Jump to content

Recommended Posts

Аз по-скоро имам проблеми с героинята й, отколкото с нея. Толкова пасивно се движеше по едно време, че ми идеше да я фрасна с нещо по главата, за да се събуди и да направи нещо, каквото и да е. Особено в

 

серията, в която отркадна книгата от Канг У. При положение, че той хиляда пъти й показа, че нещо не е наред, попита я за книгата, държеше се студено и отмъстително и все пак тя не се усети. После даже не си направи труда, когато той и хвърли фалшивите документи в лицето, да се защити, да каже нещо. Не, само си стоеше. За мое огромно щастие обаче, духът и се позавърна, макар и още да не е стиснала зъби достатъчно силно, за да намери по-добро решение на ситуацията, в която е.

 

Малко рязко се получи изказването ми, но това не означава, че не осъзнавам пред какви дилеми е изправена. И все пак, иска се повече смелост във всичко. И бяха сладки, когато се разбираха с Канг У, наистина много сладки. А и се обичат много, затова ми докарват нерви като за световно. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова отдавна не бях гледа филм със Ерик, че бях забравила колко добър актьор е всъщност.

Филма е старата приказка на нов глас , главната ми хареса , да малко е неадекватна от време на време но от девствена северно корейска тайна агентка/която не е точно агентка/ какво може да очаква човек, Ерик е приказка, другия мъжкар е сладурчо от всякъде кадет го погледнеш, а досадната богата наследница мога да кажа само - поредната добра актриса под образа на втората надменна богаташка от голямото добро утро.

Историята е добра, субтитрите са добри само едно не можаха да изтраят очите ми - Как аджаба на Ерик, тоя голям мъж /защото за азиатските стандарти той си е една глава над всички / който си го знаем като мъжкар, решиха да му боядисат косата червена на черна основа при това на моменти беше пурпурно червена, и да го облекат като последния клоун в началото, е слава на бога усетиха се и към края вече го пооправиха.

 

Филма много ми хареса много смях със старата генерация агенти.Главната е една от най-красивите корейки която съм виждала до сега, а Ерик дано повече да се снима сега когато излезе от казармата / от където между другото се надявах да излезе с повече плочки на коремните мускули /.

 

 

 

:P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eрик не е зле, но аз си падам по майорчето.

И мацето си ми хареса.

Само не разбрах, щот го гледах без субки,

защо майорчето имаше белези от изгарянето, пък тя нищо.

Този филм си е чиста шпионска приказка,

една малка, лека и забавна фантасмагория.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Между другото, успяхме да се преборим с превода и на последните епизоди.
Много не ми стана ясно как са се измъкнали някои хора от ситуация, която в реалния живот би означавала безвъзвратен край. Но ще го преглътнем някак.
"Хепи енд", както в повечето корейски сериали. Ама накрая така ми стана мъчно за Чу Ин А.

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най ме изкефи:

 

 

Не виждаш ли, че й предлагам?

А ти не виждаш ли пистолета ми?

 

 

Чу Ин съвсем не беше за изхвърляне. За пръв път гледам корейска драма в която останалите двама от любовния четириъгълник имат някакво развитие (макар и във въображението ми).

Хареса ми началото на филма, после доста бързо излязаха от сценарий и се опитаха да направят второстепенното действие за основно. Като цяло ми се струва, че този сериал е пробив за корейската индустрия и скоро ще започнем да гледаме нещо по - близо до холивудските продукции.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло ми се струва, че този сериал е пробив за корейската индустрия и скоро ще започнем да гледаме нещо по - близо до холивудските продукции.

 

Боже опази, дано да не се случва!! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С нетърпение чаках всяка седмица новите епизоди и не можах да чакам бг субс... направо с английски , но това беше доста добър корейски сериал... комедийка, романтика, драма какво повече да иска човек...Доста добре измислен сценарии. Прекалено лигави сцени нямаше и по мое мнение сериала си струва гледането до последната минута...И аз въпреки че харесвам Ерик, повече симпатизирах на майора... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятно сериалче. Щом имаше серии, които чаках с нетърпение да се преведат (и излязат), значи трябва да се гледа.

