Jump to content

Recommended Posts

Allisan, не знам защо и аз си мисля същото. Това е темата на деня в много форуми. Много от коментиращите искат излъчването на драмата да се прекрати, като един от аргументите е, че няма да е същото с нова "съпайка". Аз лично бих предпочела да си догледам епизодите. И не ме интересува коя е в главната роля. B)

Ако погледнем американците, на тях не е като да не им се случва да сменят актьора или актрисата. Да вземем за пример одисеята "Дързост и красота". Един и същи характер го смениха поне 3-4 пъти. Ама на много не им пречи да си зяпат бозата. <_<

Дано само, сюжета на "Шпионката" да не се разводни. Стискам палци и на четирите лапи, излъчването да продължи. :up:

Ерик - Файтинг! :yes:

 

Току-що прочетох, че Хан Йе Съл е изразила желание да се върне в Корея и да продължи снимките си в "Шпионката", веднага щом си купи билет за обратно.

От филмовата компания са заявили, че не са сигурни дали да я приемат обратно. За повечко подробности погледнете тук.

Определено тази вечер ще се излъчва 11 епизод. Ако не ни мине черна котка път.

Едит: Извинявам се, че не видях добавеното от LunaBrava, по-нагоре. Новината ми не беше новина :)

Редактирано от hlytzprytz
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми се иска да вярвам, че това не е някакъв рекламен трик за привличане на внимание към драмата в борбата за рейтинги, но не бих се учудила и на такъв вариант. От една страна ми се вижда странно някой, в случая Han Ye Seul, доброволно да приеме негативите и оплюването, но пък от друга страна, ако наистина е решила след този сериал да приключи кариерата си и да се завърне в Америка и да се омъжи, както се споменава на няколко места, това не е чак толкова немислимо. Надали в близко бъдеще ще разберем каква е истината зад цялата тази "каша".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдаа, странно и нелогично беше всичко, което се случи и никога няма да разберем какво точно е станало, но се надявам само на добро отсега нататък заради всички, имащи участие в драмата. Макар, че дори да продължат снимките, не мога да си представя колко по-неприятна ще е работната обстановка за Йе Съл, но...по-хубаво да завършат драмата, отколкото да я оставят все едно в нищото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не съм и фен на момата, но в никакъв случай няма да изпадам в крайности относно бягството й...особено без да има яснота какво се е случило в действителност. Все си мисля, че да решиш да приключиш кариерата си по този начин не е просто каприз някакъв. Жалко за останалите актьори, но като знам, че Корея е една от страните с най-висок % на самоубийства (включително и в развлекателната индустрия) не се учудвам, че се получават такива "изненади" - напрежението явно е огромно. Да другите не са избягали, но то това си зависи и от силата на характера и психическата устойчивост - същото е и със самоубийствата - едни издържат, други не.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айдее, 11-ти епизод излезе :D . Да го видим какво ще представлява :lol2:

Интересно ми е какъв е рейтингът. ;)

А още по-интересно ми е какво ще се случва оттук нататък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали рейтингът ще се вдигне след тая серийка, независимо от целия шум, който се сътвори около драмата. Мудничко ми се видя цялото действие.

 

Изглежда действието ще се завърти около търсенето на четирите книги Вероятно и смъртта на бащата на Канг У е свързана с тях. Да не говорим, че не мога да си представя какво ще став до 18 епизод , при положение, че Канг У даде интервю, в което разкри, че биографията му е скалъпена. И естествено, като за финал, обяви на всеослушание, че е влюбен в Мьонг Уол. Готиното, донякъде е, че навря Ин А "на кучето в ауспуха". А, да - "съпайката" избяга.

Нещо сценария на епизода ми напомня на "сценария" ,който се разигра тези дни.

 

<_< Но да видим другата седмица.

Важното е, че актьорите си свършиха добре работата. :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаят обаче как да се подиграват на себе си тия хора.

 

Епизодът толкова напомня реалния живот, че думи нямам. Добре го измислиха. И този финал. При нормални обстоятелства щях да се зарадвам на това признание на Канг У, ама все ми се струваше, че викаха не Мьонг Уол, а Йе Съл, за да си продължат драмата. Хубава вратичка и поставиха.

 

А много уморени ми се видяха, което е нормално предвид обстоятелствата, ама не чак толкова нормално, че да го приема добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 17 Йе Съл се връща и продължава да се снима в сериала. Вече си била купила билет за връщане :blink:

Е, за какво беше цялата тая драма?

Започвам да се разочаровам. Все повече ми се струва, че има нещо гнило в Дания.

