thedemon1238 Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Ами сега като се замисля сигурно съм слушал и преди това разни песни като SNSD - Gee и т.н. , но много добре си спомням, че първият к-поп албум който си изтеглих беше на Т-ara от 2009-та. Гледах сериала Soul, където участваше Джи Йон и исках да й изслушам цял албум. Може би за първа песен мога да определя Lies или Like The first Time. http://www.youtube.com/watch?v=ySDS4O5VXxA d3Mn наистина ли тази ти е първата песен? Доста е нова, а вече имам чувството че слушаш k-pop 10 години преди мене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Прекрасният глас на Хуан Хи ме впечатли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Не мога да се сетя коя беше 1 (защото е гледах по тв ), но тази бе първата която си качих на телефона ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK HOGAN Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyKanagaroo Posted December 4, 2018 Share Posted December 4, 2018 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyo_ko Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Определено е това! Като цяло преиди това мнението ми за кпопа беше повече от долно, то не че сега е по-добро. 1 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mell_moonie Posted December 12, 2021 Share Posted December 12, 2021 Баш първата ми К-ПОП песен и к-поп група през 2009г. <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandelion_ Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 (edited) Първите корейски песни, които започнах да слушам редовно бяха от саундтрака на първата ми к-драма 'You're beautiful' Най-любима ми беше тази: Off Topic Помня, как се опитвах да припявам с романизирания текст и колко се чудих защо не се получава. А за баш к-поп песен не мога точно да си спомня коя от тези двете е била първа: или Edited January 9, 2022 by bealonenomore Трябва да има максимум два видими клипа. Прибрах в спойлер първия, но ако решиш, може той да е видим, а да прибереш някой от другите :) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts