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се радвам, че след 4-месечно прекъсване, избрах да гледам точно този сериал. Забавен, свеж, разкрепостен, чудесни диалози и размисли. На моменти повече от реален. Мисля си, че трите дами, ако можеше да се съберат в едно, прекрасно щяха да ни покажат образа на идеалната жена. На мен ми допадна почти всичко. Изключение правят :

 

пръцкането на Ин Йонг. Каква беше идеята на този и "талант"? Макар че доста се посмях на момента, когато съвсем спокойно обвини Сонг Хьон, че той се е изпуснал. И като дама си излезе от стаята. :lol2:

 

и

играта на Малкия и на "мъжлето" на адвокатката. Точно на манекени си ми приличаха. Макар че към финала се усети по-добра игра на Ким Те Хо или Чой Джин Хьок. Дали си е сменил името, защото прекалено много наподобява това на сладуранката от "Айрис" и "Моята принцеса"? Което не пречи да го харесвам, де. То пред очевидните му "преимущества" няма как да си затворя очите.

Очаквах точно такъв финал, така че изненадата липсваше. Но това не намали очарованието и до голяма степен реалността на историята. А корейците определено навлязоха с широки крачки в 21 век с тези сексуални сцени и откритите разговори. Но все пак си оставам фен и на целомъдрените целувки и платоничната любов. Какво му е лошото на идеята, че може да се забременее от една целувка? ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-после, най-после да видим в драма, че корейците имат страст и то каква. Браво, преодоляха свенливостта си да покажат на Света, че имат плътски страсти и преди брака, че Света беше тръгнал да се чуди как се размножават, при всичката тази свенливост...

За сериала ми стана интересно с какъв рейтинг е бил по време на излъчването си. Надникнах в Drama Wiki и не можах да открия сериала в драмите за 2011, заредих по телевизия (tvN) - пак нищо. Когато потърсих в гугъла "I need romance dramawiki" чак тогава ми излезе, че го има и е в списъка, т.е. от всичко това си правя извода, че е наложена известна цензура (може и аз да се бъркам). Рейтинг не видях, което ме навежда на мисълта, че или е много нисък, или е неприемливо висок. :lol: (все пак, някой ако намери да сподели, че ми е много интересно какъв е бил интереса в Корея). Като стана дума за tvN, явно го раздават малко извън нормите, малко скандална телевизия ми се вижда, като погледнах малкото, но все дръзки сериали - Hyena, Romance Hunter (за който доста трудно намерих описание в нета), Mrs. Town, Three Men (доста скандални ми се виждат също). :)

Много ми харесаха персонажите, хареса ми и актьорската игра. Задавам си въпроса дали Kim Jung Hoon щеше да изиграе така ролята си, ако не беше наскоро излязъл от казармата (нали разбирате... загорял... с две думи - доста насъбрал... :lol: ).

Всяка от мацките си имаше свой индивидуален характер и си отстояваше принципите и разбиранията докрай, и не съвсем - харесаха ми много.

Прочетох коментари, че много от хората симпатизират на хотелиерчето, по принцип и на мен много ми хареса като образ, но искам да питам женската част на форума

 

при условие, че цял живот сте градили своята индивидуалност, че сте градили мнение за Света и мястото ви в него, ще се откажете ли толкова лесно от себе си? Говоря за случая, когато майката на хотелиерчето й каза, че трябва да смени името, възрастта си, гражданството си, да излъже за живота, който е живяла до сега и през цялото това време, човека когото обичам да кима одобрително, да е съгласен да загърбя себе си и личността си... т.е. това означава, че не ме уважава, не ме заслужава. Ако бях аз, щях да стана и да си тръгна на момента, мацката поне беше по-мека, подходи по азиатски, така да се каже. :)

 

А, относно това, че

 

се върна при бившия.

 

Ами все пак е корейски сериал, не може без познатите ни клишета - "Първата любов е единствената" - няма да изреждамм сериали, знаете че е така.

Не ми хареса как беше представен европейският образ в сериала. Кажете кой човек от бялата раса, след 2-та среща ще започне да чертае проект за семейна къща??? Но ми хареса, как показаха желанието на корейците да приемат съвети от хора от друга раса, с различен манталитет (съвета с бръсненето на веждите).

И накрая, но не на последно място, искам да благодаря на дамите, които преведоха този прекрасен сериал. Благодаря! И скоро да ни изненадате с още нещо такова. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятен сериал!!!! Хубав сюжет, добра актьорска игра.

Но нали самият сериал беше за романтиката,

защо тогава не остана с хотелиера????

:inlove::wub: :wub: :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...