На моменти играта беше леко повърхностна, особено на главната шпионка, с това нейно "изцъклено" на моменти изражение.

Ерик игра доста добре. Стилистите се лутаха в крайности, но ние сме си свикнали вече. ОСТ-а - става!

 

Хубаво сериалче, чудно за неделни следобеди!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Догледах го най-накрая. Останах със смесени чувства-обещаващо начало и разочароващ край/поне за мен <_< /, поредния сериал тази година, който сценаристите успяха да прецакат. Драмите не са ми по сърце, но тук хепиенда въобще не подхожда. Просто не е възможно двама души, чиито съзнания са промивани откакто са се родили за има няма 3 месеца да си променят коренно мисленето :huh: , това дори тези които не са засекли "социализъма"/за разлика от някои от нас/ го разбират. Да не задълбавам в часта как въобще началниците им биха ги оставили на свобода в чужда държава след като са разкрити.-това си важи за всички шпионски или разузнавателни служби по света май.

 

Добър край имаше един техен подобен филм с Гонг Ю-"Spy girl", в който мадамата беше севернокорейска шпионка, но накрая си отиде въпреки всичко, но той си има тема, така че приключвам.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последното, което трябва да търсиш в сериала, е логика. То няма логика и севернокорейката да е с пластична операция, няма логика те да не разпознаят, че е от Севера по начина, по който говори... Да не говорим, че никой луд няма да иска да се върне в Северна Корея, след като е видял Южна и разбере колко много са го лъгали през целия му живот...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм , че няма смисъл да се търси някаква логика в сериалът .Като цяло ми хареса , че успяха да запазят сравнителна сериозност и не беше изцяло някаква лигня . Маьорът се справи най-добре в ролята си и определено беше доста обаятелен със спартанското си държание ,мацките бяха красиви и тук таме имаха силни моменти с играта си , но самите им роли бяха доста лигави и банални .

За загуба на време става !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно вече с толкова корейски сериали мозъка ми се е замъглил, очаквах

не хепи енд, може би съм малко разочарована от финала, и не защото е щастлив. По-скоро малко го разтегнаха с това пътуване 100 пъти до Северна Корея, в средата на сериала ми задържаха интереса, но финала едвам го изгледах. Ерик много го харесвам, не смятам, че това е един от най-добрите му роли в сериал. И може би измислената история ми повлиява така

Да се надяваме, че ще го гледаме и в по-добри продукции.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз едно не успях да разбера

как Ерик успя аджеба да чуе и види че някой стреля че и да успее да застане пред мацето

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

страхотно сериалче!

 

Някой знае ли как се казва песента, която Канг У пее в първа серия(на 13:45 и 44:45мин.) на концерта си (там дето се пее нещо 'Bounce, bounce, bounce...") ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен сериала като цяло ми хареса ;) , но в един момент направо загубих броя на опитите да се върнат в Северна Корея... :D А на финала как оцеляха след такава катастрофа... :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как пък съм забравила да напиша коментар за края..... :D

Драмата много ми хареса..отначало лека,комична,интересна...след това започват да заплитат работите...почват ревовете,изненадите..и докато се усетиш е дошъл края.Колкото и да се мъчеха да ни объркат сценаристите...още от началото си знаех,че ще има хепи енд :D

На всички развиха ролите ..като почнем от Канг У, шпионката, другаря майор ..дори и Парис Хилтън :D ..

..а също така: Ерик по-голяма реклама не можа да направи на тея Стелар! особено към крайните епизоди къде ли не ги даваха... :huh:

Гледайте го,няма да съжалявате... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както някой преди мен е написал/а, поредният сериал, който се превръща в боза във втората си половина. Току-що изгледах последните два епизода за половин час, толкова ми бяха "интересни". Не знам дали си въобразявам, но след скандала с Хан Йе Съл, тотално изчезна и химия, и всичко между главните актьори, което мен специално веднага ми направи сериала безсмислен <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее, ама само аз ли не можах да си дръпна песничкиитее от сериала :( :( Ако някойй ги има да даде линк моляя :) .. Иначее уникален сериаал простоо :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...