Дано да се лъжа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А много уморени ми се видяха, което е нормално предвид обстоятелствата, ама не чак толкова нормално, че да го приема добре.

И на мен торбичките под очите на Ерик не ми изглеждаха като плод на някой гримьор. <_<

Доста неща се изписаха какво ще се случва оттук нататък...

Да видим как ще се развият нещата извън снимачната площадка, а и като сценарии...

И да видим ще се върне ли наистина мацката...

Може в последния момент да й дойде друга идея. <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нашата отново е в играта , пфу :rolleyes: , тази серия ми изглеждаше някак си странно, смисъл отразяваше сякаш от части истинската обстановка извън сериала (относно скандала де) , през цялото време всички я гледаха на кръв, то не беше кряскане, скандали абее странна работа. ;) ..Ноо финала , ах, защо трябва пак една седмица да чакам за най-интересното <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Йе съл изглежда вече се е завърнала в Корея. Да видим какво ще става оттук нататък. Рейтингът за снощния епизод е 6,9%, което било повече от специалния епизод, излъчен в понеделник, ама пък като го сравнявам с епизода от предната седмица във вторник, е много нисък. И ако тоя скандал(макар и да не ми се вярва) е бил скалъпен заради по-висок рейтинг, значи не върви успешно кампанията. От друга страна в Soompi пише, че Ерик организира вечеря за целия персонал. Явно иска да поразчупи ледовете. Не знам какъв успех ще има това начинание, ама пък дано наистина се успокои малко напрежението.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето,че и стилистката си каза думата...наистина е гадно,че прехвърлиха цялата вина на Йе Съл..надявам се,че тези няколко дни прекарани в "бягство" да са и се отразили добре..защото сигурно пак ще я изстискат до последно.. ~ хубаво е,че има някво покачване на рейтинга,но истината е,че очаквах да е много повече..поне с 2,5 -3% повече...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5edcc530eac67ab279f95ccd09f7023f_large.jpg

Като я гледам на тази снимка, направена при пристигането й в Корея, започвам да й съчувствам.

Може пък, наистина преумората да си е казала думата и нервите да не са й издържали. Както вече обсъдихме, условията при които работят актьорите и изобщо целият екип са изключително нечовешки. И ако другите понасят стоически натоварването, то при нея е дошъл момент на нервна криза. Склонна ли съм да я оневиня? От гледна точка на зрител- не, но от друга страна си мисля, че аз в нейната ситуация (въпреки, че съм здраво балканско говедо) вероятно щях да стигна и по-далеч.

По-важното е, че се е върнала и засега нещата са се успокоили. Да видим натам как, какво...и кой с кого. :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам си сериала ... но като гледам Йе Съл на тази снимка, направо ми става мъчно за нея.

 

Кой каквото си избере в този живот. Аз защо не се снимам в корейски драми, а? B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За щастие нещата се изгладиха и днес Хан Йе Съл официално се извинила на целия екип, даже няколко снимки излязоха, където двамата с Ерик се усмихват, въпреки ледовете - Link Единствено ми е чудно защо този сериал има такъв нисък рейтинг, наистина не мога да ги разбера тия фенове на двата исторически сериала, които дават по конкурентните телевизии, толкова ли са много ?!? Другата седмица си пожелавам двуцифрен рейтинг за Myung Wol :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майко мила,

 

знаех си, че след цялата тая сладост в 12 епизод, сме се запътили към голяма драма. Тъй де, крайно време беше наистина за разкрития, ама направо не е здравословно така да стоварват толкова драматични моменти един след друг. Скриха ми шапката, ама наистина, особено с тази сцена в кревата. Не го очаквах и ми дойде като гръм от ясно небе. Корейска драма е това все пак. Тука бебетата ги носят щъркелите, ама явно не и в тази.

 

Иначе рейтингът е нисък и не се е променил, въпреки голямата шумотевица миналата седмица. Хубавото е, че не им личи на актьорите, че са имали проблеми някакви някога зад кадър. Длъжна съм да отбележа, че играта на Ерик много ми допада, много.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За рейтинга се очакваше. Като кажат, че нещо не е хубаво, не можеш да им промениш мнението. :lol:

На мен си ми харесва и си го гледам...

Наистина много драма във фаталния 13-ти епизод, и повечето стоварена върху главата на Ерик.

 

 

За любовната сцена... ей в такива моменти най ме е яд. че партньорка му е Йе Съл.

Ама както и да е...

 

 

И колкото повече епизоди гледам от тази драма, толкова повече ми се струва,

че четиримата главни не са чак толкова лоши актьори... Дори напротив... :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...