little_angel Posted June 10, 2015 Author Share Posted June 10, 2015 (edited) Zico пусна саундтрак за сериала Mask заедно със Sojin от Girl's Day. Да кажа, че той ще е един от съдиите в новият сезон на Show me the money... Мисля че е с Paloalto в отбор.... Taeil участва в един от епизодите на Masked king, като стигна и до втори кръг Все пак се намери и човек, който го позна. И няколко снимки, които бяха останали на компютъра ми хахаха Edited June 12, 2015 by little_angel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted July 29, 2015 Author Share Posted July 29, 2015 Zico пусна сингъла Life Is Ninano. Усещам че това е реклама на нещо, но честно казано не знам на какво хахахха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted August 26, 2015 Author Share Posted August 26, 2015 Песента на Zico, Paloalto и Hyolyn. Както и предполагах е направена повече да подхожда на нея от колкото да е някое "силно Зико хип-хоп парче". Мечето обира точките в клипа хахахха Зико за The Celebrity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted October 19, 2015 Share Posted October 19, 2015 Трети сингъл на Зико след Tough Cookie и Well Done. Yes or No със студийна версия (Feat. PENOMECO, The Quiett) , както и такава със видео, която е само с гласа на Зико - кратка за съжаление : https://www.youtube.com/watch?v=iAAvP-naJKA Сингълът пред публика в “Show Me the Money 4″ - изпълнена с Paloalto: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Я кой оглавил класациите тези дни, макар и соло... Е, не е мой тип това парче, но поздравления на колоритния и продуктивен симпатяга Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Block B ще имат турне този месец с концерти в три американски града , съответно на 11, 13 и 15 ти: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Зико с участие в песента на Dean "Pour Up" . Дийн е страхотна находка, някои го оприличават като стил на Crush и Zion T. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Улзангчето Jaehyo с горещи снимки за декемврийското издание на Men's Health. Вокалът е имал наскоро операция на коляното и все още не танцува. Май записва уеб драма в момента (What′s Going On). Видео ревю от турнето им: И изпълнения в Япония, безупречен звук, но не е ли малко рано за новогодишно шоу ...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Zico с пресен миниалбум "Galery" . Първите три песни "Yes or No", "Day" и "Boys and Girls" вече излязоха. Boys and Girls още е в десетката на повечето музикални класации. Четвъртата песен "Eureka" е заедно със Zion T. a видеото е убиец. JYP и "Who's your mama" може само да завиди на щедрите форми в тоя клип, е т'ва е предимството да си по-пораснал айдъл. Двамата Z леят харизма, хумор, звук и настроение, детективставнето май е ясно и без превод,. Много му се зарадвах. Надявам се на видеота и за следващите две песни - “Pride and Prejudice,” и“Veni Vidi Vici” . Съдейки по тийзърите , може да се надяваме на видеота и за следващите две песни - “Pride and Prejudice,” и“Veni Vidi Vici” . Албумът Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 VENI VIDI VICI https://www.youtube.com/watch?v=2YxcL9oz5gE&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D2YxcL9oz5gE&has_verified=1 “Pride and Prejudice,” - Zico и Suran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Zico за CeCi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Zico издаде нов миниалбум “Break Up 2 Make Up” коренно различен от предишния "Gallery" - две песни - R&B и баладично звучене: "I Am You, You Are Me" е с хващащ окото видеоклип - той и продавачката от магазина се оказват все с еднакви дрехи, накрая и с еднаква рана. Не е промотирал по шоута, така или иначе песента веднага стана първа в големите класации. Превод: “It Was Love” с Луна от f(x) , в клипа участва и японската певица Марико Шинода: Мейкинг на I am You, You are Me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Block B също ще издават нов мини албум, днес обявиха приблизителните си планове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Сняг, дъжд и пролетни листенца в тийзъра към водещата песен "A Few Years Later" ("Няколко години по-късно") от новия им миниалбум. Песента излизса на 28-ми. А на 2 и 3ти април момчетата ще направят концерти в Olympic Gymnastics Arena. Тийзър снимки: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Ето я новата песен, Зико ми се губи, но пък накрая с P.O. става по-добре. Така де, не съм впечатлена. Мейкинг: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 (edited) Зико потвърди, че заглавната песен за предстоящия им албум ще ни свари неподготвени! http://www.soompi.com/2016/03/31/zico-says-block-bs-new-title-song-will-take-everyone-by-surprise/ title="Click Me" rel="nofollow external"> Edited March 31, 2016 by theL0new0LLF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 BBC, добри новини! На концерта на Block B в Сеул, Зико е потвърдил, че можем да очакваме новия им миниалбум на 11.04. Главната песен от албума ще е "Toy". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 (edited) Тийзъра е тук. Остава да изчакаме до 11.04 за албума. Edited April 8, 2016 by theL0new0LLF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theL0new0LLF Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Линк за изтегляне на албума http://k2nblog.com/block-b-blooming-period-5th-mini-album/ title="Click Me" rel="nofollow external"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 KCON France - МNet публикува официaлните видеоклипове на изпълненията на Теил с Луна от f(x) - "It Was Love", HER, TOY Теил с Луна - "It Was Love", HER, TOY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts